Sari la conținut

Cablu ambreiaj


retarfrenu
 Share

Postări Recomandate

cumpar cablu de ambreiaj pentru Honda Steed 400, din cate am inteles, majoritatea consumabilelor sunt compatibile cu cele de pe Shadow (VT 600). ma gandesc k poate il are cineva mai aproape, sau imi poate da o sugestie alternativa, ca o comanda face prea mult timp pana ajunge la mine...

multumesc mult, numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator corleone

Da codul asta MT7315476 la orice magazin de piese auto straine, spune-le ca e cod de Autonet. E cablu de Shadow de 600, in maxim 2 zile ti-l aduce. Problema e ca trebuie sa fii sigur ca se potriveste pe mobra ta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

Au la louise pe stoc kit de reparatie (ambreiaj+acceleratie+set pastile mecanice) la 24ron iar daca il comanzi este la oferta 13ron. Am avut nevoie pentru Dragstar. Mi-am luat 2xSet si o sa-mi mai comand 2-3, ca sa fie. Pastila mecanica este formata din vreo 10-15 piese pentru a asigura compatibilitatea cu majoritatea modelelor. Punga este transparenta si se gaseste atarnata in raft. Poti vedea daca contine ceea ce ai nevoie. Bafta.

Editat de Gothik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

n-am mai ajuns la louis azi, dar cred ca o sa dau o tura p-acolo daca mai prind deschis. intre timp, am descoperit ca imi trebuie un cablu anume, nici de shadow, nici de steed...un cablu de ambreiaj de 130-138 cm, mai lung cu cel putin 10 cm decat cel pentru shadow. cei de la tomina il echipasera initial cu ape-hangers, pe care urmatorul proprietar le-a schimbat cu alt ghidon (nici acesta stock)

 

in concluzie, daca nu gasesc nimic la louis, apelez la voi pentru un cablu de ambreiaj a carui lungime sa se incadreze in 130-138 cm. multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...