Sari la conținut

Accident mortal - Pod Otopeni


Alex_250EXC
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 621
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

mi se pare un pic stupid... te-ai hotărât să mergi să aprinzi lumânări numai celor pe care i-ai cunoscut? cum cântăreÂşti cantitatea de implicare? încet încet căpătăm obiceiuri de conservari. de ce ne mai salutăm, ăia care salutăm, pe stradă? că nu Âştiu cât de implicat eÂşti...
Vreau sa zic ca nu facem nimic cu o mana de oameni, suntem jalnici ca ne adunam cate 10 sau 15 insi cand e nevoie. Doresc mai multa implicare din partea fiecaruia pentru ca doar asa putem schimba ceva. Pe unii poate ii doare in maciuca nu se cearta cu nimeni nu pierd timpul si bani sa se deplaseze cand e nevoie nu ii bate soarele in cap prin parcari. Mie de ce sa imi pese de ei ? Cred ca se mai si uita la noi ca la fraieri. S-a nimerit sa pun problema acum dar trebuia pusa de mult. Daca ei se tin departe sa ne tinem si noi. Acesta e un caz special, ce s-a intamplat e strigator la cer, nu se pune problema sa nu ne implicam. Dar de ce doar o mana de oameni, celorlalti nu le pasa ei nu traiesc tot aici, nu merg pe aceleasi sosele cu noi, nu se lovesc de aceiasi inconstienti ? La ce ora si unde ne strangem maine sa mergem la inmormantare ? Tot la IKEA as zice, propuneti o ora.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost si eu astazi sa aprind o lumanare. Nu prea multi au raspuns invitatiei, dar era de asteptat.

 

Acum o ora cand ma intorceam in Bucuresti cu masina, la mai putin de un km de locul accidentului era un motor cazut in mislocul drumului. Politia, salvarea si o masina de tractari erau prezente. Nu am vazut motociclistul si, ciudat, nici o alta masina la locul accidentului. Motorul cred ca era un R6 galben numar de IF cu YZF. Suficient cat sa aiba nevasta-mea din nou indoieli cu privire la pasiunea mea. Ne exista weekend fara asa ceva

 

Am intrebat o prietena care a facut juma de Europa ca pasager pe motor, cate accidente a vazut in lunile cat a fost plecata, in lin sezon, pe drumuri frecventate de multi motocilisti. Raspuns: nici unul. Concluziile le trageti voi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana la urma a aflat cineva unde sta soferul? As merge sa stau 20 de minute pe bordura in fata casei lui...

 

Da, parca s-a dat o adresa cu cateva pagini in urma.

 

Acum niste ani, un politist de la rutiera a iesit cu spatele dintr-o curte si a omorat un motociclist. Pana la trimiterea in judecata a trecut un timp (mult timp), apoi a fost pus la dispozitie si mutat la o sectie, unde a continuat sa activeze alti cativa ani. Cand s-a apropiat sorocul hotararii, a iesit la pensie pe caz de boala.

Dar este adevarat ca situatia ar fi fost aceeasi chiar daca era strungar la Faur sau gunoier. Asta e legea, asta e tara, prosti suntem noi pentru ca nu avem curajul sa scoatem capul din noroi...

 

Tu daca ai fi facut aceeasi gresala, nu ai fi procedat la fel, adica daca legea-ti permite, de ce sa nu profiti de ea? Ma indoiesc ca tu ti-ai lasa cei doi copii si te-ai duce de bunavoie la bulau 2 ani. Da, a fost o gresala de neiertat, dar pana la urma legea este cea care permite asemenea lucruri. Legea este prea blanda, de aia se merge ca turbatii pe strazi si pe toti ii doare-n paispe de tot, atat cu motoare cat si cu masini. Daca se aplicau amenzi usturatoare, daca cineva avea grija sa-ti platesti acea amenda usturatoare, daca chiar se face puscarie pentru asemenea accidente, clar s-ar schimba un pic atutudinea. De motociclistul care a omorat o femeie pe trecere pe Virutii asta primavara ce se mai aude?

 

Suficient cat sa aiba nevasta-mea din nou indoieli cu privire la pasiunea mea. Ne exista weekend fara asa ceva

Welcome to the club! Eu am trecut deja prin doua accidente moto, slava Domnului, destul de usoare, doar fiare indoite, dar privirea sotiei cand vede a doua zi motorul sifonat si se uita la tine tacuta spune multe. Copilul care-ti sare in brate in fiecare seara cand ajungi acasa, iarasi te fac sa-ti pui niste semne de intrebare. Apoi apare un accident de genul, in care pur si simplu nu ai ce sa faci. Zici merci ca n-ai fost tu in locul nefericitului. Ce faci mai departe, pui casca-n cui si motorul pe BikeShop sau mergi mai departe si speri ca sa nu fii tu castigatorul unui bilet doar dus catre ceruri...

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

orice motociclist este asaltat de toate rudele cu intrebari de genul "dar nu vrei tu mai bine sa lasi motoru' si sa mergi cu masina?"

ai mei au vazut stirea la tv si abia aseara, cand am ajuns la ei, au aflat ca eu as fi fost urmatoarea.... si inainte se rugau de mine sa las mobra, s-au opus cand mi-am luat-o, au zis ca ii dau foc daca patesc ceva (si cea mai mica zgarietura), dar nu putem sa nu mai circulam cum dorim doar pentru ca exista posibilitatea sa zboare unu de pe contasens sa ne faca terci.... motociclismul este un risc pe care ni-l asumam. unii au norocul sa nu fie omorati aiurea, altii nu. asta e viata....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

orice motociclist este asaltat de toate rudele cu intrebari de genul "dar nu vrei tu mai bine sa lasi motoru' si sa mergi cu masina?"

ai mei au vazut stirea la tv si abia aseara, cand am ajuns la ei, au aflat ca eu as fi fost urmatoarea.... si inainte se rugau de mine sa las mobra, s-au opus cand mi-am luat-o, au zis ca ii dau foc daca patesc ceva (si cea mai mica zgarietura), dar nu putem sa nu mai circulam cum dorim doar pentru ca exista posibilitatea sa zboare unu de pe contasens sa ne faca terci.... motociclismul este un risc pe care ni-l asumam. unii au norocul sa nu fie omorati aiurea, altii nu. asta e viata....

La ultima tranta eram in situatia sa sun acasa, am tot amanat si cand a fost posibil si mi-am facut curaj am sunat, nu stiam cum sa incep si ce sa zic ca socul sa fie mai mic, desi eram in general bine. Tuturor ne spun ca sunt ingrijorati cum intarziem si au o teama cand suna telefonul, ca nu cumva ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apel pentru cei care am fost prezenti la accident ( Joia moto )

 

Am fost sunat de catre un prieten de familie de-al lui Tiberiu, se pare ca avem cunostinte comune, sa-mi spuna ca e adevarat ca se incearca musamalizarea accidentului. Luni voi fi contactat de catre avocata familiei lui Tiberiu. Marea rugaminte a acestui prieten este sa ne intalnim cati mai multi din grupul nostru cu ea si sa discutam sa vedem ce se poate face. Deasemenea cei care au fotografii sau filme, ii rog sa le aduca, pe stick-uri, cd-uri cum puteti voi. Las aici nr meu de mobil la care pot fi gasit la orice ora din zi si din noapte: 0749 063 922. Intalnirea cu avocata se pare ca va fi luni seara sau marti nu stiu exact.

 

Va multumesc

 

 

Sunteti penibili cu dialogul asta. Gandi-va ce puteti face pentru familia lui si pentru copiii respectivi. Ce se poate face ca sa nu se musamalizeze cazul, cum sa fie adus in atentia media. Ce masuri doriti sa ia politia, un mars ceva scrisori la parlamentari etc pe viitor pentru a scoate nebunii de pe sosele. etc Cum sa ne sustinem punctul de vedere si unde. cred ca la asta ar trebui sa va ganditi. De multe ori daca nu dai cu pumnul, esti lucid, esti mai castigat. De curand m-a dat unul jos, eram in stare sa ii smulg beregata in acele momente daca ma ptrovoca, dar ratiunea a invins si m-am descurcat bine merci, fara asistenta prieteni sau brigazi. Am dominat situatia, am tinut sub control cele doua persoane din masina, eu singur fiind. Daca stii cum sa vorbesti si cum sa procedezi totul se desfasoara cum doresti tu, tu faci scenariul si regia tu esti actor principal de la un punct.

 

 

Explica-ti-mi si mie cum poti sa musamalizezi ceva ce deja s+a petrecut si e cunoscut de toata lumea? aka e aparut pe toates posturile de TV in care se spune exact ce si cum??? Cum vine musamalizarea asta?? Ca eu sunt putin mai dus si nu pricep... adica un lucru care exista se poate musamaliza??? Eu stiam ca un lucru care exista, iar existenta sa este probata, deja poate fi considerat si axiomatic ... deci??

 

he he, nu fiti naivi.

 

individul a comis-o si a actionat ca la carte.

jos palaria pentru sangele rece de dupa accident.

cel mai important era sa plece de la accident. daca fugea, o comitea si mai tare, asa ca a folosit o ambulanta. si gata. a fost scos de acolo, a fost motivat pentru faptul ca nu a dat nici o declaratie politiei, presei. un om destept.

daca era si "desteptul" forumului acolo si-i tragea si-o casca-n gura, era si mai bine pentru cazul lui, caci cazul lui tibi se transforma in cazul lui.

 

revin, de la disparitia de la locul accidentului, de la "ranit grav" (nimeni nu stie daca era sau nu, nu se (mai) poate verifica), de la tensiune (si aici se poate trece 100), se va asambla tot procesul.

nu fiti naivi. si asta nu e valabil numai in romania. si in state se proceda la fel. unde se "poate" controla, se controleaza. am exemple multe

 

treziti-va si paziti-va pielea.

 

eu vad doar 2 actiuni in urma acestui accident.

1. invatati din el sa va paziti pielea mai bine

2. daca puteti ajuta famila, faceti-o.

 

apropo, unde gasesc numarul de cont daca vreau sa trimit ceva bani. ar trebui re-publicat pe fiecare pagina

 

 

 

Ma gandeam acum la o chestie... Tiberiu a fost vreodata la vreo actiune a noastra undeva, a miscat si el cu ceva pentru siguranta lui si a noastra, e stiut ca militant pentru aceasta cauza ? Am inteles ca era baiat bun, nu zic nu ca de morti numai de bine, nici nu cunosc situatia, dar a facut un efort pentru a se pune la adapost vreodata, daca da ce a facut ii intreb pe cunoscuti, pe cei cu care se plimba sau cu care avea contact. ? Aceeasi intrebare o voi pune daca doamne fereste intr-o zi o veti pati si voi. Daca da, atunci plec capul, daca nu si ati fost comozi, intorc capul. Ati cules ce ati semanat, nimic.

 

uite un post la indemana.

daca mis e intampla vreodata ceva, lasati-ma asa cum sunt. cu ochii inchisi.

familia mea nu va avea nevoie de ambalari sau claxoane de motoare.

eu nu "merg la actiuni", eu "nu ma intalnesc" la o bauta sau la rock concert.

merg de dragul de a merge. daca cineva are nevoie in drum, il ajult, dar la gramada, nu-i genul meu.

merg singur. eu si cu motorul, eu si cu masina. cant, imi spun bancuri de care rad, injur si ma injur, admir lucruri frumoase si invat din ce vad.

asa-mi place. in timpul meu liber nu-mi spune nimeni ce "ar trebui sa fac", cu cine "ar trebui sa ma intalnesc", si unde "ar trebui sa beau" cu cei care n-ar astepta nici o secunda sa devina animale. ar trebui sa-mi fie frica ca n-ar veni nimeni la inmormantare? ;) :D :D

credeti ca mai conteaza? pentru cine? poate pentru voi ca nu mai aveti un motiv sa va re-intalniti sa injurati conservari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

apropo, unde gasesc numarul de cont daca vreau sa trimit ceva bani. ar trebui re-publicat pe fiecare pagina

 

RO 95 RNCB 0091 0626 2836 0001

Titular : Elena Adina Tudose

Deschis la BCR- sucursala Otopeni

 

 

apropo sa nu te vada beatrice ce ai scris aici ca-ti iei o casca in gura de la ea ;)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RO 95 RNCB 0091 0626 2836 0001

Titular : Elena Adina Tudose

Deschis la BCR- sucursala Otopeni

 

 

apropo sa nu te vada beatrice ce ai scris aici ca-ti iei o casca in gura de la ea ;)))

 

mersi de cont

 

cat priveste casca-n gura, la ea n-as riposta, asa ca sper sa dea doar o data

Editat de Tsunami
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mersi de cont

 

cat priveste casca-n gura, la ea n-as riposta, asa ca sper sa dea doar o data

off-topic ... nici nu ai putea sa ripostezi pentru ca o singura casca aplicata corect te lasa lesinat.

on-topic ... haide totusi cine a fost la joia moto, sariti cu materialele pe care le aveti. poze, filmulete, martorii din acea zi. si inca un apel. haide sa ajutam familia indoliata atat cat putem

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer este prima oara cand nu stiu ce sa scriu.

Urmaresc ce se scrie aici de cand a aparut acest topic.

Acest accident nu poate fi usor digeret. Nu pot sa trec usor peste el si sa ma urc iarasi pe motor.

Sincer nu doresc sa mor.

 

De aici ar trebui sa porneasca toate discutiile. Primul mesaj pe care ar trebui sa il transmitem este ca nu vrem sa murim.

