Sari la conținut

Unde Ne Intalnim Vara?


QUAD
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 594
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 10 months later...

Azi am fost la o mica plimbare Brasov->Sanpetru->Prejmer->Bod pana la DN1 ->apoi BOD ->Sanpetru BV si ne-am oprit in livada unde in parcarea de motoare eram doar (cristyodb , crazydanutz si eu) ! Pe unde se mai intalnesc restul?

post-40394-0-96978400-1333399832_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Momentan nu iesim foarte multi pe vremea asta. Ptr. ceilalti inca nu e de ajuns de cald :) Astia care iesim ne vezi prin tot orasul :laugh: eu v-am vazut acum 2 zile parca pe la judetean.

Editat de RedFox200
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salutare sunt si eu nou in lumea pe 2 roti, acum de curand am luat A1 (am 16 ani) ma primiti si pe mine cu una de 125 (Zilele astea termin rodajul) prin livada?

Iar o alta intrebare ar fi.. Daca vin, voi fi lasat in urma? [aici ma refer, ca.. nu o sa mearga motorul meu mai mult de 120km/h]

 

 

 

Asfalt uscat!!

Editat de hiprol
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. :D

Pe bd. Iuliu Maniu (București), lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie.

Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399

 

Asfalt uscat și mai puțin fierbinte :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...

Salutare. Sunt si eu nou motorist "rusinos" prin zona. Cum a venit caldura un pic am iesit la exersat pe 2 roti. Daca ma primiti m-as alatura si eu la plimbari prin zona. Caldura cat mai multa si asfalt uscat :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Mi-am facut cont doar pentru a expune o problema: de cand vremea s-a mai incalzit, deja ati inceput sa iesiti cu motoarele, la intalniri, etc. Ok, pe de o parte va inteleg pasiunea, dar ma gandesc ca vine vara, iar eu unul, inclusiv vecinii, ne-am saturat ca mereu sa fim deranjati de zgomotul motoarelor voastre turate (stau pe calea bucuresti, chiar la sosea). Sa nu mai spun ca, am vazut destui care se ridica si merg pe o roata, deci prezinta un mare pericol atat pentru ei cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Inclusiv pe langa mine, ca pieton au trecut vreo 2 dupa ce se facuse de secunde bune verde (langa Mikado), fortand trecerea si trecand la 2m de mine (putea lovi mortal pe cineva). Chiar si cand sunt sofer, foarte multi se dau in spectacol si fac slalom printre masini cum vor ei, nu le pasa de nicio regula de bun simt sau siguranta!

Si asta e doar inceputul... ca vin caldurile, si apoi incep adevaratele curse, trec si cate 3-4 motoare deodata..

Stau de 4 ani aici, sunt convins ca suntem aproape de a gasi o solutie sa scapam de cursele astea ilegale, ne-am saturat de poluarea fonica de care avem parte in fiecare seara (in special dupa ora 22, ca deh, atunci e mai liber). Am vorbit si la sectia 4 politie anul trecut, le voi readuce in discutie problema si anul asta si o sa-i rog insistent sa iasa cu aparatele radar la sosea. N-aveti decat sa mergeti in afara localitatii (cum a mers nebunu asta http://adevarul.ro/locale/brasov/208-kmora-recordul-unui-smecher-motocicleta-traseul-brasov---predeal-1_50ad966d7c42d5a66397c153/index.html) sau pe bulevarde unde nu exista plangeri in acest sens, dar pe calea bucuresti nu vrem sa va mai auzim seara dupa 22, cand poate eu vreau sa ma odihnesc!

A, poate nu stiti de modificarile care vor avea loc in codul rutier (http://www.gandul.info/stiri/7500-ron-amenda-modificari-drastice-la-codul-rutier-totul-despre-noile-amenzi-masinile-cu-numere-de-bulgaria-si-examenul-auto-10707501). Daca va tine buzunaru, puteti merge si cu 200 acum.

 

Nu stiu cati dintre voi de pe forum va stiti ca facand parte din categoria de mai sus (am vazut si motoare care merg chiar ok, nu se dau viteji), dar sunt convins ca majoritatea, intrucat nu prea vezi un motociclist singur, va dati intalnire in livada si apoi o luati la plimbare.

 

Sa nu credeti acum ca am ceva cu voi, exista si foarte multi soferi indisciplinati in trafic, dar cat despre voi... nu va suparati dar nu degeaba vi se spune "donatori de organe". Oricat incercati sa o tineti pe a voastra, tot donatori de organe ramaneti.... si asta din cauza teribilismului, nu din cauza pasiunii (sunt 2 termeni diferiti). Doar daca ai un motor tre sa arati celorlalti ca cine esti tu, altfel ce farmec are sa mergi cu 70-80 la ora cand motorul tau poate si 300.

Editat de Roger25
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...