Sari la conținut

Zgomot In Ambielaj Jawa 350


smokefield
 Share

Postări Recomandate

Am avut ceva probleme la motor dupa o ploaie torentiala si dupa ce am desfacut si curatat tot ce puteam fara succes am desfacut si capacu de la aprindere si era cave apa acolo - habar nu am cum a ajuns ca nu e prima ploaie de gen si pana acu nu a intrat...in sfarsit ... tot atunci (adica cu ploaia asta) a inceput sa bata un pic si motoru - si dupa ce au ascultat-o si alti prieteni am concluzionat ca e un bolt ce a prins joc - probabil si din cauza dereglarii aprinderii...asa - am inceput sa desfac azi motoru sa vad daca e boltu - si dupa ce am dat jos chiuloasele am invartit si eu sa vad pistoanele cum stau...etc etc...si am auzit undeva in motor ca si cum ar fi un corp strain care joaca pe acolo - de cate ori invart se aude...de cazut ceva din cauza mea nu are cum ca nu il desfacusem inca - ma intreb ce poate sa fie - sa se fi rupt ceva ? ca parca pana acu nu facea...

 

si problema mai importanta - CUM SCOT CE E ACOLO FARA SA DESFAC TOT ? :baldy:

 

exista vre-o solutie ?

 

 

Merci mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-ar putea sa se fi auzit si inainte dar nu ai dat tu importanta. Daca intadevar nu se auzea inainte.......e posibil sa fie pura coincidenta. Corp strain nu are cum sa fi intrat, decat daca era dinainte. Daca e ceva metalic, ia de la un difuzor mai maricel magnetul, si incearca sa-l tragi afara. Eu asa am patit cu rolele dintre bolt si biela. S-a desfaut una cand am scos-o si au cazut toate acele alea in carter. In felul asta le-am scos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

totusi nu cred ca se auzea pt ca sunt destul de atent la cum se aude motoru...deformare profesionalista ai putea spune :baldy: - o sa incerc sa vad maine pe lumina daca pot scoate ce e acolo.

 

 

Vezi PM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...