Sari la conținut

Caut Vopsea


haos
 Share

Postări Recomandate

Daca vrei vopsea originala poti numai la Kawasaki si e foarte scumpa,dar ai putea sa faci ca mine eu am dus motocigleta la un vopsitor in timisoara si ei au amestecat vopseaua si a iesit puti putin de tot diferita de vopseaua originala dar am vopsit tot motoru si asa nu se vede, dar sunt sint sigur ca se poate amesteca verdele sa iasa super bine.Alta varianta e daca ai un vopsitor super profi ar trebui sai ajunga seria de la culoare pe care ar trebui sa o gasesti in Brief si dupa serie se amesteca culoarea exact.Iar cauciucuri in romania nustiu inca dar daca aflu am sati scriu!! In germania e simplu dar si scump ala de fata 120âŹ,ala de spate cam 200⏠plus transport pe autocar.

uite cum a iesit

post-42-1080408929_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

nuantzele de culori pe care le folosesc fabricantii japonezi de motociclete nu au corespondente in standurile de vopsele profesionale auto. cele mai bune rezultate de aproximare a nuantzelor sunt tot in sistemele/standurile de vopsele auto, dar la producatorii auto japonezi( honda nissan subaru mazda toyota )

oricum daca ai de vopsit motorul complet, diferenta de nuantza este insesizabila, si dupa cum se spunea pe post, ca sa iei vopsea de la Kawasaki te costa de te doare capul, dar daca iei de la un stand glasurit te costa pentru un vopsit complet cam 50 euro ( vopsea, lac, intaritor,diluant). daca ai vreo nelamurire, suna-ma la 0744 582148 cosmin aka kerosen. numa bine si drum uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...