Sari la conținut

Accident grav in zona Cotroceni B** GLW


AllyMcBeal
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 767
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

E trist, foarte trist ce s-a intamplat...

 

:rose: RIP

 

 

P.S. Eu as veni cu propunerea ca la nivel de cluburi sa se cada de acord si sa se stabileasca o zi din an in care sa se comemoreze toti motociclistii disparuti dintre noi, zi in care sa se organizeze in fiecare localitate resedinta de judet cate un mars al tacerii motorizat precum si o slujba religioasa in care sa se pomeneasca numele fiecarui motociclist caruia indolenta conducatorilor auto si mai ales indiferenta autoritatilor, i-au rapit dreptul la viata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l odihneasca! :rose:

 

se vede ca a fost un om bun si iubit de toata lumea care l-a cunoscut,.... viata e nedreapta uneori, indiferent de cat de mult te pazesti de ce e mai rau ...PACAT :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca daca ne-am organiza sa facem fiecare cate un mars de protest in orasul nostru ar atrage atentia multora... poate si autoritatilor:)

dar nu e loc de discutia asta pe acest topic... poate unul din moderatori sau super membri vor face un topic special pentru asta. NOI ASTEPTAM... dar pana cand???

 

scuze de off topic

BAFTA!!!

 

Sincer nu cred ca marsurile si protestele ne vor face mai vizibili si ne vor salva viata. Suntem victimele unui fenomen des intalnit in Romania, si anume ignoranta. Mai mult de atat, nu cred ca poti constientiza inconstientii si nici nu poti vindeca neatentia, nu in lumea in care traim cel putin.

 

 

Din pacate Raducu nu este primul si nici ultimul dintre cei ucisi pe sosele fara vina. Am urmarit topicul de la primele posturi si am sperat din tot sufletul ca Radu va invinge; desi a pierdut lupta cu viata ma bucur sa vad cata lume a reusit sa adune impreuna in momentele acestea tragice, asta spune mult despre caracterul lui si despre ce fel de om a fost. Deasemenea ma bucur sa vad calitatea oamenilor din lumea moto, greu de gasit oriunde altundeva; suntem al naibii de uniti pentru o "specie" solitara.

 

Ma inclin in fata voastra!

 

 

 

 

Sa-ti fie tarana usoara, Radule ! Vegheaza si asupra noastra pana ne vom revedea la o bere, candva !

 

:rose:

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stau si ma gandesc, printre sentimente triste si fiori reci pe sira spinarii, cum singurul popor din UE care si-a mai pastrat atitudinea si demnitatea INCA, si ma refer aici la Grecia, tine in aceste luni "prima pagina" a tuturor canalelor de media. Nu stiu daca sunt in asentimentul multora de pe aici, dar eu RESPECT poporul grec pt. ceea ce arata de cateva luni de proteste incoace. Pt. cum isi sustin cauza si pt. cum lupta pt. al 13-lea salariu sau pt. prima de vacanta, chiar daca erau singurii ramasi in UE cu aceste drepturi. M-am dus departe poate...dar vreau sa arat ca DOAR in noi sta puterea de a face ceva cu adevarat pt. comunitatea moto din ROMANIA. DOAR NOI PUTEM LEGA O COLOANA URIASA DE MOTOCICLETE CARE SA TAIE TOT ORASUL IN ZIUA INMORMANTARII LUI RADU, DOAR NOI PUTEM FACE GALAGIA NECESARA CA ALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC SA NE TINA MINTE MACAR PANA LA IARNA, SA CASTE OCHII SI URECHILE (MACAR) LA CEEA CE FACEM SI AVEM DE TRANSMIS, DOAR NOI PUTEM REPETA TOATE ACESTEA AN DE AN IN MEMORIA VICTIMELOR PE 2 ROTI, LA...MULTE PRIN MULTE METODE. Si...DA! Daca violenta ar schimba mojicia din traficul Bucurestean, in special, daca violenta ar reduce semnificant riscurile deplasarii pe 2 roti in aceasta tara de nebuni, atunci...DA, SA FIE RAZBOI!

 

Poate nu-i scuzabila pornirea mea recalcitranta, dar RADU chiar merita ca astazi sa mearga la munca, sa-si vada nevasta, sa rada, sa scrie pe forum, sa-si bucure parintii, iar zilele viitoare sa-si faca planuri de vacanta si an de an sa se dea cu motorul prin toate colturile lumii... La fel ca el si noi toti meritam toate aceastea. Eu unul asa-mi doresc. Daca insa dormim pe noi ca toti romanii, atunci ne meritam soarta.

 

Cat despre Asociatia Motociclistilor si alti/aceeasi organizatori de Targuri cu profit...mi-e jena si sa mai pomenesc.

Sustin ideia , poate e timpul sa lasam deoparte animozitatile si alte nebunii si sa facem ceva .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe un alt grup de discutii, de fapt o alta pasiune comuna - scubadivingul - am inteles ca inmormantarea o sa aiba loc vineri. ceva vesti de la familie daca putem participa cu sau fara mobre?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe un alt grup de discutii, de fapt o alta pasiune comuna - scubadivingul - am inteles ca inmormantarea o sa aiba loc vineri. ceva vesti de la familie daca putem participa cu sau fara mobre?

te rog,posteaza si ora daca stii mai multe..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un topic separat pt protestatari poate face orice membru. Am totusi rugamintea sa nu murdarim acest topic cu certuri si alte...

Am facut eu unul

Propun ca pe acest topic sa ne concentram numai pe inmormantare si pe ala facut de mine poate punem cat de cat de un protest ceva. Poate se sincronizeaza cele doua din intamplare, mai ales daca familia spune ca e voie de venit la inmormantare si cu motocicleta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pitic de ipsos, fie-ți țărana uÂşoară.

 

cuvintele nu-mi acopera durerea.

 

Vom reveni cu detalii despre inmormantare si priveghi.

In principiu Vineri are loc inmormantarea.

 

ai sa-mi lipsesti pezevenchiule.

 

PLOAIA.......

Editat de dublu JACK
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offf....nici nu stiu ce sa mai zic, am urmarit si eu acest topic de cand s-a intamplat accidentul, speram sa-si revina, i-am tinut pumnii si m-am gandit la el in aceste zile, asteptam sa ajung acasa sa ma uit pe forum sa vad vestile bune, si azi cand m-am intors de la serviciu, am vazut ca s-a stins, Dumnezeu sa te odihneasca Radu!

 

Poate o ajuta cineva si pe sotia lui sa castige procesul cu cea vinovata.....!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

m-a cuprins o mare tristete citind toate aceste 47 de pagini..nici nush ce sa mai spun :( nu l-am cunoscut personal insa i-am cerut acu' ceva vreme un sfat si exact cum vb lumea pe aici despre el,nu doar ca am primit acel sfat dar l-a si detaliat ca sa inteleaga prostu' cat mai bine! Banii pt familie acum nu isi mai au nici un rost insa o mare adunare,un mare mars in cinstea lui trebuie sa se faca neaparat si s-ar demonstra CA SI MOTOCICLISTI SUNT OAMENI CU FAMILIE,CU COPII SI CU FOARTE MULTI PRIETENI!!!Poate eu sau altii nu meritam asa ceva dar acest om chiar merita.Ne bucuram cand scapam de greselile noastre insa acuzam cand altii gresesc ASTIA SUNTEM!!din pacate nu sunt in tara ca as fi venit 400 de km doar pt marsul asta,NU EXISTA SCUZA SA NU PARTICIPATI MACAR DE DATA ASTA SA DEMONSTRATI CEVA,NU STATI IN 10 LEI BENZINA CAT CONSUMATI INTR-UN MARS!!! nu vreau sa sune a amenintare dar daca in curand nu o sa vad poze,videoclip de la un mega-mars eu am terminat definitiv cu acest forum....daca nu acuma atunci cand???

 

Ramai cu bine Raducule!!! :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper sa se anunte cat de cat din timp daca inmormantarea se va tine maine, si daca familia doreste cortegiu moto, ca sa ma pot invoi de la munca (si sa imi fac pana pe fata).. De asemenea, asteptam acceptul (sau refuzul) afisarii unor fotografii printate ale lui Raducu..

 

Suna atat de marunt aceste "probleme" pe langa tragedia intamplata.. :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inmormantarea prietenului nostru va avea loc vineri, incepand cu ora 12:00.

 

Il putem conduce pe ultimul drum asa cum i-a placut atat de mult sa traiasca, pe doua roti. Cei care vor si pot sa faca acest lucru sunt asteptati in parcarea hipermarketului Carrefour Orhideea, incepand cu ora 10:30. Plecarea catre locul slujbei va avea loc la ora 11:00.

 

Rugamintea familiei este sa il insotim in tacere, fara a tura motoarele.

 

Multumim tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adresa este str. Vizantea nr. 9. Se merge pe Calea Giulesti, venind dinspre podul Grant, se trece de stadionul Giulesti, iar la a doua statie de tramvai, in dreptul refugiului, se face dreapta.

 

Radu va fi acolo incepand cu aceasta dupa amiaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am programat la Motoruote la ora 18 sa-mi rezolv pana, maine voi fi acolo.

 

Sensei, se ocupa R4F-ul de banderole, eventual poze printate in pliculete de plastic pentru a le afisa pe parbrize? Daca nu aveti cum, anuntati aici, sunt sigur ca are cine sa scoata cateva poze la imprimanta, sau sa dea o fuga sa cumpere putin material negru..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multam fain Sensei . . . si multa putere tuturor de a trece peste acest tragic moment . . .

Vom fi acolo pentru tine Raducule!

 

Multam fain Sensei . . . si multa putere tuturor de a trece peste acest tragic moment . . .

Vom fi acolo pentru tine Raducule!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-am facut cont doar ca sa pot sa (va) transmit condoleante, celor care l-ati cunoscut. Pana acum mi-a stat bine doar ca simplu cititor si pasionat de fenomen, desi nu am avut motocicleta so far.

Doar ca perere, nu stiu in ce masura razbunarea voastra impotriva soferitei ar putea avea efecte palpabile, la modul obiectiv, asupra soferilor. Vanataile respectivei nu cred ca ar putea aduce un plus de atentie soferilor din bucuresti, nu ii vor face pe taximetristi sa conduca mai putin salbatic decat acum, nu ii vor face sa se uite o data in plus in retrovizoare. Si, mai mult, nu il vor aduce inapoi pe Raducu. Cat despre tipa...prietena mea lucreaza la maxim 50 de metri de locul unde a avut loc accidentul. Fara sa-l fi vazut in direct, a avut ocazia sa asiste destul de repede. Cu siguranta tipa va ramane oricum traumatizata dupa un astfel de accident, era oricum in stare de soc de pe atunci. Cat despre accident, s-a auzit doar o frana puternica, imediat dupa impact. Poate a cuiva care a asistat. In rest, nimic, probabil nu a avut timp sa reactioneze. Cat despre protest, e util, dar problema e generalizata, in romania se conduce prost. In bucuresti, cu atat mai mult. Cu mentiunea ca motociclistii sunt mai expusi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...