Sari la conținut

5 Iunie


Xomin
 Share

Postări Recomandate

hai mai intai pana la copiii din Valea Screzii cu gasca cu duba cu cadouri. daca va strangeti mai multi haideti mai multi. de acolo sunt multe drumuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mă, nu e nicio vreme ploioasă. Mă uitai eu acu Âşi e vreme frumoasă in toată țara. În principiu, traseul vreau sa fie obligatoriu spre munte nu spre mare. Acuma că o fi spre Rm Vâlcea, Curtea de ArgeÂş, Câmpulung, BraÂşov sau Buzău contează mai puțin pentru mine. Ideea e să mergem Âşi sa ne plimbăm.

 

Valea Screzii ? Where the fuck is that ? Prahova ? Mergem!

 

Ora plecării Âşi locul vă rog.

 

Propunere: La Arc, la clopoțele ora 9:00 cu plinul făcut.

Editat de knight_rider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mă, nu e nicio vreme ploioasă. Mă uitai eu acu Âşi e vreme frumoasă in toată țara.

Ce sa fac eu, daca astia se sucesc cu prognoza, miercuri era timp superb cu ploii si toate cele, acum o sa avem parte de un timp plictisitor cu soare happy-big-smile-017.gif

 

 

Mai zise cineva ca poate vine, asa ca pana acum suntem trei crai :lol: ...cel mai bine ne intalnim la benzinaria rompetrol de langa Biker's pe otopeni (dupa bar, 100 m mai in fata, langa o pasarela), ora de intalnire este 8:30 iar la 9 plecam.

 

Destinatia nu stiu unde o sa fie 100%, eu ma gandeam sa mergem pe Fagaras si sa incercam sa trecem Transfagarasanul daca nu ne intoarcem pa Brasov sau Sibiu :what: ...pana diseara hotaram o destinatie :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am rugamintea sa postati decizia finala cu ora si locul plecarii daca e vorba de transfagarasan...ms! suntem doi care stam in dubii...incotro sa o luam :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Varianta 1 (550 km)

Bucuresti - Cheia - Brasov - Fagaras - Transfagarasan - Pitesti - Bucuresti

 

Varianta 2 (700 km), in caz ca nu e deschis Transfagarasanul:

Bucuresti - Cheia - Brasov - Fagaras - Lacul Vidraru - Sibiu - Rm. Valcea - Pitesti - Bucuresti

 

 

PS. Luati-va aparatele foto ca vom opri de cate ori e nevoie :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda. Mie imi vin maine gizmele de dimineata, iar un prieten de al meu zice ca vrea DUMINICA sa mergem, deci am 2 motive bune ca as merg DUMINICA, nu sambata. Mai departe degiteti voi daca vreti sa plecati sambata sau duminica. Mai era pe aici un topic cu unii care se duceau mai intai in Ploiesti (Prahova) si apoi de acolo (nici ei nu stiu exact) inspre munte, tot duminica. EU unul sigur nu vin maine, decat daca imi vin gizmele de dimineata, pe la 8:30, 9 si pot sa va prind din urma, sau ma asteptati voi o leaca.

Transfagarasanul nu aveti cum sa-l faceti *(dupa cate stiu eu) - e deschis pana la capra, si mai puteti sa mergeti inca putin, dupa care dati de zapada, nu cred ca au bagat astia dezapezitoarele alea. Cel putin acu' 2 saptamani era deschis pana la km 107. Apropo, de la baraju vidraru spre transf e jale... ai nevoie de 4x4 cu suspensii bune si nervi tari, am fost eu acu' 2 saptamani si mi-am blestemat zilele. De meritat merita sa faci transfagarasanul, toata lumea stie ca e superb... dar pana ajungi pe el, incepi si plangi (cel putin daca esti cu o moto ST).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se poate trece dintr-o parte in alta, dar se poate urca pana sus de tot.

Eu am urcat din nord, pe marginea drumului sunt nameti mari de zapada, mergeti ca merita!

 

ba se poate trece daca chiar vrei... cu conditia sa nu ai boxer... am trecut azi de la N la S ( Tenere, TDM, VStrom si Fazer ), 3 GS-uri de polonia n-au avut loc sa iasa si au facut cale intoarsa

 

cica intr-o saptamana, max doua ii dau drumul oficial... daca nu, de usita din poarta dinspre N a tunelului se poate trece lejer cu orice mobra, max dai cutiile jos. In partea dinspre S e mai stramt si e si la o oarecare inaltime spartura din poarta... dar se gasesc ce-a mai ramas dintr-o masa si niste scanduri deja montate acolo in stil rampa. Noua ne-a luat cam 1hr trecerea cu tot cu bricolajul de la iesire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In partea dinspre S e mai stramt si e si la o oarecare inaltime spartura din poarta... dar se gasesc ce-a mai ramas dintr-o masa si niste scanduri deja montate acolo in stil rampa. Noua ne-a luat cam 1hr trecerea cu tot cu bricolajul de la iesire.

 

Se poate trece si daca esti singur? Sau trebuie mai multi ca sa poata fi trecut un motor?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se poate trece si daca esti singur? Sau trebuie mai multi ca sa poata fi trecut un motor?

Ar fi bine sa fiti macar(!) 2, ca sa puteti ghida sau chiar ridica mobrele peste pragul care va intampina la intrarea argeseana in tunel.

Grija de asemenea la pietre, bolovani, bucati de stanca ce se desprind si cad. La vreo 30 m de noi a trecut, venind rostogolindu-se de undeva de sus, un bolovan mare cat sa ocupe jumatate de banda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...