SorinSenior Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 In weekendul 12-13-14 august 2011 va avea loc intrunirea de motociclete(de toate felurile),bineinteles cu caracter de petrecere moto. Invitam pe aceasta cale toti motoristi si motoristele care vor sa petrecem impreuna. Locatia dispune de nenumarate locuri de campare pentru cort,la umbra sau la soare,cine prefera ;cateva camere sunt si ele disponibile.Bazin de dimensiuni maricele in care se poate inota,destula pajiste pentru plaja,fotbal sau alte activitati. Sambata seara cand ne-om aduna toti organizam o masa si o cinste,ca sa petrecem pina spre dimineata(gratar din partea casei).A nu se intelege ca vineri nu petrecem. Despre program nu spun decat ca incepe de vineri si se termina cand plecam spre casa. Restul activitatilor gen concursuri mers incet ,baut bere,skandenberg si altele le stabilim la fata locului dupa buna dispozitie a grupului de participanti. Pretul biletului de intrare 10 lei ...de criza. Quote Link to post Share on other sites
lantz Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Multumim frumos SorinSenior!Abia astept sa ne cunoastem!Eu unu nu te stiu.Precizez ca dau un spritz de tohani,avand in vedere ca intrunirea urmeaza dupa ziua mea pe care nu prea am sarbatorit-o! Quote Link to post Share on other sites
Tep Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 cam la cati km de mizil este locatia? mai sunt doritori din ploiesti care sa vina? Quote Link to post Share on other sites
putzy Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Sunt in jur de 12 -14 KM daca nu ma insel. PS. Lantz, tu cred ca o sa ajungi mai tarziu- ma gandesc ca pana te duci la Siriu, pana gasesti vinul de Tohani " aruncat " la rece pana te intorci )... Quote Link to post Share on other sites
Tep Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 este cineva care pleaca din ploiesti? as vrea si eu sa vin! cred ca mai vin si cu niste prieteni. Quote Link to post Share on other sites
lantz Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 (edited) Ultima portiune de 2-3 km nu e asfaltata(de la iesire din valea scheilor,unde faci dreapta,de fapt mergi inainte,soseaua face stanga)dar e drum BUN,am prieteni care au mers pe drumul ala de mai multe ori cu 600rr si nu au avut nici o problema. Edited August 3, 2011 by lantz Quote Link to post Share on other sites
SorinSenior Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 Multumim frumos SorinSenior!Abia astept sa ne cunoastem!Eu unu nu te stiu.Precizez ca dau un spritz de tohani,avand in vedere ca intrunirea urmeaza dupa ziua mea pe care nu prea am sarbatorit-o! Daca e de Tohani, e marfa ! Quote Link to post Share on other sites
Tep Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) Ultima portiune de 2-3 km nu e asfaltata(de la iesire din valea scheilor,unde faci dreapta,de fapt mergi inainte,soseaua face stanga)dar e drum BUN,am prieteni care au mers pe drumul ala de mai multe ori cu 600rr si nu au avut nici o problema. Nu-mi fac probleme de starea drumului eu unul pt ca am motoreta de supermoto care imi permite sa merg si pe drumuri neasfaltate! Edited August 4, 2011 by Tep Quote Link to post Share on other sites
iuli-voshod Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 este cineva care pleaca din ploiesti? as vrea si eu sa vin! cred ca mai vin si cu niste prieteni. S-ar putea sa merg eu de vineri! Ne auzim! Quote Link to post Share on other sites
vNc Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 sa vad cum sunt cu munca ....daca sunt liber ma prezint si eu Quote Link to post Share on other sites
putzy Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Va asteptam pe toti la o intalnire intre prieteni vechi si noi Quote Link to post Share on other sites
piratufm Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 O Sa fiu prezent !!!! Quote Link to post Share on other sites
pedros Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 In weekendul 12-13-14 august 2011 Quote Link to post Share on other sites
andrei67 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 este cineva care pleaca din ploiesti? as vrea si eu sa vin! cred ca mai vin si cu niste prieteni. da sigur, o sa plece destui Quote Link to post Share on other sites
Lolo_ID Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Sa nu uiti tricoul rosu acasa. Quote Link to post Share on other sites
springbreak Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Sorine, sa-mi tii un loc de cazare.... te rog.... Quote Link to post Share on other sites
strut Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Sorine, sa bei un sprit si pentru mine... te rog.... Quote Link to post Share on other sites
SorinSenior Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Sorine, sa bei un sprit si pentru mine... te rog.... Sprit beau amatorii. Eu sunt profesionist... beau tzuica. Sorine, sa-mi tii un loc de cazare.... te rog.... Boschetul nr.6 langa sacamul nr.8... e bine ? Quote Link to post Share on other sites
lantz Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Mhmhm ultima oara la chefu asta am dormit pe scaun...un scaun...si tot mai era unu care intreba "cine doarme?...." Quote Link to post Share on other sites
SorinSenior Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 Mhmhm ultima oara la chefu asta am dormit pe scaun...un scaun...si tot mai era unu care intreba "cine doarme?...." N-am cum sa-mi iau un scaun pe motor, dar imi iau cortul. Multumim frumos SorinSenior!Abia astept sa ne cunoastem!Eu unu nu te stiu.Precizez ca dau un spritz de tohani,avand in vedere ca intrunirea urmeaza dupa ziua mea pe care nu prea am sarbatorit-o! Ca sa ma recunosti te uiti dupa un stegulet rosu la vreo 2m inaltime (pe motor). Quote Link to post Share on other sites
lantz Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Am inteles!Eu o sa am o sticla de tarie in mana!Ne vedem maine!Va asteptam! Quote Link to post Share on other sites
SorinSenior Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Am inteles!Eu o sa am o sticla de tarie in mana!Ne vedem maine!Va asteptam! Cred ca o sa apar pe la 18:30. Quote Link to post Share on other sites
aryku alexe Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Nu mai stati pe ganduri, Mizilu' va asteapta. Locatie super , oameni de nota 10. Haide-ti ca trece vara...Drum bun! Quote Link to post Share on other sites
SorinSenior Posted August 14, 2011 Author Share Posted August 14, 2011 Pozele se pun si sa gasesc aici : Baile Boboci - Mizil Quote Link to post Share on other sites
iuli-voshod Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 (edited) Foarte faina intrunirea; poate una din cele mai faine din ultimele 4 editii! Oamenii cei mai de comitet; baietii de au cantat au facut atmosfera bestiala; multumiri si celui mai bun si vetran dj de la boboci...Piratu'; si multumiri tuturor celor ce au venit la intrunire! Un maaaaare plus pentru investitia facuta in dushuri si in grupurile sanitare; si pentru licorile de la bar foarte eftine! Sper sa ne vedem in octombrie la inceput! numai bine! p.s. astept sa fie adaugate pozele celor ce au facut, in sectiunea "fotografii de la intalnirile motociclistilor" unde a spart gheata @SorinSenior. Edited August 14, 2011 by iuli-voshod Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts