Sari la conținut

Accident grav in zona Cotroceni B** GLW


AllyMcBeal
 Share

Postări Recomandate

Ieri si azi m-am rugat pentru el desi apelez foarte rar la serviciile celor de sus. sigur nu am fost prea convingator, mare pacat pentru ca astazi a plecat dintre noi un om care a iubit foarte mult viata si care mai avea atatea de facut si de dat celorlati inca multi zeci de ani de acum incolo.

 

Drum bun prietene,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 767
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu l-am cunoscut pe Radu, dar din cate spuneti voi a fost un om super si pentru asta imi pare rau ca nu am avut ocazia sa il cunosc. Am urmarit acest topic de la inceput si chiar speram ca va fi bine! O vaca si o idioata a indurerat atatea si atatea inimi. Din punctul meu de vedere, o cretina neatenta ca asta ar trebui lapidata.

Dumnezeu sa il ierte si sa ne gandim ca acolo sus poate sa mearga liber, acolo nu mai da nimeni peste el din neatentie.

:rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nici eu nu l-am cunoscut pe radu, ... imi pare rau ca s-a stins, era de o varsta cu mine, are o familie ca si mine ... e greu de imaginat, e greu de trait pentru familie o asemenea tragedie.

Azi dimineata la 8.00 am fost in fata clinicii de hematologie sa donez sange. M-a intampinat o fata cu lacrimi in ochi ... nu mai era nevoie ... Imi pare rau :(

As vrea sa ajut cu orice imi sta in putinta.

Rog prietenii apropiati, sa posteze cele necesare, si noi, restul sa ajutam cu ce putem.

Inca o data ... condoleante si multa putere familiei.

Editat de nervOptik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu îmi vine sa cred!!!! Am sperat pana in ultima clipa! De dimineața când m.am uitat pe telefon am rămas blocat! De ce doar oamenilor buni li se întâmpla lucrurile astea??????

 

Radu...eu sunt ferm convins ca ești într.un loc mult mult mai bun! Ramai cu bine prieten drag!

 

Multă putere familiei si Claudiei. Suntem alături in orice clipa!

 

TE PUP RADULE!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce mai e de zis? Doar sa speram cu totii ca este acum intrun loc mai bun si se uita in jos la noi zambind.Trist si in acelasi timp revoltator, ma incearca sentimente diametral opuse cand ma gandesc pe de o parte la durerea familiei si viata scurtata prematur a unui tanar si pe de alta parte la nemernica aia care o sa doarma linistita in continuare desi a curmat sperantele unei intregi familii. Nu stiu ce reactie as avea in prezenta nenorocitei asteia...nu e corect ceea ce s-a intimplat...daca ar exista o dreptate pe lumea asta ar trebui ceva sa se intimple...cum e posibil in tara asta atata lipsa de respect si de responsabilitate?

 

Nu cred ca mai are rost ...astia suntem , si asa va fi mereu...Radule drum bun acolo sus...sa veghezi asupra noastra..multa tarie familiei.Dumnezeu sa il odihneasca!

 

PS. Inca o data va felicit pe toti cei care ati fost alaturi de el si de familie, ati demonstrat inca o data ca sunteti motociclisti adevarati,cu sufletul, o adevarata comunitate.

 

Poate aflam si noi ceva despre inmormantare...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

D-zeu sa-l odihneasca .Pacat ,mare pacat .Trebuie ajutata urgent familia cu tot ce este necesar.Cine este mai apropiat sa propuna ceva ,nu gasesc cuvintele potrivite.Scrieti ceva ,cont ,o persoana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acolo sus va avea pista lui nesfarsita fara soferite cretine la volan care sa-i taie calea. Raducu este inca un tribut adus pasiunii noastre. Oare e destul doar sa se imparta fluturasi la semafoare cu ,,Atentie la motociclisti" pentru ca ametitii de la volan sa fie atenti cum circula? Sincer eu m-am cam saturat sa am de a face cu cretinii din trafic care conduc dupa legea proprie. Am avut parte de ce aveti voi acum, ma refer la cei care l-au cunoscut pe Raducu si nu va puteti imagina cata durere lasa in urma lui. Cum zicea unul pe aici vita aia ar trebui omorata cu pietre. Prea blande legile noastre pentru acesti criminali. Pacat ca dupa catva timp ii reantalnesti iar la volan in trafic. Cum de se poate asa ceva? Odihneste-te in pace Raducu si ai grija de noi. Condoleante familiei indurerate, prietenilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...