dan.aldea #1 Posted October 18, 2010 Stiu ca nu e neaparat moto-related, dar am gasit in parcare la Plaza o un nr de inmatriculare. Sunt sigur ca nu e moto pt ca e dreptunghiular (adica lat) si ne-indoit Acuma intrebare: ce D-zeu fac cu el? Il las acolo? Sun la politie? Stiu, am niste ocupatii foarte dubioase la ora asta...dar ma macina intrebarea Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest CristiBoroi #2 Posted October 18, 2010 Poti sa-i faci o gaura pe mijloc la un diametru pe care numai tu il poti sti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Penetru #3 Posted October 18, 2010 Zi numarul aici,da-i o cautare pe internet (goagal) si suna la 021 9544 dispecerat circulatie Bucuresti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mario MT 03 #4 Posted October 18, 2010 Poti sa-i faci o gaura pe mijloc la un diametru pe care numai tu il poti sti. :D :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZaiR #5 Posted October 18, 2010 Poti sa-i faci o gaura pe mijloc la un diametru pe care numai tu il poti sti. :D mai bine cedeaza l unui carutas, sa faca noaptea lumina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pantera #6 Posted October 18, 2010 Poate ii al Elodiei...micule Sherlok Holmes ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
B!sh0p #7 Posted October 18, 2010 Eu zic sa cauti mai multe si la urma sa le duci la fier vechi , poate iti iese de un plin la mobra sa o birjaresti pe strazi , nu pe forum !! Ca sa fie bine , cum zic !! Daca vrei ti-l donez si eu pe ala care il aveam pe mobra inainte sa il inscriu ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
costingr #8 Posted October 18, 2010 Pune-l la motoreta ta! Asa am facut si eu...era pe jos,in Monaco Quote Share this post Link to post Share on other sites
B!sh0p #9 Posted October 18, 2010 Pune-l la motoreta ta!Asa am facut si eu...era pe jos,in Monaco Pai tu nu mai ai motoreta , a ta e limuzina fara plafon ! D-aia merge pus !! Ma apuc si eu de cautat , poate dau de unu cu CD ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lt. Navarro #10 Posted October 18, 2010 (edited) @ CostinGr: Nu stiu cum e in cazu' in care ai si orignialu' da' cred ca tot bate spre caz penal (numar fals) sa mergi cu doua numere ). @Initiatorul topicului: Cat despre nr... fa ce-a zis Penteru desi cred ca o sa-i cam apuce rasu/cascatu' pe sarmanii gabori. Probabil omu care l-a pierdut l-a anuntat deja. Edited October 18, 2010 by Lt. Navarro Sa se vada clar - ca in prima fraza m-am adresat antevorbitorului iar in a doua initiatorului topicului. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
costingr #11 Posted October 18, 2010 Daca aspectul penal le iese la orizont,tov.locotenent,cu siguranta "sarmanii gabori" vor actiona imediat. Am fost deja urmarit! Am scapat printr-o minune. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dan.aldea #12 Posted October 18, 2010 Poti sa-i faci o gaura pe mijloc la un diametru pe care numai tu il poti sti. Iti recomand un site interesant http://artoftrolling.com/ Update: invartindu-ma pe acolo am gasit omu' in cauza, care se invartea si el sa-l caute Am mai facut o fapta buna azi... Acum, legat de politie, ultima data cand mi-a cazut nr de la masina m-au pus sa completez o declaratie in care sa mentionez unde exact si la ce ora mi-a cazut de la masina Asa ca daca le spuneam ca am gasit un numar...sincer, nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla Oricum, mersi de sfaturi. PS: misto treaba cu Monaco Quote Share this post Link to post Share on other sites
costingr #13 Posted October 18, 2010 E misto si in Monaco... asa mi s-a spus! On topic: si eu am gasit un numar,l-am dat la biroul inmatriculari si cand a venit berbecul sa declare numarul pierdut i-a fost inmanat in cadru semifestiv. "E multi" carora nu le pasa de aspectul masinii lor,daca marca-i tare si ii face sa se simta barbati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dan.aldea #14 Posted October 19, 2010 Off topic: ceva de genul? On topic: cred ca la inmatriculari e "the safest bet". Norocul meu ca nu a mai fost nevoie sa ajung pana acolo Quote Share this post Link to post Share on other sites
danny_nt #15 Posted October 19, 2010 Pune-l la motoreta ta!Asa am facut si eu...era pe jos,in Monaco Care e faza cu numarul asta? Lamureste-ma si pe mine de ce sunt literele alea THC distantate. Vad peste tot si nu-mi pica fisa. Asa se fac acum? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mumushummus #16 Posted October 19, 2010 :P ACUM SERVIM NUMARUL 354! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vintze #17 Posted October 19, 2010 Care e faza cu numarul asta? Lamureste-ma si pe mine de ce sunt literele alea THC distantate.Vad peste tot si nu-mi pica fisa. Asa se fac acum? alea distantate sunt numai pentru conoscatori Quote Share this post Link to post Share on other sites
Speedy.K #18 Posted October 19, 2010 Care e faza cu numarul asta? Lamureste-ma si pe mine de ce sunt literele alea THC distantate.Vad peste tot si nu-mi pica fisa. Asa se fac acum? Fina ironia asta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogat #19 Posted October 19, 2010 Care e faza cu numarul asta? Lamureste-ma si pe mine de ce sunt literele alea THC distantate.Vad peste tot si nu-mi pica fisa. Asa se fac acum? Subtiiiil! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZaiR #20 Posted October 19, 2010 Subtiiiil! SUBscriu Quote Share this post Link to post Share on other sites
costingr #21 Posted October 19, 2010 Lamurirea ti-a oferit-o Vintze,Danny_draga! Cea de-a doua lamurire nu-si mai are rostul,desi eu i-as fi dat o tenta spre e s t e t i c! Merci,Vintze! Apreciez si subtilitatile,celor doi motociclisti subtili! Respect subtil! Quote Share this post Link to post Share on other sites
connex #22 Posted October 20, 2010 Esteticul devine inestetic cand trece moda . Daca nu pui fonturi similare placutelor de inmatriculare germane tot degeaba Bafta Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZaiR #23 Posted October 20, 2010 (edited) pana la urma ce ai facut cu placuta? Edited October 20, 2010 by ZaiR Quote Share this post Link to post Share on other sites
Biraid #24 Posted October 20, 2010 Ai făcut sau nu gaura? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inger`Albastru #25 Posted October 20, 2010 costigr: Ceea ce ai gasit tu nu este un nr de inmatriculare ci o tablita suvenir care se vinde in Monaco Quote Share this post Link to post Share on other sites