Sari la conținut

Tura Bucuresti - Cracovia - Berlin - Amsterdam , din 18 iulie


Postări Recomandate

De la inceput spun, nu e nimic programat. In functie de starea de spirit pot schimba traseul. Ramane sigur Cracovia. O sa plec luni dimineata spre Oradea unde planuiesc sa raman in prima noapte. Voi pleca singur pe un BMW 800 ST. Ziua 2 plec spre Cracovia prin Ungaria si Slovacia. Raman acolo 2 nopti cred. O sa merg si la Auschwitz-Birkenau , e undeva la 60 de km de oras. In Berlin voi ramane o noapte . Din Cracovia spre Berlin si Amsterdam e autostrada. Mi-am calculat intre 400 si 750 de Km pe zi. Sper ca pana ajung in Olanda sa am deja un plan exact cu restul calatoriei. Acum nu stiu exact. Poate Rotterdam - Brugge - Bruxelles - Munchen sau poate vin spre Praga prin Germania. Daca ajung in Praga cred ca raman 2 nopti acolo. Cel mai probabail intoarcere prin Budapestea - Arad - Bucuresti.

Sunt deschis la orice sfat sau sugestie. De fapt astept sfaturi . Cu privire la drum, traseu, taxe, vignete, puncte de interes, etc. E prima mea tura mai lunga afara cu motorul.

 

Bafta!

Catalin

 

Sunt in Cracovia. Am mers mai mult decat planificasem in prima zi. Am innoptat inainte de Slovacia ( ieftin si mancare f buna) ,si azi am avut timp de relaxare. Am schimbat autostrada (oricum neterminata ) in Slovacia pentru niste super drumuri prin localitati montane. Am trecut in Polonia prin muntii Tatra. Am mancat la Zakopane, destul de ieftin si ff bun. Odata ajuns in Cracovia m-a lovit si prima ploaie serioasa. Din pacate pentru ea imi face bine, oricum ma incalzisem :) Temperaturile sunt ok aici, 20 - 25 de grade. Sunt cazat chiar in orasul vechi, Stare Miasto parca e districtul. Motoreta e uimitoare , perfect se comporta. Pana acum e mai bine decat speram, plimbarea cu totul. Maine stau toata ziua aici, poimaine in Berlin ( poate,totul e relativ in tura asta :) )

Bafta!

Catalin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...