Sari la conținut

Accident 23.08.2010 - Bucuresti - Bd. Lascar Catargiu - Moto Politie


rdarogeorges
 Share

Postări Recomandate

M-am trezit in fata mea cu o masina care "spala" pe jos. Nu aveam ruta ocolitoare si mai eram si obligat sa-l ocolesc pe linia de tramvai , uda , ca animalul era in fata mea si stropea cu spor. Cind mi-a fugit mobra de sub mine , pe care am tinut-o , cu greu , sa nu cada , am inceput sa apreciez America. Acolo ai voie sa ai arma de foc. :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 124
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Apa aia de Dambovita nu e doar o apa/smegma/levigat. Apa aia este bani pentru firmele care o imprastie, firmele care ii platesc si lui Basescu si lui Videanu si lui Oprescu campania si altele. In apa aia mizera sunt banii dumneavoastra. Cati Euroi o costa sa uzi 1 km de strada?

 

Deci daca se varsa 10 politisti, apa tot trebuie imprastiata, ca e criza, ca ploua ca e noapte si asfaltul nu e nici incins si mai e si erodat, abia bine sa intre apa in el.

Editat de Aleko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca sunt unii colegi care ii trimit pe ceilalti sa mai invete cum sa mearga pe ud si sa nu se mai planga atat.

 

Am observat aceasta practica si can era vorba de franare, mers in curbe etc.

 

Sa inteleg ca numai urmasii lui Rossi si alti campioni la MotoGp si alte curse on si of road au voie s circule pe soselele din tara asta. Este valabil si pentru masini. Restul, sa stea acasa.

 

Din cate stiam eu, aceste calitati extreme nu erau necesare pentru a avea posibilitatea de a folosi un mijloc de transport pe soselele patrie. Dar poate ma insel.

 

Im mod normal autoritatile trebuie sa vegheze la siguranta traficului. Este clar ca udatul strazilor poate fi periculor. Era sa vin in cap o data mergand pe jos si incercand sa traversez strada pe trecerea de pietoni udata cu apa din lacurile capitalei. Efectele udaturii se vad si pentru masini, televiziunile prezentand mai multe accidente cu aceasta cauza.

 

Atunci, ca autoritate ce faci. Ii trimiti pe toti la cursuri de mers pe moluste, sau rectifici problema. Sa o punem altfel. Daca se observa ca pe o anumita portiune de drum, o curba ceva, sunt foarte multe accidente ce facem. Ii sfatuim pe soferi/motociclisti sa invete sa ia o curba mai periculoasa (eventual cursiru obligatorii pe circuit) sau modificam/semnalizam protiunea cu probleme astfel incat sa nu mai avem accidente. Raspunsul este evident.

 

Concluzia. Nu participantii la trafic trebuie sa devina specialisti in diferite sporturi extreme pentru a merge pe strada. Conditiile trebuie facute astfel incat oricine cu un set de cunostinte normale si care are carnet sa poate circula pe strada. Asa ca mai usor cu sfaturile si cu trimiterile la circuit si exercitii de toate felurile.

 

P.S. Pentru carcotasi, nu am cazut niciodata pe udatura, nici de la ploaie nici de la cisterna. Am costum de ploaie si daca incepe sa ploua nu ma opresc decat cat sa ma echipez. Nu e cea mai mare placere, dar nu ma deranjeaza sa merg pe ud. Ma deranjeaza insa sa merg pe mormoloci si alge si sa am probleme cand pun piciorul jos la stop cu cizme moto. Asta este prea de tot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa dea dracii daca vreunul din astia care mazgaliti pe aici (cu exceptia lui stulewa si dragos m) stiti sa mergeti pe motoreta

 

 

praf sunteti.

 

si ca nu stiti e una, toti am trecut prin faza de habarnist, dar s aincepi sa te aberezi ca sa nu se mai ude strazile "ca pica motociclistii incapabili sa mearga pe o strada umeda cu 50 km/h"....

 

care stie sa mearga nu pica din cauz aapei.

care e pampalau si nu isi evalueaza corect capacitatea - asta e. citim despre el la rubrica asta.

 

 

asfalt uscat

 

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nenea politistu' o sa-si repare motocicleta din banii vostri.Impozite-P.I.B-M.A.I-Intretinere parc auto/moto- vehicule avariate (pentru cine nu s-a prins e vorba de circuitul banilor, din buzunarul vostru catre repararea motocicletei). Cat despre parerea mea asupra subiectului topicului (spalarea sau nu a strazilor) eu zic in felul urmator: e drept ca nu e o spalare de calitate, posibil si infectioasa (nu-s medic deci nu am ceritudini), e drept ca te mai stropesti pe roti. Dar la fel de adevarat e ca voi nu din cauza asta va plangeti, ci ca va imprastiati daca prindeti o balta sub roata. Deci, va rog,nu iesiti din casa in urmatoarele situatii (pentru siguranta dumneavoastra-sanse de a cadea sporite):

1. daca se anunta cu ploi (urmariti prognoza meteo!)

2. dimineata e posibila bruma (nu Carmen Bruma, ingheata vaporii de apa si se depun)

3. traiti in orase cu populatie necivilizata care scuipa pe jos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa dea dracii daca vreunul din astia care mazgaliti pe aici (cu exceptia lui stulewa si dragos m) stiti sa mergeti pe motoreta

 

 

praf sunteti.

 

si ca nu stiti e una, toti am trecut prin faza de habarnist, dar s aincepi sa te aberezi ca sa nu se mai ude strazile "ca pica motociclistii incapabili sa mearga pe o strada umeda cu 50 km/h"....

 

care stie sa mearga nu pica din cauz aapei.

care e pampalau si nu isi evalueaza corect capacitatea - asta e. citim despre el la rubrica asta.

 

 

asfalt uscat

 

:D

 

 

 

Partial ai dreptate - intradevar, daca stii sa adaptezi felul in care mergi in functie de circumstante, sansele de accident scad enorm. Si TOTUSI, sunt zeci de situatii in care mazga aia infecta poate sa te dea frumos cu cascheta de asfalt.

Ma dau de exemplu concret - intru in curba, pe jos mazga (repet, mazga, ca aia nu e apa) si dau sa ies din curba pe trecere de pietoni.. Fuge spatele rau, ca nu era indreptat motorul inca. Sa nu zici ca e de la cuplul monsterului acum si nici de la viteza :laugh: . De cazut n-am cazut pe apa/mazga pana acum, dar nu e deloc imposibil, oricata experienta ai avea..

 

Si se pare ca lumea pierde o nuanta importanta. Ok, trebuie sa ne adaptam, sa ne descurcam, sa avem reflexe, ca de-aia avem motoare. Asta clar, si eu mor pe aia care se vaita ca aluneca pe o flegma. Problema e: e NORMAL sa turnam MAZGA pe strada? Trebuie sa acceptam orice nonsens de genul asta si toate lucrurile facute fara cap? Exemple sunt garla, problema cu stropitul e doar o particica dintrun fenomen social..

 

Hai, aveti grija ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai in gluma mai in serios, unii sunt tari de cap. Da' rau, nu asa!

Trebuie sa ne descurcam si sa strunim calu' in conditii nasoale de aderenta...perfect de acord. De asta se ocupa mama natura cand mai vine cu cate o ploaie cu diverse substante daunatoare(care pare-se ca au spalat si creierele unor antevorbitori), mai niste frunze cazute pe carosabil, mai un rahat de pescarus, etc etc. Daaar...astea sunt cazurile naspa, si nimeni nu si le doreste (in afara de unii pe care nu ii deranjeaza balegile de pe drum). De aici si pana la murdarirea _intentionata_ a asfaltului tocmai de catre cei ce ar trebui sa-l mentina intr-o stare de utilizare cat mai buna e cale lunga.

 

...intreb si eu, cat de dobitoc si neiesit din casa trebuie sa fii sa sustii ca nu-i nici o problema cu jegul aruncat de 'spalatoarele' de strada? cum adica 'ce daca-i alunecos, numai aia care nu stiu sa stapaneasca mobra cad ca fraierii?'

pai bine bai paramecilor, voi care nu mai iesiti de dupa tastatura cu lunile, cand iti intoarce in fata peste 4 benzi un taximetrist sau iti traverseaza un mos senil care a incheiat socotelile cu lumea celor vii, ce preferi sa ai sub tine? asfalt uscat sau algele din Dambovita? sa dea dracu in toti chuck norisii de pe forum _care stie_ sa se dea cu mobra la perfectie, cu exceptia cazurilor in care le-a iesit copacu' in fata si le-a fugit drumu' de sub roti, asa ghinion teribil au vazut.

hai, sa sara aia care merg prin oras cu slick-uri si fara oglinzi :P ca ei nu au nevoie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

am de zis doar atat : cisterna nu uda florile , semnale pauza si inafara de asta soferul nici macar nu se afla acolo iar pe asfalt in spatele cisterenei se afla o mare balta , deci cine este vinovat ? si am o mare nelamurire de unde se vedea o urma de franare pe asfalt daca motorul avea abs ca din cate stiu eu roata nu se blocheza la abs deci ?????????????? intradevar a fost buzunarit de boschetari si lasa fara o anumita suma de bani si acei cativa martori care au fost acolo cand sa intamplat acest lucru nu au intervenit ca au crezut ca ii acorda primul ajutor, un boschetar cat de prost sa fii frate????????????????apropo politistul este bine pentu cei interesati. :hurt:

Editat de yamaha_r1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...si am o mare nelamurire de unde se vedea o urma de franare pe asfalt daca motorul avea abs ca din cate stiu eu roata nu se blocheza la abs deci ??????????????

 

La Suzuki, ABS-ul functioneaza atat timp cat viteza de deplasare este mai mare de 10 Km/h. Sub aceasta viteza poti bloca rotile chiar daca motocicleta are ABS, intrucat acesta nu mai functioneaza. Nu stiu daca sistemul de ABS de la BMW lucreaza la fel, dar presupun ca da.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trei tone de papagali care semneaza petitii si dau vina pe cisterne si pe udatorii de apa. Indiferent de provenienta apei, apa e apa si da nastere unui fenomen clasic, numit acvaplanare. Nu esti constient de el si nu-l poti stapani, faci poc, indiferent de ce esti, politist sau mobrist de tastatura. Kooksee, tot respectul pentru cele scrise de tine, dar, te certi cu comunitatea oligofrenilor anti-apa. Chiar nu ai ce sa le explici, pentru ca, orice ai face si oricate argumente ai aduce, capul batut ramane ca si un nit, batut. Pe mine ma bucura tare mult sa-i vad agitandu-se aiurea. Sincer, poate sunt sadic, dar, ma bucura si sa-i vad facand poc. Acum, a nu se lua in calcul accidentul politistului care, vrei, nu vrei, era in misiune si trebuia sa alerge. Parerile cu poate se va intampla ceva, acum, ca e politist, ca pe el nu-l amendeaza, ca etc., sunt doar pareri de tate de radiosant, de Lene si Ilene-n sat, pe margine, care barfesc tot ce prind. Rusine ca s-a ajuns aici!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trei tone de papagali care semneaza petitii si dau vina pe cisterne si pe udatorii de apa. Indiferent de provenienta apei, apa e apa si da nastere unui fenomen clasic, numit acvaplanare. Nu esti constient de el si nu-l poti stapani, faci poc, indiferent de ce esti, politist sau mobrist de tastatura. Kooksee, tot respectul pentru cele scrise de tine, dar, te certi cu comunitatea oligofrenilor anti-apa. Chiar nu ai ce sa le explici, pentru ca, orice ai face si oricate argumente ai aduce, capul batut ramane ca si un nit, batut. Pe mine ma bucura tare mult sa-i vad agitandu-se aiurea. Sincer, poate sunt sadic, dar, ma bucura si sa-i vad facand poc. Acum, a nu se lua in calcul accidentul politistului care, vrei, nu vrei, era in misiune si trebuia sa alerge. Parerile cu poate se va intampla ceva, acum, ca e politist, ca pe el nu-l amendeaza, ca etc., sunt doar pareri de tate de radiosant, de Lene si Ilene-n sat, pe margine, care barfesc tot ce prind. Rusine ca s-a ajuns aici!

Te ambalezi degeaba. Mie fenomenul de acvaplanare pe drum bun (sa zicem de exemplu intre Brasov si Sighisoara) imi apare pe la 105-110km/h (pentru ca am motocicleta echipata cu roti de ploaie si pe fata nici nu pot pune altceva), dar ala de alunecare pe noroi de Bucuresti ud inca de pe la 30-40km/h, plus ca nu mai tin franele de nici un fel. Si am vazut cel putin de 2 ori masini care udau in sectorul strada 2 pe ploaie, am intele ca i-a luat in balon si Curtea de Conturi ca apar facturi chiar si pentru zile cand a plouat de dimineata pana seara...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu oricum ai permisu' de foarte putina vreme, Petre si cam habar nu ai cam care e treaba cu echilibrul, efectul giroscopic, aderenta, ruperea ei, etc. Acvaplanarea apare oricand, iar chestia cu anvelopele de ploaie, ca nu ai cum sa pui altele, dovedeste clar cele spuse de mine despre habarnismul tau. Chiar, de cand ai permisul pentru 2 roti si cam de cand mergi? Care este timpul tau record pentru o distanta de, sa zicem, 100km?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt medic.

:hurt:

 

ce zici, stiu cum se inmultesc bacteriile?

 

singura bacterie care traieste in pamant e bacilul tetanic.

scrie repede un post si infiereaza-i pe astia care uda strazile ca din cauza lor fac motociclistii tetanos

 

simt nevoia sa devin redundant

 

...vai de capul nostru.

 

In final ai si tu dreptate. Vai de capul vostru.

Domn doctor te rog eu fa un stagiu la Cantacuzino la institut poate mai inveti si tu ceva.

 

Mie mi-ar fi rusine sa vorbesc si sa afirm ca mai sunt si doctor.

 

Sa inteleg ca nu mai e nevoie sa ne spalam pe mani inainte de masa si nici fructele sa nu le mai spalam inainte de consum.

 

Uite ce revelatie. Nu mai exista decat un singur tip de microb si ala e pe cale de disparitie.

Si uite asa desfiintam igiena de orice fel.

 

Sper sa nu fiu bolnav niciodata si sa ajung la doctor. O sa fiu trata cu praf de langa bordurile lui Videanu ca cica face bine. Ori o fi pus Videanu borduri radioactive ca sa omoare microbii.

 

Deci esti tare.

 

later edit,

 

putem observa cazul clasic de motoforumist.

 

nu conteaza ca poate unii aveau motoreta de ep vremea cand el invata pentru teza la matematica.

nooo, nu esti pe motoretism, nu existi. nu te bagi in seama la intalniri si plimbari, nu existi.

 

ia intreaba-ma si pe mine cine dracu sunt. intamplator te stiu de cand ai aparut in peisaj (intotdeauna sintagma "romantic bikers" mi s-a parut de maxim amuzament si de aia te-am remarcat)

:lol:

 

cand o sa treci mai incolo de ruse o sa vezi ca si in alte tari se uda asfaltul. nu cu apa din dambvitza, de exemplu in elvetia se uda cu perrier. dar se uda.

te rog sa nu mai faci afirmatii lipsite de acoperire.

 

nu ne dam, dar noroc ca exista cate unul ca tine care ne atrage atentia.

 

mie imi place romania mai ales cand ii vad pe cate unii ca stiu sa scrie. eu ii povesteam despre bacterii si el nu stie sa scrie altfel. (stiu, a fost typo :D )

 

Dupa ce te-ai mai gandit putin ai revenit in forta. :P

Sa inteleg ca te-am basicat rau daca ai revenit sa imi mai dai o lectie.

 

Din pacate esti dezinformat total in privinta mea. Mai cauta.

Si cand nu mai poti combate ideea ataci pe langa persoana implicata. Sfatul meu este sa ai grija cand te exprimi pe langa persoana mea fiindca Romantic Bikers nu sunt Eu. Suntem multi iar unii dintre noi au fitilul scurt. Dar e usor sa vorbesti din spatele tastaturii.

Eu unul nu ma ascund. Scrie mare pe mine Romantic Bikers.

Tu cine dracu esti? Uite ca te-am intrebat. E ok?

 

Ba, da' numai specialisti p-aici, numai oameni de stiinta, numai experti...

Ozzy, iti bati gura degeaba. N-auzi ca nu e nicio bacterie si niciun microb in jegul de pe jos? N-auzi ca in Elvetia se spala strada cu apa minerala si gel de dus frantuzesc? Ce dreaqu, de unde sa stim noi d-astea? Noi stim doar sa ne plangem ca alunecam pe matasea broastei luata din IOR sau din 23 August si aruncata pe Mihai Bravu ca sa mai spele Priogoana niste bani in combinatie cu primaria mare. In loc sa ne plangem atata mai bine am exersa intr-o parcare franarea de urgenta pe apa de balta. Ce bulangii suntem.

 

Ca sa va fie clar, ca poate sunteti chiori sau prosti (am zis POATE !) si nu va prindeti singuri: in Bucale nu SPALA nimeni strazile, doar le UDA (vezi DEX in caz de panica) cu apa din lacurile (si alea necuratate la randul lor) care contin miliarde de chestii care fac apa o sursa majora de infectie. Apropos, astia de va dati "medici": ati face baie in IOR? Ati baga macar picioarele in apa? Daca nu, atunci ce kakat o tineti una si buna cu udatu' strazilor cu apa aia? Aveti careva idee la ce inaltime e capul unui bebelus plimbat in carut de ma-sa? Aveti idee la ce inaltime ridica apa de pe strada masinile sau mobrele? In concluzie, aveti idee ce trage pe nas bebelusu' cand traverseaza o strada udata de cretinii astia? ( si nu ma refer la angajati, aia fac ce li se spune ca sa ia salariu) E, cum e domnu' "medic" ?! Sau iti trebuie o "atentie" ca sa te faci, macar, ca intelegi ideea?!

 

Hai ca iar imi racesc gura de pomana. Asa cum am mai spus, poporul asta isi merita soarta. Faca-se voia lui! Ineaca-se in apa IOR-ului limpede ca cristalu'...

 

Nu auzi ma ca nu mai exista nimic daunator pentru sanatate in tara asta. Hai sa ii livram lu' domn' doctor un pahar cu apa din IOR. Cica nu se intampla nimic daca o bea. Eventual sa ii facem si o sauna ca cica vaporii aia nu te afecteaza cu nimic.

 

Concluzia : politistul a ramas cu buza umflata, in orasul nostru drag sunt multi ,praf si pulbere', de unde si praful pe strazi. Dl Oprescu doctorul, vad ca si-a luat motor si umbla dechizat printre noi ( avand ceva interese umede ascunse)

 

M-am gandit si eu la asta dar mi-ai luat-o inainte. :)

 

Trei tone de papagali care semneaza petitii si dau vina pe cisterne si pe udatorii de apa. Indiferent de provenienta apei, apa e apa si da nastere unui fenomen clasic, numit acvaplanare. Nu esti constient de el si nu-l poti stapani, faci poc, indiferent de ce esti, politist sau mobrist de tastatura. Kooksee, tot respectul pentru cele scrise de tine, dar, te certi cu comunitatea oligofrenilor anti-apa. Chiar nu ai ce sa le explici, pentru ca, orice ai face si oricate argumente ai aduce, capul batut ramane ca si un nit, batut. Pe mine ma bucura tare mult sa-i vad agitandu-se aiurea. Sincer, poate sunt sadic, dar, ma bucura si sa-i vad facand poc. Acum, a nu se lua in calcul accidentul politistului care, vrei, nu vrei, era in misiune si trebuia sa alerge. Parerile cu poate se va intampla ceva, acum, ca e politist, ca pe el nu-l amendeaza, ca etc., sunt doar pareri de tate de radiosant, de Lene si Ilene-n sat, pe margine, care barfesc tot ce prind. Rusine ca s-a ajuns aici!

 

Bai tu esti din neamul lui Valentino ala de la GP? Unde dracu va e logica?

OK. Trei tone de oameni va dau trei tone de motive logice si va explica de ce apa aia nu e buna. Nici unul din noi nu a cazut si nu a patit nimic din cauza acelei ape. Trei tone de platitori de taxe pur si simplu nu mai vor sa stropeasca asfaltul fiindca asa vor muschii lor ca e din banii lor. Trei tone de electorat sunt nemultumiti de primari ca nu opresc acest fenomen care NU NE PLACE.

Nu imi pasa de asfaltul lor. Cu banii de pe stropitorile alea de rahat sa asfalteze cand se strica soseaua.

Acum intelegeti voi aia trei patru asi ai motociclismului ce vor cele trei tone de oameni? Sa gaseasca alte solutii de racorit atmosfera ca sunt platiti pentru asta.

 

Mie daca imi zice un om ca sunt prost il iau la omor dar cand trei oameni imi spun ca sunt prost tac dracu din gura. Dar nu toti sunt asa.

 

Si sincer mie apa aia insalubra imi face un bine fiindca nu toti sunt din neamul lui Valentino si imi livreaza constant clienti. Totusi in mare parte din acei clienti imi sunt prieteni si as renunta bucuros la toti banii din lume sa ii stiu pe toti sanatosi. Stiu prietenii vostrii sunt toti veniti ieri de pe circuite si sunt asi ai ghidonului. Eu sunt mai amarat asa. Am prieteni imperfecti pe care apa aia jegoasa ii mai pune jos uneori. Eu ma gandesc la prietenii mei voi o faceti?

 

Oricum ala cu cisterna nu avea ce sa caute acolo. Din pacate nu o sa pateasca nimic fiindca politia este impotenta in fata clientelei politice.

Totusi nu e rau sa discutam. In felul asta o sa stim ce sa facem daca se va ivi o ocazie. Orice amanunt conteaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu oricum ai permisu' de foarte putina vreme, Petre si cam habar nu ai cam care e treaba cu echilibrul, efectul giroscopic, aderenta, ruperea ei, etc. Acvaplanarea apare oricand, iar chestia cu anvelopele de ploaie, ca nu ai cum sa pui altele, dovedeste clar cele spuse de mine despre habarnismul tau. Chiar, de cand ai permisul pentru 2 roti si cam de cand mergi? Care este timpul tau record pentru o distanta de, sa zicem, 100km?

Offtopic: Am permis din martie 2007, am facut pana acum daca imi amintesc bine 29,430km pe motor (daca imi amintesc bine ce scrie pe bord), am facut cam inca atata pe alte chestii mai mici exclusiv in Bucuresti si continui sa fac in continuare circa 5500km/an pe scuter cu numar galben, si ma refeream la un fenomen de acvaplanare pe care l-am simtit pe propria piele mergand cu circa 105km/h pe ploaie torentiala pe drumul ala (inainte de intrarea in Sighisoara), cand am simtit ca imi danseaza motorul cu roarta din spate si am lasat-o mai moale la 90-100... In Bucuresti am picat pe ploaie la mai putin de 40km/h pentru ca un bou mi-a tasnit in fata in mai putin de 2 metri si era ud pe jos (nu de la ploaie) si jeg de santier pe podul peste calea ferata cum mergi dinspre Barbu Vacarescu spre Aeroportul Baneasa, si soferii care au vazut treaba ma incurajau sa merg dupa ala sa-l bat ca merita (am cam 55kg si ala era in Logan bleu jandarm - cel mai raspandit model) :hurt:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu oricum ai permisu' de foarte putina vreme, Petre si cam habar nu ai cam care e treaba cu echilibrul, efectul giroscopic, aderenta, ruperea ei, etc. Acvaplanarea apare oricand, iar chestia cu anvelopele de ploaie, ca nu ai cum sa pui altele, dovedeste clar cele spuse de mine despre habarnismul tau. Chiar, de cand ai permisul pentru 2 roti si cam de cand mergi? Care este timpul tau record pentru o distanta de, sa zicem, 100km?

:hurt: Salut,

se pare ca esti instructor "moto" felicitari ........ .

Vrei sa faci cu mine 100 km pe torent si sa vedem care ajunge la final in timp de bun simt (detin 2 animale care pot satisface dorinta ta de strada si de proba).

P.S.

Inainte sa mai dai lectii moto gratuite cu trimitere la caracterul "elevului" ar fi bine sa verifici vechimea lui si raspunsurile date in timp la adevaratii profesori sau situatii.

 

Astept sa-mi comunici ziua cand crezi ca vei putea ajunge primul pe ploaie - SINCER EU PREFER GHEATA, este ceva ce nu cred ca ai putea sa-ti inchipui (cred ca peste 2 saptamani trebuie sa bagi mobra la barlog - si ca sa fi convins de ceea ce spun poti sa te uiti la RCA-ul pe care il detii, este cumva pe un an calendaristic ????)

:lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca esti putin mai mult pe langa cele intamplate acolo si zic sa o lasi moarta pt ca ceea ce ai spus mai sus sunt numai aberatii ... sau ai fost cumva martor ocular la accident si noi nu stim??

si de crezi tu ca sunt pe laga ????????????sau poate ai fost tu martor?????????oricum ce am scris acolo nu sunt aberati pentru ca intamplator sau nu eu sunt fratele politistului implicat in accident adica cel cu motorul ca sa intelegi mai bine si sincer nu cred ca ai fost un martor mai bun decat el la accident asa ca .............nu te mai agita inutil :moron:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Amice ... nu te agita mult ca incepi sa creezi valva pe forum si Florin o sa aiba numa` de suferit din cauza ta ... sezi cuminte in banca ta si las-o asa cum a cazut si lasa pe altii sa se ocupe de cele intamplate acolo ... Cand iti spun ca aberezi inseamna ca EXACT asta faci, iar tu fiind frati-su esti cea mai NEINDREPTATITA persoana sa te pronunti deoarece parerea ta este 110% subiectiva. Asa ca ajuta-l pe Florin sa-si revina si lasa-ne pe noi astialalti sa ne vedem de treburile noastre ca omul ala are acum mai multa nevoie de tine sa se refaca decat sa te vada certandu-te cu mine pe un forum despre accidentul lui ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai inteligentule cand se merge in coloana si ala din fata ta cade nu prea ai de ales. si cade sigur daca merge pe carosabil ud si nu stie sa franeze.

 

mi se pare ca trebuie sa faca parte din minimul de cunostinte necesare sa te descurci cand e ud pe jos.

eu nu am cazut decat o singura data in urma unei cisterne din astea si atunci strict si direct din vina mea.

 

 

eu sunt pentru udatul strazilor. nu se intampla ca sa va faca voua in ciuda ci exista niste norme de intretinere ale asfaltului.

 

pai daca nu ai cazut decat odata nu te mai baga in seama aiurea, lasa-i pe veteranii care au cazut de 4-5 ori sa explice ce si cum :cheers:))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...