Sari la conținut

Intrunirea de comuniste si atase 2011


iuli-voshod
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 639
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salut. Mihai, doar nu ai de gind sa lasi firele prin tuburile alea gofrate. Trage-le dom'le prin ceva termocontractant, exista pe diametre destule, doar stii asta. Mie mi se pare neterminata treaba cu minunea aia de furtun. In rest toate bune si de inviadiat vreo doua trei chestii. ( Ce sa-i faci, unii "rivneste" la bunul altuia.) Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Mihai, doar nu ai de gind sa lasi firele prin tuburile alea gofrate. Trage-le dom'le prin ceva termocontractant, exista pe diametre destule, doar stii asta. Mie mi se pare neterminata treaba cu minunea aia de furtun. In rest toate bune si de inviadiat vreo doua trei chestii. ( Ce sa-i faci, unii "rivneste" la bunul altuia.) Numai bine.

I-a mai spus cineva ca arata cam aiurea cu porcariile alea, dar asa a vrut omul sa fie inovativ :lol: . Sa traiasca nea Rocknroll si sper si eu sa ne vedem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-a mai spus cineva ca arata cam aiurea cu porcariile alea, dar asa a vrut omul sa fie inovativ :) . Sa traiasca nea Rocknroll si sper si eu sa ne vedem.

 

I-au ramas omului de la instalatia electrica de la casa....pacat sa se iroseasca frumusete de copexuri.Oricum, la primul inghet crapa si intra nenea Cristi57 in actiune.

:lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Mihai, doar nu ai de gind sa lasi firele prin tuburile alea...
I-a mai spus cineva ca arata cam aiurea cu porcariile alea...
I-au ramas omului de la instalatia electrica de la casa....

Asta-i tot? Am asteptat sa teminati... dar faassss! Asa repede?

Vad ca Aleko si-a revenit, ce-i drept in 50'. :) Acum aveti mai jos raspunsul d-lor(n-am zis'o io, as fii folosit pluralul)! :)

vezi ca esti off-topic :lol:
Editat de cristi 57
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Mai frate , vroiam sa o dam si noi, mai asa, pe off, poate mai scapa omul "pe linga", poate mai aflam una, alta, voi nimic. Mai da' secretosi mai sinteti. Acuma pe ON TOPIC. Locatia care a fost postata, linga Cugir. Sa nu fim prea aproape de Uzina aia. Pe acolo se mai fac si alte "chestii". Sa nu creada aia ca vrem "sa se repete" minunea de la Ciorogirla. Orientati-va si la aspecte din astea. Numai bine.

Mesaj completat

Revin cu o "jalba-n bat". Despre ce este vorba. Despre ISTORICUL acestor intilniri. S-au numit -Intilnirea de comuniste si atase- prima a fost initiata in 2007 de user-ul Lucifer legion care nu stiu din ce motive a declarat "abandon", preluata si dusa la bun si frumos sfirsit de Aleco. In 2008 tot Aleco s-a ocupat de intrunire. In 2009 tot Aleco a avut initiativa dusa la final. In 2010 tot Aleco cu ajutorul lui Ciro la Mizil. Jalba: rog administratorii si moderatorii sa modifice titlul topicului in Intrunirea de comuniste si atase (pe anul respectiv) si asa sa ramina cit va dainui spiritul ei, fara clasice, contemporane uitate s.a. Eu consider ca asta este intrunirea noastra, a posesorilor de comuniste, cu s-au fara atase, organizata ad-hoc tot de noi, user-ii acestei sectiuni. Ca Aleco s-a implicat in organizarea acestor actiuni, personal i-i multumesc si-l rog sa se ocupe EL in continuare. Se vor gasi user-i si posesori de comuniste care sa-l ajute cind va fi cazul, asa cum a facut Ciro, sint sigur de asta. Din cit stiu eu aceasta intrunire nu este organizata sub SIGLA si sponsorizata de vreun Club, ONG, s-au mai stiu eu ce Asociatie. Eu am venit la intrunire de dragul motocicletei, al drumului, de dragul celor cu care m-am intilnit. Si cum am venit eu, au venit toti. Cred ca asta este mai presus de orice inrolare, inregimentare in vreun regulament. Si asa vreau sa ramina, libera si neintinata. Vreau sa cred ca nu cer prea mult administratorilor, moderatorilor si user-ilor. Multumesc tuturor. Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai eu sunt OK cu o intrunire in Alba, ideea e sa ne dam cu parerea pana aproape de data respectiva, asa cum a fost si cand votasem locatia la 7 Scari. Multumesc nea Victor pentru vorbele frumoase. Intr-adevar intrunirea asta e ad-hoc si libera cum trebuie sa fie pasiunea noastra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca asa s-a stabilit .... atunci, eu si toti care vor sa participe la intrunire, te intrebam Aleko : unde se va tine intrunirea ? (data se va stabili in timp presupun)

Editat de Lolo_ID
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt in totalitate de acord cu domnul Victor alias rocknroll si il sustin cu tarie in vederea exprimari punctului de vedere mai devreme exemplificat!

In jud alba bun am inteles dar unde ca de 4 zile ma uit pe harta si nu vad nimik! probabil si din cauza ca nu am mai fost in zona.cine cunoaste zona cine are habar de o vale un rau un parau;eventual cu acces direct din drum principal....cam ce trebuie discutat ca sa fie treaba buna...locatia ca si zona e perfecta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Multumesc ptr. intelegere si suport. Acum, mai oameni buni, personal concentrez eforturile pe motocicleta. Sa o aduc in stare buna de functionare, sa merg cu ea pina unde se va hotari sa facem intrunirea si bineinteles inapoi. Sa mai treaca o luna, doua din vremea asta rece si cred ca, colegii nostri din partea Ardealului nu ne vor dezamagi. Sper ca vor gasi o locatie care sa ofere un minim de comfort, liniste si siguranta. Vad ca Berchezu, Silviu, Drobu, mucles... Probabil vor sa ne faca o surpriza. Asteptam. Timp este destul. Sa fim noi sanatosi si sa ne mearga "panaramele" ca in rest... Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca Berchezu, Silviu, Drobu, mucles... Probabil vor sa ne faca o surpriza. Asteptam. Timp este destul. Sa fim noi sanatosi si sa ne mearga "panaramele" ca in rest... Numai bine.

 

Noi, ca si o repetitie generala, vom merge la intrunirea de iarna, unde , desigur, vom putea sa "punem tara la cale" si va vom tine la curen cu "dezbaterile".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreau sa fac o mica precizare. S-a spus ca anul asta intrunirea se va face in Ardeal si au fost solicitate idei de locatii.

Propunerea cu intrunirea langa Cugir este a mea si nu inseamna ca trebuie sa fie acolo, presupun ca initiatorul, in speta Aleko, plus grupul din Ardeal trebuie sa aiba ultimul cuvant.

Eu am avansat ideea Cugirului din 3 considerente:

- din respect si prietenie fata de 2 oameni deosebiti, Petrica si Eugen (jack008 de pe forum), oameni care cred ca ne pot ajuta cu locatie si alte lucruri trebuincioase.

- e o zona relativ in centrul tarii (tinand cont de banii pe care ii avem in buzunar, oricat mi-as dorii o intrunire la Vatra Dornei, nu cred ca pot participa la asa ceva, judetele Ab, Sb, Bv, Ag, Cv, Bz sau Bc mi se par cel mai pretabile din punctul asta de vedere).

- un punct mai putin important ar fi ca as fi putut beneficia de anumite avantaje in zona Alba, dar nu stiu cat se pot concretiza.

Probabil Berchezu/Silviu/Drobu or sa vina cu locatii mult mai interesante, doar sunt la ei acasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o locatie buna!

sat Ampoita mai exact pe valea ampoitei, la 10km de alba iulia.

o zona foarte frumoasa

niste clipuri de pe youtube:

 

pe la minutul 2 este unul dintre locruiile frumoase de campare (langa padure, o apa curgatoare :D etc etc)...

 

 

 

o sa revin si cu niste poze mai concrete facute de mine :)

