Sari la conținut

Licitatie


anghelus
 Share

Postări Recomandate

baieti,eu va doresc succes la cumparari de la astfel de papagali.maine,poimaine o sa apareti langa mine cu un feedback negativ respectivului si sa nu va mirati de ce vi sa intamplat!tocmai din cauza ca tolerati si acceptati astfel de practici doar ptr. a pune mana pe vreo piesa.la mine e clar,nici gratis nu mai vreau ceva de la fomisti d'astia.

auzi tu domle',sa dai telegrama la posta ca vrei un pachet de 20 de lei inapoi...cat de mult se pot injosi unii oameni!

Prietene, am retras roata si melcul din cauza ca esti un mare nesimtit si m-ai mintit ca roata aia si cu melcul sunt de ij cand de fapt sunt de dkw nz 350 o sa postez niste poze mai detaliate care sa demonstrez asta.Si daca nu te opresti cu comentariile astea deb r.a.h.a.t la adresa mea o sa iti trimit roata aia sa te spanzuri cu ea.Si melcul ala sa stii ca l-am retras din mandrie ci nu pentru bani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

vandame,nesimtita-i mata ca nu ti-o dat educatie in aia 7 ani cat ai stat pe acasa,daca ai stat acasa,da' tu,dupa apucaturile de flamand pe care le ai cred ca ai crescut in padure...

daca nu sti ce vinzi,informeaza-te prima data si dupa aia le scoti la vanzare sau meri in pwla mea la targ cu ele si te consulti face to face cu cumparatorul!ia zi unde te-am mitit eu,ha?m-ai intrebat cumva tu pe mine ce fel de roata e?am licitat pe o roata care tu ziceai ca e de '56 si care defapt e de '49.si daca ar fi de dkw tot aia era ptr. mine ca o puneam pe un atas.ai fi vrut sa-ti spun io cumva ce fel de roata e?meri in pwla mea si invata,nu freca menta prin rematuri...

la fel si cu angrenajul ala de kilometraj,cu stiftul opritor din carcasa de zamac rupt si alamit!ce sa-ti mai explic tie ca zamacul nu se poate suda si nici alami...iq-ul e minuscul la tine si nu intelegeai oricum.deci carcasa era compromisa,nu ti-am cerut nici o poza cu ea,ti-am oferit pretul cerut,pentru ca aveam nevoie doar de melc.si daca cereai vo 50 de euro pe el,ti-as fi dat banii.acu ce sa-i faci,lasa ca te-or intepat altii,atotstiutorii care compara zilnic piese de ij cu alea de dkw.bravo smechere,da-i si roata macar...

 

tare mandru ai fost cand ai scos roata din licitatie cu cateva ore inainte de terminare ignorand total o regula a licitatiei!daca aveai un dram de mandrie in tine nu trebuia sa o scoti nici daca-ar fi fost din aur...da unde sa sti tu!

mandria ta ai uitat-o prin padure,pe unde ai fost pana acuma,degeaba incerci sa ti-o recuperezi pe forum prin gainarii de astea...iti spun io sigur,mandria ta nu e p'aci ca habar n-ai ce-i aia.

 

ca tot s-o vrut ordine si disciplina p'aci pe la comuniste,tare as vrea sa vad si un moderator dandu-si cu parerea despre licitatia asta.poate percuteaza acum la injurile mele de mai sus pe care mi le asum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...