Shak Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) Am fos am vazut si a fost super tare frate. Buna Fasolea, buna si berea, buna si apa din bazin, stau si ma gandesc daca a fost ceva ce sa nu imi placa. Daca o sa gasesc o sa va anunt din timp, doar ca acum nu imi vine nimic in minte. Si iata si cateva POZE. Editat Octombrie 2, 2006 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 n-amfost si toata iarna o sa ma oftic,m-am dus la capatul celalalt de tara sa-si ia egobrian motor...asta e ...bine ca v-ati distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 A fost ok. Muzica buna, atmosfera ok.. pacat ca noi cel putin am fost rupti de oboseala dupa ce am mers 10 ore cu trenul.... dar s-a meritat. Sa ne vedem cu bine la anu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildthing Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Mai copii doar atatea poze? Hai sa vedem si noi care nu am putut veni cum v-ati distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Mai copii doar atatea poze? Hai sa vedem si noi care nu am putut veni cum v-ati distrat ...stai linistit ca mai sunt poze dar tre sa-si revina lumea!!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 GIV e ceva familiar pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracula Bikers Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Si Draculenii au fost pe-acolo si s-au simtit tare bine. Felicitari organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 A fost super , poze mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Vrem poze fratilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cilindru Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Vrem poze fratilor. Da de ce n-ai fost???Atunci n-ai fi avut nevoie de poze!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Eu am ceva dar dosr cu gasca mea asa ca nu cred ca sunt foarte relevante. Astept si eu poze cu lumea ... dar am obs ca unora le e foarte lene sa le puna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Eu am ceva dar dosr cu gasca mea asa ca nu cred ca sunt foarte relevante. Astept si eu poze cu lumea ... dar am obs ca unora le e foarte lene sa le puna . Stau si eu la coada si ma zgirii pe ochi, ce mai absent nemotivat! Si ce-am vazut pina acum imi creste oftica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 super poze pacat ca eu am lipsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 GIV e ceva familiar pe acolo? ...da,am stiut eu ca am motor fain!!....mersi pt poza!... Si Draculenii au fost pe-acolo si s-au simtit tare bine. Felicitari organizatorilor! ...mai,eu pe voi parca va stiu de undeva!!!!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate