Sari la conținut

Cele mai brutale motociclete supersport


YamahaR1
 Share

Postări Recomandate

1320302973[/url]' post='2986868']

Motocicletele super sport de 1000 cc sunt extraordinare pentru inceput, nu pateste nimeni nimic, nu ai cum sa cazi cu ea ca este de 1000 si.. nu cade, cand te intalnesti cu altii care au 600 esti mai jmecher.. numai avantaje are cine cumpara 1000 cc,

prestatia lui este una bine meritata ca are 1000 cc, DECI toti incepatorii sa treaca direct pe hayabuse ca se invata foarte repede si nu pateste nimini nimic.

Cine spune ca trebuie sa incepi cu 125 sau ceva pana in 80hp este fraier si nu stie, pentru ce sa te inveti ca sti!!

Si inca ceva cine are motocicleta de 600 este mai inferior in fata unuia care are 1000 deci pentru ce sa fi inferior ? :unsure:

 

Este exact ca la autoturisme, din ce este mai puternica este mai usor de controlat si ai rezerva de putere pregatita, pentru ce sa ma chinui cu matizul cand am ferrari la acelas pret, cu toti stim ca daca ar fi toate masinile la acelas pret, toata lumea avea ferrari. :bounce:

 

Aladin - ESTI GENIAL!!! Pe bune acum, poate te iau unii in serios:)) si asa mor pe capete ca au ingeri cu sbk... Sau sbk cu inger...

Editat de point
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba a mea-i cea mai tare si nici macar nu-i de 1000, e doar de 954cc. Las' ca imi iau Busa, sa-i fac pe toti fraierii, ca m-am saturat de asta si 150cai sunt prea putini oricum :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai "brutale" la acceleratie sunt motoarele in V sau L, datorita cuplului mai mare pe care l au la in turatii mici, diesel gen..

 

Daca vrei s-o faci mai bruta decat ti-a dat-o fabrica, poti incepe prin a inlocui foile (fata cu dinti mai putini/spate cu dinti mai multi).

 

Da' macar sti ce vrei sa afli? :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca cea mai brutala e ...NAVA ENTERPISE!

:bow:

Aprob pozitiv ! Are dreptate colegul,Entreprise e cea mai brutala.

M-a dat si pe mine Cpt.Picard vreo 2 ture cu ea,meseriasa tata.Fuge de rupe,i-am dat 9.5 warp "pe A2",stabila ,nu fuge de cwr,nu consuma ulei,confortabila la drum lung (ai paturi,tot ce vrei),esti Boier Bibescu in ea.Mai greu cu locurile de parcare.Ca si fiabilitate e ok,cutia mere bine,vitezele de la 1 la 6 mereau stas,dar dupa aia am bagat in R de la racheta si s-au spart pinioanele,nush de ce. :unsure:

Ca si bani sunt ok,gasesti in cosmos la pret rezonabil,dar cand le aduci aci iti baga astia impozit ca cica are cilindreea mare.Consuma si cam multisor,da numa antimaterie de 98 sa bagi in ea ca altfel da in nas.:lol:

Dar per total mare meserie,recomand cu toata caldura.

Succesuri :ok:

 

Nu,acuma serios,desi nu prea imi arde de lucruri serioase cand vad intrebarile pe care le pui,cum a zis si bogdan_gba,cele mai brutale motociclete sunt cele mai vechi de putere mare,"regii" fiind Busa veche si R1 primul model.

Si as mai adauga eu Suzy TL1000R si MVAgusta Brutale.

Cu ce te ajuta treaba asta?

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 10 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...