Sari la conținut

plimbare 3-4 oct 2011


dudu1307
 Share

Postări Recomandate

revin cu traseul pe care a trebuit sa il aman saptamana trecuta.

so. plecare pe cheia, ajuns in brasov, vizitat tot ce e frumos si important acolo, urcat la tampa.se cauta loc de campat-un foc de tabara un gratarel, o visinata o stevie pe gratar... intoarcere pe rasnov, bran rucar targoviste. (vazut castele si pesteri) apoi de la targoviste, depinde de timp, ori o taiem direct spre ploiesti, ori pe moroieni spre sinaia si apoi intoarcere pe dn1.

este traseu turistic. nu alergare. mai merge un kle500 cu noi(fazer 600). oricine e binevenit, se stabileste o viteza rezonabila de comun acord. suntem obisnuiti sa mergem cu un chopper la 100 . bine, nici 60 in afara. in sate si localitati...cat mai legal. :) again, este plimbareala de weekend.

plecare probabil la 9 jumate sambata.

Editat de redhair
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

3-4 oct e luni si marti...

Noi plecam sambata si duminica (1-2 oct) intr-o tura de Transalpina, cu intoarcere pe la Inotrsura Buzaului - Siriu.

 

Traseul ar fi cam asta: http://www.mopedmap.net/route/1276143

Plecarea e cam la 8 dimineata din Bucuresti, innoptam pe langa Paltinis, la o pensiune ceva, cu gratare si beutura. Restul meselor pe drum, ca om gasi ceva carciumi pe traseu.

 

Daca iti surade ideea, ne anunti :)

Pagina turei e aici: http://www.facebook.com/event.php?eid=271751552848046

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Traseul e asta:

http://www.mopedmap.net/route/1276143

 

Este integral pe asfalt, mai bun sau mai prost, dar in general bun sau foarte bun. Deoarece e destul de lung traseul, vom innopta la jumatatea drumului, la PăltiniÂş, sau pe langa, unde se va lăsa Âşi cu grătare, beutură Âşi somn. Cine vrea Âşi femei/bărbați, sa-Âşi aducă de acasă.

 

Plecarea se va face Sambata dimineata devreme (la 8 plec eu, ca nu ma grabesc pe autostrada, iar niste amici cu vitezane pe la 8 si jumatate, si facem jonctiunea la Pitesti), de la PETROM-ul de dinainte de Metro Militari si McDonalds (http://g.co/maps/bnk7u). Drumul pana la Rânca, chiar daca nu pare prea lung, se face cam in 4 ore, si e bine sa fim acolo inainte de pranz, ca sa prindem lumină si căldură pe Transalpina, Âşi nici sa nu ajungem foarte târziu la PăltiniÂş.

 

Cam asta am scris eu pe facebook, la event. Daca mai ai intrebari, ori pe PM, ori pe facebook (http://www.facebook.com/event.php?eid=271751552848046), ori aici, pe topic :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai e in functie de cum preferi sa mergi... pe autostrada n-as merge mai repede de 100-110km/h, de-asta plec la 8 fix de la PETROM-ul de dinainte de Metro Militari si McDonalds ( http://g.co/maps/bnk7u ).

Ceilalti doi care s-au anuntat au zis ca ei merg mai repede (150-200km/h), asa ca vor pleca pe la 8 si jumatate, ca sa ajungem simultan in Pitesti.

 

Mai departe, probabil se va merge cu 100 in afara localitatilor si cu vreo 70 in sate. Daca mi se pare ca se merge imprudent, voi lasa "vitejii" sa se duca inainte, urmand sa-i ajung la popasuri. Dar mai vorbim... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

redhair nu vii?

pe transalpina fusei anul asta. si anul trecut. da da stiu e superb e awesome cum vrei tu... dar vreau musai sa fac traseul asta turistic prin brasov... suddenly i have this cultural urge... soo... i need to satisfy it.

chiar stateam sa ma gandesc daca nu ne-am putea intalni in brasov... dar mi-am facut planul sa fiu sigura ca imi ies cat mai multe puncte cheie din traseu:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...