Sari la conținut

Un motociclist s-a izbit de maÂşina unui procuror constănțean


mettal86
 Share

Postări Recomandate

[ Sursa ]

 

Accident spectaculos aseară, între un motociclist şi maşina condusă de un procuror. Cele două vehicule s-au ciocnit chiar în faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. În urma impactului, motociclistul a ajuns în comă la spital. Martorii spun că s-a dezechilibrat şi a căzut, iar motorul s-a izbit violent de maşina procurorului.

 

Martorii spun că motociclistul s-a lovit rău de asfalt. "Am văzut viteză foarte mare, a trecut, s-a prins un pic de botul unei maşini roşii, un pic după care, ceva cutremurător, fulgerător, s-a aruncat de pe motocicletă, din motocicletă au început să iasă bucăţi", a spus un martor.

 

Şoferul maşinii lovite, care este procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat că tânărul motociclist a căzut, pur şi simplu.

 

"Datorită vitezei excesive s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil, moment în care a lovit cu motocicleta autoturismul, care circula pe strada Nicolae Iorga", a declarat Gabriel Olteanu, Poliţia Rutieră Constanţa.

 

Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz. Motociclistul a fost stabilizat, însă este în continuare, în stare gravă.

 

No comment, tare-as vrea sa aud parerea motociclistului, sau in mod normal in fata IJP Constanta ar trebuie sa fie camere de filmat, ca tare sunt rezervat cand aud ca motociclistii "pur si simplu cad" cand vad masini de procurori, politisti, fii de parlamentari, ziaristi smecheri... Nu acuz pe nimeni, dar pana nu vad, nu cred.

 

Exista aceasta lacuna in lege, ca daca nu esti pe motor in momentul impactului si sari de pe el ca sa te protejezi, automat esti tu de vina, pentru ca de fapt tu ai cazut, pentur ca nu stii sa conduci. Ca ti-a taiat cineva fata inainte de asta, ca a iesit de pe o strada secundara fara sa se asigure, ca a trecut pe rosu, nu mai conteaza. Si cel mai important e ca sunt "martori" (care e de fapt unul singur) care se exprima surprinzator cu epitete demne de stirile de la ora 17:00. In fine, ii doresc sa-ri revina motociclistului, si sa aiba parte de justitie corecta, daca a gresit sa plateasca, daca nu, nu.

Editat de mettal86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io nu inteleg asta:

"Datorită vitezei excesive s-a dezechilibrat

 

Sa moara mama lu' Stefan cel Mare daca te dezechilibrezi datorita vitezei excesive. Poti sa faci orice altceva ca sa te versi numai din dezechilibrare nu. :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zice acolo ceva legat de acrosarea unei alte masini, de culoare rosie. Din acrosaj te poti dezechilibra, si inca bine. Dar poate am inteles eu gresit. Si daca motorul s-a dus taras o distanta apreciabila, n-a facut daune asa mari masinii in care s-a proptit.

Nu putem sti ce-a fost acolo, sper doar ca riderul sa se faca bine si sa aibe parte de dreptate.

 

L.E. Sa-i ia naiba cu martorii lor, altii care stiu sa se exprime mai coerent n-au gasit? Poate ne lamureste cineva ce s-a intamplat acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E cusuta treaba cu ata alba. "Inocentul" procuror zice ca era deja cazut cand l-a lovit... dar masina lui ocupa toata banda 1 din cele 3... Martorul zice ca a agatat botul masinii rosii (a "inocentului") apoi fulgerator a cazut - probabil voblaj rezultat in urma acrosarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu cred din ce mananca moartorul ala. Si nici din ce spune procurorul. Daca am ajus sa cred ce spun astia care fac legea in Romania si care sunt cei mai corupti atunci ma bat singur. Si chiar daca unul spune adevarul tot nu conteaza. Cu o floare nu se face primavara. Altii au omorat si nu au patit nimic. Asa ca nu ma mira nimic. Imi e mila de biker ca o sa iasa vinovat chiar daca nu e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, sanatate maxima baiatului, sa se recupereze rapid. In al 2-lea rand, cei intervievati, sunt tipici : " Avea viteza foarte mareeeee! ". Automat, se face legatura intre motor =accident=viteza f.mare. Oare procurorul, avea cedeaza trecerea ? Daca da, indiferent de viteza cu care se deplasa motociclistul, era obligat sa acorde prioritate. Actul normativ ( oug 195/2002), spune :"trebuie acordatata prioritate de trecere tuturor autovehicolelor, care circula pe drumul cu prioritate" si nu stipuleaza ca prioritatea se acorda in functie de viteza de deplasare a vehicolelor aflate pe drumul prioritar. " Dezechilibrarea, caderea, inainte de impact ", probabil a fost controlata, evitand un potential accident mult mai grav, a culcat motorul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io nu inteleg asta:

 

 

Sa moara mama lu' Stefan cel Mare daca te dezechilibrezi datorita vitezei excesive. Poti sa faci orice altceva ca sa te versi numai din dezechilibrare nu. :disappointed:

+10 :ok: chiar m-am enervat dimineata cind explica politaiul cauzele

accidentului .

si o maimuta daca o pui pe motocicleta si o pui sa dea blana la acceleratie si aia ar merge linistita fara sa cada motorul .

ce naiba politaiul ala nu sa uitat la tv la vreo cursa pe circuit ?sau macar asa la stirile sportive ca si acolo au mai aratat

faze din astea .

au fost atitea cazuri pe circuit cind a cazut pilotul

si motorul a mers drept fara probleme

 

dar na ala cu masina e cine e si trebuia gasita o explicatie .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe acel bulevard sunt 3 benzi de mers acolo unde s-a petrecut accidentul , asa cum se vede in poze si in filmare masina era pe banda 1 , si cu botul pe banda a 2-a , trebuie sa fii putin prost , sau miliatian sa nu iti dai seama ca e vorba de neacordare de prioritate. dar de , motociclistul e vinovat :)) asa zic toti , probabil omul a culcat-o si a aruncat-o , in loc sa-si rupa picioarele sau capu i-a proptit-o omului in masina . sanatate maxima tanarului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce mizerii de ziaristi! Si politistul ala e de aceeasi teapa.

E evident ca "domnul" procuror a iesit cu jumatate de masina in intersectie fara sa acorde prioritate.

Sper ca motoristul sa aiba prieteni unde trebuie ca altfel nenorocitii astia sunt in stare sa il scoata vinovat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe coate si pe genunchi daca mergea motociclistul ...procurorul ala cu fata de bou...tot nu i-a acordat prioritate

se vede clar din film unde era masina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:friends: treaba sta asa: chiar DACA motociclistul avea prioritate sau avea verde la stop, NU SE PUNE, pt. ca politia ii va da dreptate procurorului, din ordine superioare... :bounce:

..sitatia se schimba insa, radical, INVERS daca pe moto era vr-un ,,pui'' de parlamentar sau, mai stii?????? :bounce: Moliceanu...

...chiar DACA era miezu' noptzii si pustiu pe strada ,,aparea'', desigur, un martor ,,binevoitor'' pt. procuror...nu-i asa??? :crack:

..TOTUSI nu inteleg (si eu aplic contrariul, cat pot..) DE CE sa te feresti cand ala e de vina??nooo, tati, intru in plin si...vedem p'orma...(bine, eu am o varsta, ceva experientza dupa niste ani de cazaturi la judo la antrenamente, am 60 kg imbracat de iarna...si..sunt mai ,,nebunel''...stilu' sportiv.)

..en fin, p'aci, pe la noi, mori cu dreptatea in brate..dreptatea nu o ai, ci ,,tzi se da''...PACAT.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma scuzati daca repet ce s-a mai zis p-aici dar cum cplm e imbecilitatea asta cu "s-a aruncat de pe motor sa se protejeze"? Ca sa nu mai zic de legea asta cretina din care deduc ca daca mobra mea se duce taras peste 3 masini parcate e vinovat... cine?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"S-a aruncat de pe motor sa se protejeze", "Ce-o cauta pe motor?" din pacate astea sunt reactiile martorilor in general, si din imagini se cam vede a cui a fost vina, insa cum Romania e o tara care sta bine la capitolul musamalizari...stim cu totii urmarile. Dar tin sa adaug ca ar fi fain ca in Constanta unii dintre motociclisti sa-si foloseasca ambele roti si nu numai una cand se deplaseaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O spun din patania mea de acum 2 luni.

 

Motociclistul merge cu o viteza de x km/h, moment in care apare procurorul care nu poate fi evitat si da drumul mobrei. Motoreta se duce in masina iar el in alta directie, din pacate el este afectat in funtie de viteza pe care o are.

 

Fiind procuror tind sa cred ca accidentul va fi prvit cu alti ochi, parerea mea este ca amandoi sunt vinovati iar adevarul va fi pe constiinta fiecaruia.

Editat de ZaiR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

procurorii au prioritate.asa se aplica.data viitoare sa fie domne motociclistul mai atent si gata.

propun sa se aprobe o lege a circulatiei care sa prevada inscriptionare agregatelor intrun loc cat mai vizibil cu functia pe care o detine cond. lor .

de exemplu: "procuror "

"meletian"

"barlamentar"

"m.uist(a)"

"jmecher" astfel incat in caz de coliziune sa stii de cine te ai zdrobit

on. sanatate multa accidentatului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

l-ati vazut pe "porcuror" in filmulet ? aproape ca parea ca el nici nu a fost de fata la producerea accidentului :)).

ca sa nu mai vorbim ca pe site-ul realitatea nu sunt postate comentariile :) . o fi porcurorul ruda cu Vantu :)

Martorii spun că motociclistul s-a lovit rău de asfalt. "Am văzut viteză foarte mare, a trecut, s-a prins un pic de botul unei maÂşini roÂşii, un pic după care, ceva cutremurător, fulgerător, s-a aruncat de pe motocicletă, din motocicletă au început să iasă bucăți", a spus un martor.

