Sari la conținut

Sicanare inainte - bataie dupa (Bucuresti)


Japon
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 205
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pai sparg tot carenajul la motorul unui prieten ma lovesc si adica sa stau sa ma uit la el cum rade normal am sunat 2 toavarasi si sa rezolvat problema si acuma ma judec cu un prost pt ca era sa mor si am mai avut de platit si motoru si tot eu sunt vinovat :baldy:

 

 

civil... copilarii....

 

eu n-am batut pe nimeni insa am pedepsit cativa.. nici unu nu a reclamat organu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie astazi un sofer nesuferi care conducea o masina de teren , ce face idiotul?ma vede ca vin si imi franeaza brusc de depasit nu am avut cum ca aveam din contrasens , ies de pe carosabil abia am

 

reusit sa opresc motorul si ii fac semn cu mainile ce faci ma...ce face omul care avea vreo 50 si ceva de ani.Se da jos si incepe sami reproseze ca nu pastram distanta ca mergeam tare si a sarit la

 

bataie ca sun la politie ca sunt bazat si ca am pile si te ingrop si chesti din astea de cocalar.Ce e de facut cu un om din asta? ca dacal bati primesti amenda si daca vine politia tot eu cad de vinovat ca

 

asa e tot timpul :baldy::baldy::baldy:

Stiu ca e neplacut ce ai patit. Totusi trebuie sa pastrezi o anumita distanta, tocmai pentru cazuri de acest gen cand iti franeaza brusc. Nu vad cu ce a gresit soferul in cazul asta. Daca aveai o distanta mai mare, opreai in siguranta. Cu cat creste viteza de deplasare, cu atat maresti distanta fata de cel din fata ta. Ca te-a injurat e aiurea, dar nici tu daca erai cu cei doi tovarasi nu cred ca procedai altfel. O intrebare : singur de ce nu ai rezolvat problema cu ala ? Banuiesc ca esti un tanar in putere, iar ala avea 50 si ceva de ani...Ti-a fost frica ca te innoada ala fara tovarasi ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi place ca-ti place sa-ti dai singur in cap, practic imi dai dreptate cu fiecare post.

In filmul de mai sus:

 

- aproape toti (*) motociclistii/scuteristii au mers printre ultima si penultima banda -> exact ce spuneam eu. Toti soferii stiu asta, stiu la ce sa se astepte, nu stau cu frican-n sin ca vine un bou pe partea cealalta, taind brusc din spatele altei masini, ca sa nu-l mai vada si salveze nimeni

 

"

eu mi-am dat seama, soferul - ma scuzati, CONSERVARUL NENOROCIT - e un bulangiu pentru ca nu l-a PROTEJAT pe motociclist si nu i-a respectat DREPTUL acestuia de a circula printre masinile din coloana. ar trebui ars pe rug pentru asta, cel putin. mai ales ca coloana era infinita... asta deja e agravare.

 

ia de citeste de acu' cateva zile ca ai memorie scurta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te contrazici. Respectul se cistiga => circuli dupa Cod; daca te bagi printre coloane, iti asumi faptul ca esti in ilegalitate si nu mai pretinzi sa fii respectat. Nu poti pretinde dupa ce o comiti, sa fii RESPECTAT.

Ala cu masina nu-ti face loc nu "de-al dracu", ci pentru ca el circula regulamentar. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa te muti stinga dreapta pe banda pe care mergi pentru ca din toate partile apar tot felul de viteji care considera ca li se cuvine ceva. Ba mai mult, vitejii respectivi sint de multe ori atit de prosti, inciti se baga, in acelasi timp, unul pe dreapta si unul pe stinga aceleieasi masini. Logic, cel putin unul din ei va pretinde ca nu a fost "respectat", pentru ca soferul nu i-a facut loc, "de-al dracu". Iar in final vin alti 200 pe un forum care stiu dinainte ce s-a intimplat si cine avea dreptate.

frate meleu .... nu pot sa te citesc pana la capat.. tu ai auzit de bun simt? Uitate in toata europa cum se merge cu motocicleta, nu in jungla asta de tara plina de orgolii pe burta goala.

Si sa intru in lumea ta .. pai ce parere ai sa te trezesti cu mine in fata ta eu fiind cu jepul, si sa-ti trantesc o frana regulamentara se te legugeasca bancile pana repari masina? Exact, regulamentar, de "bun simt" eu brusc ma sperii de o veverita si opresc instant 2 tone in fata ta si faci masina praf. In momenul cand franez sunt un jegos plin de frustrari cu o copilarie friguroasa si cand ma dau jos afisez stereotipiile caracteristice omului "bun la suflet". Ce faci? sau Este frumos?

 

Si on tpic.. eu spre ex. conducatorului auto ii "ofer totul", ignor orice nu ma poate face sa ma ranesc, dar in momentul cand constat ca omul a facut intentionat o manevra pentru a ma tavalii .. :disappointed: ma dezlantui.

Daca informatiile sunt corecte motociclistul a avut dreptate, deoarece nu a lovit decat pe unde a scos scuipatul si a injurat degeba, omul educat cu masina straina, FRUSTRATUL DREACU.

Editat de aladin1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inca ceva.. trebuie precizat ca din postarile facute, o minte simpla poate intelege ca totul se rezolva cu bataia si ca trebuie aplicata de fiecare data cand suntem deranjati de ceva ..GRESIT.. bataia apare cand se atenteaza la fizicul tau, si mereu trebuie inceputa de tine cu un neveu foarte violent urmat de alte lovituri fara a lasa adversarul sa rasufle, DAR trebie analizata foarte bine persoana care intentionam sa o educam CA acel individ dupa ce ca m-a umilit verbal, ma poate umili si fizic.

Vointa nu este totul.. pe langa ea trebie sa avem un fizic putin lucrat, o viata normala, nu stat in club pana dimineata, fumat in draci etc pt ca mereu trebuie sa fi pregatit de bataie oriunde oricand, si sa ai mereu o scapare in caz de esti incoltit, sa pleci de acasa oriunde pe planeta fara o arma alba la tine este o mare imprudenta.(cutter spre ex. ca nu se leaga nimeni de tine)

Am scris cateva din regulile elementare in caz de scandal, fara ocolisuri sa inteleaga toata lumea si sper sa nu ma injure cineva, dar pana la urma cand ambele parti sunt inarmate este pace si fericire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Puteti sa-mi sariti si mie in cap dar trebuie sa remarc ceva. :)

 

Colegul de forum asdg s-a exprimat civilizat si a adus argumente care sa-i sustina toate ideile formulate. In schimb a primit numai injurii si pumni virtuali de la unii dintre membrii forumului. NU spun ca sunt de acord cu legalitatea asta dusa la extrem. Spun doar ca a fost tratat nedrept.

 

Foarte buna remarca celui ce a zis ca si motociclistii ar trebui sa ia RATB-ul daca nu se simt in siguranta in trafic...

 

Pe de-o parte recunoasteti si voi ca in ultimii ani s-a schimbat mult situatia motociclistilor in traficul bucurestean (in sensul ca si conservarii sunt mult mai constienti de existenta celor pe 2 roti in trafic) pe de alta parte muriti daca asteptati si voi la un semafor pentru ca un (cuvant urat) din 100 de soferi normali nu vrea sa va lase sa treceti in fata lui... Ma intreb cum va manifestati acum 5-7 ani cand erati invizibili in trafic.

 

Cel mai tare ma deranjeaza ideea de distrugere. Stiti cat costa o oglinda spre exemplu? Voua v-ar conveni daca v-ar tranti cineva ghete in rezervor daca faceti ceva gresit in trafic? Sunt sigur ca nu... Va dati mari justitiari dar mergeti cu numarul ascuns. Voua v-ar conveni sa va tranteasca unul cu masina si sa nu aiba numar?

