cristonozaura Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 (edited) In perioada 6-7 august 2011 va avea loc a V a etapa a Campionatului National de Motocross unde sunteti cu totii asteptati cu drag. Daca printre voi sunt pasionati care doresc sa fie arbitrii de traseu sunati-l pe Luci 0747686688. Edited August 2, 2011 by cristonozaura Quote Link to post Share on other sites
ChopperVonGal Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Multumim Cu respect Quote Link to post Share on other sites
cristonozaura Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 http://www.sibiul.ro/evenimente-sportive/campionatul-national-de-motocross-etapa-v-cupa-sibiu-2011.html Quote Link to post Share on other sites
nightriderpilot Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 ok,i`m in....... Quote Link to post Share on other sites
bside Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 I'm in Quote Link to post Share on other sites
vrajitoru Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Unde se tine? ca nicaieri nu scrie... Quote Link to post Share on other sites
ChopperVonGal Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 La sfarsitul acestei saptamani Moto-Cluburile EMA si Black Ryders din Sibiu vor organiza Etapa a V-a de Campionat National Individual si Cupa Sibiului la Motocross. Evenimentul se va desfasura pe Dealul Gusteritei, avand urmatorul Regulament Particular si Program de Concurs: Textul e de pe pagina federatiei. Incerc sa fiu acolo Cu respect Quote Link to post Share on other sites
ovisopa Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Am facut azi poze la antrenamente .. o sa incerc sa merg si maine la concurs. Prietenul meu Adi Dragan a filmat si astazi si merge sigur si maine, voi incerca sa prelucrez filmele la noapte dar din cauza prafului vad ca iar au aparut ceva probleme la camera, sper sa am ce pune pe net ... POZE Amatori + Veterani / Campionatul National de Motocross, Etapa V, Cupa Sibiu 2011 Quote Link to post Share on other sites
ChopperVonGal Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Prima mansa Cu respect Quote Link to post Share on other sites
dark_alinutza Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 cateva poze de la concurs dupa munca multa si o pauza meritata intaririle mele si dupa o zi calduroasa o mica racorire in namolul rece iulia nu m-am putut abtine...trebuia sa postez poza asta Quote Link to post Share on other sites
bside Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Incantat de cunostinta ! Ma bucur ca m-am intalnit cu cativa oameni cu "spirit moto" care (inca) se straduiesc sa faca ceva in Romanica asta a noastra. As vrea sa le doresc nervi de otel si o mai buna chibzuire in alegerea reprezentatilor din FRM ! Atasat pun o poza care face cat 1000 de cuvinte Quote Link to post Share on other sites
szasz_andrei Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Fu fain. Mai tarziu dau o fuga pana la Bramac sa le donez nisipul adunat in cele 2 zile. Mai stii, poate le trebe, ca-i moca. Din punctul meu de vedere: - organizare : nota 5 (cu indulgenta 6) - arbitraj : la inaltime (pentru putinii amatori voluntari) - concurs: SUPERB, mai ales datorita celor mici. Sa cresteti mari si la mai multe Norocul lor cu cei de la EMA (si cu noi binenteles). Oricum, am zis: LA ANUL ....NU Respect. Quote Link to post Share on other sites
ovisopa Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Am pus si restu de poze de la antrenamente, le gasiti in aceeasi galerie foto. La pagina 1 sunt Amatori + Veterani, la Pagina 2 sunt poze cu 65cc si 50cc, in pagina 3 apar 85cc si MX1&MX2 iar in pagina 4 doar MX1&MX2, in total 176 de poze. Cele de la concursul propriuzis (duminica) nu stiu daca o sa le mai pun pe net pt ca oricum vad ca interesul e foarte foarte mic ... din pacate. Quote Link to post Share on other sites
cristonozaura Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Va multumim inca odata ( Ovidiu si Adi ) pentru aceste super poze si filmulete..( le.am vazut deja pe youtube ). Sa stiti ca sunt asteptate si apreciate dupa fiecare eveniment. Quote Link to post Share on other sites
AxL_FzR_ Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Saliut , Foarte fain concursu Felicitariii!!!!! Multumiri colegilor!! PS Trebe neaparat sa o vedeti azi sau maine pe Alinutza !!! ahahahahahahahahah Quote Link to post Share on other sites
dark_alinutza Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 da...sunt ca un mic ninja cu bronz de ochelari...pun si o poza dar nu prea se observa...trebuie sa ma vedeti live Quote Link to post Share on other sites
szasz_andrei Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 da...sunt ca un mic ninja cu bronz de ochelari...pun si o poza dar nu prea se observa...trebuie sa ma vedeti live Vedem noi maine. Quote Link to post Share on other sites
ovisopa Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Am pus camera pe spatele lui Bobo, excelenta filmare Felicitari si lui Bobo pt cum se da la varsta lui. VIDEO Butiu Bobo la Campionatul National de Motocross, Etapa V, Sibiu 2011 Quote Link to post Share on other sites
cristonozaura Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 Ce fain... Dar cum l.au incurajat de pe margine prietenii de ce nu arati lumii ? Quote Link to post Share on other sites
ovisopa Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 O pun pe cea mai putin obscena Quote Link to post Share on other sites
Adrian13 Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Foarte frumos . Bine ca a tinut vremea cu voi Quote Link to post Share on other sites
szasz_andrei Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 (edited) Cu permisiunea personajului postez ultima poza legata de topicul asta (pentru anul acesta). Acum ma intreb: oare era berea prea mica sau motoru prea mic? Dileme, dileme... Aaaa, mi-am amintit. Era tricoul prea incarcat de praf, si de, de la o varsta ,era vorba aia :sprijiniti-va... pe ce apucati. Edited August 19, 2011 by szasz_andrei Quote Link to post Share on other sites
gor_dog Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Cu permisiunea personajului postez ultima poza legata de topicul asta (pentru anul acesta). Acum ma intreb: oare era berea prea mica sau motoru prea mic? Dileme, dileme... Aaaa, mi-am amintit. Era tricoul prea incarcat de praf, si de, de la o varsta ,era vorba aia :sprijiniti-va... pe ce apucati. invidiosi.....asta este!!! :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts