Sari la conținut

Hai sa ajutam un coleg!


cristi 57
 Share

Postări Recomandate

Salut. Cati, mai fato, eu i-ti doresc numai sanatate. Ovidiule, mai omule, fii tare. Nu va lasati infrinti de viata asta parsiva. Mai aveti multe de facut impreuna, apa trece, pietrele ramin. Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

 

Postez un raspuns la articol si aici si pe celalalt blog cat si pe motociclism.ro sa fiu sigur ca ajunge la persoana in cauza.

 

Nu stiu exact detaliile tumorii tale si nu m`ar ajuta foarte mult sa stiu. Insa cred ca te pot ajuta oferindu`ti un sfat. Am o tumoare glomica(sau jugulara nici nu mai stiu sincer) tot pe partea stanga. Nu stiu ce ti`a zis medicul despre tumoarea ta si cu siguranta nu stiu mai multe decat medicul dar cauzele tumorilor benigne sunt de cele mai multe ori necunoscute. Se poate specula asupra cauzelor insa de cele mai multe ori sunt speculatii doar. Tumoarea mea e o tumoare foarte rara,80% din cazuri apare pe parte stanga si o fac femeile(misogina tumoarea se pare). Fac haz de necaz doar. Mie mi`a afectat(si afecteaza in continuare) auzul si de la asta si schimbat n medici am fost in cele din urma la bucuresti si mi s`a pus diagnosticul.

 

trecand la subiect. iti recomand pe cat posibil,nu te opera. Operatiile presupun multe riscuri. In cazul meu a presupus,ca si in al tau,risc de moarte(sub 5%),paralizie faciala,probleme respiratorii,de glutitie etc. Asta a fost prima abordare propusa care am refuzat`o din prima. Am hotarat ca daca neoperandu`ma voi muri atunci asta e. Cred in ceva mai bun dincolo. Pot aparea probleme postoperatorii multe. O operatie in tara nu as fi vrut sa fac si in afara costa 80.000e in germania.

Solutia care am ales`o si a fost cea mai buna si asta ti`o recomand din inima-e chirurgia gamma knife sau cyber knife. Chirurgie impropriu zis pentru ca nu taie nu face nimic. E o doza de radiatie foarte puternica o singura sedinta intr`o zi. Sanse de succes peste 85% fara probleme postoperatorii fara nimic. Cateva limitari sunt totusi- daca tumoarea ta inglobeaza vreun nerv(cazul meu -a inglobat 4 nervi facial si cel auditiv) functie de nerv,radiata il poate distruge. Nervii faciali imi sunt functionali insa voi pierde auzul pe partea stanga pentru ca radiatia a fost prea puternica. Tipul asta de abordare e cea mai buna metoda de abordare a tumorilor benigne. Si nu vorbesc tampenii, fiind intr`o situatie asemanatoare stiu bine ce spun. O alta limitare ar fi ca de regula,este adresat tumorilor care nu depasesc un diametru de 40mm sau 4cm dar medicul poate spune mai bine ca mine pentru ca se discuta de la caz la caz.

radiochirurgia nu afecteaza alte parti ale creiului decat implicit,tumoarea.

 

Poate stiai deja toate astea si nu te ajut prea mult..dar daca nu,iti recomand discuta cu un neurochirurg de posibilitatea tratarii tumorii cu radioterapie. Nu distruge tumoarea,o sclerozeaza si ea se miscoreaza pana la 20%-30%. De asemenea,mergi la cei mai buni medici sa fie profesori neurochirurgi sau oftalmologi. Pe mine m`au frecat cu pastile de tinitus si otita un an pana sa merg la bucuresti la medlife sa`mi dea diagnosticu in 15 min si asta pentru ca era un profesor orl cu experienta in spate.

 

Sper ca te`am ajutat cu toate astea si iti doresc numai binele.

 

inca un lucru, riscurile postoperatorii care le`ai enumerat nu le consider mici. E atat de neplacut sa`ti atinga vreun nerv si sa stai intubat o luna dupa operatie pentru ca nu poti respira,sau sa iti atinga vreunul din nervii facial si o viata sa ai contractii musculare involuntare etc etc. Cauta metoda cea mai putin invaziva. Lasa bisturiul ca ultima sansa.

 

Numai bine iti doresc si mi`ar fi placut sa pot face mai mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Cicloburule si pe toti cei care sunt alaturi de tine si de Cati! Acum vreo doi ani am citit tot pe undeva pe aici, pe forum de o actiune similara desfasurata pentru un baiat din Ardeal. Se organizase o tombola, multi useri postasera diferite obiecte personale, second, insa in buna stare si le dadusera un pret decent, iar banii obtinuti din cumpararea lor erau virati in conturile omului.