 

Recunosc ca fac loc motociclistilor de fiecare data cand sunt in coloana chiar daca asta inseamna sa mut masina.Inteleg foarte bine ca nu ma ajuta cu nimic daca ii tin in loc; din contra fac un lucru bun si or sa ma dezmierde mai multi ingeri cand o sa urc la cer. :)

Recunosc ca si eu ma bag printre benzi cu masina sau ca merg pe banda de urgenta pe autostrada cand sunt accidente si se formeaza ambuteiaje (si mi se intampla si mie sa ma blocheze cate unul doar de dragul de a ma bloca).

 

Traficul a ajuns de asa natura incat facem fiecare tot ce putem pentru a scurta cat putem timpul de deplasare. Mi s-a intamplat saptamana trecuta sa fac 1h:20 de minute din Militari pana in Pantelimon cu toate ca am folosit multe "artificii". Drept urmare a doua zi mi-am facut abonament la metrou si am constatat ca in anumite destinatii ajung in jumatate din timpul pe care l-as fi facut cu masina.

 

Trebuie sa fim mai toleranti unii cu altii si sa terminam cu "rautacismele" si violenta. La un moment dat violenta asta poate duce la ceva foarte grav.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aici gresesti un pic, nu cred ca daca cineva isi cere scuze ca a gresit cu ceva mai grav isi pierde oglinda...dar daca esti tare in gura si tot tu faci pe nebunul dupa ce era sa trantesti vre-un frate motosticlist...atunci meriti si daune ... foarte multi soferi au inceput sa fie civilizati, sa-si ceara scuze daca gresesc si sa multumeasca mirati atunci cand ii lasi sa intre de pe stradute...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

jeez... ce e aici invazie de apărători ai "dreptului" conservarlor? sau se amuză careva de pe conturi noi?

 

"Cel mai tare ma deranjeaza ideea de distrugere. Stiti cat costa o oglinda spre exemplu? Voua v-ar conveni daca v-ar tranti cineva..." ... dar aia e că consevele (cacaofonia e cu scop, dă culoare situației...) trântesc motoare... Âşi nu se duce doar oglinda... apropo de distrugeri... confratele tău conservar care a demarat în trombă după ce eu eram întins cu tot cu motor pe jos că el a vrut musai să depăÂşească unde nu ar fi trebuit a avut ceva apăsări despre daunele mele de la moto? Âşi câte cazuri or mai fi...

 

apropo o fi vreunu care să urle pe vreun forum auto pentru "drepturile" motocicliÂştilor?

sau motoriÂştii au adus soferii auto la disperare? nu cred.. ridicol...

 

deci hai să o lăsați baltă... IAR CHESTIA CU "pe de alta parte muriti daca asteptati si voi la un semafor pentru ca un (cuvant urat) din 100 de soferi normali nu vrea sa va lase sa treceti in fata lui..." este deplasată cel puțin. Âşi merge Âşi invers: pe de altăparte moare la semafor un (cuvânt urât) din gârla de conserve dacă un motor se strecoară în fața lui? oricum nu e incomodat de ăla UN motor ci de cei 99 de confrați ai lui cu care se spoieÂşte Âşi se clacsonează permanent...

 

cum era faza cu completarea profilului? să se facă o categorie "Conseva Anonimă" Âşi să posteze acolo...

 

geez.. din gâla nesfârÂşită de căruțe care-mi fac zilnic viața mai deosebită într-un mod negativ se treziră unii să fie moraliÂşti cu noi la "noi acasă"?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorin83 adica 28 de ani eu am 29 :bigstar: ai dreptate ca nu trebuie sa fie nimeni rau si ca vrem sa nu mai fie razboaie rautati in trafic si toata lumea sa se poarte exact ca in familie.

 

Un motociclist fata de o pitipoanca care se rujeaza la volan, are o mare problema.. si anume ca viata si principalele oase ale lui sunt in mana altora.. si asta man.. te face sa fi foarte radical si serios. Pentru baiatul cu covrigul in mana totul se termin (in caz de accident) doar cu o sperietura zdravana si masina avariata in schimb sute de motociclisti nevinovati.. acum sunt in pamant pentru ca cineva a intrat pe rosu, a intors fara sa se asigure (pacat ca nu merg si trenurile pe strada)etc, si foarte multi sunt nenorociti pe viata. Asta nu intelegi tu.. faptul ca eu cand ies cu motocicleta nu-mi permit sa fac arogante si glume pentru ca orice problema se lasa cu spitalizare.(nu da ex sifilitici care merg ca tampiti si nu le pasa de oscioarele lor).

Si inca ceva sorine.. soferii antitalent (adica prosti) ca procent este mult mai mare fata de motociclisti, pentru ca este tolerat, "protejat" ,are 4 roti cand franeaza aiurea, in schimb un motociclist care se crede indemanatic si saracul nu este.. natura il exclude foarte repede, ori se sperie si o vinde (mai rar) ori o farama si nu pateste nimic, ori apare la stiri, deci sunt mult mai multi stangaci cu auto decat cu motocicleta.

Editat de aladin1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorin83 adica 28 de ani eu am 29 :bigstar: ai dreptate ca nu trebuie sa fie nimeni rau si ca vrem sa nu mai fie razboaie rautati in trafic si toata lumea sa se poarte exact ca in familie.

 

Un motociclist fata de o pitipoanca care se rujeaza la volan, are o mare problema.. si anume ca viata si principalele oase ale lui sunt in mana altora.. si asta man.. te face sa fi foarte radical si serios. Pentru baiatul cu covrigul in mana totul se termin (in caz de accident) doar cu o sperietura zdravana si masina avariata in schimb sute de motociclisti nevinovati.. acum sunt in pamant pentru ca cineva a intrat pe rosu, a intors fara sa se asigure (pacat ca nu merg si trenurile pe strada)etc, si foarte multi sunt nenorociti pe viata. Asta nu intelegi tu.. faptul ca eu cand ies cu motocicleta nu-mi permit sa fac arogante si glume pentru ca orice problema se lasa cu spitalizare.(nu da ex sifilitici care merg ca tampiti si nu le pasa de oscioarele lor).

Si inca ceva sorine.. soferii antitalent (adica prosti) ca procent este mult mai mare fata de motociclisti, pentru ca este tolerat, "protejat" ,are 4 roti cand franeaza aiurea, in schimb un motociclist care se crede indemanatic si saracul nu este.. natura il exclude foarte repede, ori se sperie si o vinde (mai rar) ori o farama si nu pateste nimic, ori apare la stiri, deci sunt mult mai multi stangaci cu auto decat cu motociclet

 

:peace: Ai pus punctul pe I, Bravos :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorin83 adica 28 de ani eu am 29 :bigstar: ai dreptate ca nu trebuie sa fie nimeni rau si ca vrem sa nu mai fie razboaie rautati in trafic si toata lumea sa se poarte exact ca in familie.

 

Un motociclist fata de o pitipoanca care se rujeaza la volan, are o mare problema.. si anume ca viata si principalele oase ale lui sunt in mana altora.. si asta man.. te face sa fi foarte radical si serios. Pentru baiatul cu covrigul in mana totul se termin (in caz de accident) doar cu o sperietura zdravana si masina avariata in schimb sute de motociclisti nevinovati.. acum sunt in pamant pentru ca cineva a intrat pe rosu, a intors fara sa se asigure (pacat ca nu merg si trenurile pe strada)etc, si foarte multi sunt nenorociti pe viata. Asta nu intelegi tu.. faptul ca eu cand ies cu motocicleta nu-mi permit sa fac arogante si glume pentru ca orice problema se lasa cu spitalizare.(nu da ex sifilitici care merg ca tampiti si nu le pasa de oscioarele lor).

Si inca ceva sorine.. soferii antitalent (adica prosti) ca procent este mult mai mare fata de motociclisti, pentru ca este tolerat, "protejat" ,are 4 roti cand franeaza aiurea, in schimb un motociclist care se crede indemanatic si saracul nu este.. natura il exclude foarte repede, ori se sperie si o vinde (mai rar) ori o farama si nu pateste nimic, ori apare la stiri, deci sunt mult mai multi stangaci cu auto decat cu motocicleta.

+1 As mai adauga urmatoarele : priveste cu atentie masinile din trafic, lovituri pe aripi, pe bare, usi strambe etc. Gandeste-te ca aia cu asemenea semne de buna purtare, daca erau pe motocicleta si fie din vina lor fie din vina altora primeau acele lovituri, poate erau in carje sau nu mai erau de mult. O simpla lovitura usoara te poate dezechilibra si sa te arunce sub vreo masina. Tabla masinii te apara, scapi doar cu asemenea semne. ,Tabla' motorului nu te poate apara. De aceea la anumite sicane greseli ale celor cu masina raspundem cu violenta, caci nu putem gusta asemenea glume.Am 50 de ani aproape, sa vina un agarici sa ma scurteze de zile doar asa ca are chef de glume sau e incapabil ? Daca mai e si arogant cum trebuie sa reactionez ? Unii se pot abtine se pot controla, altii isi pierd firea. Editat de fast_arrow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

- de obicei sunt f calm in trafic

- de obicei nu prea am masini pe langa mine, fac tot posibilul sa plec primul de la semafor (uitandu-ma in prealabil sa nu treaca vreunu ca-n bancul cu meseriasii)

- de obicei sunt prea plcitisit sa ma iau cu idiotii in gura, pur si simplu ii ignor

- de obicei daca e sa ma iau in gura cu unu care a comentat ceva, il ichid destul de repede din vorbe.

- de obicei nu sar la bataie, decat daca sunt atins, eu sau utilajul meu, aici includ si flegma.

 

ca sa rezum: raspund cu aceeasi moneda.

comentezi? comentez si eu...

injuri? injur si eu...

scuipi? iti iei bocanc/oglinda.

ai pus mana pe mine (daca se ajunge acolo) - dau!

 

in alta ordine de idei, ca sa claruificam odata si pt totdeauna:

 

Art. 152. - (1) Se interzice depasirea vehiculelor:

 

k) în locul unde s-a format o coloana de vehicule în asteptare, daca prin aceasta se intra pe sensul opus de circulatie.

Editat de MotoRocker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai uitat de litera i

i) cand pentru efectuarea manevrei se incalca marcajul continuu, simplu sau dublu, care desparte sensurile de mers, iar autovehiculul circula, chiar si partial, pe sensul opus, ori se incalca marcajul care delimiteaza spatiul de interzicere;

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Puteti sa-mi sariti si mie in cap dar trebuie sa remarc ceva. :)

 

Colegul de forum asdg s-a exprimat civilizat si a adus argumente care sa-i sustina toate ideile formulate. In schimb a primit numai injurii si pumni virtuali de la unii dintre membrii forumului. NU spun ca sunt de acord cu legalitatea asta dusa la extrem. Spun doar ca a fost tratat nedrept.

 

Foarte buna remarca celui ce a zis ca si motociclistii ar trebui sa ia RATB-ul daca nu se simt in siguranta in trafic...

 

Si anumiti soferi daca se simt amenintati de motociclisti pot lua RATB-ul. :D

 

Pe de-o parte recunoasteti si voi ca in ultimii ani s-a schimbat mult situatia motociclistilor in traficul bucurestean (in sensul ca si conservarii sunt mult mai constienti de existenta celor pe 2 roti in trafic) pe de alta parte muriti daca asteptati si voi la un semafor pentru ca un (cuvant urat) din 100 de soferi normali nu vrea sa va lase sa treceti in fata lui... Ma intreb cum va manifestati acum 5-7 ani cand erati invizibili in trafic.

 

Nu murim daca un sofer ne blocheaza. Dar ne cam apuca damblaua cand ne injura ori ne scuipa cate un ratat de sofer.

