Sari la conținut

Calea catre Dumnezeu


Speedy.K
 Share

Postări Recomandate

incerc sa gasesc printre toate topicurile astea religioase un motiv pentru care cei ce le pornesc...o fac. adica...de ce intereseaza pe cineva ca TU (in general, nu cineva anume...) crezi, esti musulman, ateu, ortodox or whatever?! sa fi sanatos, bucura-te tu pentru tine si incearca sa le respecti spatiul personal celorlalti. personal, nu am nevoie de niciun fel de religie, armata sau club care incearca sa ma faca sa fac orice altceva decat AM EU CHEF! atata timp cat imi voi permite sa imi implinesc nevoile si pasiunile, sunt singur prorpiul dumnezeu, judecator, acuzator sau calau...din fericire pentru mine, imi sunt doar dumnezeu si sponsor, sfaturitor si cel mai bun prieten, si e ok asa!

moartea ne face egali pe toti, ar fi asa dragut ca toti sa isi traiasca viata pentru ei, nu asa cum le spune o carte/o ideologie. poate ca exista viata dupa moarte, poate nu...oricum ar fi, eu nu vreau sa am rabdare sa aflu, imi creez singur raiul dupa cum vreau eu sa arate, iti sugerez sa faci la fel si sa raspunzi numai tu pentru tine si pentru faptele si gandurile tale. religia a fost gandita pentru a stapani pornirile animalice ale omului, dar cine spune ca nu suntem altceva decat animale...cu mai multe pretentii decat celelalte?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Here we go again...

 

Fii antena.

 

Stii ce e aia "cliseu" nu? Cind un om zice: "eu nu inteleg de ce oamenii fac nushce chestie"... ce vrea sa zica acel om? Ca este sincer interesat de "nedumerirea" lui si isi doreste sincer sa fie lamurit? Rareori... si niciodata cind o spune pe un ton condescendent. De cele mai multe ori este deranjat de punctul de vedere opus... gen... daca esti dinamovist si cineva tot vorbeste de cit de buna e Steaua si spui... "eu nu stiu de ce tot o arzi cu Steaua aia?..." e clar ca te deranjeaza nu? Daca ar vorbi de Dinamo... Chiar daca esti plictisit in momentul ala nu i-ai spune asta pe acelasi ton, nu?

 

Uite cum tre sa vezi problema.

 

Un forum e ca un bar. Asta e un bar de motociclisti... mese peste tot si la mese motociclisti (poti sa faci o analogie si cu mesele de tablagii si sahisti din cismigiu daca vrei dar barul de moto e mai aproape). Ei bine... esti in barul asta... ai de ales sa te asezi la o masa... nu cred ca ai considera cuviincios sa te asezi si sa faci pleosc ca musca in lapte in mijlocul discutiei si "sa te intrebi... intrebator"... de ce se discuta acolo despre subiectul x... NU? Ar fi foarte nepoliticos. Deci ce faci? Te muti la alta masa nu?

 

La fel si aici... in coltul de "discutii libere" se discuta ce ce vrea sula fiecaruia... daca lumea "pune botu" si intra in hora... topicul sta sus... daca nu... topicul se duce pe apa in jos...

 

Si la fel ca la bar... stam aici de dragul socializarii, conversatiei si schimbului de idei (activitati inca libere in Romania conform constitutiei... dupa ultima informare pe care mi-a facut-o mie un inspector de daune de la o societate de asigurari)... pe linga asta... facem la fel ca la bar... consumatie... dam clickuri si patronul barului e fericit (sper)...

 

Deci...

 

Ce vrei tu sa spui de fapt? Vrei un loc la masa? Sau vrei masa pentru tine? Ai ceva de zis la subiect... spune... te ascultam... fiecare are rind aici si nu este nici macar intrerupt (deh, avantajul forumului)... vrei sa ne inchizi gura ca te deranjeaza subiectul? Iti recomand sa iti cauti alta masa la care te simti confortabil.

 

 

Daca iti cultivi putin spiritul observatiei ai sa vezi cit de important este felul in care isi deschid oamenii arumentatiile. In cazul de fata acest: "incerc sa gasesc un motiv"... este cit se poate de transparent... nu crezi? Iar incercarea de ati rezolva singur falsa problema a falsei necunoasteri/nedumeriri este ceea ce se cheama "a falacy". Acel "de ce intereseaza pe cineva" (adica de ce ar interesa pe cineva) este o generalizare labartata a propriului tau punct de vedere care are ca scop doar in a-ti da greutate opiniei proprii si personale. Greutate pe care nu o are de la bun inceput ca de aia are nevoie si de acea generalizare. Pe tine nu te intereseaza si nici macar nu ar trebui sa intri in vorba... cei care intra in vorba... sint interesati. Restul... sint pe threadurile de "caini comunitari", "regalism", "machete moto" sau poate "iar vor ungurii ceva".

 

so...

Editat de zaelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am tot ignorat subiectele de genul asta, d-aia am inceput cu "incerc sa gasesc un motiv", in plus, mi-am spus parerea strict personala despre subiect, am fost on-topic, cum s-ar zice, daca tot o ardem ironic de parca ieri am picat bacu' impreuna...da, personal nu inteleg de ce simte lumea nevoia sa impartaseasca orientarea lor religioasa, de orice fel ar fi. nu m-am dat rotund pentru ca as fi altfel, si nu inteleg de ce ti-ai gasit sa imi faci tocmai mie analiza pe text...

in fine, sper ca te-ai racorit si acum imi poti raspunde de ce crezi tu ca e asa important sa spui tuturor care este religia care TIE iti este benefica...pe un forum de motociclisti? daca vrei sa folosim argumentul tau cu barul...atunci cu atat mai mult nu inteleg care ti-e problema: daca in acel bar de bikeri suntem toti prieteni, pot sa trolluiesc oriunde si sa intreb ce vreau, cum vreau, cand vreau...atata timp cat folosesc un limbaj decent si nu atac pe nimeni in mod direct. am avut o nelamurire, o am in continuare si probabil nu voi gasi raspuns la ea prea curand, caci se pare ca oamenii au nevoie de CEVA in care sa creada si pe care sa dea vina cand lucrurile nu ies cum ar vrea ei.

hai...ilumineaza-ma acum, daca tot ti-am explicat ce-am vrut sa zic!

cine stie, poate esti sfantul duh si faptul ca nu iti vad rostul te-a suparat...acum ai ocazia sa ma pui la punct!

Editat de retarfrenu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-am suparat deloc stai pe pace. Si da... si la bar se poate intimpla la masa ca cineva sa considere un subiect putin cam "sensibil" si sa ceara schimbarea lui... nu-i bai. Dar zic... una e sa spui:

 

"-bai... da-o incolo sintem la masa hai sa nu mai vorbim de muci si voma." Si toti sa bufneasca in ris mai mult si apoi sa se accepte schimbarea subiectului...

 

si alta e sa vii pe forum si sa sugerezi intr-un thread cu un anumit subiect... incetarea discutiei. Pentru ca da... printre rinduri asta vrei sa transmiti... se nu se mai discute ca te deranjeaza.

 

Acum explicatia pe care o astepti... imi pare rau... dar nu e mare lucru si cred ca ti-am scris mai sus. Este vorba de simpla socializare... comunicare si impartasire de idei si supunerea lor "atentiei" si criticii publicului. Este foarte usor sa avem "credinte" si "idei sacre" si sa ne dam afectati/lezati/jigniti la cea mai mica "atingere" a lor dar este mare lucru sa iti prezinti ideile si sa accepti ca pot fi atacate si... de ce nu... corectate daca e nevoie. Asta este marele plus al dialogului sau a polemicii... si multi dintre cei lezati pe diferite subiecte nu reusesc sa il accepte.

 

Ca sa lamurim o chestie... topicurile x sau y sau cele de ateism/divinitati nu au caracteristici speciale... nu sint cu "pop up", nu ti se deschid fara sa vrei in fata, nu iti intra pe mail etc. Sint topicuri unde intri benevol. Daca nu iti place... iesi de pe topic si alegi altul si totul e la loc. Te deranjeaza ca altii vor sa discute alte subiecte decit te intereseaza pe tine? Crezi ca poti schimba ce vrea sa discute lumea? Lucrezi la securitatea lu Ceasca?

 

Ia ca exemplu subiectul asta... ateism/religie... au mai fost doua topicuri pe aceeasi tema... unu de vreo 200 de pagini si unu de peste 400... nu discut motivele inchiderii lor ca sa nu divagam dar este evident ca atunci cind ai 200+400+250+100 de pagini de discutii pe o tema... exista interes. De ce exista acel interes? Pfff.. Ia scrie in browser: fuq.com si da enter... ia spune: "eu nu reusesc sa inteleg de ce lumea se uita la porn..." sau... "eu nu reusesc sa inteleg de ce exista categoria "midget porn" sau "bukake". Dar intelegi de ce exista categoria "anal" si "ass"... nu ti se pare ciudat... ca pe tine te intelegi dar pe celalat nu? ;) .

 

 

So... de ce discuta lumea despre ateism? Pentru ca asa vrea. Statistica o arata. De ce discuta lumea in general? Lol...

 

Si mai ating odata un aspect, formularea: "personal nu inteleg de ce simte lumea nevoia sa impartaseasca orientarea lor religioasa" este tendentioasa. Nu iti fac analiza pe text ci analiza a intentiei. Este o falsa problema si ar trebui sa o stii acea chestiune ca lumea "simte nevoia sa impartaseasca orientarea". Nu numai ca orientarile ideile/opiniile se impartasesc se prezinta si discuta prin insasi natura sociala a omului dar a incerca sa stabilesti care opinii pot fi discutate si care nu pe un forum este "neconstitutional" si grosolan. Nici mie nu imi plac anumite teme de discutie... si fac exact ceea ce trebuie... nu intru in discutie.

 

Iar faptul ca este un forum de motociclisti asigura doar ca toti participantii au intr-o masura mai mare sau mai mica o pasiune comuna... motociclismul. Atit. Nu inseamna o obligatie de a discuta numai teme moto sau numai teme care convin unui grup sa unei persoane... daca nu ma crezi... fa tu un forum moto in care sa ai ca regula discutiile strict numai legat de moto... sa vedem ce succes ai... ai un an de zile la dispozitie sa iti demosntrezi singur ca gresesti. :D

Editat de zaelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine...ma vad nevoit sa iti dau dreptate de data asta, mai devreme am avut senzatia k ma cam tragi de urechi aiurea.

poate k am avut eu prea multe discutii pe tema asta in ultimul timp si m-am saturat sa le vad si aici, nu stiu... aici mi-a venit sa intreb care-i faza, puteam face un topic separat numai pentru asta...in fine.

important e ca pierdem prea mult timp discutand o problema pentru care nu o sa existe niciodata o cale de mijloc. cu religia poate fi doar alb sau doar negru, iar majoritatea celor care se baga in discutii de genu' au deja propria lor convingere bine infipta acolo si atata timp cat fiecare isi stie argumentele (gandite sau memorate)nimeni nu ajunge la niciun rezultat. PERSONAL, consider ca cea mai buna solutie pentru a scapa de toata bataia de cap pe care o provoaca intregul subiect, ar fi sa il ignoram complet. altfel, se tot creaza un flux de idei contradictorii ce vor atrage exact acelasi tip de oameni in continuare, impartind totul, la nesfarsit, in cel putin doua tabere(e clar ca cei ce nu cred sunt cu totii constienti ca nu au de ce sa se contrazica pe tema asta, pe cand credinciosii vor gasi mereu alte surse de amuzament - vezi inchizitia si fanatismul musulmanilor )

asa ca, desi extrem si poate de-a dreptul retardat, nu pare a fi cea mai simpla solutie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai... nu as zice ca e o solutie. Poate si pentru ca, a gasi o solutie "unica" pentru o problema (multipla) tratata diferit de fiecare in parte e putin cam limitativ. Dar cred ca si perspectiva poate fi ajustata putin, oamenii care posteaza/discuta aici pe threadurile astea "de ateism/divinitati" vad discutia oarecum relaxat (mai putin citeva excese momentane ale unora :D)... cam ca pe o sueta sau o miutza de idei. Din cauza asta cei care vorbesc aici nu simt timpul petrecut aici ca pierdut ci mai degraba petrecut mai placut decit sa rezolve rebusuri sau anagrame.

 

De asemenea treaba cu: "cu religia poate fi doar alb sau doar negru" este putin gresita. E drept ca unii vad uneori "doar" alb iar altii "doar" negru... dar intre cele doua extreme sint multi in zona gri... se observa asta din pozitiile pe care le au in timpul polemicii. Astfel chiar daca discuti cu cineva din aceeasi "tabara" poti afla chestii noi... de multe ori necesare mai tirziu. Mie chiar imi place cind aflu treburi noi sau abordari noi ale ideilor ateistice... heck... chiar si poantele noi despre subiect imi plac. Asta inseamna ca desi nu imi modifica punctul de vedere catre stinga sau dreapta anumite idei aduc informatii noi... pe care le combin ulterior in beneficiul meu.

 

Mi-a amintit treaba asta de ai zis tu cu alb si negru de problema "ochiului" adusa evolutionismului... prima oara cind am auzit chestiunea am fost putin surprins... pentru ca nu ma gindisem la asa contrargument si eram intrigat ca nu gaseam o solutie "in baza de date proprie"... Mai mult... aveam eu pentru mine o problema similara... evolutia zborului la animale. Pentru mine zborul era mult mai problematic decit Ochiul pentru ca presupunea un salt evolutiv enorm cu trecerea la alt mediu de viata, adaugarea unei noi dimensiuni vietii respectivelor animale etc etc... si pur si simplu "nu vedeam" "scopul" si verigile lipsa... nu le vedeam de nas evident... Nu vedeam rostul de a te deplasa prin aer ineficient si expus pericolelor... ca si animal semiadaptat. Desi... "dovezile" erau palpabile... Exact ca in cazul tau in care poti observa ca oamenii de fapt doar par ca se incadreaza vizavi de religie/dumnezeu/dogma/cosmologie intre doua extreme... ei sint de fapt doar insirati/presarati intre ele fara sa le atinga practic niciodata. Ca si aici... pentru mine dupa ce am cascat ochii mai bine au inceput sa apara lilieci, sobolani zburatori si veverite zburatoare, ba chiar si animale care s-au plictisit de zbor si au luat-o evolutiv invers (gaini, struti, pinguini) si apoi exemple de animale care au facut trecerea intre medii de viata diferite sau s-au plimbat inainte si inapoi dupa cum au "poftit", broaste, reptile, balene... evident... culminind cu aflarea despre verigile lipsa care sint fosilizate si care deschid noi orizonturi ale intelegerii "motivatiei" evolutiei. Ca si la zbor... ochiul a primit si el setul de argumente... probabil ca le stii deja.

 

So... daca ai chef de palavre pe subiect... fie si din cind in cind... hop in... e loc la masa :) .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca analizazi problema dintr-un unghi gresit - uman.

In natura nu exista bine si rau, evoluat si involuat, mai sus sau mai jos. Nu in acceptiunea noastra. Complicat si simplu da, dar complex nu inseamna neaparat "mai bun". Doar din simplu motiv ca nu extista un astfel de concept acoperit de realitate. Exista doar nise, sanse, resurse sau cum vrei sa le numesti, ca niste forme in care se dezvolta si evoluaza viata. Cei care reusesc sa foloseasca cel mai eficient aceste resurse sunt cei care rezista cel mai mult si deci sunt "reusiti"

Nu exista nici "nevoia " de evolutie, ci doar organisme care raspund la schimbarile de mediu sau se transforma pentru a folosi mai eficient resursele mediului inconjurator.

 

Deci zborul nu e un "salt" evolutiv in sine. Asa cum sapatul pe sub pamant sau inotul nu sunt. daca in anumite perioade animalele s-au adaptat si pur si simplu au trecut la viata in alte medii a fost doar ca raspuns la mediu, nu ca "imbunatatire" in sine a organismului. Asa si revenirea la mediul initial. Nu e "regresie" in nici un caz. Aplici conceptul uman de "explorator" la o realitate cum nu se poate mai seaca si impersonala: natura.

 

parerea mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Beatrice Parca am mai spus asta pe undeva... Cainele a muscat mana profetului cand acesta era mort. Acum nu stiu daca a si fugit cu ea:)) Toti arabii au o frica teribila de caini indusa de religie. Printre torturile din inchisorile din US dedicate talibanilor era si asta: le lasau pur si simplu un caine in celula si aia o luau razna de frica...

 

Bafta :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Nu exista nici "nevoia " de evolutie, ci doar organisme care raspund la schimbarile de mediu sau se transforma pentru a folosi mai eficient resursele mediului inconjurator.

 

 

si eu sunt de aceeasi parere, ba chiar sunt de parere ca religia, prin toate "teoriile" pe care le emite nu este altceva decat un impediment in calea evolutiei. e adevarat ca la un moment dat a fost nevoie de o ideologie, ceva, care sa modeleze si mai apoi sa directioneze spre CEVA toate "apucaturile" umane precum furia, adoratia, frustrarile...etc. POATE ca fara indoctrinarea asta, omenirea ar fi ajuns rau, nu stiu...oricat mi-as dori sa cred ca oamenii sunt de fapt buni la origine, cam tot ce s-a intamplat in ultimii 2000 de ani imi demonstreaza contrariul.

