Sari la conținut

Accident Constanta


Banzay
 Share

Postări Recomandate

http://www.neptuntv.ro/stire/accident-spectaculos-pe-strada-soveja-din-constanta

 

Vazusem azi moto, dar nu am avut cum sa intorc. Langa moto era un tanar tinand casca in mana, am crezut ca de el ar fi fost vorba si ar fi purtat echipament, nu mai era nimic pe langa moto, dar se pare ca trecusem la mult timp dupa accident. Baiatul cica ar fi scapat ieftin.

 

Acum, personal sunt plin de nervi, e o batjocura ce e in constanta. Se circula total anapoda. Ieri era sa mi-o iau de 2 ori, in weekend la fel, iar astazi era sa imi iau o usa (eram cu masina) si tot la adresa mea vin comentariile grasei de la volan care parcase deanboulea... Ce e de facut? :angryfire:

 

(asta vine dupa alte 2 accidente grave in weekendul asta, unde un om a murit, iar o femeie a ramas fara picioare)

Editat de banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

astazi era sa imi iau o usa (eram cu masina) si tot la adresa mea vin comentariile grasei de la volan care parcase deanboulea... Ce e de facut? :angryfire:

 

si de ce nu i-ai scos cativa dinti ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Initial trecusem pe langa, dar am auzit ca a tipat dupa mine si atunci m-am dat jos si am comentat intr-un mod cat se poate de civilizat (eram si cu mama in masina), iar cand mi-a raspuns atunci m-am aprins si mai rau. Pana acum nu am dat intr-o femeie, sper naibii sa nu imi pierd rabdarea. Cu altu' de ne-am batut ca chiorii, am trecut deja, imi pare bine ca nu m-a 'parat', am stat o saptamana ca pe ace, asteptam politia la usa :rolleyes:

 

Apropo, masina 'straina' si in articol. Tare frica imi e de cum conduc 'bulgarii' astia. Bine i-a facut unul unui tip din asta care a lovit si voia sa fuga. L-a prins cu niste prieteni si i-a umflat un pic fata :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incep sa cred ca soferii din Constanta vor sa reduca numarul motocicletelor care circula. Eu personal am scapat de vreo 2 trante recent, una chiar azi, cand un taxi a plecat de la semafor de la Satul de Vacanta (dinspre Oxford), acolo se schimba benzile imediat dupa trecere si nu i-a pasat ca eram in stanga lui, a trebuit sa il evit eu, tocmai sa nu intre in mine (l-am balacarit si el a ridicat din umeri). Alta data, un pusti (18-19 ani) iesea in giratoriu cu masina din parcarea de la Biserica din parcul Tabacariei si nu s-a asigurat (cap pe ce sa merg si eu cu el cu masina). Ma opresc langa el la semafor la City si imi zice senin ca nu m-a vazut...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ai fost niciodata in Suceava :)

 

Si mai mult ca sigur ..nici in bucuresti..(unde avident vei intalnii foarte multi ,,suceveni" si ,,constanteni"..Frate,nu a-ti sarit voi in sus de bucurie cand s-a scos poligonul si traseul de noapte la B ??? Sau traseul la A?? E,acum tragem ponoasele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oare sa nu aiba legatura si cu numarul mare de turisti? Eu in locul vostru as circula mai precaut in perioada estivala, unii is cu gandu la concediu, mare, soare, bere si femei...altii la cum sa-si faca plinu de pe urma lor.

 

 

daaa... sa lase motoarele acasa si sa mearga pe jos; eu stiam ca este mult mai multa politie pe litoral tocmai ca sa faca fata numarului mare de soferi turisti handicapati, treziti dintr-o data intr-un oras(statiune) unde traficul este mai intens decat la ei pe ulita... sa parcheze masinile si sa mearga pe jos ... ca sunt in vacanta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Constanta devine zona rosie in timpul sezonului pentru ca atunci se strang toti conservarii din toate colturile tarii sa se refuleze. Nu mai e vorba de cum e circulatia de obicei in oras (nu ca s-ar merge cu bun simt exagerat) dar vara pur si simplu se modifica total variabilele: musafirii vor sa mearga spectaculos ca sunt musafiri si s-au saturat de 6-7 ore de sofat sau ca li se raceste supa la hotel. O parte din localnici vor sa arate ca localnicii sunt mai buni, de aici coliziunile. Cred ca pentru cine vrea sa mearga in siguranta ideal e sa evite zone de atractie (legaturile mamaia-constanta, constanta-agigea, strazile de acces la plaji: orasul vechi, zona mircea cel batran, delfinariu, si or mai fi) la orele la care pleaca puhoiul sa zaca intins la soare, mai ales in weekenduri. Regula de baza ramane "ochii in 14", oamenii sunt veniti la relaxare, nu la condus atent si prudent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am avut ceva incidente anul trecut cu masina in Constanta. in rest cu motoreta nu as putea spune ca am avut cine stie ce incidente extraordinare. nebuni care frsneaza violent in fata, ies fara sa se asigure sau intorc fara ca macar sa semnalizeze ...vad si in bucuresti. merg la mare din doua in doua weekenduri deci nu pot sa zic ca am o experienta prea mare cu orasul constanta.

prin Constanta ce-i drept mi s-au parut foarte inguste unele benzi. cu motoreta nu ma deranjeaza ..cu masina e cam aiurea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...