Hai sa incercam sa structuram o strategie pentru a ne spune punctul de vedere.

 

Majoritatea de aici ma cunoasteti. Va spun sincer ca am depus mult efort si am donat mult timp sperantei ca in viitor voi putea sa merg in siguranta pe motocicleta. Am facut toat ce am putut mai mult pentru prietenii mei care merg ceva mai sportiv pe motocicleta. Ma gandeam ca eu merg mult mai cumpatat si ma pot feri de majoritatea bizonilor. Acest accident mi-a dovedit ca indiferent cate de cuminte mergi pe motocicleta se poate intampla o nenorocire.

Este clar pentru toata lumea ca acest accident nu putea fi evitat.

 

Hai sa nu ne imbatam cu apa rece. Va spun sincer ca nici un miting, nici o blocare de sosea si nici o particicpare la discutii TV nu va schimba nimic.

Am participat la multe mitinguri, am fost in discutii la multe televiziuni am facut tot ce am putut eu sa fac. Efectul a fost zero. Nu conteaza cati am fost implicati in acest demers. Puteam sa fim 10 puteam sa fim 200. Efectul ar fi fost acelasi.

In tara asta nici o asociatie legal infiintata nu va avea destula putere sa schimbe ceva. Practic orice vrei sa faci este imposibil de finalizat fiindca totul se leaga de ministere. Iar ministerele nu vor sa isi bata capul iar tu ni ai ce sa le faci. Degeba dai interviuri, Degeaba arunci cu noroi in ei. Sunt intangibili. Societatea civila este o gluma asa cum tot o gluma sunt si cei de prin comisii interministeriale si ministere.

In primul rand ministerele sunt pline de incompetenti care nu vor si nu stiu sa isi faca treaba.

Sincer ii inteleg. E normal in tara asta sa stai cuminte la locul tau si sa nu faci nimic dar sa iei bani. De ce sa se agite daca nu pot fi trasi la raspundere?

Singurele asociatii care au avut ceva effect asupra legilor au fost cele care au avut sprijin din afara tarii. De aexmplu cele cu animalele ori cele cu mediul.

 

Asociatiile moto din afara nu ne baga in seama va spun asta sigur. Nici macar nu raspund la mailuri. Deci suntem pe cont propriu.

 

Nu vreu sa va pierdeti speranta. Nu asta este rostul cuvintelor mele. Vreau sa ne gandim la alte solutii.

Solutiile sunt doua dupa cum le vad eu.

 

Prima este sa asteptam sa vedem ce ne aduce anul 2011. Din cate am inteles eu din discutiile avute cu polita anul viitor vor fi noi schimbari in codul rutier. II rog pe cei care lucreaza in politie sa ne lamureasca in aceasta privinta.

A doua solutie vine dupa anul 2011. In cazul in care noile reglementari nu vor face cat de cat ordine pe sosele (tinand cont ca o parte din acele reglementari vor veni ca urmare a alinierii la legile UE) atunci propun sa ne organizam altfel. Daca reusim sa supravietuim pana in 2011.

 

Practic daca noul cod rutier va avea ceva masuri drastice in privinta vitezomanilor poate va scadea mortalitatea pe sosele. Vor ramane vitezomani numai aia de isi permit amenzi mari. Or sa scada astfel sansele sa ne omoare orice posesor de logan 1,4 MPI tunat cu geamuri negre.

 

In final daca nu se schimba nimic merita incercata treaba cu razbunatorii? Ca sa fie valabila aceasta manevra avem nevoie de cativa motociclisti de sacrificiu. Hai sa trecem si la SF ca sa pot sa va explic.

 

Cativa baieti bazati si putin inconstenti se duc si ii aplica cateva corectii vitezomanului criminal. Ca sa nu fie munca in zadar aceasta manevra trebuie mediatizata. Luati cativa cameramani si date cateva interviuri cu cagula pe fata ori mai bine trimise scrisori si revendicata actiunea de coretie. Adica respectivul criminal legat in in padure noaptea cu o placuta de gat pe care sa scrie ucigas de motociclisti. Televiziunile sa vina impereuna cu politia si sa surprinda intreaga operatiunie de recuperare a criminalului din padure. Intrebat criminalul de catre reporteri daca regreta crima.

Treaba trebuie facuta profesional. Adica aranjate alibiiuri pentru justitiari, urmarit programul criminalului, saltat cu sacul in cap etc.. Dupa cateva asemenea actiuni e posibil sa avem efectul dorit si soferii sa incetineasca cand vad un motociclist.

Asa cum eu incetinesc cand vad o masina cu geamuri negre si faruri cu pleoape asa ar trebui sa incetineasca si cei care se stiu vitezomani posibili criminali.

Eventual cand unul cu geamuri negre te depaseste fulger cu super viteza luat numarul si aplicat acellasi tratament doar ca pe placuta lui sa scrie posibil criminal de motociclisti. Evident povestit in scrisoarea catre presa ce facea flacaul pe o anumita sosea si de ce are parte de tratament special.

 

Recunosc - eu nu as putea sa fac asa ceva dar sunt un foarte bun organizator pana in cele mai mici detalii. Cei care au lucrat cu mine la alte evenimente stiu ce pot. Evident ca risc si eu alaturi de ceilalti si pot fi incadrat la complicitate dar va spun sincer ca prefer o pedeapsa oricat de mare decat sa fiu omorat de un (cuvant urat) care se crede zmeu fiindca are o legitimatie in buzunar ori un cont in banca.

 

Daca justitia nu ii poate umaniza macar sa le aratam ca si ei sunt vulnerabili ca oameni.

 

Eu v-am dat numai un scenariu SF. Voi faceti ce credeti de cuviinta dar orice veti face nu scrieti nici un cuvant pe forum, nu va organizati in baruri, si aveti grija sa nu degenereze. Nu trebuie sa agresati pe nimeni. Doar sa se vada in presa ca si jmecerii sunt vulnerabili.

Cred ca in multi motociclisti ar creste inima sa auda despre o asemenea fapta. Dar evident eu am prea multa imaginatie.

 

Nu vreau nimic de la nimeni, vreau doar sa traiesc asa cum imi place mie adica pe motocicleta. Oare cer prea mult?

 

Pacat ca a mai murit inca un om nevinovat. Oare cine e urmatorul la genul asta de ruleta ruseasca?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

surprinzator ca echipa "educatilor" se pare ca domina meciul cu campionul 'inteligentei' moto lil_debil si cei cativa sustinatori (la fel de... abili?). era obiceiul locului ca proportia sa fie inversa. a patruns civilizatia in breasla moto ?

 

cat priveste accidentul e unul din rarele cazuri in care nu poti face nimic pt a-l evita. a mai fost un caz in beclean anul asta la intrarea intr-o benzinarie. dpdv al motociclistului in ambele cazuri a fost pura fatalitate.

Mesaj completat

@ozzy: ceea ce propui tu ar insemna fireste sfarsitul motociclismului viiteza. adica 80% din bikerii de aici ar trebui sa se converteasca la scuterism, cioperism, endurism. bag sama nu-ti dai sama unde lovesti. batalia impotriva vitezomanilor ar trebui inceputa fix din punctu cel mai nevralgic: breasla moto. cazurile de conservari vitezomani sint mult mai putine decat al cocalarilor moto(procentual vorbind raportand la nr total de conserve/mobre).

vad asta zilnic prin oras. inclusiv scuteristii care si sa vrea nu au cu ce o calca si circula de o maniera de te doare mintea. parca toti au de demonstrat ceva si drumu public e locul ideal pt "discursul' lor.

Editat de localghost
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ozzy, stii de ce nu o sa mearga asta? Pentru ca tu sustii fara sa vrei ca motociclistii ar avea trei coaieh si ar trebui sa li se aplice un regim special, sa aibe un cod rutier numai al lor... Uita-te pe comentariile stirilor unde sunt postate accidente cu moto, sa vezi ce parere are lumea, ghertoiul de apartament, despre motociclisti... La aia nu conteaza ca motociclistul avea prioritate, e de ajuns ca sa ia interviu unui habarnist care sa spuna ca "motociclistul veneta racheta dom'ne, bietul om care a iesit de pe straduta nici n-a apucat sa se uite"

Motocicleta + motociclist = viteza, teribilism, zgomot, mers cu 200, mers pe o roata, donatori de organe -> asta crede majoritatea depre noi.

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ozzy, stii de ce nu o sa mearga asta? Pentru ca tu sustii fara sa vrei ca motociclistii ar avea trei coaieh si ar trebui sa li se aplice un regim special, sa aibe un cod rutier numai al lor... Uita-te pe comentariile stirilor sunt postate accidente cu moto, sa vezi ce parere are lumea, ghertoiul de apartament, despre motociclisti... La aia nu conteaza ca motociclistul avea prioritate, e de ajuns ca sa ia interviu unui habarnist care sa spuna ca "motociclistul veneta racheta dom'ne, bietul om care a iesit de pe straduta nici n-a apucat sa se uite"

Motocicleta + motociclist = viteza, teribilism, zgomot, mers cu 200, mers pe o roata, donatori de organe -> asta crede majoritatea depre noi.

 

 

;) cinste tie graitorule ca mare dreptate ai in ceea ce spui !

dar toate aceste ofrande aduse noua ca motociclisti vin din trecut, din cauza acelora care chiar au dat cu mucii in fasole si s-au crezut reiseri si au mierlit un om sau au produs un accident din vina lor. :D

oricum iti sustin postul :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa vad unde-s aia cu oua care dadeau casti in cap... Din cate cunosc eu Ozzy a incercat de cand a plecat din AMR sa faca ceva pe cont propriu, acum a venit cu o idee (proasta, nu neaparat ideea ci doar ca odata postata aici nu se mai poate pune in practica), ar trebui sustinut mai mult, atat financiar cat si moral. Astia care sunteti mai motociclisti decat altii, IMPLICATI-VA.

A mai fost un accident in deschiderea sezonului care cred ca ar fi avut un impact pozitiv asupra motociclismului daca era mediatizat si se continuau campaniile incepute de baietii de la Dac sau Ozzy. Atunci s-au pierdut doua vieti, acum una... din pacate o sa stati sa tastati pe forum, veti urla, veti da casti in gura si dupa ce se vor scrie 60 de pagini pe forum topicul se va inchide, baiatul va fi uitat iar de accident isi vor aminti doar cei care l-au vazut. Care va fi rezultatul ? ZERO ! Asa cum babele il injura pe Boc prin parcuri ca s-a scumpit kilogramul de rosii si asteapta sa se schimbe guvernul exact asa faceti si voi, dati casti in gura pe forum fara ca cineva sa se implice direct. Stati linistiti in fata calculatoarelor, veti reusi sa schimbati totul.

 

 

Odihneasca-se in pace.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voua nu va e rusine? A murit un om. Topicul asta in loc sa fie un omagiu adus lui si un suport pentru familie a devenit locul de vendetta a tuturor. Mi-e jena de comportamentul vostru, mai ales ca accidentul nu se poate dezbate, nu e nimic de comentat/analizat. Opinia generala e ca putea fi oricine in locul lui si n-ar fi evitat tragedia. Deci nu mai pangariti topicul. Faceti un alt topic separat in care sa va expuneti planurile si "eu daca eram acolo as fi....". Moderatorii dorm? Somn lin baieti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voua nu va e rusine? A murit un om. Topicul asta in loc sa fie un omagiu adus lui si un suport pentru familie a devenit locul de vendetta a tuturor. Mi-e jena de comportamentul vostru, mai ales ca accidentul nu se poate dezbate, nu e nimic de comentat/analizat. Opinia generala e ca putea fi oricine in locul lui si n-ar fi evitat tragedia. Deci nu mai pangariti topicul. Faceti un alt topic separat in care sa va expuneti planurile si "eu daca eram acolo as fi....". Moderatorii dorm? Somn lin baieti.
A murit un om si noi vrem sa nu se mai intample, vrem sa circulam in siguranta pe sosele, vrem sa ajutam cumva sa nu se uite acest caz, care cu siguranta v-a sta alaturi de cel al Ellei si Traian pe masa Domunului cand v-a imparti dreptatea, daca nu aici, macar acolo...Ozzy bun post, trebuie sa vorbim in particular...Vad ca ai ceva idei, vointa am inteles ca ai, sa unim aripile si sa facem ceva constructiv pentru toata lumea. In acest topic s-a pastrat decenta totusi, desi nu ne-am limitat numai la RIP. Personal daca am suparat pe cineva, nu asta a fost intentia mea si imi cer scuzele de rigoare. Unde ne intalnim si la ce ora ? Editat de fast_arrow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa realizam exact ceea ce e de realizat din acest topic: fie ca ai chopper, fie ca ai vitezana, fie ca ai enduro e clar ca poti fi urmatorul.Aici nu mai conteaza daca mergi cu 50,70 ,100, 200, cand iti este scris sa te duci pai atunci te duci, nici mai devre nici mai tarziu. Nimeni nu isi poate da seama cand va venii randul lui dar totusi suntem dispusi ca dupa ce vedem un accident ca acesta sa mergem in continuare cu mobra ca pana una alta de asta suntem motociclisti. Stim aceste aspecte din momentul in care ne-am luat mobre si ne-am inhamat la aceasta pasiune. Stim ca de fiecare data cand plecam de acasa aruncam o ultima privire persoanelor care ne sunt drage in cazul meu sotia si copilu ca avem sanse 50-50 sa nu ne mai intoarcem. Spunem in sinea noastra ca hai k o sa fie bine si o sa revenim seara acasa intregi cand de fapt simtim ca toate acestea sunt bune pentru a-i face pe cei din jurul nostru sa nu isi faca griji dar numai Doamne Doamne stie ce planuri are cu noi. In Romania e o adevarata aventura sa mergi cu mobra prin oras dar totusi o facem pt ca asta e pasiunea noastra. NU putem face absolut nimic sa schimbam acest lucru si in nici un caz nu putem face nimic pt a schimba mentalitatea si legile de aici. Ma bucur de fiecare data cand ies cu prietenii si vad ca totusi lumea ne vede ( intr-o mica proportie) si se dau la o parte din calea noastra si chiar ne admira.De aici vreau sa sper ca incet incet lumea se schimba si vom putea merge pe strazi linistiti fara teama ca cel din masina nu se uita in oglinzi.Tibi desi nu il cunosteam a murit aiurea dar a murit facand ceea ce ii place si o data cu asta s-a mai facut (zic eu) un pas in a-i face pe oameni sa constientizeze ca suntem si noi acolo si ca trebuie sa se uite de 2 ori in oglinzi iar cand nu sunt siguri... sa se mai uite o data. Nu asa trebuie sa ne facem vazuti dar se pare ca trebuie sa moara o generatie intreaga sau poate doua ca sa aibe un viitor copii nostri si sa poata MACAR ei sa mearga fara sa le fie teama ca va intra un astfel de specimen in ei. Nu poti sa iti faci dreptate dupa cum poftesti intr-o tara cica membra UE.Ii inteleg pe cei care ar da o casca in gura...ii inteleg perfect deoarece si eu am facuto in momentul in care m-a daramat unu la 130km/h dar nu asa se face. incercam sa speram in continoare la o justitie corecta desi stim cu toti ca FIECARE, care ar avea posibilitati materiale si relatii ar recurge fix la aceleasi lucruri si la fel ar incerca sa faca orice ca sa scape. Sa nu fim IPOCRITI sa zicem ca daca noi lovim pe cineva cu motoreta din strict greseala noastra nu am face orice sa scapam de o eventuala pedeapsa.NU cred ca vom zice ..."Domnule politist va rog frumos sa ma arestati ca am omorat o persoana azi care era tatal,l sotul, fiu sau fratele cuiva".Asta este natura omului si nu e valabila doar la noi. Peste tot se face la fel si se va face la fel intotdeauna.Nu vreau sa imi sara nimeni in cap ca tin cu unii sau cu altii. Nu tin cu nimeni dar trebuie sa vedem adevarul care sta in fata noastra si sa acceptam ca suntem prea mici in fata unui stistem care este corupt de la cel mai mare la cel mai mic ca deh... "pestele de la cap se impute".Amenzile si pedepsele cu inchisoarea sunt FIX pt cei care nu au de nici unele(bani, relatii).

In CONCLUZIE asta e un sport si un hobby periculos si absolut TOTI stim riscurile care vin cu el. In totdeauna le-am stiut si intotdeauna le vom stii fie ca suntem constienti de el fie ca nu.De aici avem 2 variante:

- ORI NE LASAM DE EL

- ORI MERGEM IN CONTINUARE

sperand ca totul va fi bine si ca nu vom fi noi urmatori care vom mai deschide inca o data ochii celorlalti ca existam si noi in trafic si ca ar trebui sa fie mai atenti si sa se uite de 3 ori in oglinzi inainte sa faca o manevra.

 

Inca o Data desi nu il cunosteam dar nu cred ca asta conteaza Sa Iti Fie Tarana Usoara Tibi si Fie ca Domnul Sa Te Aibe In Paza si Sa Veghezi Asupra Noastra Impreuna Cu Toti Prietenii Pe Care I-am Pierdut.

 

P.S. - Pt cineva care zicea mai sus ca nu s-au strans decat 15-16 motoare ieri... NU cred ca trebuie neaparat mars sau intalnire organizata pt a merge si a pune o lumanare si o floare prietenului nostru.

Editat de alecs_1000rr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

propun limitatoare de viteza la toate vehiculele la 100km/h maxim.

propun ca si motocicletele sa astepte la coada la semafor si interzicerea dreptului ca motocicleta sa se "strecoare" pe manga sirurile de masini asa cum e in state/canada

dupa ce aceasta propuneri vor fi acceptate, va puteti intalni si sa legati de copac pe cei care produc accidente, involuntare.

eh? cum e?

va convine?

 

nope, motocicletele au voie cu 200, masinile sa se reduca la 100!

sa ne facem, pardon, sa va faceti singuri dreptate, chiar in cel mai primitiv mod.

cum ar fi ca nevasta, mama voastra sa fie legata de copac din cauza unui accident?

de la voi pleaca situatia in care se afla tara astazi, nu de la politicieni, ci de la cei care i-au ales

 

 

noua lege:

motociclistii au voie cu 200 si toate vehiculele sa fie dotate cu telescoape sa sesizeze motociclistii care parcurg o suta de metrii in mai putin de 2 secunde

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata,

 

Un accident stupind. Ca de fiecare data, VITEZA UCIDE.

Am parcurs toate paginile acestui topic. Acum, am o stare pe care nu o pot expune in scris. Concluzionand, sunt consternat. Respect parerile exprimte, dar cu unele nu pot fi de acord. Razbunare, violenta, sange, teapa, blocare trafic etc.

 

Va intreb pe voi toti: ati fost implicati vreodata intrun accident de circulatie pe care l-ati provocat si din care au rezultat victime omenesti?

 

R.I.P. Tibi si condoleante familiei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tsunami...daca fac cum zici tu de ce imi mai iau mobra?? asa pot la fel de bine sa-mi iau un Patrol GR care....spre deosebire de motoreta impune respect...stim acum ca...incerci sa te scoti...stai in coloana pentru ca ti-e frica intre masini...probabil esti si incepator...aaa si...un accident produs din cauza 200+ e orice...doar involuntar nu...eu daca fac o greseala intre masini probabil dauna o sa fie o revopsire...daca un (cuvant urat) intra pe banda mea si mi-o da finut la 60 ma zboara rau de tot din ghete...ai prins ideea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tsunami...daca fac cum zici tu de ce imi mai iau mobra?? asa pot la fel de bine sa-mi iau un Patrol GR care....spre deosebire de motoreta impune respect...stim acum ca...incerci sa te scoti...stai in coloana pentru ca ti-e frica intre masini...probabil esti si incepator...aaa si...un accident produs din cauza 200+ e orice...doar involuntar nu...eu daca fac o greseala intre masini probabil dauna o sa fie o revopsire...daca un (cuvant urat) intra pe banda mea si mi-o da finut la 60 ma zboara rau de tot din ghete...ai prins ideea?
Stimabile, intre masini la semafor, masinile fiind oprite, ai uitat sa precizezi. Nu pe linie intre ele in mers, e o mare diferenta.Zi sa inteleaga omul Altfel nu sunt de acord cu tine ii voi da dreptate lui.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai intre ele in mers e crosetare deja...cu ele stationand la semafor...si oricum ajungi pana in fata pana sa se puna in miscare...intradevar...e hazardos sa mergi intre ele mergand pentru ca multi evita sa-si rupa masina in gropi si le evita in tine ;)

 

 

m-am exprimat de m-am omorat...dar nu-l editez ca sa imi aduc aminte peste ani si ani cat de prost eram cand eram tanar....:D)

Editat de Supapa_Jr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tsunami...daca fac cum zici tu de ce imi mai iau mobra?? asa pot la fel de bine sa-mi iau un Patrol GR care....spre deosebire de motoreta impune respect...stim acum ca...incerci sa te scoti...stai in coloana pentru ca ti-e frica intre masini...probabil esti si incepator...aaa si...un accident produs din cauza 200+ e orice...doar involuntar nu...eu daca fac o greseala intre masini probabil dauna o sa fie o revopsire...daca un (cuvant urat) intra pe banda mea si mi-o da finut la 60 ma zboara rau de tot din ghete...ai prins ideea?

 

probabil ca m-am urcat pe motor inainte ca tu sa te nasti, dar asta n-are importanta. sa revenim la subiect.

tu cu esti mai bun decat cel care a provocat accidentul?

tu ti-ai luat mobra sa incalci regula, ala e "up in the force" ca sa incalce si el regula, ca pe el nu-l trage nimeni la raspundere. ambii potentiali de a provoca accidente.

ala a "reusit", si acum ii pare rau, tu, daca tot incalci regula, o sa urmezi. e doar o chestie de timp pana cand iti va parea rau

 

apropo, accident involuntar este un pleonasm. daca ar fi voluntar n-ar mai fi accident. 200+ pe strada e dead wish. eu n-am vorbit de mine, n-o aduce unde ti-ar conveni tie, eu am spus de cum e legea in canada/america.

 

Mesaj completat

...dar nu-l editez ca sa imi aduc aminte peste ani si ani cat de prost eram cand eram tanar....;))

 

pfuuu, daca citeam asta nu-ti mai raspundeam

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...