 

dar timpul pentru acest "rau necesar" a trecut. exista noi modalitati de informare, putem stii lucruri pe care oamenii de acum 50 de ani nici macar nu si le puteau explica sau imagina, exista mii de imagini din spatiu, la fel de multe lucrari stiintifice care explica realitatea inconjuratoare, creatia universului, imensitatea lui...pe scurt, sunt atatea motive sa gandesti pentru tine si sa-ti dai seama ca religia chiar nu e nimic altceva decat adaptarea unui mit uman la situatii de mult depasite...sunt sigur ca lumea ar face ceva mult mai util in timpul petrecut discutand despre ce se intampla dupa ce mori, cate virgine f*** sau in ce gradina aduni flori pentru vesnicie. daca tot avem nevoie de subiecte de discutie, hai sa ne dam cu presupusul fata de cum ar putea fi mai bine pentru toti, hai sa dezbatem evolutii individuale, exact ca cea a zborului, a ochiului, chestii cu adevarat importante si utile...pentru ca sunt reale.

 

nu sunt un mare adept al disciplinelor reale, n-am absolut nici o inclinatie pentru numere, formule chimice, fizica...le urasc. dar stiu ca totul poate fi explicat la un moment dat numai prin matematica, fizica si chimie. hai sa cautam explicatiile astea, si sa le interpretam pe intelesul tuturor. hai sa gasim ACEST limbaj comun, nu ideologia la care sa aderam toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa inteleg ca esti o islamizda convinsa? Iti place sa porti hijab?! Te uiti la "Iubire si Onoare"?! Altfel nu-mi imaginez cum o duduie care are o poza penala la avatar(probabil vrei sa pari o dura..mrrrrrr!!!) se gandeste sa impuieze capu' unora cu idei ca "Islamu' e calea cea dreapta". Stii, domnisoara, e fain sa studiezi "istoria religiilor" ca sa nu mori tuta, insa sa sustii ceva(NU AM INTELES CE SUSTII TU PRIN TOPICUL ASTA!), tre' sa vii cu argumente, sau sa te adresezi unui "auditoriu" care e si INTERESAT de ce indrugi matale aici!

Nu vad de ce o femeie crestina ar sustine islamismul, sau s-ar converti la aceasta religie, poate doar daca se marita cu vreun araboi, sau vrea sa se sinucida cu "onoruri" si sa fie terorista.

 

PS:sa n-o mai lungim atat: ce vrei sa spui prin topicul asta? Si poate ma convingi si pe mine sa port hijab, burka, sa nu mananc porc, sa fiu humilita de masculi nespalati, sa fiu a 'enspea nevasta, sa fiu sclava unui murdarel sub unghii etc.

Convinge-ma!

:agree: Nici macar eu nu puteam sa o spun mai bine .... :10:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu exista nici "nevoia " de evolutie, ci doar organisme care raspund la schimbarile de mediu sau se transforma pentru a folosi mai eficient resursele mediului inconjurator.

 

ca si retarfrenu, sint de aceeasi parere. De aia era si in ghilimele. Faza e ca atunci cind imi puneam acea problema cu ani de zile in urma nu ma "dezbarasem" de "intentionalitate". inca nu intelesesem ca senzatia cvasireala ca "ceva e in spate" ca un agent cu intentii care directioneaza evolutia este doar o iluzie. Mi-a trebuit ani de zile sa inteleg ceva asa de simplu... totul e in mintea noastra... in felul in care a evoluat ea la rindul ei ca organ de "anticipat viitorul" prin operatii de proiectie a variantelor posibile conforme cu scheme logice agentuale (ca sa zic asa pompos :) ).

 

nu sunt un mare adept al disciplinelor reale, n-am absolut nici o inclinatie pentru numere, formule chimice, fizica...le urasc. dar stiu ca totul poate fi explicat la un moment dat numai prin matematica, fizica si chimie. hai sa cautam explicatiile astea, si sa le interpretam pe intelesul tuturor. hai sa gasim ACEST limbaj comun, nu ideologia la care sa aderam toti.

 

Putem explica multe prin "stiintele" exacte dar trebuie sa fim atenti cind ajungem la capatul puterilor modelelor matematice etc. Uneori marginile sint foarte fine... un simplu licar al planetei Mercur poate semnaliza discret sfirsitul unei intregi paradigme.

 

daca tot avem nevoie de subiecte de discutie, hai sa ne dam cu presupusul fata de cum ar putea fi mai bine pentru toti, hai sa dezbatem evolutii individuale, exact ca cea a zborului, a ochiului, chestii cu adevarat importante si utile...pentru ca sunt reale.

 

Pai asta facem pe threadul de ateism si cel de stiinta (calea catre stiinta)... asta e un thread mai offroad... creeat initial ca "prezentare" a islamului, ca sa ramin neutru oarecum...

Personal, consider ca lumea are nevoie sa revizuiasca grav paradigmele financiare, "legale"- legile in general si atitudinea fata de ele, si sexualitatea. Sintem sclavi ai unei paradigme deformate monetare in care banul a devenit resursa distrugind tot, sclavi ai dependetei de "contracte sociale" "ranforsate" cu penalitati aberante si disperati in a gasi (arbitrati de lege) vinovati pentru fiecare absurditate si accident in goana noastra dupa scaparea de inevitabil... moartea, sclavi ai frustrarilor sexuale, a unei sexualitati deformate, arhaice si vopsita fals intr-o magie care face mai mult rau. Dar astea sint numai opiniile mele... incet incet am ajuns anarhist convins. order out of chaos... nu legi fixiste care doar creeaza o iluzie de stabilitate, dainuire si... eternitate.

Editat de zaelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu stiu doar ca daca n-ar mai exista "credinta" asta in romania (de fapt nu e credinta ci un fel de superstitie) n-as mai manca coliva

asa ca duminca cand e frumos p-afara si mi se face foame... merg langa o biserica.

bai si gustul ala de coliva cu rom...

ce naiba mah voi nu ganditi cand blamati "credinciosii"?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator sangerete
eu stiu doar ca daca n-ar mai exista "credinta" asta in romania (de fapt nu e credinta ci un fel de superstitie) n-as mai manca coliva

asa ca duminca cand e frumos p-afara si mi se face foame... merg langa o biserica.

bai si gustul ala de coliva cu rom...

 

mmmm, coliva da, e foarte buna... mai ales cand o mananci cu ocazia decesului vreunui apropiat... mmmm delicioasa, imi lasa gura apa rolleyes.gif

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia lasati-o pe mana mea.

Domnisoara, iesi la un suc cu mine? :)

 

Urasc musulmanii mai tare decat pe tigani.

Tiganii sunt la noi demult, nu muncesc, nu se spala... dar nu ne impun si noua acelasi lucruri!!!

Musulmanii au venit in Europa recent, si NE CER si ne IMPUN sa adoptam in constitutii nenorocita lor de Sharia Law. (e drept ca momentan se refuza acest lucru, dar peste cateva generatii vor reusi din cauza numarului lor).

 

Tiganii iti fura portofelul din geanta, insa musulmanii vor sa te omoare PRIN LEGE ca porti fusta scurta!

Editat de AadaA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator sangerete
vor sa te omoare PRIN LEGE ca porti fusta scurta!

pe cine ma? pe tine? cine te pune sa umbli cu arabi? sau te-au luat cu japca?

sincer si eu le-as omori pe unele care poarta fusta scurta sau bluze peste buric cu suncile care atarna.... :puke:

normal ar fi sa ai permis pentru asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marlanul asta de Sangerete e un asa gunoi incat nici macar prostia lui colosala nu mai e comica.

Norocul societatii, e ca indivizii de genul asta sunt propriile lor anticonceptionale - in sensul ca la asa comportament, e clar ca singurele femele care ii vor accepta prezenta vor fi rude de gradul 1 - cu care nu pot iesi piglets.

 

Zaelu, din pacate suntem animale sociale si pentru a exista, idividul trebuie sa sacrifice o mare parte din valorile si libertatile proprii. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa existe indivizi care se opun sau "anarhisti" - tocmai pentru a avea un curs normal al lururilor in societate. Daca toata lumea e cuminte nimeni nu e.

Deci, atat timp cat toata lumea este cu capul plecat si se supune, indivizii ca tine sunt necesari pentru a speria mediocritatea si a aduce the wind of change - incet, extrem de incet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai vrea tu Sangrete sa ajungi la sunculitele mele :P :P

Nenea, sa stii ca nu umblu cu arabi. Nu cunosc niciunul personal.

Daca te informezi pe acest subiect, o sa aflii ca musulmanii vor sa implementeze Sharia Law in constitutiile tarilor europene (am si scris asta defapt in postul meu mai sus... dar probabil nu ai citit) ;)

Deci...daca vor reusi s-o implementeze peste 10-20 de ani... fiica ta n-o s-o duca asa bine ca mine, CHIAR DACA NU UMBLA CU ARABI... ca mine! :))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu unul nu-i urasc nici pe tigani nici pe arabi. nici nu-i iubesc,imi sunt indiferenti. mi se pare normal sa incerce sa-si impuna propriile valori religioase in lumea in care traiesc. am zis ca mi se pare normal sa INCERCE, pentru ca asta e o problema de constiinta, ei isi propovaduiesc credinta. depinde de restul UE daca accepta sau nu legile musulmane.

de exemplu crestinismul a impus propriile valori de-a lungul secolelor. pana acum vreo 200 de ani a mers,apoi ateismul i-a luat locul. acum e randul islamului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu unul nu-i urasc nici pe tigani nici pe arabi. nici nu-i iubesc,imi sunt indiferenti. mi se pare normal sa incerce sa-si impuna propriile valori religioase in lumea in care traiesc. am zis ca mi se pare normal sa INCERCE, pentru ca asta e o problema de constiinta, ei isi propovaduiesc credinta. depinde de restul UE daca accepta sau nu legile musulmane.

de exemplu crestinismul a impus propriile valori de-a lungul secolelor. pana acum vreo 200 de ani a mers,apoi ateismul i-a luat locul. acum e randul islamului.

 

UE nu accepta.

Momentan.

Cand vor fi prea multi in UE (numeric vorbind), vor avea aceleasi drepturi ca si noi (implicit de vot), si-si vor vota SINGURI legile... fara sa ne mai intrebe pe noi.

Ca sa nu mai spun ca nu sunt prosti deloc: stiu fff bine sa manuiasca legila noastre fparte permisive in favoarea lor.

Si stiu ff bine sa se foloseasca de legea aia "impotriva discriminarii".

Sunt mult mai destepti decat par. Noi ii credem talibani si inapoiati, dar sunt fff destepti.

Au si infiintat o banca, ce se numeste nu altfel decat Sharia Bank! ... IN EUROPA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator sangerete
Ai vrea tu Sangrete sa ajungi la sunculitele mele :P :P

Nenea, sa stii ca nu umblu cu arabi. Nu cunosc niciunul personal.

Daca te informezi pe acest subiect, o sa aflii ca musulmanii vor sa implementeze Sharia Law in constitutiile tarilor europene (am si scris asta defapt in postul meu mai sus... dar probabil nu ai citit) ;)

Deci...daca vor reusi s-o implementeze peste 10-20 de ani... fiica ta n-o s-o duca asa bine ca mine, CHIAR DACA NU UMBLA CU ARABI... ca mine! :))))

nu as vrea sa ajung la sunculitele nimanui. nu prea mananc porc. Disappointed.gif esti in siguranta.

nu cunosti niciun arab, deci vorbesti din ce vezi la televizor.

 

mda, sigur, o sa ne invadeze musulmanii.... chiar am insomnii din cauza asta.

noroc ca i-a omorat pe saddam si pe osama ca sa-i mai linisteasca un pic pe arabii astia periculosi....

 

daca tu crezi ca peste 10-20 de ani musulmanii o sa fie cea mai mare problema a ta esti un pic naiva...

e bine insa ca avem multi caini vagabonzi si cum arabilor nu le plac cainii o sa fim mai feriti.

deci merita facut un protest pentru ocrotirea cainilor maidanezi.

Editat de sangerete
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

insa musulmanii vor sa te omoare PRIN LEGE ca porti fusta scurta!

pai daca tu porti fusta scurta si un motociclist se uita dupa suncile tale si face accident, cine e vinovatul moral? deci, s-ar putea sa aibe si musulmanii dreptate intr-un fel...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai daca tu porti fusta scurta si un motociclist se uita dupa suncile tale si face accident, cine e vinovatul moral? deci, s-ar putea sa aibe si musulmanii dreptate intr-un fel...

 

Mortul e intotdeauna de vina :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 years later...
  • Kristian K changed the title to Calea catre Dumnezeu

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...