Sari la conținut

Intrunirea de comuniste si atase 2011


iuli-voshod
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 639
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Tu cine mai esti?De unde esti?Ce mobra ai?

 

Am dat eu un search: O jawa faina de tot, si din 2009 o Honda vf7050c. @smokefield: nu e afisat nimic ca inca nu e nimic clar, dupa cum vezi. asta se trage din faptul ca nu e intrunire, ci intalnire. Ne intalnim si ne vedem. Poti sa vii, bineinteles, dar sa nu ai pretenti sa iti taie cineva bilet, sa iti organizeze distractie, sa ... etc, ca la intruniri. E intalnire. Nu exista organizatori buni de luat la rost, cei din Cluj sunt mai bine zis "facilitatori". O sa ne arate locatia, o sa ne arate de unde putem sa ne cumparam bere, unde-i izvorul etc. Depinde de fiecare cum se descurca si cum se implica. De obicei cand se stie clar ce si cum, moderatorul modifica titlul topicului. Sper ca te multumeste raspunsul, ca altul nu exista.

 

Tu esti cel mai organizat dintre noi ....organizeaza te rog si locatiile propuse astfel incit sa putem vota fiecare.

Berea o dau eu :laugh:

 

Mai bine imi tineam gura. Chiar am spus cu bold ca e pentru planul B, adica pentru la anul eventual. Acolo ar trebui mers din timp o tura cu cortul, un grup de 3-4 macar, facut gratar sa iasa fum ca sa apara aia de nu le convine ceva sa faca gura sau sa vedem ca e no man's land(primarie adica). Mie mi s-a parut teren in zona de siguranta a Oltului, in inundabil, si atunci nu e teren agricol si nici privat. Nu pot garanta pentru locatia aia in acest moment. Dar daca o sa am posibilitatea, o sa ma organizez un pic sa vad ce si cum mai incolo cand o sa se incalzeasca. Am spus ca se potriveste la specificul nostru, si pare sa aiba tot ce ii trebuie.

Hai sa lasam treaba asa cum a pornit cu Clujul. Treaba noastra prima si prima e sa batem in cuie data, la sfarsitul lui martie. Mai e doar o saptamana si un pic si inchid votul pe 27 noaptea.

 

Mai asteptam propuneri de locatii de la baietii din Cluj. Sper ca s-au razgandit cu abandonatul proiectului. Eu pomenisem tot sfarsitul lui martie sa stim si locatia propusa sau locatiile propuse, era doar propunerea mea. Daca nu si nu, atunci putem purcede cu planul B. si aici locatii pe lista deja avem. Nu imi ia decat 10 minute sa fac un vot si pentru locatii, nu asta-i problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu e afisat nimic ca inca nu e nimic clar, dupa cum vezi. asta se trage din faptul ca nu e intrunire, ci intalnire

 

inteleg foarte bine ca e intalnire si nu un eveniment organizat. nu ma pasioneaza foarte tare cele organizate..prefer oricand o intrunire intre prieteni..dar si asa - informatiile importante ar trebui afisate undeva la vedere ca sa stie lumea ce si cum...cine stie cine vrea sa participe si nu are de unde sa ia informatiile in un mod clar.

 

krokodilu - scapa de atitudinea asta ca nu da bine in o comunitate care se vrea ca o fratie. faptul ca nu am mai intrat de mult pe forum nu ar trebui sa te faca sa ai atitudinea asta de insider vs outsider. posibil sa am mai multa vechime si pe moto si pe forum...

 

despre locatie - cand e vorba de intruniri de genul asta (comuniste / honda...chopper..whatever) intotdeauna am votat pentru locatii situate cat mai echitabil pentru toata lumea...deci inspre centrul tarii. la astfel de intalniri ar veni multi oameni si poate multi din ei ori vor sa vina sa simta feelingu ala de intalnire moto si nu neaparat vor sa mearga cine stie unde..poate unii nici nu sunt propr moto sau sunt incepatori dar ar vrea sa vina.

Cand se vorbeste de o intrunire organizata la nivel zonal atunci nu mai se pune problema. E zonal si gata.

Cand se organizeaza intruniri cu specific - adica o tura offroad, un weekend in o locatie remote...iar e altceva. Vine cine are placerea si nu va conta distanta.

 

Nu e usor sa impaci toata lumea dar cei care se implica trebuie sa incerce sa fie cat mai clari in legatura cu ce se intampla in asa fel incat oricine intra si citeste primul post sa afle ce se intampla, unde, cand, ce conditii sunt pentru a participa (daca sunt), ce conditii de transport/cazare/mancare..etc sunt, cat dureaza intalnirea, ce se ofera - ca de ex loc pentru un mic targ de piese, sau poate ceva mecanic isi ofera serviciile...ati prins idea. Cat timp lucrurile sunt clare nu vor aparea oameni care sa se planga de ceva atat timp cat acel ceva nu a fost oferit, sau sa se planga ca nu au gasit locul..si tot asa.

 

parerea mea :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O parere foarte pertinenta. Dar nu a fost tinut nimic secret, se poate gasi linkul la intalnirea de anul trecut si dinainte, si dinainte, si cine vrea, intelege care sunt conditiile.

E intalnire, fara organizatori deci: - conditii de participare: cei 7 ani de acasa, sa ai carnet, sa vrei sa vii. Conditii de transport/cazare/mancare: cum te descurci, cu ce motor vii, cazare la cortul propriu, mancare din traista si din portofelul propriu, din ce poti cumpara din satul cel mai apropiat. cat dureaza intalnirea? In principiu vineri seara-sambata-duminica, dar poti veni de joi si sta pana joi, cum spuneam esti in regie proprie, daca vrei sa iti faci concediul la cort nu cred ca te opreste nimeni. ce se ofera - Nimic in mod special(fara talcioc, mecanici, dealeri de bere, de mancare), adica ce iti ofera natura: pamant, foc, vazduh, apa. Exact ca atunci cand mergi la gratar. Daca ai pretentii sa fie gratare, foc incins, cabane, scaune, umbrare, apoi exact un loc din ala trebuie sa cauti. Noi nu prea o sa fim pe acolo. Ce oferi? that's the point.

 

Nu scrie nicaieri ca o intalnire nationala trebuie musai sa fie tinuta in centrul tarii. Daca cioperistii si altii asa considera ca trebuie facut, si le place, nu ii impiedica nimeni sa isi faca toate intalnirile in mijlocul tarii(pe dealul dintre Dealu Frumos si Agnita, unde e tabla cu "Aici e centru tarii"). Daca toate intalnirile o sa fie in Brasov, deja uite eu sunt un nemultumit, ca ajung cu troleibuzul la toate, nici nu mi se incalzeste motorul si am ajuns, ca scuteristii. Apoi pentru AR,TM,MM si centrul tarii e inca prea departe, dar au rezonat cu locatiile Alba, Cugir, Apuseni. Zicea bine cine zicea ca cel mai greu lucrezi cu oamenii. La agregate, dai un sut in roata, tragi un reset si mergi mai departe.

 

Primele editii pana in 2009 asa au fost, la Dambu Morii langa Brasov, pana cand locatia a devenit privata si nu s-a mai putut folosi. Apoi am inceput cu versiunea itineranta - 2010 Mizil, 2011 - om vedea. E o alta metoda, si sarbii fac asa, intalnirea nationala anuala MZ e in fiecare an in zona diferita a tarii, mai se viziteaza tara, poti sa o pui si langa granita. Vom vedea cum e si anul asta si cine stie in viitor poate o sa facem iarasi intruniri in centrul tarii undeva. Anul asta treaba e pornita altfel si va fi originala, ca si cele din anii trecuti.

 

Deci @smokefield, te inteleg pe tine, dar priveste si altfel: cam aceiasi n oameni au venit la toate intalnirile de pana acum. Acum se pregateste urmatoarea, dupa niste planuri vorbite intre cei ce au mai participat. Care planuri(publice) spun ceva. Se inscriu in poll-ul cu data probabila, se fac propuneri de locatii - fierbe treaba in mod organizat. Si apare persoana n+1 care incepe cu "nu-i bine asa, vreau asa, altii asa fac, asa se face". Pai cum vrei sa fie privita acea persoana? Un ID vechi pe motociclism sau posesia unei motociclete si carnet dinainte de 2006 nu cred ca ar putea conferi niste drepturi, nu aici.

 

Ca sa nu facem offtopic si sa continuam constructiv, eu zic asa:

 

- intri pe http://doodle.com/2fv6p4wdxfumqtum si bifezi weekend-urile in care ai putea veni la intalnire. Data limita: 27 martie.

- Daca stii, poti propune o locatie numai buna pentru organizare de intalnire de socialiste, cerintele se gasesc la inceputul topicului;

- urmaresti topicul.

 

 

Have fun!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Locatia conteaza mai putin acum!

Importanta este data, deci pe 27 martie se incheie votul,se alege data in care se va tine intalnirea! apoi ce-o mai fi, om mai vedea! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

. Pai cum vrei sa fie privita acea persoana? Un ID vechi pe motociclism sau posesia unei motociclete si carnet dinainte de 2006 nu cred ca ar putea conferi niste drepturi, nu aici.

 

E clona, prea se baga ca musca.Crezi ca-ai sa-l vezi la fata?Eu nu cred.

Aici nu au ce cauta persoane "virtuale", nu e destul de clar?Multi dintre noi avem ceva par alb.

 

Iuli are dreptate, perioda e cea mai importanta.100km in plus nu-i bai mare.

Mesaj completat

krokodilu - scapa de atitudinea asta ca nu da bine in o comunitate care se vrea ca o fratie. faptul ca nu am mai intrat de mult pe forum nu ar trebui sa te faca sa ai atitudinea asta de insider vs outsider. posibil sa am mai multa vechime si pe moto si pe forum...

 

Te mai intreb inca odata: Cine plm. esti tu de-ti permiti sa-mi spui ce atitudine sa am?

Daca esti de buna credinta, completeaza-ti datele de identificare, daca nu, mars de-aici pe alte forumuri sau intra in politica :laugh:

Editat de krokodilu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si zici ca ai par alb... ? faci de rusine oamenii cu par alb care ii stiu...

 

Un ID vechi pe motociclism sau posesia unei motociclete si carnet dinainte de 2006 nu cred ca ar putea conferi niste drepturi

 

Un singur drept am aici si nu poate nimeni sa il ia - dreptul la opinia mea. NU trebuie sa placa nimanui si nu trebuie sa fie nimeni de acord cu mine. Daca parerea mea ti se pare una corecta imi vei da dreptate (sper cel putin), daca nu..imi vei aduce argumente de ce nu e corecta. In rest..numa bine :laugh:

 

daca ar fi dupa mine as face intrunirea in ardeal. dar e doar o opinie personala iar cand te gandesti la organizarea unei intruniri nationale trebuie sa pui pe primu loc interesul majoritar si nu dorintele personale.

 

cand se hotaraste ceva clar bagati datele si in primul topic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

timp este... inca pt. o intilnire daca se mai organizeaza...din cite se vede bani nu prea sint.. si multa lume probabil va lipsi..sau alte cauze personale..

cine are de iesit la hoinareala iese..cum au facuto si pina acuma..daca e rost de o intilnire mai organizata si este lume va fi si aia sigur..

 

deci stati linsititi.. cine are sa se intilneasca se va intilni si fara o mara organizare..intradevar multa lume care a mai scris cite ceva aici.. nu va veni sigur..

 

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum se pregateste urmatoarea,

Apucate de treaba, dute pe acolo , fa ceva poze cu locatia.

Mie imi convine ca tu sa alegi locatia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am ales, ci am propus o locatia, locatia e cu acordul majortatii. Locatia asta exclude Transalpina, va puteti distra pe Transfagarasan ca e mai aproape.

 

Dupa 6 aprilie cand imi fac RCA-ul si da un pic caldura am sa merg acolo sa fac poze si sa trag de limba localnicii care e locul lor de gratar preferat si daca locatia ochita e buna si aia

Pana atunci link google maps ca sa va dati cu parerea daca satul e mult prea aproape si riscam sa avem vizitatori, tinand cont ca au si ei romulanii lor, in partea de NE a satului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca cel mai bine contabilizam voturile la sfarsitul ultimei saptamani complete din martie, adica pe 27 martie ora 24(ma ocup eu la ora aia :-). De ce 27 si nu 31? Pentru ca cei care trebuie sa isi anunte concediul pana la sfarsitul lui martie - @mihai_prd si ceilalti, sa nu fie fortati sa o faca in ultima zi. Asta e propunerea mea, nu o impun doar o spun.

 

Pana atunci toti cei care vor sa vina, pot sa isi bage in sistem datele la care le-ar conveni cel mai mult. Cine nu voteaza, se conformeaza.

 

Daca cineva si-a exprimat votul si s-a razgandit asupra datelor posibile, i-a schimbat seful/nevasta planurile, poate sa-si modifice bifarile: mouse deasupra numelui, apare un creionas, este EDIT.

 

Pana acum s-au conturat 3 maxime de participare: 14-15-16 iulie(14participanti din 26 de doritori), 29-30-31 iulie(11 participanti), 19-20-21 august(10 participanti). La restul datelor adera mult sub 50% de votanti, practic doar 14-15-16 iulie trece ce 50% restul de doua sunt putin sub.

Dar votul nu e inchis inca, reamintesc linkul : http://www.doodle.com/2fv6p4wdxfumqtum

 

Eu fac backup din cand in cand, asa ca nu va fie teama ca stricati ceva :-)

 

Salut.Am o rugaminte la tine ca vad ca te pricepi sa faci aceste sondaje.Initiaza te rog un sondaj pentru locatie.Pe primul loc fiind zona Cluj asa cum a fost vorba de la inceput.Sa vedem cati dorim sa fim consecventi si citi doresc in alta parte.Perioada de valabilitate este pana la sfarsitul luni martie.Este suficient.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am facut sondajul cu locatia, sper ca nu am ratat nicio locatie despre care s-a amintit.

/index.php?showtopic=641291

Mesaj completat

votati, nu va uitati, cine se uita pierde dreptul la vot

 

Excelent!

Mi-as fi dorit sa nu fie votul anonim.

Hai sa facem si un sondaj pe fatza, cum am facut cu stabilirea perioadei.

Ce zici?

Editat de krokodilu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am facut sondajul cu locatia, sper ca nu am ratat nicio locatie despre care s-a amintit.

/index.php?showtopic=641291

Mesaj completat

votati, nu va uitati, cine se uita pierde dreptul la vot

Salve!Tu esti un baiat destept si ai un suflet mare,dar votul anonim mi se pare o greseala.Asa cred eu.Numai bine!

Mesaj completat

Salve!Tu esti un baiat destept si ai un suflet mare,dar votul anonim mi se pare o greseala.Asa cred eu.Numai bine!

Poate ca cel mai bine ar fi un vot cenzimal.In functie de vechimea de pe forum sa ai un numar de puncte.Asa nu vin intr-un loc ales de unii care vor veni cu bicicleta sau cu masina.Intrunirile pot avea loc si fara mine,e sigur.Dar eu zic ca putem gasi cea mai buna solutie ca votul de acum sa ne oblige sa fim la locul stabilit cu motocicletele noastre,nu sa vorbim prematur.Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

facem unul si pe fata, sa vedem diferenta. Da' o sa fie alte discutii si o sa iasa un talmes-balmes...

 

pe mine ce ma intriga mai mult e ca cei din Cluj sunt asa de tacuti, nimic - nimic

 

Link pentru vot la vedere, nu sunteti limitati la 1 optiune, daca aveti 2 optiuni in care puteti veni in mod egal, puteti bifa 2.

 

http://www.doodle.com/3gk6tw635kskpbkw

Mesaj completat

Link pentru vot la vedere, nu sunteti limitati la 1 optiune, daca aveti 2 optiuni in care puteti veni in mod egal, puteti bifa 2.

 

http://www.doodle.com/3gk6tw635kskpbkw

 

hai ca inchid celalalt vot, da, asa era consemnul sa nu voteze altii pt noi.

Mesaj completat

rog adminul sa stearga atat votul de pe motociclism, ca nu reusesc. TNX!

Editat de owene
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din nefericire, dupa postul meu de la "coltul comunistelor" recenziile primite telefonic au fost foarte negative.

Adeca colegii din capitala se simt ofensati de faptul ca am luat initiativa si se trag pe c.u.r. sa vina pana la Cluj. Si isi pun problema sa faca alta intrunire paralela, neorganizata de Clujeni. Ba mai mult ma acuza de atitudini dictatoriale si "interese" asunse ! Fain !

Mi-o zis mie Radu Batranu sa nu-mi fac de lucru cu ei ca iese rau si n-o sa vina nimeni pana la Cluj dar nu l-am ascultat.

Si iete ca o avut perfecta dreptate!

 

Drept urmare, retractez tot ! Nu ma implic in nici un fel in organizarea intrunirii !!!

N-au decat s-o faca altii cum vor. Mie nu mi-e lipsa de samanta de scandal pe tema asta... ;)

 

 

:laugh: Daaaa Silviule, si tot pt. initiative ardelenesti, care ar fi dus tarisoara mai in randul tarisoarelor normale, initiative suflate de "baietzii cu CUAE ", care cuae-osi tot asa ne acuzau, ca am vrea sa "furam Ardealu".Sunt de acord cu Radu.Si parerea mea e ca trebuie organizat ceva care sa se adreseze celor de dincoace de Carpati .... , si punct. N-au decat sa se CUAE-ze intre ei , astialalti de dincolo de Carpati. Succes ambelor tabere....

 

 

Posturi care nu fac cinste, nu vreau sa introduc zazanie aiurea, dar asa ceva umple inima miticului cu telefonul de la Bucuresti de amaraciune. :)

Cat despre intrunire, votez deschis pt Racatau, restul propunerilor mele sunt desuete si rog sa nu mai fie bagate in seama.

Pentru iubitorii de clasice, ne vedem la SMAEB, pana atunci, la buna vedere.

Mesaj completat

 

 

Si ca sa nu mai existe comentarii pe aceasta tema, se expun urmatoarele>

comunistii de la Cluj au fost sunati in calitate de prieten de o persoana cu experienta de viata si participant la restul intrunirilor de comuniste, care doar le-a spus rezumatul convorbirilor telefonice/pe mess cu alte persoane din tara, si anume ca o intrunire in Apuseni va face dificila participarea unor comunisti, o locatie mai centrala fiind de ajutor in ceea ce priveste prezenta. Nu este nici un bucurestean deranjat ca cei din Cluj sa organizeze intalnirea de comuniste, din contra, s-a dorit si cred ca inca se mai doreste acest lucru.

 

NU S-A PUS NICIODATA PROBLEMA ORGANIZARII UNEI INTALNIRI PARALELE. STOP. Si cu asta am terminat.

Editat de mihai_prd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

You have already voted in this poll

 

 

am votat o ****. merge netul asta ca un cu*.

 

 

p.s. faceti ce vreti cu locatia, parca organizati alegerea unui guvern mondial. sper ca o stiti p'aia cu alergatul dupa cinspe iepuri!

 

@valicaddy incearca aici http://www.doodle.com/3gk6tw635kskpbkw

 

 

Mesaj completat

AMR 4 zile si jumatate pana la inchiderea votului cu perioada intalnirii(27 MARTIE ora 23:59:59). Tinand cont ca pentru locatie sunt 39 de voturi, si pentru perioada doar 28 de voturi, rezulta ca se mai poate vota.

 

In prezent se prefigureaza 3 weekend-uri cu participare mai mare, va rog sa va concentrati pe ele, cei care ati votat deja puteti sa va reconsiderati votul. 15-17IUL, 29-31JUL, 19-21AUG.

 

Link-ul votului pt perioada este: http://www.doodle.com/2fv6p4wdxfumqtum

 

Link-ul votului de locatie: http://doodle.com/3gk6tw635kskpbkw (expira in principiu la 31 MARTIE)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-ar parea ca de sambata asta intru in posesia IJ-ului meu :laugh: (cu sprijinul lui Pedro si al celor de la Nemo Curier) asa ca astept sa vad ce hotaraste majoritatea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-ar parea ca de sambata asta intru in posesia IJ-ului meu :( (cu sprijinul lui Pedro si al celor de la Nemo Curier) asa ca astept sa vad ce hotaraste majoritatea...

trebuie sa dai o bere sa-l stapanesti sanatos :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...