Sari la conținut

Accident Mortal Pipera B 12 KWA


Shorty
 Share

Postări Recomandate

Autoarea este CRISTINA UZUNOV (soferita de hummer).

Nu este la primul accident.

Va rog daca stie cineva cum pot lua legatura cu familia sau prietenii lui Adrian Trusca, sa-mi lase un mesaj, aici sau pe privat.. Multumesc mult.

 

Sunt cumnatul lui Adrian Trusca si pot fi contactat la nr 0720042120

 

Mesaj completat

Detalii despre accident

 

Hummer-ul era condus de Cristina Uzunov sotia lui Mircea Eduard Uzunov si se deplasa pe contrasens

 

Mesaj completat

Referitor la accidentul cu salvarea din 31.05 am aflat ca aceasta a fost motocicleta dar nu a fost Adrian implicat pt ca nu era a lui o imprumutase de la un prieten motocicleta lui fiind defecta

 

Mesaj completat

Autoarea este CRISTINA UZUNOV (soferita de hummer).

Nu este la primul accident.

Va rog daca stie cineva cum pot lua legatura cu familia sau prietenii lui Adrian Trusca, sa-mi lase un mesaj, aici sau pe privat.. Multumesc mult.

 

Te rog sa suni la nr 0720042120 Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 248
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Ma..._344365659.html

 

Mama tânărului strivit de jeepul poleit cu aur: ?Miliardara va plăti că mi-a omorât băiatul?

 

Mama motociclistului spulberat cu Hummer-ul de soția miliardarului Eduard Uzunov vrea răzbunare

 

Familia motociclistului spulberat de bolidul condus de Cristina Anna Maria Uzunov, soția miliardarului Eduard Uzunov, o vrea pe femeie în puÂşcărie! Mama lui Adrian TruÂşcă, tânărul de 26 de ani, omorât pe ÂŞoseaua Pipera-Tunari, spune că îÂşi vinde Âşi casa numai ca Âşoferița inconÂştientă să plătească.

 

 

De acum două duminici, de când a primit sinistrul telefon care anunța moartea copilului ei, mama lui Adrian TruÂşcă nu mai este om. Cu privirea pierdută în gol, femeia retrăieÂşte ca într-un vis momentele când a crezut că cerul pică peste ea.

 

?Era duminică, pe 19 septembrie. Soțul meu venise acasă Âşi Adrian primise un telefon de la o prietenă Âşi se pregătea să plece. S-au întâlnit la poartă, unul venea, altul pleca. Era cam zece Âşi jumătate seara. Peste nici un sfert de oră văd că telefonul meu începe să sune. Era Adrian, adică asta scria pe ecran. Când am răspuns, o voce de bărbat m-a întrebat dacă am un fiu între 25-30 de ani. Am înlemnit cu telefonul în mână, incapabilă să mai fac ceva. Omul mi-a spus că avusese loc un accident Âşi că medicii încearcă să-l resusciteze pe băiatul meu. Era gălăgie la capătul celălalt al firului, dar am auzit pe cineva de lângă bărbatul acela care a zis că nu mai este nimic de făcut, pentru că murise instantaneu", îÂşi aminteÂşte doamna TruÂşcă.

 

Adrian era un tip plin de viață Âşi îi plăcea compania fetelor frumoase

 

Într-adevăr, băiatul ei fusese pur Âşi simplu spulberat, fără nici o Âşansă, de Hummer-ul alb, condus de Anna Maria Uzunov. Martorii de la fața locului au declarat că bolidul american a intrat pe contrasens în timp ce Âşoferița vorbea la telefonul mobil. A mers vreo 200-300 de metri pe cealaltă bandă Âşi fără să se sinchisească de ce se întâmplă pe Âşosea a intrat frontal în motociclistul care venea pe banda lui de mers.

 

 

 

Motocicleta tânărului, un Kawasaky, s-a făcut praf la impactul cu maÂşina de teren, iar Adrian TruÂşcă a murit pe loc. Acum, mama tânărului spune că nu mai are pentru cine trăi.

 

?ÂŞtiu că femeia aceea nu poate să-mi învie băiatul, dar trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut. Nu mă interesează că e soție de miliardar Âşi că ea vrea să scape basma curată numai că are bani. Pentru că aÂşa se procedează în țara asta. Oricine are bani scapă. Dar sunt dispusă să-mi vând Âşi casa, dacă va fi nevoie, să plătesc avocații, să mă războiesc în justiție. Nu poate ea, indiferent cine o fi, să-mi omoare băiatul nevinovat Âşi să scape. Până nu o văd în puÂşcărie, nu mă las!", spune hotărâtă mama motociclistului omorât de miliardară.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aseara, in Pipera... pe undeva pe la blocul Vodafone, a mai fost trantit un motociclist; din fericire doar un pic genunchiul si moto pe partea dreapta sifonata....; undeva pe langa o trecere de pietoni (cca 5 m), un taximetrist a facut stanga in fata lui, frana moto, pe jos... restul poveste... sper una cu final fericit pentru motociclist....

 

MARE ATENTIE IN PIPERA, lumea e ffff nervoasa in trafic !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, abia acum s-a sesizat si presa...

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/an...ata-126084.html

 

"Anna Maria Uzunov nu ne-a cautat niciodata"

Familia tanarului strivit de jeep-ul poleit cu aur, indignata de indiferenta soferitei ucigase CANCAN a reconstituit ultimele momente din viata lui Paul Adrian Trusca, motociclistul care si-a gasit sfarsitul sub masina condusa de nevasta omului de afaceri Eduard Mircea Uzunov. Hummer-ul pe care il conducea Cristina Anna Maria Uzunov in noaptea accidentului este un model rar, foarte scump, placat cu aur de 24 de carate.

 

Cumnatul victimei, Silviu Putaru, a acceptat sa vorbeasca, pentru CANCAN, despre teribila tragedie care i-a lovit familia. Barbatul ne-a spus ca duminica, pe data de 19 septembrie, Paul a scos motocicleta din curte in jurul orei 22.15. In mod absolut intamplator, a dat nas in nas cu tatal sau, care tocmai se intorcea de la serviciu. Baiatul i-a spus ca se duce sa-si vada prietena. Cei doi si-au luat la revedere scurt, iar tatal a intrat linistit in casa. Dupa doar 15 minute, lui Ion Trusca i-a sunat telefonul mobil. Pe ecran a aparut numele fiului sau. A raspuns, insa vocea nu era a baiatului, ci a unui strain, o voce pe care nu o va uita niciodata. A fost intrebat direct daca are un baiat motociclist. Atunci, si-a dat seama ca s-a intamplat ceva cu Paul, insa nu a apucat sa mai intrebe ceva, pentru ca vestea nimicitoare a venit imediat: Paul Adrian Trusca a decedat!

Martorii au spus anchetatorilor ca, imediat dupa impact, Hummer-ul condus de sotia milionarului s-a urcat, efectiv, cu rotile pe motocicleta.

"Tatal lui Paul m-a anuntat imediat si am ajuns foarte repede acolo. Anna Maria Uzunov era inca la fata locului. Am intrebat-o de ce l-a omorat, iar ea ne-a raspuns, rece, ca mergea cu viteza. Nu a spus niciun cuvant in plus. A trecut mai bine de o saptamana, si ea, cea care ni l-a luat pe Paul, nici macar nu a luat legatura cu noi", ne-a povestit cumnatul motociclistului ucis.

Masina implicata in accident este un Hummer exclusivist, evaluat la aproximativ 100.000 de euro, fiind decorat din abundenta cu aur. Masca, manerele si partea din spate sunt placate cu metal nobil, nefiind uitat nici macar capacul de la rezervorul de benzina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-a omorat pentru ca mergea el cu viteza sau pentru ca mergea ea cu viteza ? Femeia asta si-a pierdut mintile oricum. Sper sa o urmareasca legal familia pana in panzele albe iar daca banii ei pot cumpara un verdict nedrept , rudele sa gaseasca putere sa apeleze si la solutii neortodoxe. Mizeria asta nu are ce cauta in libertate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Terminati ma cu prostiile cu justitie cu judecata..penal etc voi chiar credeti ceea ce spuneti? In lume nu exista justitie. Astea cu dreptul penal bla bla sunt niste vrajeli ca sa abureasca prostimea.

Sa ne tina linistiti sa nu ne dam in cap unii la altii. Atat si nimic mai mult. Cu cat ajungi mai sus pe scara sociala cu atat mai multa justitie ai.

Adica pentru viata unui om se da 2-3-5 ani si mai ales cu suspendare. Asta credeti voi ca e justitie? Si nici macar asa ceva nu se aplica la noi,

ca gasesc fel de fel de chichite si expertize ca sa scoata mortul vinovat. Daca as avea la mine in familie un astfel de caz nu as baga un singur leu in avocati...ci in altceva.

Iar faza cu brigada cel putin la noi nu are sens. Cine este dispus sa riste ani grei de puscarie pentru un necunoscut, chiar daca e motociclist?

Trebuie sa fii putin sarit sau cu sete de sange ca sa te apuci sa-i cureti pe cei care au omorat motociclisti si au scapat basma curata. (sper sa se gaseasca si astfel de oameni)

Pacat de ce s-a intamplat. Dar la cat de influenti sunt aia sigur nu se va face dreptate. RIP.

Editat de danny_nt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu sunt un motociclist cu experienta prea mare , dar sunt sofer de multi ani si mi se pare ingrozitor ce s-a intamplat .

 

Colegul nostru Adrian era pe banda lui ! Iar EA , ERA PE CONTRA SENS !!!

 

Ar fi putut accidenta mortal pe oricine , pe mine , pe tine , pe sotia si copilul tau sau al meu !!

 

Cu un jeep poleit cu aur ! Cu nesimtirea gigantica a omului lipsit de judecata si fara caracter .

Nu are importanta ca este bogata , ea trebuie sa stie ca va plati .

 

NU VREAU SA INSTIG LA VIOLENTA , si propun tuturor motociclistilor din Bucuresti o actiune pasnica pentru ca ea SA NU UITE NICIODATA !

 

Si nici altii sa nu uite niciodata !

 

Suntem cateva mii de motociclisti in Bucuresti .

 

Putem afla adresa ei si putem stationa , fiecare dintre noi , cu motocicleta , imbracati in negru si puratand o pancarta pe care va scrie " NU UITA NICIODATA CA ADRIAN A MURIT " , in fata casei ei, fiecare cate o ora sau doua , in timpul zilei , in saptamanile urmatoare . Nu trebuie sa fim multi acolo ,ci sa fim permanent , macar cate unul.

 

La Braila s-au deplasat 270 motociclisti din toata tara . In Bucuresti suntem mult mai multi , putem asigura acest lucru zeci de zile .

Editat de RobertAmbrozie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nimic nu o sa il mai aduca pe Adrian inapoi.Dar asta nu inseamna ca pixda aia sa scape cu basmaua curata.Vrem dreptate, sa faca puscarie daca ii place pe contrasens.E spre binele ei... macar se mai desteapta si vede viata cu alti ochi.In momente din astea trebuie sa fim toti uniti si sa batem laa usi pana cedeaza nervos.Si marsul o sa aibe un anumit impact,pentru oamenii cu suflet dar nu pentru japita aia.Ori faceti ceva serios, ori mai bine stati acasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Putem afla adresa ei si putem stationa , fiecare dintre noi , cu motocicleta , imbracati in negru si puratand o pancarta pe care va scrie " NU UITA NICIODATA CA ADRIAN A MURIT " , in fata casei ei, fiecare cate o ora sau doua , in timpul zilei , in saptamanile urmatoare . Nu trebuie sa fim multi acolo ,ci sa fim permanent , macar cate unul.

Si stii ce-o sa se intample? O sa fie fiecare dintre motociclisti acuzat de hartuire; o sa fim amendati si chestionati, si de ce nu biletul ei de iesire din infern... Ca asa e la casele mari. Din suflet iti inteleg frustrarea; si mie mi-a murit un prieten minunat sub rotile unui A4 condus de un "printisor"...

Dar vorba lui danny_nt... aici trebuie altfel de "dreptate"; nicidecum la vedere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l Ierte!

 

Orice s-ar intreprinde, el nu mai poate fi adus inapoi. Daca se va face ceva, totusi, scopul nu trebuie sa fie razbunarea pentru un gest inconstient (si premeditat, spun eu) ci prevenirea repetarii unor astfel de tragedii. Anumiti soferi, printre care si aceasta zdreantza, sunt predispusi la comiterea acelorasi greseli si in viitor, deoarece, ma refeream mai sus la "premeditare", stilul de condus si atitudinea fata e ceilalti participanti la trafic nu pot fi schimbate. In momentul in care o cucoana opteaza pentru un vehicul mare si greu, nu o face gandindu-se la preferintele sexuale, ci numai la zicala "mai bine sa planga ma-sa decat mama", constienta fiind de abilitatile soferesti insuficient detinute.

Daca cineva de pe acest forum vrea sa ia atitudine si sa intreprinda ceva, sa nu fie orbit de setea de razbunare; scopul lui (lor) sa fie preventia; sa se aiba in gand starpirea unei molime inainte ca aceasta sa-i atinga persoana sau familia.

Iar deciziile importante nu se iau pe forum!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l Ierte!

 

Orice s-ar intreprinde, el nu mai poate fi adus inapoi. Daca se va face ceva, totusi, scopul nu trebuie sa fie razbunarea pentru un gest inconstient (si premeditat, spun eu) ci prevenirea repetarii unor astfel de tragedii. Anumiti soferi, printre care si aceasta zdreantza, sunt predispusi la comiterea acelorasi greseli si in viitor, deoarece, ma refeream mai sus la "premeditare", stilul de condus si atitudinea fata e ceilalti participanti la trafic nu pot fi schimbate. In momentul in care o cucoana opteaza pentru un vehicul mare si greu, nu o face gandindu-se la preferintele sexuale, ci numai la zicala "mai bine sa planga ma-sa decat mama", constienta fiind de abilitatile soferesti insuficient detinute.

Daca cineva de pe acest forum vrea sa ia atitudine si sa intreprinda ceva, sa nu fie orbit de setea de razbunare; scopul lui (lor) sa fie preventia; sa se aiba in gand starpirea unei molime inainte ca aceasta sa-i atinga persoana sau familia.

Iar deciziile importante nu se iau pe forum!

 

 

da si eu as vrea... doar ca mos craciun nu exista decat in sufletele noastre.

Genul asta de persoane nu ne considera oameni si pe noi, si cu siguranta nu egali.Ei stiu ce poate rezolva banu mult mai bine ca noi.La noi pana nu se schimba mentalitatea si nu o sa fim mai civilizati nu o sa se schimbe absolut nimic.Daca tatal ar fi adevarat, acum ar lasa-o sa faca parnaie sa vada fata cum e.Aici tine de educatie nu de bani.Asa a fost invatata.Ea nu poate realiza pentru ca e dobitoaca.

pe aia o doare in cot de ce a patit, tot ce vrea ea acum e sa faca in asa fel incat sa ii fie masinutza cat mai repede facuta la fel cum era...

probabil ca taticul o s-o vanda si o sa ii cumpere una mai scumpa.eu sper sa ii cumpere una placata cu fraze:Ucigasa/Criminala/Om fara suflet.

ar fi un gest frumos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt multe situatii in care motociclistii mor; dar una e sa tragi stanga de volan si sa nu vezi un rossi ca vine cu 200 si alta sa mergi ca vaca sute de m pe contrasens, vorbind la telefon; tinand cont si de situatia financiara a bovinei, e un caz in care merita sa actionam

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Soferi ca Uzunov sint cu miile in RO, mai sint si altii mai periculosi. Merg des pe tronsonul acesta, e liber, i-ti vine sa-i dai macar 100. De vreo 3 ani constientizez asemenea intimplari si ma abtin sa merg tare pe drumuri publice. 99% daca avea 60-80 nu se punea problema sa moara, poate doar o simpla tavaleala.

De fiecara data cind accelerez ceva mai tare i-mi vine in minte : " Daca apare acum ceva, brusc?" Mergi ani de zile la rind tare, fentezi tot si ti-o iei cind nu te-astepti.Ce importantza are pt mort ca nu a fost legal vinovat? Atita timp cit se va merge tare pe 2 roti vor fi accidente grave. Daca mori nu conteaza cine e de vina, (nu mai invii, poate te reincarnezi si-ti faci dreptate) doar se da apa la moara unor frustrati pe forumuri sa-si verse off-ul, ca vai, in Ro nu exista dreptate. In ce lume traiti? Asa a fost dintodeauna, v-ati nascut in Ro, stiti starea de fapt.

Ai riscat si ai murit? Nici o problema. Cine urmeaza???

 

Cind iesiti cu motoreta pe strada ar fi bine sa fiti cu adevarat paranoici.

 

Cei care acum o sa ma injurati o sa ajungeti(care ve-ti supravietui) sa-mi dati dreptate peste citiva ani.

In nici un caz nu-i caut scuze autoarei, normal ca-mi doresc sa putrezeasca in puscarie, dar, este ilogic sa sper la asa ceva. Ginditi-va ca sinteti un procuror cu 40milioane salariu lunar si vine Uzunov si-ti pune 100 000euro in buzunar. Stii ca toti ceilalti colegi din sistem iau mita, tu de ce sa nu iei??? E extrem de simplu sa musamalizezi un asemenea caz. Singura rezolvare este in Rep Moldova la Baietii. Noi ca neam sintem prea lasi sa ne facem singur dreptate. Uitati-va la stirile TV cind chipurile se impusca clanurile in plina strada cu GLOANTZE DE CAUCIUC. Daca astia care-s smecheri nu au curaj sa puna glontz adevarat pe tzeava ce sa mai zici de restul lumii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu sunt de accord cu violenta dar la un moment dat se termina rabdarea...De ce credeti ca la arabi nu fura nici unu sau sunt rare crimele?Ca sunt ei super corecti?Nu frate la crima pedeapsa e executia si la furt sau talharie ii taie o mana....Nu mai vb de viol ca il omoara sau in cel mai fericit caz il castreaza.Corectitudinea se castiga nu se asteapata.....Ce-ar fii daca de fiecare data cand e vreun accident din asta mai grav din vina vreunui conservar ciumeg s-ar strange cativa cu sange in co..ie si ar "mierli" cativa tupeisti si smecheri din astia de bani gata?Eventual vreo 2 cocteiluri molotov in trafic aruncate pe masina....Va zic eu ca in 2-3 ani nimeni nu ar mai desconsidera motociclistii si poate ar prinde si frica!!!Aici nu intra in considerare vreun amarat care chiar a gresit fara sa vrea si isi recunoaste vina si se mai si spaseste.....Oricine greseste,da genu de om cum e parasuta asta pana la amaratul de care vorbeam e distanta mare.....Sincer eu unu m-am saturat de vorbaraie si de cate ori intru la accidente intru mai mult de curiozitate si mai trag cate o invatatura.In rest cand aud cate unu "sper sa se faca dreptate",sau "nu ai ce sa-i faci ca are bani" ma apuca nervii...Dupa parerea mea am o educatie destul de buna,(in sensul ca am facut 2 facultati la stat),am familie,copil...dar daca cineva din familia mea ar patii ceva as da dracului toata educatia si rabdarea si buna crestere si ar fii ochi pentru ochi si dinte pentru dinte!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt multe situatii in care motociclistii mor; dar una e sa tragi stanga de volan si sa nu vezi un rossi ca vine cu 200 si alta sa mergi ca vaca sute de m pe contrasens, vorbind la telefon; tinand cont si de situatia financiara a bovinei, e un caz in care merita sa actionam

Bagam de un protest (desigur mars de preferinta autorizat) ?

Pentru mine e mult mai aproape decat Braila si ce s-a intamplat aici mi se pare mult mai grav decat ce s-a intamplat acolo...

De exemplu facem o plimbare duminica pe la pranz prin Pipera?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...