cataaaa Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 salut, a fost la smaeb un stand cu o firma ceva care imbraca in fibra de carbon piese moto. stiu ca erau cateva moto "carbonizate" pe acolo... inclusiv rezervor, nu doar carene sau alte "plasticareli". nu mai tin minte f bine dar stiu ca aratau f bine/de calitate. isi aduce aminte careva cine sunt aia si ceva date de contact? mersi! Quote Link to post Share on other sites
varugica Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 http://www.okazii.ro/catalog/44136416/laminare-imbracare-ornamente-auto-moto-etc-in-fibra-carbon.html IN CURAND MAI MULTE DETALII!!! pe www.carbonzone.ro Informatii: office@carbonzone.ro Cu placere Quote Link to post Share on other sites
higheaven Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 (edited) vezi semnatura lui sorin28m, cat si poze cu unele creatii carbonate http://www.pro-bike.ro/forums/topic/78552-suzuki-sv-650-2002-devine-softfighter/ Edited November 4, 2011 by higheaven Quote Link to post Share on other sites
varugica Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 http://www.magazintuning.ro/category/folie-carbon-autocolant-3m/elemente-auto-imbracate-in-lemn-sau-carbon/ Quote Link to post Share on other sites
zar Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 poze cu primul meu experiment. am facut cateva greseli, dar na, am ales ca prim experiment si cea mai complicata piesa, rezervorul. inca nu l-am terminat, sunt la prima smirgheruire inainte sa ii dau a doua mana de rasina. atasez cateva poze si o sa va tin la curent. multumesc initiatorului topiului. citind aici mi-a venit ideea Quote Link to post Share on other sites
Crazy-devil Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 super tare ma cum a iesit rezervorul ala. mai ca m-ar tenta si pe mine sa fac cateva din piese in carbon. Quote Link to post Share on other sites
zar Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 super tare ma cum a iesit rezervorul ala. mai ca m-ar tenta si pe mine sa fac cateva din piese in carbon. pai inca nu a iesit! mai trebuie sa ii dau o mana de rasina, sa il smirgheruiesc si sa il lacuiesc. pare sa iasa ok, oricum, daca nu iese asta e.. data viitoare o sa iasa Quote Link to post Share on other sites
Crazy-devil Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 pai inca nu a iesit! mai trebuie sa ii dau o mana de rasina, sa il smirgheruiesc si sa il lacuiesc. pare sa iasa ok, oricum, daca nu iese asta e.. data viitoare o sa iasa il vad pe Misano? Quote Link to post Share on other sites
zar Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 il vad pe Misano? pai eu sper ca da, nu am pretentii sa iasa perfect dar daca iese intr-asa fel incat sa poata fi privit, il montez. (asta e un al 2-lea rezervor, cumparat de pe ebay pentru experiment) Quote Link to post Share on other sites
Crazy-devil Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 pai eu sper ca da, nu am pretentii sa iasa perfect dar daca iese intr-asa fel incat sa poata fi privit, il montez. (asta e un al 2-lea rezervor, cumparat de pe ebay pentru experiment) ok. am intelea. hai ca eu ma pun sa ma rog poate il vad si eu pe misano. ca daca ma paleste romanismul ma apuc si eu de al meu, dar vreau altceva eu. trimis la vopsit dupa aia sa apara 3D. ca ideie cat te-a costat afacerea asta. fara rezervor bineinteles. Quote Link to post Share on other sites
LUCIBR Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 ca idee, are vreun beneficiu (in afara de look) imbracarea pieselor in carbon? Quote Link to post Share on other sites
Crazy-devil Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 ca idee, are vreun beneficiu (in afara de look) imbracarea pieselor in carbon? din ce stiu, nu si nici nu cred. e o chestie de gust si design. mai exact o pata pe creier. Quote Link to post Share on other sites
zar Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 ok. am intelea. hai ca eu ma pun sa ma rog poate il vad si eu pe misano. ca daca ma paleste romanismul ma apuc si eu de al meu, dar vreau altceva eu. trimis la vopsit dupa aia sa apara 3D. ca ideie cat te-a costat afacerea asta. fara rezervor bineinteles. nu inteleg ce vrei sa spui cu asta cat despre costuri, toate materialele au costat in jur de 100E. pe langa toate astea o sa mai adaug la costuri lac, colante, protectie rezervor... ca idee, are vreun beneficiu (in afara de look) imbracarea pieselor in carbon? pentru mine asta este principalul scop, dar devin si mult mai rezistente piesele. de exemplu, rezervorul se va indoi mult mai greu Quote Link to post Share on other sites
Crazy-devil Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 nu inteleg ce vrei sa spui cu asta cat despre costuri, toate materialele au costat in jur de 100E. pe langa toate adica va fi baza de carbon apoi se va face pictura 3D dar nu in totalitate, ci partial unde pe fundal se vede carbonul cum e in tatuajul asta. ideia o am in cap, ramane restul. Quote Link to post Share on other sites
zar Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 adica va fi baza de carbon apoi se va face pictura 3D dar nu in totalitate, ci partial unde pe fundal se vede carbonul cum e in tatuajul asta. ideia o am in cap, ramane restul. aha! acum inteleg ce vroiai sa spui prin "vopsit". ma gandeam si eu la o aerografiere. ma gandesc sa fac ceva de genul cu celalalt rezervor. sa il fac rosu cu dunga alba, partile laterale care sunt la interior, unde tii genunchii in fibra de carbon protectie de rezervor transparenta cu fibra de caron pe spate, nu carbon look, dopul din ergal rosu cu negru si aerografie cu desmodromica pe laterale, fara scrisul ducati. asta va fi urmatorul proiect. dar la iarna, vreau sa fac toate operatiile singur, fara aerografie. Quote Link to post Share on other sites
Crazy-devil Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 eh, ai vazut ca ai priceput ideia. exact la asa ceva ma gandeam si eu cand am zis partial carbon. eventual aerograful sa fie facut in asa fel incat carbonul sa se vada ca o panza rupta, iar desmodromica sa se vada in fundal. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts