Sari la conținut

ACCIDENT BLV. 13 SEP


corado_c
 Share

Postări Recomandate

Vizitator Haywood Yablomme

Ar fi trebuit sa-mi inchipui ca firma e lui tanti aia,numele spune multe. Cine s-a uitat cat de putin la un film porno stie ce semnificatie are pelicanul. ;) :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu, nu ma plang pe forum ... stiu ca si eu am partea mea de vina ! probabil nu trebuia sa ma iau cu el in gura, dar n am putut sa ma abitin, dar asta nu inseamna ca el a fost indreptatit sa intre in mine in mod intentionat. Nu puteam sa l injur si sa merg mai departe, era rosu la semafor. Nu ma plang de sicanele din trafic chestii de genul asta patim toti in fiecare zi, dar asta nu inseamna ca sunt si obligat sa le suport fara macar sa l injur pe meltean. Daca puteam sa dovedesc ca a intrat in mine in mod intentionat cu imagini, martori samd , puteam sa l acuz pt tentativa de omor ( fara exagerare, asta mi au spus la accidente usoare). Nu am sa ma duc sa fac reclamatie la firma ... nu are rost sa mi pierd vremea, sigur nu va pati nimic ...

 

@ - 1@CFOR - sicanele nu au fost din partea mea ... omul e bolnav cu capul si nu vad cu ce am gresit ca am vrut sa ma bag pe banda lui, atat timp cat el stationa, iar mai sus banda mea era ocupata!

 

@ - BLACKDIRT - :laugh: nu, nu am armura dar sunt echipa corespunzator. Oricum am invatat ceva si poate data viitoare o sa fiu mai rezervat cand ma iau la cearta cu cineva in trafic.

 

@ - D F STAR - nu ma multumeste RCA ul lui deloc ... insa bag mana in foc ca au fost momente cand nici tu nu te ai putut abtine sa te certi cu cate un bou in trafic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intamplare de ieri:

 

- un meltean cu Mercedes B Klasse, parcat pe dreapta se gandeste sa iasa pe strada fix cand treceam eu pe acolo, fara semnal of course. Evitare cu intrat pe contrasens, injurat melteanul, claxon si aratat semne de nebun si orb. Raspunsul lui claxon si ceva semne obscene. Il astept sa il intreb care-i baiul, in loc sa opreasca, trece mai departe cu ceva intentii sa intre in mine. Ma iau dupa el, el tare sa fuga. Il prind, sut in portiera (cu sliderul metalic de la cizma). Convins de intentiile mele bune opreste si el intr-un final. Il mai injur de cateva ori de niscai rude (decedate sau nu) si plec mai departe lasandu-l cu ochii in soarele diminetii.

 

/joke Am facut bine? /joke

 

Pai hmmmm, poate nimereai un cetatean cu pasaport dintr-o republica mai sovietica & caracterizat, afectuos, de preteni si vecini de palier drept 'racket'. Deci e riscanta treaba cu sutul in portiera dimineata, pe racoare.

 

Ia uite ce faci tu in timpul liber... ;) :laugh:

Editat de Ioana Suzuki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce se intampla atunci cand nesimtirea si tupeul unui taximetrist din Bucuresti nu mai sunt suficiente pt a te intimida ? E simplu! Intra in tine in mod deliberat. Acu hai sa va povestesc ce s-a intamplat. Dupa mai multe sicane in trafic din partea taximetristului ne-am intalnit la stop, unde a urmat un schimb de politeturi :laugh: Satul sa ma cert cu bizonul, am consiiderat ca e mai bine sa mi vad de treaba si am intrat pe banda lui, mentionez ca in acel moment stationa pe culoarea rosie a semaforului. Enervata primata de Glina a hotarat sa actioneze asa cum stie ea mai bine si a intrat in mine! Intr un final dupa un scandal monstru la accidente usoare am reusit sa i iau rca ul ... asta si cu putin ajutor din partea unui politist care nu era strain de mersul pe 2 roti! Propun pe acesta cale deschiderea unei liste negre (topic) cu nr de inmatriculare ale bizonilor ... asta daca nu exista deja, eu nu am gasit!

In cazul de fata este vb despre un taxi de la pelicanu' cu nr B 91 KCW

 

 

zi merci ca ai scapat ieftin. acu' vreo 3 ani la un semafor de pe Unirii s-a petrecut o faza similara: melteanul cu taxiul a daramat un alt meltean cu scuterul (spun asta din cauza ca era genul slapi si fara casca). diferenta a constat in faptul ca dupa micul incident taximetristul a iesit din masina impreuna cu ciomagul lui pe care l-a folosit cu dibacie pana l-a lasat pe scuterist inconstient pe asfalt. si as putea sa pariez ca nu-i un caz singular.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La firma am vb insa nu ma duc pana acolo sa fac o reclamatie in scris ... chiar crezi ca ar pati ceva ?! taximetristii intre ei indiferent despre ce e vb se acopera, isi iau apararea unul altuia. Oricum in cel mai rau caz probabil ca nu o sa mai poata sa ia comenzi prin statie cateva ore ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Haywood Yablomme

Daca aveai un helmetcam altfel s-ar fi purtat discutia la politie. Topicul asta ar fi aratat si el altfel. Avem noroc cu electronicele astea care-s tot mai destepte si mai ieftine,e pacat sa nu le folosim.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as zice ca bizonii frustrati cu gunoi in cap nu au nimic cu mobristii. Chiar nu au.

Ceea ce au ei, au cu absolut toata lumea. Fie ca-i mobrist, fie ca-i conservar, fie ca-i baba care sta in fata lui la coada sa-si plateasca impozitul. El trebuie sa-si demonstreze permanent puterea suprema cu care este inzestrat. Fie va accidenta mobristul, fie va bate un conservar cu bata din dotarea taxiului (ultimile norme europene :laugh: ), fie va injura batranica de la coada administratiei financiare...va face orice este nevoie pentru a-si manifesta suprematia pe aceasta lume. Orice incercare de imblanzire a cimpanzeului este sortita esecului iar orice observatie adusa acestuia nu face decat sa-l faca sa-si simta suprematia subminata. Reactiile vor fi dintre cele mai acide...

In concluzie, si eu votez pentru .... lasa-l sa se duca in drumul lui. Nu merita nici macar sa-i retinem numarul de inmatriculare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Haywood Yablomme

Taxiul e de la Pelicanul? Am gasit o imagine cu patronul firmei si m-am lamurit de ce firma se numeste asa.

 

post-54399-1286257460_thumb.jpg

 

Am si eu ceva pe lista neagra si abia astept sa-mi pice in raza de actiune a conservei,promit sa pun filmul de pe camera de bord .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...