crysty_90 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 politia romana inpreuna cu suzuki romania ne invita saptamana viitoare sa ne intalnim in fata l sandoria sa inpartim pliante soferilor ca sa ii informam si obisnuim ca existam si noi pe strada sa fie mai atenti data si ora ink nu se cunosc asteptam vremea buna Quote Link to post Share on other sites
soso-bum Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 politia romana inpreuna cu suzuki romania ne invita saptamana viitoare sa ne intalnim in fata l sandoria sa inpartim pliante soferilor ca sa ii informam si obisnuim ca existam si noi pe strada sa fie mai atenti data si ora ink nu se cunosc asteptam vremea buna din cate am auzit eu de la andone este astazi la ora 16 d-nul tekaru stie sigur,dar la inmormantare s-a vehiculat 1 iunie ora 16 Quote Link to post Share on other sites
crysty_90 Posted June 1, 2011 Author Share Posted June 1, 2011 ieri trebuia s fie dar sa anulat din cauza ploi Quote Link to post Share on other sites
emypavel Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Dupa discutia purtata pe terasa de la Sandoria (din pricina ploii) cu reprezentantii Politiei Rutiere Mures, evenimentul se amana pe saptamana viitoare iar data si ora (din discutii s-a stabilit ca ar fi bine sa fie pe la orele 18 pt ca sa se poata veni si cei care au program mai lung la serviciu) exacta ne va fi comunicata de indata ce va fi stabilita in asa fel incat sa avem si noi timp sa ne organizam. Propun si va rog sa ne adunam in numar cat mai mare pentru aceasta cauza comuna. Quote Link to post Share on other sites
Hosszu Toll Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Dupa discutia purtata pe terasa de la Sandoria (din pricina ploii) cu reprezentantii Politiei Rutiere Mures, evenimentul se amana pe saptamana viitoare iar data si ora (din discutii s-a stabilit ca ar fi bine sa fie pe la orele 18 pt ca sa se poata veni si cei care au program mai lung la serviciu) exacta ne va fi comunicata de indata ce va fi stabilita in asa fel incat sa avem si noi timp sa ne organizam. Propun si va rog sa ne adunam in numar cat mai mare pentru aceasta cauza comuna. E o idee buna sa fie de la ora 18, pana acum am fost de fiecare data, anul asta daca era de la 16 nu ajungeam, asa sper sa fiu acolo, astept sa se stabileasca data exacta. Ride Safe! Quote Link to post Share on other sites
kareszcbr Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 ora 18 e perfect,ar trebui sa ne adunam cat mai multi! Quote Link to post Share on other sites
micutu_17 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 sa postati exact data cand va fi intalnirea , daca aflati . Numa bine ! Quote Link to post Share on other sites
emypavel Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 sa postati exact data cand va fi intalnirea , daca aflati . Numa bine ! Binenteles !!! Quote Link to post Share on other sites
crysty_90 Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 am vorbit cu Andone luni la ora 6 in parcare la sandoria! sa vina cat mai multi daca se poate Quote Link to post Share on other sites
DLA Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 am vorbit cu Andone luni la ora 6 in parcare la sandoria! sa vina cat mai multi daca se poate scrie si tu romaneste, care luni?de craciun?? Quote Link to post Share on other sites
crysty_90 Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 nu frate, luni 20.06.2011 Quote Link to post Share on other sites
kareszcbr Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 ar fii frumos sa ne adunam cat mai multi,sa vedem cati motociclisti suntem in mures Quote Link to post Share on other sites
emypavel Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Da, ar fi frumos sa ne adunam cat mai multi si sa dam dovada de respect si civilizatie, in felul acesta sa castigam cel putin simpatia politiei (asa cum ne-am comportat la cortegiul funerer) !!! deci ca sa fie clar pt toata lumea, actiunea se va desfasura luni 20.06.2011 orele 16:00. Toate bune Quote Link to post Share on other sites
kareszcbr Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 ora 16 ??? naspa, incercam sa ajungem Quote Link to post Share on other sites
emypavel Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Da, ar fi frumos sa ne adunam cat mai multi si sa dam dovada de respect si civilizatie, in felul acesta sa castigam cel putin simpatia politiei (asa cum ne-am comportat la cortegiul funerer) !!! deci ca sa fie clar pt toata lumea, actiunea se va desfasura luni 20.06.2011 orele 16:00. Toate bune Miii de scuze pentru eroare, orele 18:00 Quote Link to post Share on other sites
rook Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 faceti un efort si haideti la aceasta campanie, mai ales daca tot sunteti prin zona pe la bmw! :cheers: Quote Link to post Share on other sites
crysty_90 Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 i'll be there! Quote Link to post Share on other sites
nn1nn2nn3 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Se tine campanie si pe vremea asta nashpa?? Quote Link to post Share on other sites
kareszcbr Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 nu va ploua :)http://www.accuweather.com/ro/ro/mures/tirgu-mures/quick-look.aspx Quote Link to post Share on other sites
nn1nn2nn3 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Tu vii Karesz? Quote Link to post Share on other sites
kareszcbr Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 vin vin Quote Link to post Share on other sites
rook Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 din pacate s-a amanat si asta la sugestia politiei deci ne revedem joi la ora 18 Quote Link to post Share on other sites
micutu_17 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 mie mi se pare aiurea la ora 18:00 , sa o puna intr-o sambata asa p la 11-12 cand e traficu' mai mare , parerea mea proprie si personala . Quote Link to post Share on other sites
nn1nn2nn3 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 mie mi se pare aiurea la ora 18:00 , sa o puna intr-o sambata asa p la 11-12 cand e traficu' mai mare , parerea mea proprie si personala . Si ar fii fost frumos sa anunte cineva inainte ca s-a amanat nu sa se constate la fata locului. Quote Link to post Share on other sites
rook Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Si ar fii fost frumos sa anunte cineva inainte ca s-a amanat nu sa se constate la fata locului. crede-ma ca la fel de suparat sunt si eu doar la 5.30 a sunat cineva de la politie ca nu mai vin fiindca au crezut ca va ploua! ppfffffff Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts