Sari la conținut

FREE BIKERS WEEK 3***12-15 August 2010


Postări Recomandate

Acest text este un pasaj din urmatorul link : /index.php?showtopic=571113

 

In alta ordine de idei acolo nu puteai sa cumperi decat Bolyarka si Kaltenbergb, restul erau numai la sticla sau la punga. Aici au fost 3 organizatori: 1) Fabrica de bere Bolyarska (ce ne-a oferit bere le 1.2 Lv, adica circa 2.5RON paharul, pret aproape imposibil de gandit pentru Romania, desi am prins asa ceva si la Bucov); 2) Harley-Davidsson care si anul asta a dat ca premiu la tombola cea mai ieftina motocicleta pe care o produc ei dar e motocicleta si e HD si e noua; 3) Primaria din Veliko-Tarnovo, care ne-a asigurat politisti calmi si ne-artagosi din 500 in 500 de metri, ca de obicei conducerea coloanei la defilare in frunte cu seful de la rutiera de la ei, si cel mai important curatatul budelor de 2 ori pe zi.

Eu n-am vazut pana acum intrunire moto mai bine organizata. Dusuri de la armata, apa de la armata de spalat pe maini prin tot locul, nebuinii... Si cei care vroiau sa faca pacanele noaptea erau opriti din activitate de oamenii de ordine in 3-5 minute, astfel incat cred nimeni nu a reusit sa-si distruga motorul la betie (cel putin nu noaptea). Din ce am auzit eu de la alti participanti asa ceva la noi su se exista decat pe la Hunedoara....

 

INTRADEVAR la Hunedoara ........... , o intrunire la care m-am putut odihnii , in toti cei 3 ani in care am participat . Ziua intradevar mai auzeai galagie , este si normal , deoarece e o Intalnire moto , dar noapte , nici nu apuca omul sa isi porneasca motocicleta , si baietii erau la post ..... BRAVO LOR !!!

--- La primele 2 editii , am baut bere cu Skol - cu 2.5 lei Halba / paharul si Tuborg cu 3 lei , anul acesta la editia 3 , au avut Tuborg la 3 lei halba si Holstein Nefiltrata la 5 lei / halba ( o bere bestiala dupa cre nu te trezesti mahmur )

--- Mancare a fost foarte buna , si la preturi mai mult decat accesibile Ex : Portie Mare piept de pui + cartofi prajiti + salata castraveti murati la 10.5 lei .

--- Tualetele , spalate si curatate in fiecare zi , mirosea parfumul de la departare ...... un inconvenient ca au fost toate puse la poarta , si trebuia sa cam alergi pana acolo , dar parca nici intre corturi nu este bine ...... Sper toalete .

--- Anul acesta nu au avut dusuri , dar a facut fata raul si scaldatoarele , ..... parca ar merge si dusurile de anul trecut ....dar am fost multumit .

--- Fasolea data in pretul biletului , a foast foarte buna , a meritat sa stai la coada ........sa vezi gaze dupa , stateai la terasa si nu stiai ce pute ^_^

 

SA STITI ca e mare lucru cand o mana de oameni , pot face un asemenea festival , ii apreciez .............................. :)

 

FELICITARI ORGANIZATORILOR !

 

eu din pacate nu am facut poze , dar :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
AUTOBUZUL de 5 locuri cu 38 inauntru ........ DE LA ,, FREE BIKERS WEEK 2010 '' la Hunedoara

 

 

 

 

Va asteptam si la anu !!!

 

RESPECT

Cu siguranta nu am sa lipsesc nici la anul!!

Numai bine va doresc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...