 

si un clip in care apar si io:p :) tot prin ampoita

Editat de baluba16
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Propunerea ta Mihai am studiat-o putin mai atent . Atit cit poate oferi Google, deci nu garantez %la %, nu am fost in zona ptr. a vorbi ceva exact. Zona subliniata de tine se incadreaza intre doua (probabil) drumuri judetene care pleaca din Cugir. DJ 705F si DJ 704. Apar acolo localitatile Bucuru-Bocsitura- Goasele. Pe DJ704 figureaza cabana si pastravaria Mistretu, pensiunea agroturistica Perla si Statia de tratare a apei. Intre aceste doua drumuri 704 si 705F figureaza o legatura (nu stiu ce "poteca" poate fi) care leaga cabana Mistretu de Bucuru si apoi de 705F. Interesanta zona, nu este departe de Cugir. Spun asta in vederea cumparaturilor care trebuie facute. Nu cred ca-i convine cuiva sa dea 9-10lei pe sticla de Cola, Fanta, Pepsi de 2l cind poate sa o cumpere cu 5-6 lei. La fel si la mincare, cunosc cazuri "frumusele" in care preturile au intrecut orice masura. Trebuie studiat, intrebat pe cunoscatorii zonei daca se poate campa in zona fara a deranja s-au a fi deranjat. Stim cum a fost la 7 scari in 2008. Cine vrea poate sa intre pe harta Romaniei si sa studieze zona sa-si faca o parere si apoi vorbim si stabilim ce si cum. Personal astept propuneri si sint de acord cu ele. La sutele de km. care-i voi avea de bagat sub roti, nu mai conteaza o suta. Este o propunere si asta ce arati tu Baluba, da' baga din top, dezvolta ce si cum. Din pedalatul si pirtiiala aia cu trei enduro care "bat" aceeasi groapa de 5 ori nu se vede mare lucru. Personal sa stau pe marginea unui drum doua nopti si sa dorm cu impresia ca-mi trece camionul cu rotile peste perna, parca nu-mi suride. Poze mai ample cu peisajul. Trebuie luata si locatia asta in vedere. Asteptam sa auzim ce pun la cale ardelenii la Bike on Ice. Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am zis ca revin cu poze.... detalii

si drumul ala nu e deloc circulat (o masina la 4 ore.. daca as face o medie :) ) + ca in acea localitate (ampoita) sunt si doua pensiuni cu locuri de cazare, etc

revin! salutare :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Valea la sud de Cugir , spre Raul Mic arata foarte promitator...Cativa kilometrii mai la sud de pensiunea Perla am ajuns...si e plin de paduri ...drum forestier acceptabil si Raul Mic pe langa..

La Pensiunea Perla am dormit vreo cateva saptamani....este foarte decent si oamenii-s primitori..'Un cuib de liniste si iubire' si-a dorit doamna sa infiinteze acolo( doar paturi duble :) , cu o singura invelitoare, si aia , si salteaua cu imprimeuri cu inimioare...)(ea cugireanca infipta , el bucurestean pierdut in spatiu timp.... :) )

Obarsia Lotrului, spre lacul si barajul de la Oasa, de acolo pe dj704 catre Luncile Prigoanei, si tot prin paduri spre barajul Canciu, si apoi tot prin paduri spre Goasele , Bocsitura, Bucuru si iesit la amenajarea hidrotehnica de pe Raul Mic, si la 'oaza de liniste si iubire'...

Aveam miscarea asta in plan de mult timp, dar nu am avut cu cine si cand...si s-ar putea sa ramana tot asa....

Este interesanta si varianta catre Sebes....toamana trecuta aproape ca ne pornisem intr-acolo (incepusem seara plini de avant si de vodka ...) si dimineata a inceput sa ninga...

Binenteles , cine vine dinspre sud , trece peste Parang, viziteaza tigania de la Novaci -Ranca, savureaza portiunile asfaltate de cate 400de metri, intrerupte de cate 2km de grohotis...

...felul in care decurgea asfaltarea pe la inceputul lui septembrie....

post-3884-1296232021_thumb.jpg

post-3884-1296232028_thumb.jpg

post-3884-1296232038_thumb.jpg

post-3884-1296232048_thumb.jpg

post-3884-1296232062_thumb.jpg

post-3884-1296232073_thumb.jpg

post-3884-1296232079_thumb.jpg

post-3884-1296232090_thumb.jpg

post-3884-1296232097_thumb.jpg

post-3884-1296232104_thumb.jpg

post-3884-1296232110_thumb.jpg

post-3884-1296232116_thumb.jpg

post-3884-1296232121_thumb.jpg

post-3884-1296232127_thumb.jpg

post-3884-1296232132_thumb.jpg

post-3884-1296233576_thumb.jpg

post-3884-1296233576_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hop si eu....tot din Cugir.

Ce s-a scris de Cugir, cabana Mistretu, Perla si zona aia ( raul Mare ) e zona de padure, locuri de agrement...care sunt ingradite......e aproape de oras, la nici 10 km...

