cry_ss Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Conform siteului Federatiei de Motociclism, acesta este programul etapelor de Motociclism Viteza ce vor avea loc la Caransebes (Caras-Severin), pe Aeroport. Viteza Pe Aeroport - Liga II CNI Etapa I - Caransebes Saturday, July 31, 2010 (10:00AM) Viteza Pe Aeroport - Liga II CNI Etapa II - Caransebes Saturday, August 07, 2010 (10:00AM) Viteza Pe Aeroport - Liga II CNI Etapa III - Caransebes Saturday, September 11, 2010 (10:00AM) Viteza Pe Aeroport - Liga II CNI Etapa IV Finala - Caransebes Saturday, September 25, 2010 (10:00AM) Prima etapa este saptamana viitoare, sambata (calificari) si duminica (cursele). La fel ca si anii trecuti, cei din noi care vor sa mergem sa urmarim cursele ne putem stabili si discuta unde si cum sa ne vedem inainte de plecare.Speram sa fim cat mai multi... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gex zxr Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 (edited) buna informatia, mai acu 2, 3 ani erau tot felul de afise pe stalpi pe la magazine, acu nu mai nici un fel de reclama. Ms pt informatie CRY- SS chiar ma gandeam ca ii luna iulie si nu se mai anunta nimic prin zona noastra. Edited July 27, 2010 by Gex zxr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry_ss Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 Sambata 07.08.2010 si duminica se va desfasura a 2-a etapa din Campionatul National de Viteza, la Caransebes,pe aeroport. Saptamana trecuta a fost supershow.Etapa asta va fi si Cazacu prezent,la bataie cu Pascota!Deci SHOW GARANTAT! Cine vine,duminica la 9.30,in Petrom pe Calea Caransebesului, iar care aveti prieteni care nu stiu, puteti sa le spuneti. Enjoy! Pentru cateva clipuri mai mici cu Pascota wheelie si alte filmari mai mici , cautati " 33SBK " pe youtube si alegeti de acolo cele din 2010. Mesaj completat Si : Clasamentul Etapei 1, 01.08.2010 : CLASA SUPER SPORT I 20 PASCOTA Ionel II 11 POPESCU Mihai Andrei III 69 BART Liviu IV 4 POPOVICIU Lucian V 18 MIHALACHE Bogdan CLASA SUPERBIKE I 20 PASCOTA Ionel II 22 FARAGO Roberto III 25 CORBU ION IV 18 MIHALACHE Bogdan _ 31 DOANA Petrisor Mesaj completat Cateva imagini de la CNV Caransebes, 8 august 2010, Etapa 2 din Campionatul National de Viteza pe Aeroport : si motorul lui pascota scrum... : clipuri de la concurs puteti viziona pe youtube, cautand " 33sbk " . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIPPY10 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Salutare!! cine stie.. se mai tzine >Etapa III - Caransebes Saturday, September 11, 2010 (10:00AM) ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts