Sari la conținut

Accident mortal - Pod Otopeni


Alex_250EXC
 Share

Postări Recomandate

daca nu era parapetul ala acolo sotia / prietena / mama oricarui din voi ar fi putut scapa conserva pe contrasens si ar fi ucis un motorist si de la 60-70 la ora.

 

eu nu incerc sa scuz ucigasul - e vina lui ca mergea ca turbatul si sper sa plateasca pentru asta - spun doar atat ca daca sotia / prietena / mama ar fi sarit pe contrasens si ar fi rezultat o victima daca respectiva sotie / prietena / mama ar fi fost omorata de 2-3 justitiari din astia nu vi s-ar fi parut corect! DA/ NU ?

 

@vladutz8417 avea tensiune 18 si l-o fi lovit si airbag-ul in cap

 

 

Aici e vorba strict de inconstienta celui ce mergea cu 200.

 

Daca ar fi mers normal, si sa zicem ca facea o pana sau ceva si pierdea controlul...puteam vorbi de accident...Avea o scuza: mergea normal si ceva s-a intamplat, fara vina lui.insa cand mergi cu 200 la ora prin trafic, nu ai nici o scuza pt faptele tale.

 

Iar faza cu "e in stare grava la spital", stare de soc etc...este doar un teatru ieftin facut sa distraga atentia publicului de la adevar: Ca e un bou descreierat, care nu are limita atunci cand apasa pedala acceleratiei, si isi merita tot raul din lume.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 621
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

@lucifer - eu am fost acolo si nu i-am rupt nici un fir de par din cap! daca ii rupeam vertebra, era o fapta si trebuia sa suport consecintele faptei mele, NU?

 

vertebra rupta nu il mai aduce pe mort inapoi dar despagubirile ii vor ajuta vaduva sa creasca cei 2 copii

 

...ar trebui, ar trebui, ar trebui...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O fi greu sa aflam unde sta jegosu si sa mergem in fiecare seara la el in fata casei cu poze ale lui Tibi, eventual si ale familiei lui? Sa i le aratam si sa ii spunem in fiecare zi ceva gen "cum te simti bah jegosule, criminalule? inca mai traiesti?" Doar asa sa il facem sa faca cel mai bun gest si sa se impuste cu pistolul din dotare. Vizitele nu ar fi ilegale si sunt foarte mari sanse sa cedeze intr-un final...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TREBUIE BLOCATĂ SPONTAN CIRCULAȚIA

 

... și asta acum cât evenimentul e recent și suntem stimulați.

Maine, poimâine deja trece și se uită.

 

TREBUIE SPONTANEITATE, dreptul la protest e protejat de lege. De ziua americii s-a blocat b-dul Kiseleff ca să "avem" unde parca mașina pentru că în zonă nu era spațiu pentru mașinile tuturor invitaților. Nu e foarte greu, puse fiarele în drum și dat la tv. Azi un pic maine un pic.... poimâine se montează un parapet mai sănătos în Otopeni.

 

"Blaga ??!!!??... ce faci ? intră pe forum să vorbim. Berceanule ? Dormi ? Uite frate că se întâmplă rele în țara asta.

 

Se întâmplă nefăcute și tu te plimbi cu S-ul de 100 de mii că C-ul nu-ți mai place. Sechestra-te-aș pe viață în pardoseala ministerului.

 

Sună și tu pe la regii asfaltului și târăște-te un pic pe jos pentru un parapet mai serios în Otopeni. Fă un pic de spume, agită-te un pic.

 

Sper când va veni timpul să plătiți pentru perioada asta, durerea să țină maxim de mult. Ce i-ați făcut voi lui nea' Nicu, dar ce o să vă facă vouă neamu ăsta.

 

Cred că o să vă doriți gloanțe în cap și sper că nimeni nu se va simți șă vă cruțe. "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mamaaaa , cred ca te bagau la bulau pe viata , daca ii dadeai lu' jegosu' ala o casca in fata. Mi-e si mila de tine. Daca e cum zici tu ca a fost , macar ai decenta si nu te mai exprima in public , pleaca in alta tara , retrage-te la o minastire. Nu m-asi duce cu tine nici la curve. Eu incercam sa comunic cu cei care mai au un minim de tupeu si coloana vertebrala. Nu o sa-mi cistigi niciodata simpatia , dupa faza asta.

OTV , se stie , un post tv cam "subtire" , ca IQ . Dar e foarte popular. La ce televiziune ar da chestia asta ? OTV deabia astepta scandal , exact ce vreau eu si ce trebuie. Valuri , tiganie , telenovela. Sau demnitatea de bikeri nu permite chestiile astea ? Sintem prea jmecheri pt. asa ceva ? Jmecheri o sa fim cind nu o sa se mai pise lumea pe noi , pina atunci sintem jmecheri doar pe forum , in viata reala sintem vai soarta noastra.

 

esti un super material pentru televiziuni. datorita astora ca tine avem o reputatie de popor primitiv. si tot datorita violentilor si "curajosilor" cu numar sub sa, as prefera sa nici nu fiu considerat "motociclist". violenta nu-mi face cinste

educatia nu se face in strada.

n-am fost acolo, insa daca as fi vreodata de fata, as incerca sa si apar soferul de "manifestari" violente

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@lucifer - eu am fost acolo si nu i-am rupt nici un fir de par din cap! daca ii rupeam vertebra, era o fapta si trebuia sa suport consecintele faptei mele, NU?

asta am zis si eu, ca dreptatea nu se face in strada. Ziceam doar ce ar merita, nu ca cineva ar fi trebuit sa faca asa ceva acolo. Mai citeste postul meu o data.

Regretul meu e ca nici in instanta nu se face dreptate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnilor,

 

Analizand ultimele pagini ale topicului, trag niste concluzii..sper sa fiti de acord cu mine.

 

In primul rand, cu violenta nu facem nimic.Ne coboram la mintea animalului.

 

Pentru mediatizare, sunt de acord cu Otv-ul.E un post cu priza la populatie.Care ar pistona mult cazul\cazurile(sunt sigur ca au fost mai multe accidente in care motoristul nu avea vina).

 

Ideea mersului acasa la criminal, si torturarea lui cu imagini ale celui pe care l-a omorat nu e rea deloc.

 

 

Insa va spun ca in viata, roata se intoarce cand iti este lumea mai draga.

 

chiar daca nu va fi pedepsit de o instanta judecatoreasca, candva...va suferi si el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pfffffffff! mai devreme se vorbe de linsat / rupt membre / aruncat de pe pod! acum o casca in cap ajungea?

vezi ca am fost 14 si au mai venit 5-6 dupa si nu l-a atins nimeni pe sofer.

 

repet ceva de mai devreme:

 

daca sotia/ prietena conducea si i se spargea un cauciuc pe spate si sarea pe contrasens omorand un motorist si veneau vreo 2 centauri si o omorau tu ai fi considerat ca s-a facut dreptate?

eu am fost ala cu aruncatul de pe pod. dar am zis ca mi-ar fi placut ca soferul sa fi suferit un soc atat de puternic incat constiinta sa-l determine la actul de suicid. intelegi ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Tsunami , mai bine schimba nicku' , adiere blinda de vint e mai nimerit. Tsunami esti doar in imaginatia ta.

Referitor la mine , nu stii tu ce educatie am , cit sint de politicos , daca am sau nu maniere. Aici e vorba de un caz extrem , care justifica o actiune extrema. In nici un caz un "educat" ca tine nu are cum sa priceapa. Oare de ce oamenii isi ascund morcovu' din anus sub numele generic de "educatie" ? Oamenii ca tine ne-au adus in starea asta de sclavie , oamenii lasi. Fraierii ca mine au sarit in prima linie , cu arma in mina si au ajuns carne de mici. Aia ca tine , au stat in linia 15 , au scapat si s-au intors acasa. Esti mioritic cetatene , ai picat examenul la materia curaj.

Si mie mi-e rusine sa fiu confundat cu turma , stai linistit. Sint putini aia cu care ma mindresc sa ma salut pe 2 roti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai bine copii decat OTV.

 

de regula sunt de acord cu tine, dar de data asta nu-ti dau dreptate.

trebuie mediatizat cazul oriunde, indiferent de reputatie.

 

as zice, mai ales la otv si mai ales acum, cand double dee isi cauta "subiecte" impotriva politiei.

cred ca la otv aveti cele mai mari sanse sa se ia in discutie pericolele la care-s supusi oamenii datorita celor care se simt mai presus de lege.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@jamalex2000

 

Iti dai seama ca nimeni nu vrea sa raspunda la intrebarea ta si e evident de ce.

 

 

Ce ma mira pe mine este ca lumea de pe aci e cu hormonii la 120°C fara sa observe ca aici nici macar nu e vorba de un accident clasic cauzat de nepasare/desconsiderare a motociclistului. Motociclistul a murit din simplu ghinion ca el si nu ceilalti din sapte sau alti soferi s-a intilnit cu masina scapata de sub control de respectivul aflat intrun moment de... "graba". (Nu imi spuneti ca voi nu v-ati grabit pe sosea niciodata... mai ales... voi (noi) ca e amuzant). Se vorbeste de demonstratii etc... impotriva a ce???? A hazardului?? Si un copil de 3 ani vede ca aici a fost vorba 50% de hazard 50% de sofer in momentul cel mai jenant de prost din viata lui.

 

Si din nou va spun... sa nu dea dreq sa ajungeti ca el... ca o mobra scapata de sub control si sarita peste un copil nevinovat de pe marginea drumului face exact acelasi lucru ca si acel VW.

 

Uneori ma gindesc ca astia "razbunareti" ar trebui lasati sa isi faca meteahna... sa se umple de singe... ca talibanii aia... nu mai spun epitete... care arunca cu pietre in femei pentru ca isi impreuneaza pasaricile cu alti oameni... si pleaca acasa fericiti ca au facut dreptate lu Alah si cumva in bezna aia a mintii lor reusesc sa ascunda rusinea nimicniciei si barbariei in care se zbat... as vrea sa va vad dupa ce macelariti pe "javra" si alte epitete pe care sinteti asa de aprigi sa le puneti oamenilor din vorbe auzite sau dupa "priviri"... cum scapati de singele de pe maini... ce justificari maiastre va gasiti... si v-as tine io asa la interogatoriu "psihanalitic" cu cadavrul victimei razbunarii voastre singerind aproape... citeva luni poate daca rebuie... nu v-as atinge nici cu un fir de pai... doar intrebari v-as pune... sa vaz si eu cam cit va ia sa vedeti ca sinteti de fapt mai criminali decit el... ca de fapt a omori din prostie un om nu se compara cu a omori din sete de razbunare.

 

Dar de fapt majoritatii dintre durii forumului v-ar tremura chilotii daca v-ar pune cineva cutitul de calau in mina si v-ar da "vinovatul" pe mina... de aia si strigati pe forum si va asmutiti unu pe altu ca cateii de la coltul blocului... pentru ca daca nu aveati nevoie de asmuteala si de altii ca voi care sa latre acelasi lucru va duceati gramada si "faceati dreptate"... aveti nevoie de gloata... pentru ca gloata va asigura anonimatul... iar anonimatul e fustita in spatele caruia va ventilati frustrarile in fantasme de taliban executionist.

 

 

Vreti sa faceti ceva pentru "motociclism"? faceti pentru motociclism... nu pentru rulete... Nu va mai gasiti "cauze pierdute" pe care sa le sustineti doar cu hormoni. Daca masina aia se facea praf fara sa omoare pe nimeni nu ati fi miscat nici unu un deget pe tastatura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Tsunami , mai bine schimba nicku' , adiere blinda de vint e mai nimerit. Tsunami esti doar in imaginatia ta.

Referitor la mine , nu stii tu ce educatie am , cit sint de politicos , daca am sau nu maniere. Aici e vorba de un caz extrem , care justifica o actiune extrema. In nici un caz un "educat" ca tine nu are cum sa priceapa. Oare de ce oamenii isi ascund morcovu' din anus sub numele generic de "educatie" ? Oamenii ca tine ne-au adus in starea asta de sclavie , oamenii lasi. Fraierii ca mine au sarit in prima linie , cu arma in mina si au ajuns carne de mici. Aia ca tine , au stat in linia 15 , au scapat si s-au intors acasa. Esti mioritic cetatene , ai picat examenul la materia curaj.

Si mie mi-e rusine sa fiu confundat cu turma , stai linistit. Sint putini aia cu care ma mindresc sa ma salut pe 2 roti.

 

no problem mate. nu ma laud cu violenta, dar stiu sa ma apar.

nu din cauza mea ati ajuns aici, ci din cauza ca ati iesit sa va exprimati opinia sub 20% cand a fost nevoie de voi. poate tu ai fost, dar majoritatea a stat la o tuica.

stii ce rezolvi in cazul asta cu pumnu'?

nu numai ca nimic, ci chiar nenorocitul va poza in victima.

tu crezi ca politia sxe va speria de tine si va merge regulamentar? ai fi naiv sa crezi asa ceva, dar nu esti, ti-am mai citit posturi

 

si hai sa-ti pun o intrebare tigrule,

daca erai acolo si un fals martor ti-ar fi zis ca politaiul e de vina cand de fapt era vorba de un accident.

i-o trageai pe nedrept?

 

cu o atitudine ca a ta, o sa fii ascuns dupa fileu, si e pacat de tine. e doar o chestie de timp. check yourself mate.

pana te ascund astia, io tot te salut.

 

hai sa mai vorbesc despre mine.

"educatia" nu-si are rostul in discutie. practic ma consider un incult. nu mama m-a invatat ca "nu-i bine" sa folosesc pumnul, si nici "parintele" de la biserica. viata mate, viata m-a invatat. violenta in cazul asta facea mai mult rau. trebuie ca oaia neagra sa ramana politistul. motociclistul oricum nu se mai intoarce inapoi.

 

sa ai parte de cat mai putine evenimente

Mesaj completat

@jamalex2000

 

Iti dai seama ca nimeni nu vrea sa raspunda la intrebarea ta si e evident de ce.

 

 

Ce ma mira pe mine este ca lumea de pe aci e cu hormonii la 120°C fara sa observe ca aici nici macar nu e vorba de un accident clasic cauzat de nepasare/desconsiderare a motociclistului. Motociclistul a murit din simplu ghinion ca el si nu ceilalti din sapte sau alti soferi s-a intilnit cu masina scapata de sub control de respectivul aflat intrun moment de... "graba". (Nu imi spuneti ca voi nu v-ati grabit pe sosea niciodata... mai ales... voi (noi) ca e amuzant). Se vorbeste de demonstratii etc... impotriva a ce???? A hazardului?? Si un copil de 3 ani vede ca aici a fost vorba 50% de hazard 50% de sofer in momentul cel mai jenant de prost din viata lui.

 

eu vad treaba "putin" diferit de tine

 

tie cu cebereu tau iti e frica sa-i dai in goarna pentru ca te prinde politaiul, care politai isi permite sa desconsidere radarul, pentru ca el "se scoate"

aici e problema. daca era un fentos care incerca si el sa-i dea o talpa, as fi fost 100% de acord, dar aici e mai grav. cel care-ti retine tien permisul pe 3 luni ca te-a prins in puchenii mari cu 120, LA IESIREA din comuna, nu in localitate, ala, isi permite sa-i dea-n gura pana n-o mai controleaza. ca daca-ar fi controlat-o si azi si-ar permite sa mearga la fel. ei sunt "speciali", ei, care sunt platiti sa ne apere pe noi de teribilisti, ei, ei ne omoara printr-o atitudine lipsita de respect.

 

zaelu are voie sa-i dea-n goarna dupa parerea mea, el, ca politai, nu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vedem diferit problema... chiar o vedem la fel in ce spui tu... doar ca te referi la altceva decit m-am referit eu. La ceva cu care sint de acord. Faza e... ai idee cum ne vad marii politicieni? Adica... de la ce altitudine... Ce poti face? sa interzici politicienii? Sictirul "comes with the job"...

 

In cazul asta... respectivul nu a comis-o pentru ca a desconsiderat radarul... pe care il descosiderasem si noi... alta data poate ;)... ci faptul ca il durea la ciufliu de restul de pe sensul lui... ca dadea flashuri ca sa se dea "prostimea" la oparte... si... din nefericire pentru confratele nostru... a comis-o din scurt. Pentru ca nici Makinen nu era... era doar mai nating.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ingrozitor accidentul asta..... fara nici cea mai mica umbra de sansa pentru Tibi!

 

De fiecare data cand am sa trec pe podul ala am sa il SALUT pe Tibi!

 

Condoleante familiei si celor care i-au fost alaturi in viata!

 

Sa te odihnesti in pace, Tibi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Off topic - tatal meu a fost ucis in acelasi fel, tot pe sosea, acum multi ani in urma, tot de un politist grabit...si doar ce trecusem in democratie! Politistul a fugit de la locul faptei si cind cercul s-a strins in jurul lui, a trecut la amenintari. Apoi sefii lui mi-au facut acelasi lucru, cu subtile tangente asupra familiei mele... Inclusiv seful politiei judetene de-atunci mi-a sugerat ca "am familie de intretinut, am rostul batrinilor mei sa-l port asa cum se cere" si ca atare, s-o las moarta ca "cine stie ce se mai poate intimpla"! Si io am pumnul tare, fizicul ma ajuta si singele-mi fierbea ca sa-mi razbun tatal... Ce trebuia sa fi facut? Mi-am facut datoria de fiu, mi-am ingropat parintele, i-am purtat rosturile si mi-am crescut copiii feriti de "mina ferma a legii" care ameninta sa ma faca arsice in cazul in care ridicam pumnul! Anii au trecut greu...si intr-o buna zi aud ca politistul care mi-a ucis tatal a murit subit intr-un accident auto, nevinovat, nu inainte de a se spovedi unui preot pentru fapta sa comisa. La scurt timp fiul sefului politiei care ma ameninta cu ani in urma, face un accident si moare ca si tatal meu, ca un ciine pe asfalt, fara ca cineva sa-i gaseasca autorul nici in ziua de azi. La scurt timp a murit si tatal sau, tot din accident, dar chinuit...prin spitale. Acum trec zilnic in drumul spre serviciu si inapoi pe linga crucea tatalui meu aflata la doi kilometri de casa mea si il salut printr-un claxon scurt, ca sa stea in pace acolo unde este fiindca soarta i-a facut dreptate!

On topic - cine crede ca va scapa de faptele sale platind cu bani sau jonglind justitia, sa nu uite ca exista justitia divina, in care n-am crezut, nu cred, dar vad ca-si face treaba!

Pace sufletului motociclistului si putere familiei greu incercate!

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l lase sa vegheze asupra noastra, a celor ramasi! ;)

Editat de ivan_pedala
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mergeti si aprinderi o lumanare, ca asa e frumos si crestineste. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Dar faceti-o in mod decent si regulamentar, blocarea soselei nu rezolva nimic, in cel mai bun caz cativa soferi nervosi care o sa va claxoneze (ce vina au oamenii aia care probabil se intorc de la munca sau se duc cu treburi ca un inconstient a omorat din greseala un motociclist?). Sistemul in Romania este bolnav si corupt, cine are bani scapa ieftin. Eu nu mai sunt in Romania de mult si nu prea imi e dor ...

