Sari la conținut

bologna-italia


cipenyrider
 Share

Postări Recomandate

in primul rand MULTUMESC adminului pentru punerea in practica a propunerii mele cu DIASPORA. ideea asta mi-a venit anul trecut cand am plecat cu motorul in grecia, tocmai pana in cea mai sudica zona a greciei si am cautat motociclisti romani in zona si tare greu am dat de careva pe acolo. acum sper sa ne putem gasi mai usor si cei care mergem in afara.

salut toti motociclistii romani de pe meleaguri straine.

de paste merg in italia, mai exact la bologna, numai pt patru zile, asa putin din cauza serviciului. as vrea sa cunosc cel putin un motociclist roman din zona care sa ma poata ajuta cel putin cu niste informatii. as vrea sa vizitez tot ce se poate la ducati si chiar as vrea sa inchiriez pentru o zi un motor ducati.

daca ma poate ajuta cineva il rog sa posteze aici.

grazie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, o sa aparem si noi astia de pe italia p-aici...vad ca e treaba noua cu Diaspora ;) suntem cativa pe partea nordica, daca ne prinzi pe weekend atunci e ok, in rest e destul de dificil cu jobul. Alte info nu prea am, dar cu siguranta sunt cativa care stiu ceva de Ducati. personal le-am calarit numai pe la show room`uri..dar sunt reprezentante destule pt ceea ce cauti tu. Ne auzim, numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am ajuns astazi la ducati, dar asa cum ma asteptam era inchis.

maine revin pt a vizita muzeul si fabrica si pt marti inchiriez un ducati, poate un 999, pt un ''giro'' de cateva ore in zona.

salutare

sa imi dai si mie de veste cat te-a costat inchiriatul si in ce conditii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • 5 months later...
  • 2 years later...
  • 1 year later...

Salutare . Din motive medicale o sa fiu in zona Bologna o buna perioada de timp începând cu luna Ianuarie . Ca sa nu fac drumuri multe cu mașina dinspre București și sa nu dau o grămada de bani pe închirieri ma gandeam sa cumpăr o mașina fff ieftină și pe care sa o folosesc câteva luni pe acolo, iar apoi ori o abandonez ori o aduc in țara pt dezmembrat . Îmi puteți spune cum se procedează cu asigurările ? Exista posibilitatea sa cumpăr o mașina și sa rămână pe numele Italianului (romanului ) ? Îmi puteți recomanda o persoane de unde pot cumpara ceva ? Ma gandeam la un panda , punto, ka , Corsa , Lancia ... orice ieftin și funcțional câteva luni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...