bassu86 #1 Posted June 17, 2010 Scot la vanzare al meu maxi-scooter. Honda Jazz (achiziotionat de mine in 03.2009, 3500 ron) an fab: 2001 250 cc 40 000 km Set motor (camasa, piston, segmenti, garnituri, total 2500 ron(piese+ manopera) ) schimbat la 350000 Rulmenti ambielaj si reconditionat biele ( 720 ron , piese) scimbate acuma. Proaspat vopsita ( culoare Blue azur, 800 ron (vopsea + manopera)) (in total 7550 ron, adica 1755 Euro) Pret de vanzare: 1400 euro. Sau o dau la schimb cu un Opel Corsa din 94-95, 1.2 benzina inmatriculat in tara) Tel: 0727218615 Razva Mesaj completat inca valabil Quote Share this post Link to post Share on other sites
marius45jml #2 Posted August 20, 2010 Un mare UP de la mine.....stiu scuterul si te poti baza pe el la drumuri lungi, iar toba aia e geniala. Eu inteleg ca vrei sa-l vinzi, dar chiar asa sa-ti bati joc de munca ta si sa-l dai la 1200 euro.....asta e nebunie. Scuterul ala face lejer 1500. Inca putin si o sa-l dai la pret de chinezarie de 49 cmc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
megamotoreta #3 Posted August 20, 2010 nu prea ai de ales. preturile au scazut si daca nu lasi la pret nu poti vinde marfa...asta e economia de piata... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #4 Posted August 26, 2010 Un mare UP de la mine.....stiu scuterul si te poti baza pe el la drumuri lungi, iar toba aia e geniala. Eu inteleg ca vrei sa-l vinzi, dar chiar asa sa-ti bati joc de munca ta si sa-l dai la 1200 euro.....asta e nebunie. Scuterul ala face lejer 1500. Inca putin si o sa-l dai la pret de chinezarie de 49 cmc. Si cu toate astea nu il cumpara nimeni .... UP Mesaj completat UP Mesaj completat Honda Jazz (achiziotionat de mine in 03.2009, 3500 ron) an fab: 2001 250 cc 40 000 km Set motor (camasa, piston, segmenti, garnituri, total 2500 ron(piese+ manopera) ) schimbat la 35.000 Rulmenti ambielaj si reconditionat biele ( 720 ron , piese) scimbate acuma. Proaspat vopsita ( culoare Blue azur, 800 ron (vopsea + manopera)) (in total 7550 ron, adica 1755 Euro) Pret de vanzare: 1400 euro. Sau o dau la schimb cu un Opel Corsa din 94-95, 1.2 benzina inmatriculat in tara) Tel: 0727218615 Mesaj completat Honda Jazz an fab: 2001 250 cc 40 000 km Set motor (camasa, piston, segmenti, garnituri, total 2500 ron(piese+ manopera) ) schimbat la 35.000 Rulmenti ambielaj si reconditionat biele ( 720 ron , piese) scimbate acuma. Proaspat vopsita ( culoare Blue azur, 800 ron (vopsea + manopera)) (in total 7550 ron, adica 1755 Euro) Pret de vanzare: 1200 euro Tel: 0727218615 Mesaj completat Pret nou 1000 euro. Mesaj completat Pomana 800 euro Quote Share this post Link to post Share on other sites
megamotoreta #5 Posted October 13, 2010 e frumos maxiscuterul, dar de ce vrei sa-l schimbi doar cu Opel Corsa? poate ca sunt doritori care au alta masina in garaj-Fiat Punto, Renault Twingo,Vw Golf si nu te contacteaza din cauza asta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #6 Posted October 14, 2010 e frumos maxiscuterul, dar de ce vrei sa-l schimbi doar cu Opel Corsa? poate ca sunt doritori care au alta masina in garaj-Fiat Punto, Renault Twingo,Vw Golf si nu te contacteaza din cauza asta... Da, ai dreptate. Il dau la schimb pe o masina de dupa '94, benzina. motor de maxim 1.6l ( de preferat vw, opel sau ford) Quote Share this post Link to post Share on other sites
megamotoreta #7 Posted October 15, 2010 ai putea sa incerci: dacia plus diferenta de bani...se fac schimburi de dacii cu mopede si scutere de 50... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #8 Posted October 15, 2010 ai putea sa incerci: dacia plus diferenta de bani...se fac schimburi de dacii cu mopede si scutere de 50... sa sti ca am primti asttfel de oferte. Dacie + 5 mil si chestii de genu. Mesaj completat Poze recente Quote Share this post Link to post Share on other sites
megamotoreta #9 Posted October 16, 2010 ce e cu levierul ala din dreapta de la bord? Quote Share this post Link to post Share on other sites
monsteristu' #10 Posted October 16, 2010 crecă e frână de aia mână, gen când îl laÂşi în pantă să nu o ia la vale. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #11 Posted October 16, 2010 ce e cu levierul ala din dreapta de la bord? E frana de parcare. Asa cum spune si colegul, atunci cand o pui in panta sa nu o ia la fuga fara tine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
megamotoreta #12 Posted October 17, 2010 si ce roata o infraneaza? foloseste tot etrierul sau e frana separata? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #13 Posted October 17, 2010 si ce roata o infraneaza? foloseste tot etrierul sau e frana separata? Blocheaza frana din spate. Cand trag frana un az imi impinge etrierul pe disc. Mesaj completat Ofer o casca MT marimea M cadou. Quote Share this post Link to post Share on other sites
megamotoreta #14 Posted October 24, 2010 nu da casca aiurea,cadou. cine vrea sa cumpere mobra,bine...asa am dat eu un scuter,i-am dat casca,cheie de bujii,apoi omul mai cerea piese de schimb si nu mai stia ce sa mai ceara... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #15 Posted October 25, 2010 Nu mai ofer nimica la banii astia. Dau casca pentru ca oricum nu prea am ce face cu ea. Am 4 casti, eu una, pasagera una si inca 2 de rezerva. Mesaj completat Nu mai ofer nimica la banii astia. Dau casca pentru ca oricum nu prea am ce face cu ea. Am 4 casti, eu una, pasagera una si inca 2 de rezerva. topicul se poate inchide, sa incheiat sezonul. O sa revin cu ea in primavara cu un alt pret. Pomana sa dus. Mesaj completat Nu mai ofer nimica la banii astia. Dau casca pentru ca oricum nu prea am ce face cu ea. Am 4 casti, eu una, pasagera una si inca 2 de rezerva.Mesaj completat topicul se poate inchide, sa incheiat sezonul. O sa revin cu ea in primavara cu un alt pret. Pomana sa dus. O rescot la vanzare. Pret 1000 euro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anothergxg #16 Posted February 1, 2011 Merita banii, e foarte ingrijit! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #17 Posted February 10, 2011 (edited) Ca sa nu mai aud discutii si sa nu mai fie vorba de negocieri, inainte sa ma sunati dati un search pe google si vedeti care sunt preturile pentru Honda Jazz/Reflex/Forza 250cc din 2001. OK? Mesaj completat Edited February 10, 2011 by bassu86 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrei_C10 #18 Posted April 25, 2011 Chiar asa putin putin nu se mai lasa din pret? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #19 Posted April 26, 2011 DEpinde ce inseamna la tine putin. Mesaj completat Si tine cont ca la banii astia nu cumperi un maxiscooter cu motor nou nout ci cu tot ce am bagat eu in el. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrei_C10 #20 Posted April 26, 2011 A fost revopsita? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #21 Posted April 26, 2011 (edited) nu. A fost doar vopsita. Motor nou( piston, segmenti, rulmenti, biela reconditionata, ambielaj reconditionat, supa admisie) Distributie noua. Sa retapitata. Spatar tapitat. Curea, role, bujie, placute frana, cauciuc spate schimbate vara trecuta. Si tu ma intrebi de VOPSEA? LA BANII ASTIA? Edited April 26, 2011 by bassu86 Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoyo_man #22 Posted April 26, 2011 supermaxiscuter...l-as cumpara eu daca nu as avea alte prioritati acum....bafta la vanzare... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #23 Posted May 10, 2011 nu. A fost doar vopsita. Motor nou( piston, segmenti, rulmenti, biela reconditionata, ambielaj reconditionat, supa admisie) Distributie noua. Sa retapitata. Spatar tapitat. Curea, role, bujie, placute frana, cauciuc spate schimbate vara trecuta. Si tu ma intrebi de VOPSEA? LA BANII ASTIA? scuze pt iesirea mea, dar sunt satul sa tot aud pretexte de negociat. Putea sa fie pe ea si vopseaua originala, dupa o tranta nu mai are nici o importanta. Si daca te uiti putin la scooter, la cum arata inainte sa-l vopsesc ai sa vezi ca pe partea stanga-fata e dat cu speay de o alta nuanta. Nu puteam sa-l las asa in 2 culori, chiar daca era sa gasesc aceasi nuanta de vopsea, tot ar fi fost o diferenta intre cel proaspat vopsit si vopseaua originala. Recunosc ca plasticul nu e partea lui forte, dar motorul e ca nou. Mesaj completat Inca valabil. up la 3900 lei. Quote Share this post Link to post Share on other sites
megamotoreta #24 Posted May 12, 2011 de ce nu incerci un schimb? ca bani lichizi nu prea se mai gasesc asa usor... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bassu86 #25 Posted May 12, 2011 de ce nu incerci un schimb? ca bani lichizi nu prea se mai gasesc asa usor... Daca ar accepta si banca schimburi as face si eu schimburi. Quote Share this post Link to post Share on other sites