banu Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tactil Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 asta-i modelul care manaca ulei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 asta-i modelul care manaca ulei? daca-i dai tare consuma,toate consuma daca mergi foarte tare cu ele,sau turat ca sa fiu mai exact Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest little wayne Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 daca-i dai tare consuma,toate consuma daca mergi foarte tare cu ele,sau turat ca sa fiu mai exact AHAAA,banuiesc ca dupa storsul motorului pe cric au trebuit sa mai toarne un litru de ulei in motor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 AHAAA,banuiesc ca dupa storsul motorului pe cric au trebuit sa mai toarne un litru de ulei in motor posibil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninel60 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 asta-i modelul care manaca ulei? Tactile Honda nu prea consumă ulei Âşi Âştii si tu că-i cea mai tare dar deeh dacă tu ai altceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Tactile Honda nu prea consumă ulei Âşi Âştii si tu că-i cea mai tare dar deeh dacă tu ai altceva... Honda rulz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aladin1 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 (edited) repsol este un clovn.. vorbesc in dreptul meu desigur... si cred ca este cel mai urat colorit posibil, o pitipoanca de dorobanti fara personalitate, NU mai spun ca face reclama la un pipi de ulei. Este exact cum de maine fac gixerul cu tema biscuitilor TUC, SA FIM SERIOSI... cu repsolul peste 5 ani o sa le fie rusine cu ea pe strada posesorilor, dupa ce ca motocicleta atrage atentia si camuflata, si negru mat daca este, o mai facem si curcubeu Este o motocicleta foarte frumoasa cu coloritul non repsol, editia repsol in viziunea mea este adresata circuitului,sau care cauta orice metoda sa dea bine la terasa.. este un fel de a scrie pe tine ca existi si ca vrei sa fii aratat c dejtul pe strada, cine are repsol sau a avut stie ce spun, unii cu mai multa minte au scapat repede de ele.. ajungand pe mana altor baieti dornici sa experimenteze senzatia REPSOL. Coloritul repsol este unul lipsit de decenta, in schimb pe circuit da foarte bine, sau in vitrina. Hai sa facem un joc de imaginatie.. ok! Ce tema putem pune pe o mobra sa retrogadeze clovnul ! Cum sa o colorezi, ce sa pui pe ea? Sa o ombraci in leduri? Sa scrii pe ea PDL ! Edited July 24, 2011 by aladin1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mos Ene Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 repsol este un clovn.. vorbesc in dreptul meu desigur... si cred ca este cel mai urat colorit posibil, o pitipoanca de dorobanti fara personalitate, NU mai spun ca face reclama la un pipi de ulei. Este exact cum de maine fac gixerul cu tema biscuitilor TUC, SA FIM SERIOSI... cu repsolul peste 5 ani o sa le fie rusine cu ea pe strada posesorilor, dupa ce ca motocicleta atrage atentia si camuflata, si negru mat daca este, o mai facem si curcubeu Este o motocicleta foarte frumoasa cu coloritul non repsol, editia repsol in viziunea mea este adresata circuitului,sau care cauta orice metoda sa dea bine la terasa.. este un fel de a scrie pe tine ca existi si ca vrei sa fii aratat c dejtul pe strada, cine are repsol sau a avut stie ce spun, unii cu mai multa minte au scapat repede de ele.. ajungand pe mana altor baieti dornici sa experimenteze senzatia REPSOL. Coloritul repsol este unul lipsit de decenta, in schimb pe circuit da foarte bine, sau in vitrina. Hai sa facem un joc de imaginatie.. ok! Ce tema putem pune pe o mobra sa retrogadeze clovnul ! Cum sa o colorezi, ce sa pui pe ea? Sa o ombraci in leduri? Sa scrii pe ea PDL ! De asta ce zici ??? Ca doar sti. Zici SUZUKIIII (si a dispărut) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Mare consumatoare de ulei,posibil 1 litru numai la faza asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enduro Braesti Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 (edited) Mare consumatoare de ulei,posibil 1 litru numai la faza asta Tu stii mai bine, doar ai avut . . . Eu am fost foarte multumit de rr. in 30 000 km nu mi-a picat decat releul de incarcare, in rest...motor, ambreiaj, suspensii, frane ...nici o problema. Edited July 25, 2011 by Braccio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Tu stii mai bine, doar ai avut . . . Eu am fost foarte multumit de rr. in 30 000 km nu mi-a picat decat releul de incarcare, in rest...motor, ambreiaj, suspensii, frane ...nici o problema. Eram ironic...N-ai inteles! Nu am avut! Am avut Kawasaki. Tocmai asta spuneam si eu despre honda. Daca citeai cu atentie ai fi inteles... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enduro Braesti Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Eram ironic...N-ai inteles! Nu am avut! Am avut Kawasaki. Tocmai asta spuneam si eu despre honda. Daca citeai cu atentie ai fi inteles... Acum vazut, nu citisem tot topicul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aladin1 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 cine a spus ca este proasta !!! Honda este fiabila si arata bine... doar ca in loc de Repsol dadea mai bine "PATEU DE SIBIU" sau biscutii "TUC" Nici sa vrei... nu poti sa carcalesti mai tare o mobra.. cand vad un repsol ma duc cu gandul la coronitele multicolore care se gaseau in dragaica in regimul comunist.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu46 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 vulpilor ce sunteti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest little wayne Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Umbla vorba in targ ca hondele ar avea iar probleme,s-a dus pe garla mitul ala.....despre honda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristineo Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 (edited) stai linistit, sunt zvonuri lansate de invidiosi! Edited July 26, 2011 by cristineo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninel60 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Umbla vorba in targ ca hondele ar avea iar probleme,s-a dus pe garla mitul ala.....despre honda Dar tu ce motor ai? că nu prea se vede din semnătură,dă-ți cu părerea când oi avea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogobz Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Dar tu ce motor ai? că nu prea se vede din semnătură,dă-ți cu părerea când oi avea... s-a suparat Nenea Ninel:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3llriderr Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 motocicleta mea se aude mai tare decat toate alea la un loc. ))))))))))) daca eram acolo si turam motorul meu , le acopeream, nu se mai auzeau )))))))))))) exista vreo diferenta intre rapsol si 1000rr in afara de coloristica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudi Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Da,exista,vine prin baie ! Impactul vizual este diferenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 exista vreo diferenta intre rapsol si 1000rr in afara de coloristica? Nu este nici o alta diferenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aladin1 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 da este.. de pret, clovnul fiind mai scump cu aproximativ 1000 si ceva de euro!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 da este.. de pret, clovnul fiind mai scump cu aproximativ 1000 si ceva de euro!! Din cate mi-am dat seama omul se referea la specificatii tehnice cand a intrebat de diferente,iar diferenta de pret din cate stiu eu de la razvan avramescu,el a avut repsol,era de aproape 2000 de euro sau chiar 2000 fix,nu mai retin exact. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enduro Braesti Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Din cate mi-am dat seama omul se referea la specificatii tehnice cand a intrebat de diferente,iar diferenta de pret din cate stiu eu de la razvan avramescu,el a avut repsol,era de aproape 2000 de euro sau chiar 2000 fix,nu mai retin exact. 700 a fost diferenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts