Sari la conținut

Dirt Bike Zone numarul 10


marque
 Share

Postări Recomandate

A apărut ediția cu numărul zece a primei reviste moto online, Dirt Bike Zone. De această dată, publicația se concentrează asupra tinerelor talente din motociclismul off-road din România, de care, din fericire, nu ducem lipsă. Pentru că la doar unsprezece ani este primul pilot român pe podiumul Campionatului European de Motocros, Robert Krisztian Tompa Âşi-a câÂştigat locul pe coperta Dirt Bike Zone. Rămânând aproximativ în aceeaÂşi categorie de vârstă, DragoÂş Lula ne spune cine sunt tinerele talente ale enduroului, într-un amplu story, dedicat unor promițători enduriÂşti care merită atenția noastră.

 

Pentru că au început competițiile, în acest număr puteți citi despre etapa de motocros de la Prundu, alături de etapa inaugurală a campionatului de enduro, desfăÂşurată la ZărneÂşti. Fotografii spectaculoase din mijlocul acțiunii Âşi poveÂşti pe măsură, ca de obicei! Pentru că redacția Dirt Bike Zone este pasionată de rally-raid, în revistă puteți un material în exclusivitate despre Rally Camp Oltenia, tabăra de rally raid organizată de Dracones Rhabon, alături de Alain Duclos.

 

Nu am încheiat acest capitol, deoarece v-am pregătit un story savuros care-l are în prim plan pe Cătălin “Jumba” Mităceschu, pilotul clubului Adventure Ride clasându-se pe locul 61 din aproape 200 de concurenți la ediția din acest a Tuareg Rallye!

 

Nu în ultimul rând, pentru cei pasionați de tehnică, Dirt Bike Zone a pregătit un articol despre singurul producător de motociclete off-road cu tracțiune integrală, Christini.

 

post-7121-0-62304900-1305556457_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...