Sari la conținut

Accident Bucuresti - Sos. Alexandria, rond capatul tramvaiului 32


Pupila Dilatata
 Share

Postări Recomandate

Care puls? Aici toti sunt morti in interior. Nimeni nu mai simte nimic pentru nimeni si fata de nimic. Te-ar manca de viu si atunci cand le vrei binele.

 

 

Din nou, Furadan in doze masive....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 118
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

PS:daca tot nu se mai discuta despre motociclistul accidentat, de ce nu se inchide topicul asta?! :(

 

 

Valo, degeaba se discuta despre motociclistul accidentat...nu se schimba situatia generala...se poate discuta daca e cazul ce se poate face sa fie ajutat in caz de nevoie. Dar cred ca e mai important ca ceilalti sa bage la cap si sa incerce macar ei sa faca o diferenta...oricum sant prea departe si stau prea putin in Ro ca sa simt ca lumea pulsul...

 

 

Corect ce spui. Insa ar trebui deschis un topic la motociclisti in timpul liber, ceva in genul sondajelor:"ce ai face daca te-ar accidenta un bizon(si ai mai trai)". Atata vreme cat nici macar nu se combat idei, ci ne luam de oameni ca sa "dam bine pe monitor", nu prea ar mai fi ceva de spus. Nu a intrebat initiatorul topicului ce ar face fiecare in caz de accident, sau cat de vilent ar fi. Deviaza topicul intr-un mare fel si chestia asta nu face altceva decat sa adanceasca invidia mea (constructiva!) vizavi de tine:esti plecat, stai acolo! Nu plange ca nu simti pulsul romanasilor..nu cred ca vrei.

 

inchideti topicul, fratilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inchideti topicul, fratilor.

 

Bine zis si la obiect..time out!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:P sange ... vreau sa vad sange !

:( daca pustiu n-are nicio trauma ... macar faceti-va voi intre voi ...

:D cineva trebuie sa moara ... macar virtual, altfel nu va "simtetzi" bine ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu te auzi vorbind? Tu HABAR NU AI ce inseamna reflex. HABAR NU AI sa stapanesti o motocicleta. HABAR NU AI INCA lucruri elementare legate de motociclism. Dar ai tupeul sa vii si sa zici ineptia de mai sus? ARE FOR FUCKING REAL???????????

In principiu stau bine cu auzul. :(

De ce te bagi mereu in seama cu mine? Nu te satisface "iubi" acasa? :D

 

Te astept pe PM, daca mai ai de zis ceva la fel de inteligent. Dar poate, te si calmezi putin, ca n-as vrea sa te am pe constiinta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parca vorbim la pereti... Ai impresia ca nu stiu lucrurile care trebuiesc facute "din punctul tau de vedere"?

Le stiu, m-am obisnuit, dar asta nu-nseamna ca mi se pare ok sa anticipez miscarea oricarui idiot in trafic, pentru ca-s unele pe care nu le poti anticipa pur si simplu, cum era tanti aia care se credea cu bicicleta si s-a bagat intre 2 benzi fara nici o avertizare.

Atunci a fost reflexul, cel care m-a salvat, dar ce facem cu cei care inca nu le au formate? Ii lasam sa se izbeasca aiurea?

daca nu ti se pare ok sa anticipezi atunci stai acasa si nu mai da din gura. iar te contrazici. faci una zici alta. si inca mai crezi ca la reflexul tau daca nu aveai 20 la ora si aveai 100 scapai nu ?

can can can can :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca nu ti se pare ok sa anticipezi atunci stai acasa si nu mai da din gura. iar te contrazici. faci una zici alta. si inca mai crezi ca la reflexul tau daca nu aveai 20 la ora si aveai 100 scapai nu ?

can can can can :(

Terminati ma ca ma apuca spumele. Aveti impresia ca pentru a merge pe motocicleta trebuie sa fii campion mondial la sah, (sa anticipezi miscarile si gandurile soferilor in trafic) cel putin mama omida, (tot din acelasi motiv) sa fii un bun crestin si cand te culca unu pe dreapta, sa intorci si "obrazul celalalt"... Cand vad ca aveti o atitudine de "the chosen one" ma apuca scarba...Unu' mai motociclist ca altu' ce fac slalom printre randurile scrise pe forumul asta. Va dati rotunzi si aveti aere de superioritate, dar aberati la greu, parca nu ne-am da pe aceleasi sosele si n-as sti cum e traficul in Romanaia. In plus, ca sa va dovediti barbatia, unde posteaza o fata, sariti ca sacalii.

 

Morala? Unii sunt mai pixde decat pixdele :D

Editat de Pupila Dilatata
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ pupila dilatata si Beatrice, in special pentru Beatrice, desi imi consum timpul degeaba

 

Pentru ca discutiile pe care le aveti aici nu au nicio legatura cu topicul, as vrea sa spun, ca exemplu, o ‘istorioara’ extrem de scurta despre un motociclist, ca sa va mai ganditi putin inainte de a tot posta in stilul asta.

Istorioara este traita de mine si era sa se termine extrem de prost.

 

Eram duminica pe Dealul Negru, intre Rm. Valcea si Pitesti, veneam spre Bucuresti, cu masina. Segmentul de drum pe care s-a intamplat faza este urmatorul:

1. eu eram in urcare, drum pe 2 benzi pe sensul meu de mers, linie continua intre cele 2 sensuri, curba la stanga fara vizibilitate (cred ca vedeam vreo 5 m in fata mea); fiind o portiune cu drum deschis pe 2 benzi, acceleram maxim pe banda a 2a, ca sa depasesc tot ce se putea, pentru ca drumul urma sa se ingusteze iar pe o banda;

2. motociclistul era in coborare, drum pe o singura banda, linie continua, evident, avea curba la dreapta fara vizibilitate.

 

Motociclistul asta minunat, insa, ERA IN DEPASIRE de fapt (depasea o Dacie), pe linie continua, in curba fara vizibilitate, astfel incat atunci cand eu acceleram la maxim, m-am trezit cu el pe banda mea, in fata mea !

Idiotul naibii !

 

Norocul meu (ca el nu merita niciun noroc) a fost ca nu ma aflam mult langa axul drumului, ci eram oarecum spre marginea din drepta a benzii mele, astfel incat dobitocul a avut loc sa treaca pe langa mine si nu l-am luat pe capota.

In fractiunea de milisecunda in care l-am vazut, eu am tras de volan dreapta (nici nu stiu cum de am facut asta), dar evident nu a fost tare, nu a fost mult si nu cred ca ar fi fost suficient.

 

Si acum am in ochi faza – motor negru, cu botul ascutit, el imbracat in negru, casca neagra cu un model colorat (am retinut culorile rosu si galben pe laterale).

 

Daca, Doamne fereste, il luam pe capota, il calcam in picioare !

Nu am chef de probleme, nu aveam nicio vina, eu vreau liniste, ma pregatesc sa plec din tara, asa ca nu am chef de complicatii.

 

M-am gandit dupa aia ce s-ar fi scris pe forum, de niste minunati ca voi ! Conservarul e de vina, soferita aia care nu stie sa mearga, care nu se uita in oglinzi, care nu s-a dat la o parte din calea lui …… etc !

 

Incercati sa mai ganditi putin inainte de a scrie sau, si mai bine, cititi o carte in loc sa scrieti in nestire, cu orice pret, pe forum.

Editat de nicolette
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@nicolete si eu am vazut odata un avion , asta inseamna ca o sa aterizeze unu' si la mine in curte ? Tu ai vazut un motociclist pe contrasens , eu de cite ori ies din casa , sa ma duc in Bucuresti , imi titiie curu , sa nu ma ia vre-o conserva pe capota , cum era s-o patesc de atitea ori.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nicolette, istorioara ta nu are nici o legatura cu ceea ce zic eu. Cred ca daca-l luai p-ala pe capota se dovedea destul de usor ca era pe contrasens, iar tu nu ai fi avut nici o vina. Te rog, reciteste posturile mele si vezi la ce ma refer... Ti-am dat "quote" la o parte, ca sa nu mai cauti. :D

Este vorba de nesimtirea si tupeul cu care unii fac ceea ce fac... Nu de o greseala, sau doar ca ai fost acolo la momentul nepotrivit.

Am zis, ca multi soferi mai aveau putin si ma dadeau si pe mine pe jos, dar pentru ca nu ma vedeau pur si simplu. Erau simpatici mai ales cei care se speriau mai tare ca mine. :(

 

Cei care te sicaneaza in trafic sa faca "liniute" cu tine la 12 noaptea, nu merita sa li se intample "diverse"? Dar cei care te imping de pe banda in bordura asa de "fun", si apoi cand vad ca esti fata, isi cer scuze? Dar bosorogii comunisti care te injura ca treci printre masini? Cocalarul care e el "jmecher" si trece pe rosu, ce ar merita? Exemplele pot continua...

 

Si nu, nu e fair ca soferul sa iasa plin de spume din masina pentru ca in timp ce el nu considera mare lucru sa incalci linia continua, pe mine ma costa mult mai mult decat niste fiare indoite! Ma costa viata, sau chiar condamnarea la o "viata" in stadiul de leguma (care, sa fim seriosi, nu e viata sa te stearga cineva la c.u.r. sau sa-ti dea sa mananci cu lingurita, mai ales daca esti tanar), te chinui pe tine, si ii chinui si pe cei din juru' tau!

Are implicatii mult mai mari, dar probabil ca tu nu iesi foarte mult prin trafic si nu stii cum e... Sau p-acolo pe la voi nu circula masini, numai carute... Ce sa zic...

 

Daca baiatu' asta, la 20 de ani sau cati ani avea ajungea o leguma, atunci cum mai era? Minte creata ce ai... Gandeste-te ca ar putea fi copilu' tau sau cineva la care tii.

M-am plictisit sa tot repet unele lucruri...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Beatrice

 

cum de ti se intampla numai tie, ca nu inteleg ? mie mi s-au intamplat mult mai multe lucruri bune in trafic, pe motor, decat nasoale.

da, era sa se suie o data un jeep pe mine, ca a facut dreapta brusc si nu m-a vazut, dar nu m-a injurat nimeni niciodata la semafor, ba dimpotriva se dau la o parte sa ma lase sa ma strecor, nu m-a sicanat nimeni, desi chiar aseara s-au trezit unii sa faca 'liniute' cu mine, insa fara sa ma incomodeze in niciun fel, se mai trezeau cate unii sa strige nu stiu ce dupa mine, dar atat, etc.

 

c'mon, eu cred ca va si place sa exagerati !

Stie toata lumea ca motociclismul este prin definitie o 'activitate' ce presupune multiple riscuri. Nu mai mergeti pe motor daca vreti sa va cresteti sansele de a ramane safe si intregi ! Dar sa iti asumi riscul in mod constient si apoi sa incepi sa miorlai ca nu stie bou nu stiu ce ti-a facut, mai mult sau mai putin voit, mi se pare o ipocrizie.

O data ce mergi cu motorul, iti asumi toate riscurile, si punct. Stii foarte bine la ce te expui si consimti la asta.

Iar daca se intampla ceva, chiar daca nu din vina ta, asta e, ghinion, insa e un risc asumat.

Editat de nicolette
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DE CE VORBESTI?! :P TOTI CEI CARE COMENTEAZA LA POSTURILE LUI BEATRICE CAUTA PORTITE CA SA SE IA DE EA, DE FAPT.

Normal ar fi sa cunosti omul inainte "sa-i aplici corectii" si daca te face sa te simti cu 3 boase, keep doing it.Pe ea sigur o doare-n....coor! :D

Sistruha, ai dreptate partial... nu-i frumos, da' si userul @beatrice zice niste tampenii cateodata... :(

Editat de ranga
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Beatrice

 

cum de ti se intampla numai tie, ca nu inteleg ? mie mi s-au intamplat mult mai multe lucruri bune in trafic, pe motor, decat nasoale.

da, era sa se suie o data un jeep pe mine, ca a facut dreapta brusc si nu m-a vazut, dar nu m-a injurat nimeni niciodata la semafor, ba dimpotriva se dau la o parte sa ma lase sa ma strecor, nu m-a sicanat nimeni, desi chiar aseara s-au trezit unii sa faca 'liniute' cu mine, insa fara sa ma incomodeze in niciun fel, se mai trezeau cate unii sa strige nu stiu ce dupa mine, dar atat, etc.

 

c'mon, eu cred ca va si place sa exagerati !

Stie toata lumea ca motociclismul este prin definitie o 'activitate' ce presupune multiple riscuri. Nu mai mergeti pe motor daca vreti sa va cresteti sansele de a ramane safe si intregi ! Dar sa iti asumi riscul in mod constient si apoi sa incepi sa miorlai ca nu stie bou nu stiu ce ti-a facut, mai mult sau mai putin voit, mi se pare o ipocrizie.

O data ce mergi cu motorul, iti asumi toate riscurile, si punct. Stii foarte bine la ce te expui si consimti la asta.

Iar daca se intampla ceva, chiar daca nu din vina ta, asta e, ghinion, insa e un risc asumat.

Si ca sofer iti asumi niste riscuri...De ce draq l-ai mai fi batut pe motociclistul care te lovea? :(

Uneori logica nu are logica...Si ca sa nu fiu badaran, spun ca EU nu mai pricep nimic din ce-si "doresc motociclistii"

Un lucru e clar. Avem aceiasi pasiune, dar pareri si principii diferite. Niciodata o campanie, nu o sa multumeasca toti motociclistii, cel putin nu pe toti de pe forum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si ca sofer iti asumi niste riscuri...De ce draq l-ai mai fi batut pe motociclistul care te lovea? :(

 

normal ca ti le asumi; dar eu nu v-am auzit plangandu-va ca soferi, ci ca motociclisti, deci despre asta vorbim.

l-as fi batut pentru imprudenta si inconstienta crasa de care a dat dovada ! pentru problemele pe care mi le crea ! as fi fost la fel de nervoasa si de pornita si daca venea vreo masina, ori vreo caruta, ori avion, la care se referea cineva de pe-aici.

dar, desi motociclistii sunt cu gura mare mereu, considerandu-se oropsiti, uite ca nu e chiar asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Nicolette: Refuz sa mai scriu...Ma ia durerea de cap. Observ ca tu chiar n-ai citit ce am scris eu, de la inceput pana la sfarsit. Ca un rezumat, am spus ca inteleg oamenii care gresesc, dar pe cei ce ma sicaneaza din nesimtire, nu-i iert! Indiferent daca nesimtitul conduce drujba, sau avion. Eu nu plec capu' si nici nu intorc si obrazul celalalt...Fiecare face ce vrea si ma doare fix la un metru-n spatele tobei, de parerea celorlalti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca nu ti se pare ok sa anticipezi atunci stai acasa si nu mai da din gura. iar te contrazici. faci una zici alta. si inca mai crezi ca la reflexul tau daca nu aveai 20 la ora si aveai 100 scapai nu ?

can can can can :(

 

de la a ti se parea ok sa anticipezi si pana la a anticipa e cale lunga..... si mie mi se pare ok sa anticipez una alta, si incerc pe cat posibilul sa anticipez miscarile celorlalti participanti la trafic, dar asta nu inseamna ca voi si reusii sau ca nu voi fi surprins niciodata..... unii poate sunt la inceput, nu au atatea cunostinte despre condus(mai ales ce inveti acum in scoala), dar ce-ar trebuii sa le facem, sa-i impuscam? tu te-ai nascut invatat?

 

ce reflex sa ai cand unu intra in tine neacordand prioritate?....putem vorbii oricat din carti, dar realitatea nu se compara cu nici-un incident povestit.... in momentul cand ti-a aparut unu brusc in fata, in lateral sau... oprit fiind il vezi ca se apropie cu viteza de tine, accea fractiune de secunda in care trebuie sa reactionezi de multe ori poate fii prea mare.... ca sa ai un relex bun(pentru ca toti avem reflexe cand ne apare unu in fata, chiar daca ne aflam la ghidon sau la volan) trebuie sa fii relaxat, linistit sa nu te sperii... bla, bla, bla

 

oricat de zmei ne credem, nu toti reactionam la fel in fata aceluias accident.(la accidentul de la otopeni cineva spune ca de obicei e agresiv, dar cand l-a vazut pe bietul motociclist, i-a trebuit cateva minute sa se adune).... nu va mai turati aiurea, incercati sa aveti un comportament civilizat, totul tine de educatia fiecaruia.... cineva spunea mai sus ca nu vrea sa-si ia bataie din cauza unor motociclisti care vandalizeaza masini.... dar conservarii de ce nu gandesc asa, lor de ce nu le este frica(,)ca si-ar putea lua bataie din cauza unor soferi inconstienti, care sufera de smecherie,.... bla, bla, bla

 

fiecare isi merita soarta

 

bine ar fii ca inainte sa postam/sa ne jignim/sa ne amenintam/ ar trebuii sa gandim un pic sa analizam situatia, sa vedem cine este vinovat si apoi sa dam cu pietre.... invatati sa respectati si parerea celuilalt, chiar daca va convine sau nu

 

vorbiti de civilizatia din alte tari, dar pe voi cine va opreste sa fiti la fel? dar parca sunteti mai smecheri cand aruncati o hartie pe jos, cand claxonati la o fractiune de secunda dupa ce s-a pus verde....bla, bla, bla.... asta este romanu, indiferent de regiune, admira ce vede in alte tari, iar cand vine in tara lui, tot ca un roman se comporta.

 

bucurestiu este o jungla.... iar din jungla scapa cine poate

 

noroc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...