Oare nu putem face si noi la fel pentru Cati? Sunt convins ca fiecare dintre noi s-ar putea dispensa de cate ceva pentru aceasta cauza!

Voi posta astazi, putin mai tarziu,poze cu cateva obiecte din partea mea.

Iti tin pumnii Cicloburule, sunt alaturi de voi!

Vlad

Mesaj completat

 

 

Asa cum am promis, revin cu poze pentru urmatoarele obiecte pe care le pun la vanzare, urmand ca banii obtinuti pe ele sa fie virati in contul deschis pentru Cati. Vanzarea se face pe principiul primul venit - primul servit. Obiectele se afla in Bucuresti. Daca va fi nevoie, le trimit cu posta, sau curier oriunde se va afla cumparatorul.

1. Rezervor benzina de la o GILERA RX 125, buson si robinet originale in perfecta stare, echipat cu sonda de nivel interioara electrica, vopsea si embleme originale. In interior nu este ruginit. Pretul de vanzare este de 1oo RON.

2. Casca 'comunista' cu cozoroc, originala, in buna stare exterioara si interioara. Am preluat-o de la fostul proprietar odata cu MZ-ul 125 care il posed. Pret de vanzare 50 RON.

3.Geanta pentru laptop, nou- nouta, nefolosita, material textil cu fermoar, are si chinga de purtat pe umar. Am adus-o anul trecut din Franta. Pret de vanzare 20 RON.

4. Goarna militara de semnale. Este din alama masiva, are mustiuc detasabil. Este primul instrument din 'cariera' mea de instrumentist pe care am invatat sa suflu. Tin tare mult la ea, dar cred ca poate servi unui scop nobil. Pretul este de 80 RON. Acord in acest pret si o lectie de suflat in goarna, daca cel ce o cumpara nu are habar cum se foloseste.

Astept mesaje pe PM, sau pentru rapiditate la tel. 0722.702.892

Sper ca si altii sa se mobilizeze cu cate ceva. Hai baieti!

Salut Ovidiu , as avea o propunere , acum 2 ani noi cei din Mizil am organizat o mini intrunire pentru a ajuta o fetita bolnava de leucemie , nu am pus taxa la intrare am facut niste urne unde fiecare a pus cat aq avut sau strans ceva banuti ..... cine este de acord astept un pm si incep pregatirile multa sanatate si sa fii tare :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu il cunosc prea bine pe cicloburu, o singura data am baut o bere la o joie moto. Dar e suficient cat sa nu pot trece indiferent pe langa topicu asta.

Sa ne tii la curent!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astăzi e o zi mohorîtă! Dar pentru familia noastră este una foarte frumoasă! Pot să vă anunț că lumea e frumoasă, deși acum trei săptămîni n-aș fi crezut așa ceva! Am reușit să strîngem toți banii necesari pentru operația soției, iar asta s-a întmplat într-o singură săptămînă. Țin să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în problema noastră! Celor care ne-au donat ceva, celor care au făcut publică informația, celor care ne-au adresat un gînd bun, într-un cuvînt TUTUROR!

 

Prima parte s-a rezolvat, acum urmează operația. Nu va fi ușor, dar avem mare încredere în medicul care va efectua intervenția. Vă las în compania blogului de la care a început campania pentru soția mea!

 

Toate bune! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Ce a fost mai greu a trecut, urmează ce e mai greu...

Sau mai bine invers: ce a fost mai simplu a trecut, urmează ce e mai simplu! :laugh:

 

Hai succes Âşi să ne dai veÂşti bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Ultimele știri: Cati a fost operată ieri (și cu ajutorul vostru!) la la spitalul Regina Maria, fost Euroclinic, din Floreasca. Operația a fost efectuată de doctorul Sergiu Stoica și este o reușită completă! Acum se află la terapie intensivă, dar va ajunge destul de repede în salon. Va face o tomografie computerizată și apoi vom începe recuperarea.

 

Încă o dată, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns acasă. Totul este bine, recuperarea este rapidă.

O seară frumoasă tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 years later...

Ultimele știri: Cati a fost operată ieri (și cu ajutorul vostru!) la la spitalul Regina Maria, fost Euroclinic, din Floreasca. Operația a fost efectuată de doctorul Sergiu Stoica și este o reușită completă! Acum se află la terapie intensivă, dar va ajunge destul de repede în salon. Va face o tomografie computerizată și apoi vom începe recuperarea.

 

Încă o dată, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!

 

Azi se împlinesc 5 ani de cînd soața mea a fost operată cu succes și cu ajutorul vostru! Să aveți cu toții o zi faină! :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...