Cum zicea cineva mai sus, asa i-a fost soarta, se putea intampla oricaruia dintre noi. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte nu rezolva nimic, si nimic din ceea ce faceti sau veti face nu il va aduce inapoi pe motociclist. Tot ceea ce se poate face acum este sa ii cinstiti memoria.

Asa ca aprindeti o lumanare si rugativa petru sufletul lui. Eu ma duc maine la o biserica de pe aici sa fac acelasi lucru.

 

Odihneasca-se in pace.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ASociatia Motociclistilor din Romania ... Cica avem o asociatie care sa ne reprezinte! Cred eu, ca ei ar trebuii sa se implice in aceasta poveste, si sa impiedice musamalizarea acestui caz . Pe la urma...La ce te numesti AMR daca atunci cand motociclistii din Romania au nevoie de tine, ei nu-si fac prezenta! Cred ca daca am fi uniti, si am pune cate un pic de la fiecare, am putea angaja cel mai bun avocat din Romania, si atunci sigur s-ar face dreptate pentru Tibi!

Ii dau dreptate lui Lil debul , trebuia casapit crimanulul, dar din pacate cred ca nici unu din cei 15 motociclisti de ieri nu luicreaza in MAI , ca sa fi scapat cu 2 ani cu suspendare . Probabil si-ar fi luat pedeapsa maxima, ca sa se dea exemplu Romaniei intregi, ce patesti daca iti faci dreptate singur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OK , mai are cineva de gand sa ajute familia? vreti sa veniti la inmormanatare dar nu va ganditi ca au ramas 2 copii orfani si o femeie vaduva?

Voi stiti cat costa inmormantare? Voi stiti cat costa un avocat? voi stiti cum e sa cresti 2 copii singura?

 

@darkflames - bine ca ii dai dreptate - daca casapesti un politist in romania nu e doar ultraj si plm e si faptul ca ai ai dat in uniforma. daca erai tu acolo sigur in matraseai de fata cu 100 de martori si sub camera de supraveghere!

 

@ivan - asta este roata de care pomenea zael!

Editat de jamalex2000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@darkflames - bine ca ii dai dreptate - daca casapesti un politist in romania nu e doar ultraj si plm e si faptul ca ai ai dat in uniforma. daca erai tu acolo sigur in matraseai de fata cu 100 de martori si sub camera de supraveghere!

 

Nu ai inteles exact ce am spus...i-am dat dreptate ca asta merita sa pateasca Ucigasul, dar iti dau si tie dreptate ca nu era posibil acest lucru , decat in cazul unui acces de furie il aruncai dupa pod si apoi pledai pt nebunie de moment . Oricum nu scapai de puscarie...Primeai la ani de puscarie cat nu face, asta ca sa dea politia un exemplu din tine . nu dau vina pe voi ca nu l-ati batut, etc...dau vina pe tara asta de kko, pt ca intr-o tara civilizata asfel de discutii nici nu si-ar fi avut rostul..Am fi stat linistiti in asteptarea sentintei, in care am fi fost siguri, ca politistul primeste ceea ce merita : ani grei de puscarie si despagubiri morale fata de familie .

Editat de darkflames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ zaelu cu gandirea ta nu se va putea forma vreodata un spirit de solidaritate. apropo de anonimat: te prezinti maine sau doar stii sa tastezi . si apropo de pasarica...da ne o noua o tura pe nevasta ta ca noi nu suntem gelosi. vedem daca mai ai creier rational dupa aia. in fapt actiunea de maine incearca sa solidarizeze comunitatea moto. ceea ca ar fi cu adevarat util insa : sa nu lasam cazul sa fie musamalizat. din pacate , mi e teama ca asta se va intampla..din lipsa de curaj, din lipsa de bani, din cauza complexelor si asa mai departe. asa ca da, ar trebui sa mergem la otv. n-a fost un accident oarecare. atitudinea soferului reflecta o nesimtire si o nepasare maxima. CU ALTE CUVINTE SOFERUL SPUNE: "MA P!S PE VOI". ori eu nu pot sa traiesc cu asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, sincere condoleante familiei si prietenilor.

 

O fi greu sa aflam unde sta jegosu si sa mergem in fiecare seara la el in fata casei cu poze ale lui Tibi, eventual si ale familiei lui? Sa i le aratam si sa ii spunem in fiecare zi ceva gen "cum te simti bah jegosule, criminalule? inca mai traiesti?" Doar asa sa il facem sa faca cel mai bun gest si sa se impuste cu pistolul din dotare. Vizitele nu ar fi ilegale si sunt foarte mari sanse sa cedeze intr-un final...

 

;) Nu, cocos, stai linistit, lepre ca asta iti dau ei glontul si, surpriza, o sa scape, cum o sa scape si cu "accidentul". O sa zica "vaaaai a sarit sa ma omoare si m-am aparat". O sa ai probabil si un cutit in mana, sau o ranga, sa fie mai plauzibil. "Legitima aparare", mon cher.

 

Imi place ideea cu justitia "divina". Ce lasitate, tot te bucuri ca a mierlit-o ala, dar n-ai facut-o tu, te simti deosebit de pur, neprihanit si gata sa mostenesti macar un judet in imparatia cerurilor. Chiar si asa, pentru un caz in care aceasta "justitie" (=coincidenta) a functionat, exista zeci in care faptuitorul o duce bine mersi. Iar multi dintre grobienii astia nu au nici constiinta ca sa zici ca macar regreta ce au facut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu rabdare am citit toate cele 25 de pagini si pot sa va spun ca acest gen de soferi sunt cei mai periculosi, depasesc tot ce intalnesc pe sosea, singurul scop al lor e sa nu le stea nimic in fata. Inevitabil conducand astfel, la un moment dat acrosezi pe cineva sau nebunul pierde controlul si caz fericit daca era acum, scapam de doua ciori borate. Niste jegosi carora sistemul pile si relatii le-a permis sa se cocoate in varf. Cat timp ciorile astea ne conduc din ministere, nu vom avea pace in aceasta tara si coruptia si nepotismul v-a inflori pe mai departe. Nu stiu cat de bun meserias era individul, dar in ziua de azi nu trebuie sa fii olimpic sa ocupi un asememnea post ca al acestui criminal. Corb la corb nu isi scoate ochii, se acopera unii pe altii. Daca lumea ar sti ca se face dreptate, nu ar mai dori varsare de sange. Dar cand stii ca se musamalizeaza, atunci vezi rosu in fata ochilor. Asta e genul de om care fuge de la locul accidentului daca se petrecea pe un drum laturalnic si grasa de nevastasa cu fata de pupaza i-ar fi spus : lasa-l draga hai sa mergem si ar fi trecut peste omul in spasme care trage sa moara. Astia nu au sentimente, nu simt vinovatia, pentru ei suntem obiecte nu suflete de om, cu trecut prezent si poate si un viitor. Ce sa le spui acelor copii, cum sa le explici ca de maine sunt orfani de tata, cum sa le alini durerea ? Odihneste-te in pace suflet calator !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt var cu sotia lui Tibi Tudose, cel ce a fost omorat la Otopeni. Rog pe cei ce ce au vazut accidentul sa ne dea datele de contact pentru ca avocatii familiei sa ia legatura cu dansii. Deocamdata il plangem pe Tibi, dar de luni trebuie sa umblam si dupa dreptate. liviuvsn@yahoo.com si visan.gabriel@gmail.com, tel 0723184004 si 0724503625.

 

Informatia e luata de pe: http://www.realitatea.net/un-angajat-al-ma...ces_723720.html

Daca familia e hotarata poate se vor gasi oameni care sa o sprijine sub toate formele. Si pentru pesimisti, stiu ca Romania e o tara corupta, dar asta aduce mereu un avantaj. Toate lucrurile merg in ambele sensuri.Oricand poate exista cineva cu o pila mai mare decat a soferului sau cu mai multi bani, cu mai multe usi deschise. Asa ajutati familia daca vreti.

Fie-ti tarana usoara, motociclistule!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...