Sari la conținut

YAMAHA FZR 600


adryan_rosca
 Share

Postări Recomandate

mda..crapa carena cumpar alta si alt bot...e f simplu :grinbandit:a mai fost la meserias inainte..dar..nu mai conteaza.Poate eu nu am asa grija de ea cum a avut anteriorul priopietar,si nici nu o pastrez ''curata"" pana la urma e un fier nu conteaza cum al tratezi bine sau rau...tot fier este.

 

vin cu o intrebare,oglinzile au dimensiuni standard la prindere?? sau trebuiesc adaptate/cumparate pentru modelul meu...acum am ramas cu una dar :grinbandit: imi vedeam umerii in oglinzi le am reglat la maxim in toate directiile dar tot pe mine ma vedeam asa ca as vrea altele...sa aud expertii :scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 50
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pt mine motocicleta nu este un morman de fiare.. si pt multi, cand ai mare grija de ea are si ea mare grija de tine !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Face mai mult vopseaua decit motocicleta. In loc sa te duci la meseriash si sa dai sute de euro , mai bine i-ti iei niste anvelope mai aderente. Deaia nu invatza lumea sa mearga pe 2 roti, cheltuie banii fara rost la look si nu au bani de anvelope, auzi, DOT 2003!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt de parere ca partea tehnica este mai importanta dekt o carena sparta...mai ales gumele.imi pare rau ca le am spart dar nu e nici prima tranta care o ia...a luat destule la viata ei.

Aladin1 avem pareri diferite si nu are rost sa ne contrazicem..te salut .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omule, tratezi motocicleta asta ca pe o coaja de dacie cumparata doar pentru carat balegar cu ea. Cum dracu te poti impaca cu gandul "o lipesc cu scotch ca maine cad iar"? Oameni ca tine merita scutere chinezesti!

 

P.S. Despre gume, o sa cazi si cu cele mai lipicioase gume daca nu stii sa inveti.

Editat de rylalex
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omule eu nu am Zis nimik de skotch...o tratez cum vreau e a mea...Fiecare cu parerea lui ca doar e forum ...o fac praf iau alta care e problema e doar am postat ce am crezut eu ,sa incep sa scriu c i am luat gume noi,am reglat carb tehnic este facuta beton nu are nici un defect pentru varsta ei ...da domneee nu e carenaaa aaaaa carenaaa are chit vaii e

Praf d o la fier tu crezi ca mie imi pare bine ca le am stricat dar ce sa fac sa ma intork in timp in 93 sI sa iau carene originale....mi se pare mie sau ai cam trecut la extrem nu vreau certa am cerut o parere am primit injuraturi....cam dezamagit unii dintr voi mi se pare ca vreti sa fie ca in showroom...visuri tataa !!!!!!!rog un moderator sa stearga topicul meu nu doresc sa devina un subiect de contraziceri inutile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adrian stai putin mai linistit, si incearca sa adopti o atitudine normala in care sa se poata dialoga, nu te injura nimeni dragule, doar ai intrat in contact cu alti motociclsti ca si tine unii mai proaspeti altii mai experimentati, nu se da nimeni cocosi aici stai linistit, unii ne cunoastem personal... acum daca eu am alte pareri .. tu nu trebuie sa te superi, si trebuie sa fi constient ca deaia exista service moto, vopsitorie.. sa nu facem noi pe trotuar,, sau daca facem pe trotuar trebuie avut grija sa facem exact ca in service sau mai bine, daca facem cum vrem noi atunci nu trebuie sa ne suparam cand impartasim si cu altii ideile noastre, auzim de la mai multi oameni.. ce au in cap si decide fecare pt el, nu intelg de unde atitudine asta si tonul asta cand eu am vorbit foarte frumos cu tine spre ex., si pt ce vrei sa stergi topicul ca nu suntm de acord cu tine? nu inteleg!! CE vrei sa fac daca am motocicleta impecabila si o tin in casa la caldurica.. sa ma scuz ca este curata si impecabila?

Si te rog frumos sa nu mai fi nervos ca nu faci nimic si ne "dai" si noua.. nimeni nu a incercat sa fie ostil pe topicul asta.. este doar un limbaj forumistic, sa nu uiti ca am intrat in discutie sa ajut un nou motociclist cu cateva din experientele mele, nu sa ma cert, sa fiu ostil , sa ma cacao pe mine, foarte frumos pot sa nu mai scriu, dar o fac cand are rost !!

JAGI are mare dreptate.. cele mai importante sunt cauciucurile, franele si reglatul suspensiei corespunzator.. scapi cu viata !!

 

uite asa este frumos sa arate !!!! ESTE MOTOCILCETA TA!!

post-40356-0-11442800-1324133802_thumb.jpg

post-40356-0-71971400-1324133824_thumb.jpg

post-40356-0-46196900-1324133839_thumb.jpg

post-40356-0-25312700-1324133854_thumb.jpg

post-40356-0-32758800-1324133873_thumb.jpg

Editat de aladin1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu prefer sa ii fac mecanica cat mai buna si apoi sa ma ocup de aspect, dar e de mentionat ca nu am carene mai deloc si ar fi un efort financiar prea mare pentru a-i cumpara un set nou. Nici SH nu prea se gasesc asa ca am lasat-o balta.

 

Parerile sunt impartite. Pana la urma, mecanica e ce conteaza. Cand mergi pe moto nu prea ai timp sa-i admiri vopseaua si stickerele, dar daca ai o anvelopa proasta si la prima frana ai cazut, e posibil sa-ti admiri motocicleta in timp ce decoleaza. Totusi, daca tot te-ai apucat de ea, incearca sa o faci cat mai bine, doar nu o vopsesti in fiecare zi. Imi place ca ai reparat carenele singur, insa macar vopsitul sa fie realizat cat mai profi.

 

Capacul sudat e ok, nu-i problema. Asa e si al meu. Cand am cumparat motorul aveam o gaura maricica, mare de fapt, in capacul de la alternator, bagai cateva degete prin ea si tot sudata a fost. Atat timp cat nu curge sau se prelinge, totu e ok.

 

M-am uitat acum la poze. :yikes: . Arata impecabil. Aproape.

Editat de skvj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am eu niste carene de fibra pt zx6r 2008 inclusiv parbriz..adica setul complet.. cu mici modificari le pui si arata ... super !!!

Editat de aladin1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

150 euro carenajul si 100 lei parbrizul.. ce mai vrei pomana de atat !!! Carenajul este complet se monteaza usor.. trebuie doar sa faci cadru de bord si prinderile pe lateral.. niste cleme mai bine zis.. cu aproximatie treaba de o zi.

 

aladin carenele merg si pe k6 1000?as vrea sa ii schimb putin aspectul...

adryane nu te cunosc dar tare mi-e ca o sa iti iasa reparatia si te apuci de facut carene la baieti. bafta

AHAAAA tu esti baiatul din poza pusa de mine...

Tu nu esti cumva Surubel?

Prieten cu mine??

Tu esti Surubele !! .. ce mai faci?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M am suparat mai tare de ala cu dacia si balegaru lui..in fine gata. da o sa ma gandesc cu carenajul mi ai dat de gandit:)) sincer iti zic aladin eu m am apucat de carene de plictiseala...un mic proiect cand am cazut le am dat dauna totala..era rupta in 2 am lipit sa vad ce iese..sorin stie(aka surub)e suntem colegi la work...dak stii de cine vb nu o sa las eu motoru asa ...iarna de plictiseala omu mai incearca/strica..ce era deja stricat ms te salut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 1 month later...

le am in garaj asteapta vopsea,mai am pana la sfarsitul lunii asigurare dupa o desfac :grinbandit:,caut si niste oglinzi si o scot cand e gata complet, am comandat stickere monster energy .:bounce:

 

update :grinbandit: oglinzi noi,semnale noi,am terminat botul de facut,vopsit capete ghidon(erau negre si julite),am vopsit cadru spate si bascula st/dr,si ce mai era pe acolo ce necesita atentie sa arata mai bn :scratch:

 

carena am terminat cam 70% dar am dat de o problema am mai rupt o prindere de sus...o sa o duc la un mester gasit pe aici pe forum sa ai faca ureche de prindere la loc..

astept niste stickere prin curier...si ASIGURARE :angryfire:

 

back :moron: still going hard!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa nu iesi cu ea daca ploua, nu se merita. Am iesit ieri si am bagam cam 100 de km, ~35 in afara, restul in oras. E frig, ploua, te uzi, nu mai e nici o placere sa te dai pe motor. Sper sa se incalzeasca cat mai repede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

update acum arata asa,functioneaza perfect...din pacate DE VANZARE! pret 1100 eur neg

 

bixenon montat recent,alarma cu pornire,placute noi,ulei nou(1 litru de rezerva),furtune fata racing,a stat numai in garaj unde este si in mom de fata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

Salut baieti. Am cumparat un FYR si nu stiu exact ce model este. Putere, tip motor etc. La ce m-as putea uita sa-mi dau seama?



Salut baieti. Am cumparat un FYR si nu stiu exact ce model este. Putere, tip motor etc. La ce m-as putea uita sa-mi dau seama?

Scuze, FZR 600

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...