...ceva locuri ..."mai la munte" - intre drumul forestier si rau...se poate iesi in valea Sebesului, pentru a alunga monotonia aceluiasi drum de intoarcere....doar ca e drum forestier.

Eu m-am gandit, fara sa va alung din oras ( care oras ?!) la alte locatii relativ apropiate de Alba / daca e sa fie Alba anul asta.

1. Geoagiu Bai- este un platou de campare,....cu plata. situat la 1 km de intrarea in statiune

2. Ocna Sibiului... se intra cu moto in camping, chiar langa lacurile sarate

3. Lacul Cincis...campare libera.... aproape de Hunedoara

4. Cabana Oasa - valea Sebesului....Sebes-Sugag-Oasa....campare libera langa baraj si lac.

5. Se poate suprapune cu intrunirea de la Hunedoara- e pe la jumatatea lui august. :) anii trecuti erau gratuitati de acces pentru oldtimere ( cred ca mai batrane de 25 ani), moto venite de la disatante mari, sau fete la ghidonul motorului- cu permis........zona super + facilitatile unei intruniri organizate. Putem face un "colt al comunistelor".

 

............si lista asteapta completari

post-15613-1296233833.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ne tinem departe de intalnirile moto fiindca noi avem specificul nostru. Sunt lucruri diferite si le facem pe amandoua fara sa le combinam. Vad niste poze frumoase la Drobu. Si Ampoi si Ampoita suna bine. Camparea trebuie sa fie libera, neingradita in natura si de preferinta sa nu ne intrebe nimeni de viata noastra. @Nea Victor, daca tabara e la o distanta de sa zicem 15 min de mers pe jos de vreo cabana sau satuc uitat de lume, nu cred ca se arunca nimeni la preturi mari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Drobu-le ce poze ai postat, m-ai uns la suflet. Si treaba cu "cuib de liniste si iubire" poate-mi trezeste "niste chestii". Suna tentant. Foarte corect ce ai scris Aleco "camparea.. sa fie libera, neingradita, in natura si de preferinta sa nu ne intrebe nimeni de viata noastra." Aleco, de regula, cind ai bani nu mai conteaza pretul, dar cind

<matusa mea facea economii

la gaz lumina si ades la carne

fara a-ntelege si a sti

ca-n spate "omenirea"-i taie pensii.> crede-ma ca stiu ce vorbesc. Din ce am vazut pe harta +pozele lui Drobu in zona Cugir mie mi se pare foarte OK. Dar: VA ROG, NU CONTEAZA NUMAI OPINIA MEA. NU. Postati in continuare posibile locatii, postati si eventual un minim de conditii. Aici nu e vorba de orgolii, ambitii s-au mai stiu eu ce. Cred ca toti vrem sa facem o intrunire cuminte, frumoasa, reusita. Deci... pe cai, pe iepe, pe... mai la vara. Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Drobu...superb si sustin ideea!...pana ne hotaram locatia, ar fi bine sa stabilim concret data(weekendul) in care va avea loc intrunirea! unii dintre noi trebuie sa spuna de la inceputul anului cand vor concediu ptr la vara! am inteles ca va fi spre sfarsitul lui august;ne mai trebuie zilele concrete! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exact asta voiam sa subliniez si eu,foarte bine punctat @ Aleko !!

Caline,nu te supara,dar in felul asta ar iesi un maglavais de nedescris.nu am fost la nici una din intalnirile de comuniste si atase organizate de @Aleko [si mi-o reprosez] insa mai tineti minte intrunirile de acum 10 ani,mai toate erau de comuniste,era cu totul altfel atmosfera p'atunci. acum.. ce-avem .. o adunatura de cocalari,spidari mici cu 50 de mi bucata,horcaieli in loc de muzica si exemplele pot continua.ce avantaje avem cu ocazaia unei intruniri organizate? bani in plus,cocalari cat cuprinde,tot farmecul pierzandu-se tinzand catre comercial. nu vreau sa contrez pe nimeni,iar sa fac o polemica din asta cu atat mai putin. [d'aia am incheiat-o cu intrunirile de genu de pe plaiurile noastre]

asadar,daca-i de comuniste,apoi de comuniste sa fie,ne vedem linistiti de noi si d'ale noastre,fara cocalari prin preajma.

 

 

 

motto : ..daca turnam o galeata de apa intr-o damingeana cu vin,vom obtine posharca ! :)

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...