Sari la conținut

ENDUROPANORAMA 3


motanu'
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 150
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

NEWS Inscrierile online pentru EP 3 se vor putea face pe www.motoclubhaita.ro pana marti 3 mai 2011. . Dupa aceasta data inscrierea va fi posibila doar la secretariatul competitiei vineri 6 mai intre orele 7-16.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din regulament:

In zona desfasurarii concursului ENDUROPANORAMA nu exista statii de benzina,
concurentii trebuind sa aduca benzina suficienta pentru toate zilele de concurs.

:blbl:

 

Poate cineva sa ma "intuneceasca" ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:huh:...da a cam ramas din anii precedenti...dar poate fi interpretata astfel....adica benzina suficienta pentru toate zilele de concurs pentru a ajunge la realimentare....si pentru a face prologul.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vii de azi? Ne vedem acolo deseara? Dupa 11?

Jordan..vad ca ai inviat,ne vedem la start..cine mai e cazat la motel la cincis?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor ne vedem maine dupa-amiaza. Eu plec pe la 8.30 din Bucuresti

 

De ploaie nu va faceti griji - Am vorbit azi cu Grizly - a zis, sa fie clar o data pentru totdeauna, "la cursa de la Deva nu ploua!!" :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super cursa, super organizare, super marcaje, super traseu. Sunt convins ca asta s a realizat cu multa munca. Felicitari organizatori! E o cursa din acele putine la care nu prea poti baga de vina. Traseu asa bine marcat si asa bine curatat de crengi care sa ti dea in ochi nu am mai vazut de la .... cursele facute la Baisoara. Inca o data bravo Haita!

 

Felicitari Sosolina! Ne bate fata asta de ne asculta cu urechea! Si felicitari Andrea! Am ajunso la intrarea intr un parau si nu am reusit sa o depasesc pana nu a cazut. Super bine merg fetele. Si cireasa de pe tort: nu a trebuit nici o data in trei zile sa ma ajute cineva(atata timp cat motorul meu a functionat) doar o singura data intr un parau cand ghici cine m a ajutat?: Adriana. Faina cursa! Mai vreau!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor ne vedem maine dupa-amiaza. Eu plec pe la 8.30 din Bucuresti

 

De ploaie nu va faceti griji - Am vorbit azi cu Grizly - a zis, sa fie clar o data pentru totdeauna, "la cursa de la Deva nu ploua!!" :huh:

asa este..nu a plouat decat vreo 4 ore(cel putin pe mine)..de la mocaneasca la rafale si iar mocaneasca..traseul dupa ploaie,a fost un deliciu..cred ca am cazut de 100 de ori pe ora,asta daca nu punem la socoteala si vantul care in zona de creasta a batut in rafale..

In ceea ca priveste cursa,ca de obicei,foarte bine organizata,traseul marcat excelent,apa potabila in majoritatea CP-urilor.Multumesc lui Ghita de la Deva care ma ajutat la cp 12 sa trag de motor pe urcarea aia imposibila..

Nu mi-a placut absolut de loc stilul arbitrilor din CP-uri de a informa concurentii,si anume in cp ,8,9,10,11 cand intrebam cati km mai sunt toti raspundeau 30-35..am crezut ca inebunesc..la cp 12 cand stiam ca mai sunt doar cateva minute de mers pana la finish mi se spune ca de fapt mai sunt inca 17 km..intampator intre CP 10 si 11 ma intalnesc cu Seba,caruia ii cedase ambreiajul si abandonase motorul in padure,si care imi spune ca a auzit de la arbitrii ca ar mai fi de fapt 45 km.

 

In concluzie,o cursa a la Deva organizata ca de obicei excelent cu un traseu gandit foarte bine cu pauze de respiro intre probele de forta..felicitari,ati demonstrat inca o data ca puteti..

 

post-15042-0-18686900-1304876476_thumb.jpgasa arati daca te inscrii tarziu si nu pleci in primii zece la prolog..

Editat de atillas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intradevar au facut treaba buna cei din haita,problema cu cunoasterea km de traseu se putea afla de la cei din haita care lau parcurs,arbitri nu erau toti motociclisti macar....pe mine unu mau ,,suparat''unii cand miau auzit urechile ca fu..va in gura cu traseul vostru prea greu,ca nu sa vazut nimic in tunel,ca sau pus urcari care au fost anu trecut coborasuri si spun asta nu numai de participantii romani...PAREREA MEA;daca vezi cai prea greu si nu poti inseamna ca nu esti inca pregatit pt asa ceva si nu te obliga nimeni sa te inscri,iar intrun traseu nou intalnesti tot felul de obstacole care cel mai rau e intunericul pt cei care iau deranjat bezna din tunel si traversele sa inteleaga ca clubul na reusit sa asfalteze si sa puna iluminatoare gen autostrada.ei trebuie sa intelegem ca sportul asta e practicat mai greu de unii si mai usor de altii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt dezamagit de nivelul persoanelor care au participat la clasa hobby,nu ma refer la persoanele mature, ci baietii de varsta mea care, da-o in colo de treaba se chinuiau la prima urcare de la prolog sau chiar mai rau,au cazut acolo in primi 30 de metri....

 

Eu am o conceptie,pur si simplu nu poti sa te inscri la un concurs daca nu ai ceva antrenament in spate iar inainte sa te inscri ar fi frumos sa te intrebi "oare am sanse sa fiu in prima parte a clasamentului????"(daca nu intervin probleme de alt ordin gen tehnic,medical etc)

Editat de rider_thetiger
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bigstar:

 

Felicitari Paul,felicitari baieti de la Haita,ati facut ceva extraordinar.Am avut de toate in cele trei zile,in a doua am ajuns la finish pe jumatate mort :crack: I-mi pare de-acum rau ca n-am mai pornit si in ziua 3,probabil din cauza lipsei de experienta de a participa la concurs de asemenea amploare,si nu in ultimul rand lipsa conditiei fizice :rusinica:

Multumesc baietilor care m-au ajutat pe traseu(Ghita,Enduro Man si vreo doi-trei colegi concurenti),lui Geza,cer scuze lui Zoli,pt.ca nu l-am asteptat a doua zi.

Inca o data FELICITARI HAITA!!

Toate cele bune VA doresc.

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

FELICITARI HAITA DEVA!

Enduropanorama ramane in cotinuare #1 in topul meu din toate punctele de vedere - locatie, traseu, marcaj, organizare, atitudine organizatori.

 

Chiar daca motocicleta s-a stricat in prima zi la CP4 sau CP5, mi-a trecut repede supararea. A fost SUPERB!

Tunelul a fost foarte intersant; si nu am avut far :grinbandit: Am mers la farul unuia din spate si apoi a venit Seba in dreptul meu si am mers in paralel. A fost o senzatie extrem de stranie, pe care nu am mai intalnit-o.

 

Multumiri speciale lui Sasha care a facut motoreta si am putut merge a doua zi si lui Cipi de la Deva care mi-a dat o maneta de ambreiaj in traseu.

Remarc si eu performanta Sorinei - mi se pare incredibil cum merge copila. Si mai remarc ca a crescut nivelul - cam toti merg! BRAVO!

Ervin nu mai mira pe nimeni - a fost racheta si l-a batut pe Brandauer cu 7-8 minute in prima zi.

 

Astept editia de la anu!

Sau poate va ganditi la o editie de toamna?! :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu vreau sa multumesc tuturor organizatorilor ptr. traseu ....a fost mai greu decat anul trecut si in mod deosebit lui GHITA din cp12 ptr.atentia maxima acordata :cheers: :cheers: + fripane sunteti minunati

 

eu vreau sa multumesc tuturor organizatorilor ptr. traseu ....a fost mai greu decat anul trecut si in mod deosebit lui GHITA din cp12 ptr.atentia maxima acordata :cheers: :cheers: + friptane sunteti minunati

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...