Sari la conținut

O noua campanie pe 2 iulie la Cluj Napoca.


scooter fun
 Share

Postări Recomandate

Revista SCOOTER FUN, prima revista de scutere din Romania, incepe o noua campanie pe 2 iulie la Cluj Napoca.

 

 

Pe 2 iulie 2011 revista Scooter Fun, prima revista de scutere din Romania, organizeaza in parcarea Polus Center din Cluj Napoca prima manifestare dedicata scuteristilor din acest an. La aniversarea celor 3 ani de existenta, revista Scooter Fun va fi prezenta la Cluj Napoca pentru a lansa campania: NU STA DEOPARTE, o campanie interactiva de informare si educare a utilizatorilor de doua roti, in general si a scuteristilor ,in special.

 

Inca de la infiintare, revista SCOOTER FUN a organizat diverse campanii informativ-educationale pentru utilizatorii de scutere. VIATA PE SCUTER este una dintre cele mai importante campanii realizate impreuna cu Politia Romana, o campanie care s-a desfasurat la nivel national pe parcursul a 2 ani. Noua campanie, NU STA DEOPARTE, este o continuare fireasca a campaniilor de educatie rutiera, beneficiind de un plus de manifestari atractive si o serie de concursuri pentru participanti. Toti cei prezenti vor avea ocazia de a participa la o sesiune de indemanare cu scuterele si la o competitie de liniute, asta nu inainte de a lua la cunostinta de ceea ce trebuie pentru utilizarea corecta si modul de a circula pe drumurile publice.

 

O noutate va fi si organizarea unor concursuri pentru biciclisti, varsta nefiind un criteriu de selectie. Publicul prezent va fi si el un participant direct la aceasta manifestare, prin aportul adus la prezentarile facute de catre reprezentantii Politiei Romane, oricine putand raspunde la intrebarile acestora si castigand premii oferite de catre organizatori.

 

NU STA DEOPARTE si vino pe 2 iulie 2011, incepand cu ora 10.00, in parcarea Polus Center din Cluj Napoca pentru distractie, buna dipozitie, concursuri si premii, informatii si prezentari. Participa la competitiile dedicate scuteristilor si arata tuturor ceea ce stii. Vei fi premiat pentru asta. Nu in ultimul rand, primii 10 inscrisi in competitie vor primi un premiu (un schimb de ulei pentru scuter) oferit de P&P – importatorul lubrifiantilor Motul in Romania.

 

Aceasta campanie este initiata de revista SCOOTER FUN in colaborare cu Politia Romana avand sprijinul Polus Center Cluj Napoca si sustinuta cu ajutorul partenerilor: Merch Auto, Bosch Romania, Eurosport DHS, Motul prin P&P, Scuter Centre, Maros Bike, Activ Travandi, magazinuldebaterii.ro

 

Pentru detalii suplimentare accesati: www.scooterfun.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...