Sari la conținut

Accident mortal - Pod Otopeni


Alex_250EXC
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 621
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Trist si fara comentarii.

Oricit de linistit si regulamentar ai merge tot gasesti un (cuvant urat) care sa te omoare.

Odihneasca-se in pace. ;) :D

 

cuvant urit = c.r.e.t.i.n (in cazul de fata nu consider ca e un cuvant urit)

Editat de Serban.S
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A mai fost un accident asemanator anul acesta, cand un barbat de 51 de ani (din cate imi aduc aminte) ce mergea pe un Transalp a fost spulberat de o duba ce a intrat pe contrasens, evitand un accident cu masina ce a franat in fata lui. Deci se poate intampla! Am vazut live in timp ce eram cu tata in masina, acum vreo 2 - 3 ani, pe DN1 din sensul opus celui in care circulam noi pe portiunea Ploiesti - Campina, un sofer cu o dacie a tras brusc stanga de volan rasucinduse de vreo 2 ori si oprindu-se fix pe cele 2 benzi de pe contrasens. A ramas socat acolo, probabil a adormit la volan si s-a trezit brusc, de unde si reactia de a trage de volan. Noroc ca nu am fost cu 10 secunde mai in fata ca altfel era de neevitat. Era si dimineata si trafic ceva mai redus, si soferul cu dacia, mare noroc a avut ca nu a venit nimic de pe contrasens in timpul ala... repet, in vreo 10 secunde deja eram in dreptul lui... din nefericire, motociclistul din accidentul acesta nu a avut norocul acestor 10 secunde, care pot schimba in totalitate viata unui om.

 

Odihneasca-se in pace! O rugaminte, nu mai incepeti discutii de genul "acum apar reisarii pe topic" , "ia zi HD ce crezi" , etc. In mod indirect, voi sunteti cei care porniti discutiile, asa ca mai bine nu mai faceti astfel de invitatii.

Editat de bogdan_gba
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-a avut zile. Puteam fi eu ala.

 

Requiescat In Pace,

 

_Dexter

 

putea fi oricine. cei cu joia moto erau la 20 de secunde in spatele lui. sa zicem ca ramanea in coloana cu ei si el si nu mai patea nimic. patea altcineva. poate un alt motociclist care vroia sa ajunga ceva mai repede undeva, poate un automobil in care era o familie si mergea acasa sau iesea din bucuresti la o plimbare. putea fi oricine. deja aici e vorba de cum ti-e scris si cand se rupe ata.

 

inca o data. condoleante familiei si prietenilor. sa-i fie tarana usoara

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Martorul care a dat declaratii la politie si la cei de la televiziuni a spus ca a fost depasit de acest sofer, a mai facut slalom 2 masini, dupa care a sarit pe celalalt sens de mers. Acolo, a dat peste motociclist. Acesta a lovit partea dreapta spate (a infundat-o zdravan) a masinii si a fost agatat cu tot cu motocicleta si tarat vreo 30 m. Masina avea jantele rupte, lovita pe ambele parti, airbagurile toate sarite (si cele laterale care erau ca o perdea) si pisa benzina din rezervor, unde a lovit motociclistul. Motocicleta intinsa pe o raza de vreo 50 m avea partea fata spulberata. Un adidas pe un sens, unul pe celalalt. Casca, inca legata, era sarita de pe cap, la vero 10m de locul unde s-a oprit masina. De motociclist prefer sa nu dau detalii. Pasagera din masina a declarat la politie ca nu a vazut nimic doar o masina alba care s-a apropiat de ei din partea dreapta, dupa care au sarit bordura. Martorul a spus ca nici vorba de asa ceva. Totul se va lamuri in momentul in care politia va analiza ce a filmat camera video aflata pe unul din stalpii de pe pod... Cand am vazut masina intoasa pe pod, m-am gandit ca "inca un dobitoc care a pierdut controlul si a lovit parapetul". Dupa care, am vazut-o pe Ally alba la fata spunand ceva ce nu poate fi reprodus despre motociclist. Atunci mi-am dat seama ce s-a intamplat si il cautam din priviri pe Zaelu, nestiind unde este. Am crezut ca este vorba despre el. Oricum, primul la locul accidentului a fost insusi Raed Arafat care a anuntat prin telefon smurdul (care a sosit in cca 5 minute) si i-a consultat pe ocupantii masinii, primind si o intrebare din partea pasagerei "Dvs sunteti doctor?" ;)

In fine. Accidentul s-a petrecut atat de fulgerator ca motociclistul nu a avut reactie. Ally era la cativa metri (cca 20-50) in spate si a avut MARE noroc ca nu a mers un pic mai repede. O lua si pe ea.

 

Odihneasca-te in pace, prietene! Prea ti-a fost scris in frunte. Probabil te-a vrut Domnul la el...

 

P.S. Motocicleta era un Intruder (nu stiu capacitatea) customizat de Sabrin, cu solzi pe aripioara spate. Nr inmatriculate IF-01-ZAW

Editat de grumpy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Odihneasca-se in pace! A avut un ghinion curat!

Ca paranteza, bine ca Inconstinetul nu a intrat in grupul ce era la 20 sec in spatele decedatului, ca acum am fi plans mai multi frati! Acum o saptamana, in Italia un accident aproape indentic...soferul a intrat intr-un grup de motociclisti omorand 4 .

 

RIP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci 12 motoare eram in gasca (joia moto) mergeam spre bikers cel decedat nu era cu noi dar accidentul sa intamplat in fata noastra . Un lesinat cu burta si una cred ca sotia la fel de patrata si indiferenta faceau slalom printre masini . Veneau de la aeroport cika, a intrat pe contrasens cu piruete lovindul cu partea spate . a murit la impact . 10 secunde daca ne grabeam si noi , trageam de gaz ..... suc de rosii eram toti 12 . Acum regret ca nu am facut decat sa tip la ei ... trebuiau scalpati rau . Condoleante familiei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca eram martor la acele imagini , cred ca ma lasam de motociclism .......... sper ca macar aceasta tragedie sa nu fie uitata prea curand de autoritati !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am vazut mai devreme stirea pe realitatea tv..... cica soferul din passat e nushtuce smecher din ministerul de interne .... asta nu face puscarie 100% !!!

 

rip motociclistului .... astazi am citit numai accidente pe forum si chiar ma bucur ca am ajuns intreg acasa ....

 

rip ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stirea pe Realitatea TV

 

Astea sunt cele mai tampite accidente, in care chair nu poti face nimic sa eviti... efectiv nu tine de tine ;)

Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!

 

Iar pentru cel cu VW... deja se stie, 2 ani cu suspendare, sentinta care se va da probabil peste vreo 3 ani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@billabong- multumeste cui vrei tu ca nu a sarit ala peste noi! nu trebuie scalpat nimeni, trebuie sa capete ce merita pentru ucidere din culpa (ani de inchisoare fara nici o suspendare)!

 

unul din bastinasii de pe pod ne zicea ca suntem lasi ca nu i-am calcat pe cap pe sofer si pe sotie, ca el daca era motorist si murea un frate de-al lui ar fi facut crima, bla bla bla

 

Sper ca suntem un pic peste bastinasii din Otopeni!

 

In alta ordine de idei politstii au niste metode cel putin ciudate de investigare a accidentelor, a trebui sa le arat la 3 politiai diferti ca este un martor pana sa i se ia datele. Martorul a ramas sa dea declaratii pentru simplul motiv ca face scoala de moto si e "fidel cauzei" desi ar fi plecat pentru a nu pierde acum noaptea la politie dand declaratii si facand reconstituiri si alta data o zi /mai multe la audieri / proces. Ii multumesc ca a ramas.

 

Am poze o sa le postez putin mai tarziu.

 

Despre victima se pare ca era director la un hypermaket. Odihneasca-se in pace!

 

LE: daca ar fi legea ca "in alte state" - cand esti prins cu 50 de km peste limita legala ti se confisca masina si amenzile sunt de orinul a 10-20 de salarii medii (unde salariul mediu este >1000 E) vitezomanii s-ar duce la Silverstone sau alte circuite.

 

@adolf_ss - iti trec si ganduri de genul cand vezi cu ochii tai nu pe rotten.com sau pe forumuri.

Editat de jamalex2000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

gloata il cere pe domnul HD sa ne explice ce s-a intamplat cu exactitate.

 

glumesc, sper sa isi m-ai i-a ban odata:)

 

Condoleante familiei

Nu MAI IA, pentru ca chiar nu a fost vina motociclistului.

Nu avea de unde sa stie ca apare o racheta pe sensul lui...

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu toti am intalnit in trafic retardati care merg nu tare ci foarte tare,nu agresiv ci foarte agresiv si ne-am spus in gand asta moare sau omoara pe cineva!

Cateodata Dumnezeu are grija si retardatii de genul asta sfarsesc in pomi,stalpi,tiruri sau camioane,dar in alte cazuri jegurile astea omoara si nenorocesc

oameni nevinovati(motociclisti,soferi,pasageri,pietoni)!

Ca jegosul asta nu o sa faca o zi de parnaie o stim cu toti dar poate in familia baiatului este cineva capabil sa faca dreptate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baiatul in cauza era un tip peste 30 de ani. Din cate am inteleg ceva manager la Metro. Asa ca nu cred ca scapa soferul... Eu am ramas fara reactie. Nu am avut niciun impuls de a-l vatama pe soferul masinii. Am ramas cu privirea in gol... Si dupa ce am plecat, nu stiu cum am ajuns in Bikers... In mod normal nu asta e reactia mea. Cei care merg cu mine stiu dar, de data asta, am ramas ;) Cu cativa km mai devreme un idiot cu un clio a facut slalom printre motocicletele noastre. L-am flash-uit sa se uite in oglinda si i-am aratat pumnul. Culmea, s-a linistit. Cand am ajuns in dreptul lui am vazut in masina 4 pusti gaozari care radeau. Cand ma gandeam ce sa-i rup la masina, a trebuit sa opresc din cauza coloanei provocata de accident... Nu doresc nimanui sa vada imaginile acelea live.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Revin si eu cu o poza. Multumesc celorlalti de la Joia Moto ca m-au scuturat si m-au pus sa fac poze -- uneori e bine sa ai pe cineva sa-ti dea doua palme sa te trezesti.

 

post-49368-1279230761_thumb.jpg

 

_Dexter

Editat de csdexter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost in grupul joia moto, cateva minute daca plecam mai devreme din benzinarie sau mergeam putin mai tare puteam fi noi ( eram printre primele motoare )

Dumnezeu sa-l odihneasca pe motociclist.

 

Cretinozaurul de sofer , nu era ranit, statea pe picioarele lui , poate doar in stare de soc, oricum ar fi avem exemple nenumarate in care cretinii au scapat cu basma curata si ar cam fi timpul sa nu se mai intample asa.

 

Cei care ati facut poze, filmat, inclusiv daca cei de la politie vor face rost de inregistrarea de pe camera amplasata pe dn, folosi-le, trebuie facut tambalau, daca o mai fi si cine stie cine din minister cu atat mai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@chinezu - folositi-le cum? tambalau?

"Ofițerul care a provocat accidentul lucrează la Corpul de Audit al Ministerului de Interne Âşi urma să fie transferat la Academia de Poliție. El va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă. Din primele date, acesta nu consumase alcool." - si a fost dus la spital ca avea tensiunea 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

vrei sa facem asociatiei si sa ajutam sa platim un avocat pentru familia indurerata de pierderea suferita?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum este posibil asa ceva ???? Bai nene astia nu stiu pe ce lume traiesc, astia au impresia ca sunt zmei carora nu li se poate intampla nimic si au voie sa faca ce vor. Cand am auzit ce s-a intamplat am ramas interzis acum dupa ce am vazut pozele am innebunit, nu mai pot de nervi !

;) Pentru ce a facut acel (cuvant urat) de om as arunca cu benzina pe el si ias da foc sa arda de viu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imi doressc din tot sufletul sa nu scape nepedepsit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Condoleante familiei, RIP motociclistului :D

 

 

LE: Era din Corpul de Audit al Ministerului de Interne..... asta inseamna ca va fi cercetat de fosti/actuali colegi, unchi (sau mai stiu eu ce pile are pe acolo) sau cel mai rau de sub-alterni..... ma intreb cat de curat va fi dosarul dupa ce va trece de politie (da cu 'p' mic) inainte sa ajunga la procurori ......

Editat de panamea66
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator scorelly_2006

pt cazurile astea, ar trebui facut un mars nu de constietizare a soferilor, ci a celor ce judeca cazurile si dau verdicte gen: cu suspendare 2 ani. am mers si eu de cateva ori cu un incult cu logan care o ardea cu 150Km/h in localitate. si la atentionarea mea imi zice ca e masina lui si e el la volan, cand o sa fiu eu la volan sa merg cu cat vreau eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stau in apropiere. m-am mirat cand am vazut podul inchis, iar cand am ajuns acasa m-a intrebat tata daca am vazut ce accident a fost pe pod. m-am urcat in masina si m-am dus pana acolo sa vad daca pot ajuta cu ceva. acum citesc aici si vad la realitatea ce s-a intamplat. acum doua minute '73 users are reading this topic'. Dumnezeu sa-l ierte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...