 

deci motociclistul era pe motocicleta cand s-a agatat un pic un pic un pic un pic un pic un pic un pic un pic2...foarte foarte un pic de masina ...si dupa aia a sarit cutremurator si fulgerator. sa moara pandele de te mai poti tine de mobra dupa ce ti-o da unul un pic de-i sare lui bara.

bucatile din motocicleta nu prea le-am vazut in schimb bara porcurorului e pe toata strada

...in ce lume traim ...

 

uitasem sa pun si poza ca poate in curand dispare de pe site-ul realitatea

post-746-0-56382300-1305869988_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi vine sa-mi smulg parul din cap de nervi cand vad asa ceva. Nu ma pot pronunta obiectiv plus ca nu am fost acolo sa vad ce s-a intamplat dar la ce se vede in video sunt toti niste jegosi, mai putin sarmanul de pe asfalt ce primeste oxigen si nu misca deloc. Ma doare capu' de nervi si ma gandesc cu groaza ca o poate pati oricare. As fi tare trist sa stiu ca am murit degeaba, din vina unui prost neatent sau grabit. Insanatosire grabnica !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-avem de unde sa stim cum a fost de fapt.Cert e insa ca daca procurorul e vinovat o sa ramana tot motociclistul vinovat.Asta e clar.

Vad acolo 2 benzi+1 pt facut stanga.Masina aia (Toyota Yaris?) e jumate pe banda 1.E foarte simpla treaba : Cine nu a acordat prioritate ???

Ca avea motociclistul viteza,ca avea motor de 1000 (dupa cum au vrut sa faca destul de clar cei care au filmat :finger: ),ca a fost "cutremurator,fulgerator,ametitor" sau ce mai bolboroseste cocoana cea fardata si ingurgutzata,nu conteaza.Procurorul cu fata aia infuriata a zis ca era cazut motociclistul.Bun,sa zicem ca era cazut,el avea voie sa fie in intersectie in acel moment sau nu?

Ce ma mira pe mine e faptul ca motorul (daca e ala negru aratat in filmare) are carena stanga julita usor si carena dreapta rupta sus + aripa fata indoita putin,in rest nu e lovit deloc.Deci si oglinzile si scaritele sunt la locul lor.Carena dreapta nu e nici macar julita.Ar fi fost interesant sa vedem masina si pe partea stanga,nu doar filmata din dreapta,ca motociclistul din stanga banuiesc ca a venit.

Tind sa cred ca motocicleta era jos si aluneca usurel pe asfalt cand a lovit masina jos in radiator cu carena dreapta,oricum impactul f slab.Dupa cum arata carenele,motorul nu cred sa fi avut peste viteza legala.

Asta nu schimba cu nimic insa intrebarea : cine nu avea voie sa fie in acel moment in intersectie,cine nu a dat prioritate?

 

P.S. : Casca e Schuberth sau nu am vazut eu bine?

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Constantenii stiu intersectia,daca vii pe blv Mamaia ai prioritate si cei care coboara pe Str Nicolae Iorga (cum e masina rosie lovita ),sau se opresc un metru in bulevard sau iti taie calea sa traverseze bulevardul.Martora aia a spus ca s-a lovit intai de botul masinii rosii si apoi s-a dezechilibrat. Este cam greu sa cazi pe portiune aia din senin.Raman la parerea ca masina rosie nu a dat prioritate,a iesit mult in bulevard si a acrosat motociclistul.Multa sanatate motociclistului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ eric cartman :

Dar e semafor acolo?

Sau e semn si cei care vin de unde a venit masina rosie trebuie neaparat sa acorde prioritate?Pai daca e asa,e clar ca buna ziua,ala cu masina nu avea ce cauta acolo,chiar daca motociclistul traversa intersectia pe burta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Procurorul zice: "pai era deja cazut !!!" . Deci conform codului rutier pe care l-a invatat domnu procuror, cand intri pe un drum pe care trebuie sa ACORZI prioritate, daca trece o motocicleta taras si un motociclist pe langa ea, nu trebuie sa le acorzi prioritate. Iesi in fata lor, abia poate ii ajuti sa se opreasca in tine, ca sa nu se duca taras asa mult.

 

Cel mai important este faptul ca din toata stirea aia, soferii vor intelege clar ca motociclistul e vinovat. E vinovat pentru ca circula pe un drum cu prioritate.

Editat de bogdan_gba
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...