Acum 5-7 ani nu ma vedeau soferii deci nici nu ma scuipau. Traiam si eu cum puteam printre ei in liniste si pace.

 

Cel mai tare ma deranjeaza ideea de distrugere. Stiti cat costa o oglinda spre exemplu? Voua v-ar conveni daca v-ar tranti cineva ghete in rezervor daca faceti ceva gresit in trafic? Sunt sigur ca nu... Va dati mari justitiari dar mergeti cu numarul ascuns. Voua v-ar conveni sa va tranteasca unul cu masina si sa nu aiba numar?

 

M-a trantit un taximetrist acum ceva ani. Avea numarul murdar si a fugit. Se intampla de ambele parti sa existe justitiari. Razboiul il vor castiga cei mai puternici. Soferii ne deschid portiere in fata, noi le rupem oglinzi. Soferii ne pun frane bruste, noi le dam picioare in portiere. Diferenta este ca noi suntem mai motivati sa ii calcam pe cap decat sunt ei.

Cu legile din tara asta ne acuzi ca facem orice sa ramanem in viata ori sa ramanem intregi?

 

Trebuie sa fim mai toleranti unii cu altii si sa terminam cu "rautacismele" si violenta. La un moment dat violenta asta poate duce la ceva foarte grav.

 

E greu sa fii tolerant cu soferul care intoarce pe dubla continua stiind ca unul ca ala a bagat doua tije in piciorul prietenului tau. E greu sa fii tolerant cu unul care trece pe cedaza trecerea ca pe soseaua lu' tasu' stiind ca unul ca ala a bagat in mormant unul ca tine.

Si evident ca e greu sa fii tolerant cu unul care te scuipa si te injura.

Eu sunt un tip destul de tolerant de felul meu. Mai face unul cate o manevra eroica si opresc la semafor langa el si il privesc. Doar il privesc. Unii se uita in alta parte deci sis dau seama ca sunt prosti. Altii ma saluta si imi dau seama ca mai au o sansa si stiu ca au gresit. Dar exista si ultima categorie care ma intreaba care e problema. La aia merita sa le explici care e problema. Si daca ii dai un carbon in bot ai si tu dreptul sa ii intrebi care e problema.

Si daca ceva grav se va intampla din cauza violentei atunci macar se va lamuri care e problema.

 

 

Si daca legea nu ne protejeaza avem dreptul sa ne protejam cum putem.

Am dreptul sa circul cu ce vehicul doresc fara ca acest drept sa imi fie ingredit de cineva ori sa imi fie pusa viata in pericol.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nimic grav nu se intampla din cauza violentei...romanii traiesc cu frica...le e frica pana si de spalatorii de parbrize...asta vara imparteam picioare in portiere fara stres, dar numai celor care meritau...si daca au curajul necesar...sa vina dupa mine...eu doar m-am sprijinit de masina...s-a strambat? ghinion. :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai uitat de litera i

i) cand pentru efectuarea manevrei se incalca marcajul continuu, simplu sau dublu, care desparte sensurile de mers, iar autovehiculul circula, chiar si partial, pe sensul opus, ori se incalca marcajul care delimiteaza spatiul de interzicere;

 

si unde zice ca n-ai voie intre benzi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Ala care a filmat era la o distanta considerabila. Cum dracu a vazut el flegma aia si a auzit injuraturile? Povesti de adormit copiii.

Ala din masina l-a injurat si l-a scuipat dupa care a stat cuminte si si-a luat-o? Nu prea e credibil.

 

Astia care au timp de sicane au plecat de acasa cu capsa pusa. Ca si aia care se duc la meci sa se bata.

 

Te contrazic.

 

In 2006 sau 2007 cand inca faceam parte din donatorii de organe din RO BUC (acum fac parte din cei din LON UK) faceam zilnic drumul Titan Balta Alba - Casa Presei Libere via Floreasca unde lasam pretena la jobarie.

 

Drumul ma ducea prin fata Televiziunii, acolo unde era drum super ingust, doua benzi meschine, cam asa cum sunt marea majoritate pe aci prin Londra. Eh si cum crosetam eu printre masini, stationare sau aproape, un meser de sofer care era oprit a dat cu masina peste mine intenntionat cand am vrut sa o iau prin fata lui. Nu m-a lovit f tare, dar a fost super enervant mai ales ca s-a oprit cu roata pe piciorul de sprijin. In timp ce incercam sa trag piciorul de sub roata i-am spus imbecilului vreo doua la care el a iesit din masina.

 

Doar ce am avut timp sa smulg piciorul de sub roata si sa pun mobra pe cric. Idiotul era mare de tot, eu echipament de vara, casca, armura, manusi cu protectii hard si genunchere, aratam ca robocop. Cand am vazut ca idiotul se da jos la mine am zis ca ori e f prost ori e Brusli. Din nefericire aveal valul rosul in fata ochilor si am reactionat violent: i-am ars un pumn sau doi si a cazut, apoi spre rusinea mea i-am carat vreo doua picioare.

 

Nu va spun, toti rumunasii nostrii aflati in statia aia de 135 au inceput sa vocifereze si sa ma injure, de parca eu l-am pus pe idiot sa se dea jos din masina si sa vina amenintator spre mine. Unul dintre idioti a si aruncat cu un corn sau o gogoasa spre mine in timp ce ma caram de-acolo.

 

Pe scurt, da ideal este sa te poti controla si sa poti da ignore tuturor gibonilor, mai ales ca enervandu-te esti mult mai expus. Mai nasol este ca e foarte greu de pus in practica treaba asta.

 

Si mai nasol este ca in vreun an, poate doi o sa fac din nou parte din grupul donatorilor de organe din RO BUC si mi-e groaza.

 

Tin sa mentionez ca in 4 ani de stat in londra nu am avut parte de nici o altercatie pe strada.

 

pe cuvantul tau? eu spun ca e inca o dovada a faptului ca toata lumea e tare`n gura si cam atat .. fatalai si fricosi..

 

Super de acord cu ce ai spus.

 

In sustinerea afirmatiei va mai spun o poveste: Veneam din Vama pe la Ostrov (cu masina de data asta). Coada mare la bac, cam un kilomtru de coada si circula un singur bac.

 

Dupa o asteptare destul de lunga destul de placuta ca beam bere (nu conduceam eu :D) eram acolo in fata cand vin in tromba trei masini pline de cocalari cu marghioalele lor. Primul a trecut ca nu avusei timp de reactie dar am avut timp sa ma pun in fata celorlalte doua.

 

Nu va spun ca au coborat fo 4 mailati, grasi, urati, cu lanturi, cu amenintari d-ala ca te taiem, te facem sa moara mama and stuff. Eu eram in masina cu pretena, cu un amic Danny care era si el la un moment dat pe forum pe aici si cu prietena lui. Danny e un tip de 1.65 si vreo 60 de kile si era destul de trotilat ca bause bere non stop.

 

Deci se poate spune ca nu eram intr-o situatie de invidiat. Eu cand am vazut cum sta treaba am dat tel la 112 fara sa ma dau din fata masinilor ce voiau sa fenteze coada. Am explicat pe scurt ce si cum si aia de la politie spunea ca nu are ce sa faca, nu stie unde sa trimita echipaj uatreva, romanism pur. Eu ma faceam ca le dau datele masinilor si ca ii astept sa vina...

 

Spre bulanul meu tiganii aia borati s-au intimidat cand au vazut ca sun la politie si s-au limitat la amenitari. Ca sa scurtez povestea, nu i-am lasat sa treaca pe borati, dar nici macar unul dintre rumunasii nostrii din coloana aia imensa nu a scos un cuvant. Daca unul din 10 soferi se implica murdaream Dunarea cu imputitii aia in doua secunde.

 

Ahh am uitat, bomboana de pe tort. Asa, la cam 10 metri erau vreo 2 sau 3 politisti de frontiera care nu au scos un cuvant sau schitat vreun gest. Concluzia este aia la care toti cei care gandesc cat de cat au ajuns de foarte mult timp: mamaliga nu explodeaza.

 

Ca si lupul ala negru de mai sus, cind nu ai argumente, o dai pe jigniri personale. Practici dovediti singuri tot ce trebuie.

Voi nu vreti sa acceptati un lucru foarte simplu - nu aveti nici mai multe, nici mai putine drepturi decit altii de pe sosea, indiferent ca au 1 roata, 2, 3, 4 sau 18. Nu vi se cuvine absolut nimic in plus.

Sa va povestesc si eu o intimplare interesanta, cu un zmeu din asta, ca sa va bucurati ca "sint abuzat de motociclisti": mergeam pe sosea cu 2 benzi pe sens si banda dubla pe mijloc. Sensul opus era complet blocat (ambele benzi, coloana din aia "infinita"). Curba la stinga pentru mine. Din fata, pe contrasens, ma trezesc cu un motociclist din asta cu multe drepturi in cap, care taiase banda dubla si mergea mult peste o viteza cit de cit sanatoasa pentru zona si trafic, fix pe banda mea. Am oprit de tot, ca sa nu intru in sinucigas. Fiind pe mijlocul benzii mele, a fost nevoit sa ma ocoleasca, drept pentru care a realizat ca sint un nenorocit care nu il protejeaza si nu-l respecta, asa ca mi-a dat un picior in masina. Evident, nu a avut curaj sa stea pe loc pentru continuare, a intins-o repejor, desi sint sigur ca a postat imediat pe un forum "moa, sint un zeu, veniti sa ma atingeti, am indoit o masina azi pentru ca sint faorte destept". Normal, cind i-a venit dosarul penal a inceput cu din alea "te rog, retrage-ti plingerea, N-AM VRUT".

 

Sint convins ca o parte dintre voi vor aplauda si vor zice "bravo ! foarte bine a facut ! ca doar nu si-a luat motor ca sa stea la coada !".

 

Am vazut mai sus (si in multe alte topicuri) cum unii se lamenteaza vesnic ca "in alte tari" nu stiu ce se intimpla. Nu stiu de unde scoateti basmele cu banda speciala pentru motociclete sau alte aberatii similare, va recomand sa conduceti in acele tari inainte sa vorbiti^Waberati. Filme si stiri sint multe la televizor, nu mai credeti tot ce se zice acolo.

Si tot voua, zmeilor, va recomand sa trageti un picior in usa unei masini care vi se pare voua ca nu v-a facut loc "de-al dracu", sau sa va opriti in mijlocul strazii sa bateti pe unul si pe altul. Atunci veti intelege cum se circula de fapt in alte tari si ce inseamna sa iti asumi raspunderea pentru ceea ce faci.

 

Acum, liber sa ma injurati.

 

De injurat nu am de ce sa te injur. Dar eu am circulat prin toata Evropa si poti sa fi convins ca ciobani ca la noi nu sunt nicaieri. In Londra unde strazile sunt extrem de inguste si tot iti fac toti loc sa treci.

 

Numai in rumunica si in special in buc se intalnesc acte d-astea de haiducie pe sosele, cand vii acasa in vacanta esti ingrozit de crosetarea abulica si inconstienta in trafic, de nesimtirea crasa a soferilor care intra peste tine, care nu te lasa sa iesi de pe o straduta laterala samd.

 

Nu curge lapte si miere in afara, dar dpdv al civilizatie ro este undeva acolo jos.... foarte departe. Neam de giboni si de maimute cu poponeata rosu, inflamat de cat se dau cu el de asfalt. Un neam jalnic plin de oameni care au impresia ca ei sunt buricul pamantului, cei mai destepti si ca totul li se cuvina, lucrurile tre sa se imbunatateasca singure, fara aportul lor, sa munceasca altii ca ei e prea tari...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...