Gexy Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 salut, caut o geaca pentru speed, de preferat textil dar nu ma deranjeaza si piele, am 1.95 si cam 95 de kg. daca este ceva sau intra ceva ast cu mare interes. ms Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted March 30, 2019 Author Share Posted March 30, 2019 Salutare, mai....la inaltimea ta, in marimile Standard ( chiar daca iei o marime mai mare decat porti de obicei ) sansele sunt mici ca geaca sa fie buna la maneci, cat si la mijloc , dat fiind faptul ca vrei ceva ptr Speed, deci mai scurta in talie. Tie iti trebuie marime atipica gen 106, chiar 110 ( ca si 56-58 dar ptr persoane de peste 1,88 M ) Postez aici ceva in XL, desi repet, nu cred sa fie buna vreuna...eventual prima postata se poate purta ca Vesta daca manecile sunt scurte ... dar macar mai vad si alti potentiali cumparatori Geaca textil de vara IXS Grid marimea XL - noua protectii CE la coate,umeri ,soft la spate maneci detasabile Bucuresti - Tel. 0724-715074 350 lei Geaca textil Akito Hot Pepper marimea XL (pe eticheta 2XL) - noua,fara eticheta captuseala detasabila protectii CE la coate,umeri si soft la spate protectii exterioare la umeri Bucuresti - Tel. 0724-715074 320 lei 240 lei Geaca textil Komine (made in Japan) marimea XL -noua captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri,soft la spate velourul de la guler si mansetele manecilor a fost indepartat pret pe eticheta 130 euro Bucuresti - Tel. 0724-715074 350 lei 250 lei Geaca textil ICON Hooligan UX marimea XL - noua protectii CE la coate si umeri Bucuresti - Tel. 0724-715074 480 lei 400 lei Geaca textil IXS Kaskara marimea XL - noua captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri, soft la spate Air-Vent pret la aparitie 200 euro Bucuresti - Tel. 0724-715074 500 lei 450 lei Geaca textil + piele BF marimea XL captuseala detasabila (vesta) protectii CE la coate,umeri,soft la spate stare buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 180 lei 150 lei Geaca textil ( jeans ) Hein Gericke marimea XL ( pe eticheta XXL dar pare mai mica ) protectii HiProtec la coate si umeri ptr. spate este indicata o protectie ce se poarta separat stare buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 190 lei 150 lei Geaca de vara textil + piele Delroy marimea XL (56) - sec-hand airmesh protectii Knox la coate si umeri, CE soft la spate folosita putin, stare f. buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 270 lei 200 lei Geaca textil Revit Traction marimea XL impermeabila, membrana hidratex G-liner detasabila protectii Seesmart la coate si umeri buzunar ptr protectie spate stare foarte buna alte detalii : https://www.fc-moto.de/Revit-Traction-Textiljacke Bucuresti - Tel. 0724-715074 550 lei Geaca piele Vanucci Montigo II marimea 56 sec hand Protectii supershield htp la coate si umeri, supershield la spate stare foarte buna, ca si noua cu exceptia unor mici zgarieturi la un cot Pret Loui....430 euro Bucuresti - Tel. 0724-715074 800 lei 650 lei In rest...eventual te mai poti uita si in link-ul asta, sunt cateva geci de piele pe care le-am masurat ptr 2 persoane, mai inalte ( ca. 1,88 m ) Atentie ! masurata e doar marimea 50 ! Echipamente cu livrare din Germania Week-end placut, Norbert Echipamente moto Quote Link to post Share on other sites
Klaus Cata Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Am luat si o casca xs pt pasagera (ce aveam eu era deja prea folosita ). E exact ca in descriere ( chiar nu ma asteptam ca interiorul sa fie impecabil). Multan, revin intr o luna si pt o casca L Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 10, 2019 Author Share Posted April 10, 2019 Merci fain ! Hai ca o luna trece repede pana atunci mai postam cate ceva... (cu livrare din Germania / DHL-Urgentcargus ) (Info: FB - Norby Metz , WhatsApp +4917630180794) Geaca textil Honda marimea 50 Material : Cordura captuseala detasabila si gulerul suplimentar lipsesc protectii CE la coate si umeri ,soft la spate Fermoare Airvent la piept, subsoara si la spate Fermoar ptr legatura cu pantaloni compatibili urme minime de uzura 350 lei _________________________________ Pantaloni textil+piele Honda World Travel marimea 50 Material: Cordura + piele alcantara captuseala detasabila lipseste Protectii CE la genunchi+tibie, buzunare ptr protectii solduri Fermoare Air-Vent Ajustare talie + gambe Fermoar ptr legatura cu geci compatibile urme minime de uzura Talia max 90 cm (se mai pot strange), Lungime ca. 107 cm, lungime crac ca. 76 cm 350 lei _______________________________________________ Pantaloni textil ptr Dame, Vanucci Ventus IV marimea 84 ( ca si 42 - M Lung ) noi membrana de vant si ploaie detasabila captuseala thermo detasabila Protectii CE la genunchi si solduri Fermoare Air Vent fermoar ptr legatura cu geci compatibile pret la aparitie ca. 410 euro ptr inaltime 180 cm > Talia max 90 cm ( se poate strange, ajustari) Lungime ca. 117 cm, Lungime crac ca. 90 cm 1000 lei Geaca textil Büse Torino marimea 106 ( ca si L 52-54 dar ptr persoane mai inalte 1,86 > ) captuseala detasabila protectii CE medium la coate si umeri, soft la spate fermoare air-vent stare buna, urme normale de uzura 300 lei ______________________________________________________________ Pantaloni textil Büse Bormio marimea 102 ( ca si L 52 dar ptr persoane mai inalte 1,86 > ) captuseala detasabila protectii CE medium la genunchi , soft la solduri fermoare air-vent fermoar de legatura ptr geci compatibile pret la aparitie ca. 190 euro Detalii : https://www.fc-moto.de/Buese-Bormio-Textilhose stare buna, urme normale de uzura Talia max 98 cm, Lungime ca. 117 cm, lungime crac ca. 92 cm 250 lei ______________________________________________________ Geaca textil ptr Dame, Vanucci Ventus IV marimea 36 XS impermeabila captuseala detasabila ( se poate purta si separat ca o geaca ) membrana de vant si ploaie protectii CE la coate si umeri, protectie supershield la spate (cumparata separat) fermoare airvent pret la aparitie ca. 500 euro stare buna, mici urme de uzura 650 lei __________________________________________ Geaca textil Roleff marimea M captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri, soft la spate stare buna, urme minime de uzura 180 lei ___________________________________________ Pantaloni textil Hellfire Jeans marimea M-L Insertii Aramid la genunchi, solduri si sezut protectii Safe-max P-2001 Typ B Level 2 la genunchi si solduri detalii : https://www.fc-moto.de/Hellfire-Aramid-/Baumwolljeans-10 pret la aparitie ca. 100 euro + 54 euro protectiile stare buna, urme minime de uzura 300 lei ___________________________________________ Costum ploaie captusit Proof Cool Breaker marimea XL din 2 piese - geaca + pantalon captuseala Thermolite Plus fara urme de uzura 300 lei ___________________________________________ Costum piele din 2 piese Probiker marimea 52 protectii CE medium-hard la coate si umeri, genunchi+tibie, soft la spate posibilitate atasare slidere stare buna, mici urme de uzura (calitate mult mai buna decat la actualele modele Probiker) 600 lei ___________________________________________ Pantaloni textil Cycle Spirit SP0406 marimea 28 ( ca si XL 56 dar mai scurti ) captuseala detasabila protectii CE la genunchi fermoare air-vent fermoar de legatura ptr geci compatibile stare buna,urme minime de uzura 220 lei ___________________________________________ Geaca textil ptr Dame, Büse Virginia marimea 38 S (pe eticheta 40) captuseala detasabila lipseste protectii CE medium la coate si umeri ,soft la spate stare buna, urme minime de uzura 250 lei ____________________________________________ Pantaloni textil ptr Dame, Büse Virginia marimea 36 XS-S (38 pe eticheta ) - noi captuseala detasabila protectii CE medium la genunchi Talia max 77 cm (se poate strange), Lungime ca. 106 cm, Crac ca. 79 cm 400 lei ____________________________________________ Pantaloni piele stil Jeans ptr Dame, Gear-Up marimea 38 (XS-S) - noi fara tiv ( se mai pot scurta, ajusta ) Talia max 74 cm, Lungime ca. 108 cm, crac ca. 78 cm 260 lei Casca flip-up MT Raptor marimea M ( 57-58 ) captuseala detasabila ochelari de soare integrati stare buna,urme normale de uzura pret la aparitie ca. 130 euro 300 lei _____________________________________________________ Geaca textil de vara , Hein Gericke marimea XS (Unisex) captuseala permanenta protectii CE la coate si umeri, buzunar ptr protectie spate ca si noua 180 lei _____________________________________________________ Pantaloni textil de vara, ptr dame, Outdoor marimea XS captuseala permanenta protectii CE la genunchi reglaj in talie Talia max ca. 76 cm, Lungime ca. 106 cm, lungime crac ca. 76 cm stare buna, ca si noi, fara urme de uzura 180 lei ____________________________________________________ Geaca textil, gen Adventure, Cycle Spirit marimea 94 ( ca si S ,dar ptr persoane mai inalte ) captuseala thermo detasabila protectii CE la coate si umeri , Supershield Level 2 la spate fermoare air-vent insertii din piele la coate si umeri stare buna, urme minime de uzura 300 lei _____________________________________________________ Geaca textil ptr Dame, Hein Gericke Gore-Tex marimea M 42 insertie goretex captuseala thermo detasabila protectii CE la coate si umeri, buzunar ptr protectie spate guler suplimentar stare buna, mici urme de uzura 400 lei ____________________________________________________________ Geaca de piele FLM Greyhound marimea 50 protectii CE la coate si umeri , soft la spate cocoasa fermoar de legatura ptr pantaloni compatibili stare buna, urme minime de uzura 500 lei Seara buna, N. Echipamente moto Quote Link to post Share on other sites
Gexy Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 La 30.03.2019 la 14:02, NiCo1713 a spus: Salut, am citit mesajul abia ieri parca, scuze pentru intrazire, am lasat in post, doar ce ma intereseaza in principiu as opta pentru varianta de piele, problema este cum pot sa fac proba , ca daca nu este ok ca si marime, o accepti inapoi? Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 12, 2019 Author Share Posted April 12, 2019 (edited) Salutare, eu in principiu nu am nimic impotriva, avand in vedere desigur ca vor fi suportate de catre tine ( Client ) costurile ptr transporturi tur-retur . Si imprreuna cu taxele aferente ptr plimbareala banilor prin rambursari ...costurile sunt de luat in seama. >Dupa parerea mea ar fi bine sa incercam pe cat se poate sa eviti tu cheltuiala inutile. Oricum, ptr livrare te rog sa iei legatura direct cu nea Nelu la numarul de Telefon 0724-715074 , eventual il rogi sa-ti faca inainte niste masuratori, macar la maneci.. Repet, la inaltimea ta va fi dificil sa gasesti ceva in marime "Standard" care sa ti se potriveasca bine... Week-end placut, Norbert Echipamente moto Edited April 12, 2019 by NiCo1713 Quote Link to post Share on other sites
Klaus Cata Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 Pt masurstori la geaca compara cu o geaca de a ta in care te simti bine. Functioneaza f bine Quote Link to post Share on other sites
Gexy Posted April 14, 2019 Share Posted April 14, 2019 Am una Berik care dupa doua ture cu ea sa desprins in partile din spate, si vad ca marimea ei este 56, am masurat manecile pe partea exterioara au 67cm iar pe interior cam 48., O sa iau legatura si vad ce si cum Multumesc Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 14, 2019 Author Share Posted April 14, 2019 La 12.04.2019 la 22:30, Klaus Cata a spus: Pt masurstori la geaca compara cu o geaca de a ta in care te simti bine. Functioneaza f bine Sigur ca da ! Acum 5 ore, Gexy a spus: Am una Berik care dupa doua ture cu ea sa desprins in partile din spate, si vad ca marimea ei este 56, am masurat manecile pe partea exterioara au 67cm iar pe interior cam 48., O sa iau legatura si vad ce si cum Multumesc Doar ca Idee, geaca de mai jos a fost probata de cineva care avea 1,90 M, doar ca era mai slab... s-a potrivit foarte bine la maneci Geaca textil Revit Traction marimea XL impermeabila, membrana hidratex G-liner detasabila protectii Seesmart la coate si umeri buzunar ptr protectie spate stare foarte buna alte detalii : https://www.fc-moto.de/Revit-Traction-Textiljacke Bucuresti - Tel. 0724-715074 550 lei In rest, mai sunt ceva chestii ....tot cu livrare DHL/Urgent-Cargus Pantaloni Jeans Richa marimea 42K ( XXL scurt ) ptr persoane mai scunde protectii D3O la genunchi stare foarte buna pret la aparitie ca. 150 euro https://www.motoin.de/Bekleidung/Hosen/Jeans/Richa-Exit-Kevlar-Jeans::36189.html Talia ca. 108 cm, Lungime ca. 98 cm, crac ca. 71 cm 280 lei __________________________________________________________ Casca klapp Schuberth C3 + Sena SMH5 Bluetooth , marimea L (58-59) captuseala detasabila viziera high-Definition + pinlock ochelari de soare integrati saculetz pastrare sau transport stare buna, urme normale de uzura La ultima proba, un difuzor nu functiona 950 lei ____________________________________________ Diferite viziere ptr casti model ceva mai vechi spre exemplu Caberg 103/105 - Iridium silver Caberg J1/J1 plus/Unlimited 3 ( Driver Mono-K ) - Clara-antifog / fumurie Caberg 299 / 505 Chrono,Junior - Clara/ neagra / Iridium silver Caberg 104 / Ego - Clara Caberg Justissimo / GT - Clara-antifog Nolan N27/N60 , Grex G06 - Clara / neagra Nolan N61 / N83 - Clara/ eventual + pinlock Nolan N62/N63/N64 - neagra / eventual + pinlock Nolan N100/N101/N102 - neagra Suomy Apex/Extreme/Spec 1R/ Excel - Clara-antifog Suomy Vandal / SR Sport _________________________________________________________ Si una mai actuala Arai SaI + Pinlock fotocromatic - sechand,stare buna,urme minime de uzura ptr. RX-7RC, RX-7GP,Corsair-V RC, Corsair-V ,RX-Q, Quantum, Quantum- ST ,Signet- Q, Chaser- V, Vector- 2, Defiant & Rebel, Axces II pret de nou ca. 125 euro ( 70 viziera + 55 pinlock ) 250 lei Saptamana usoara, spor la toate! Norbert Echipamente moto Quote Link to post Share on other sites
B399ACT Posted April 15, 2019 Share Posted April 15, 2019 Salut ! Eu am probat geaca revit xl despre care vb Norbert cateva randuri mai sus . Am probat o acum vreo 2 sapt . Am o problema cu haienel moto pt ca sunt slab, inalt si am mainile destul de lungi . Nu prea mi gasesc geci potrivite la corp care sa fie suficinet de lungi la maneca si asta avea manecile destul de lungi . La 1.88 si 76kg imi statea destul de bine . Cred ca mergea si pt cineva cu cateva kg in plus . Geaca arata fff bine si m are nicio urma de uzura . Are si prinderi la spate sa o agati de cureaua de la pantaloni Quote Link to post Share on other sites
Chivu Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 ce geci textil sau piele aveți la mărimea s? Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 16, 2019 Author Share Posted April 16, 2019 Acum 10 ore, Chivu a spus: ce geci textil sau piele aveți la mărimea s? Salut, cam astea ar fi in Bucuresti , ptr barbati sau Unisex ( daca doresti ptr fete, lasi un semn, sa le postez si pe-alea ) Geaca textil BF Motorcycle marimea S - noua protectii la coate si umeri Bucuresti - Tel. 0724-715074 300 lei 220 lei Geaca textil Firefox marimea S - ca si noua,doar probata Protectii CE safe-max la coate si umeri inclusiv protectie spate safe-max cumparata separat (30 euro) Bucuresti - Tel. 0724-715074 270 lei 220 lei Geaca textil Germas Frisco marimea S - noua captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri, soft la spate pret pe eticheta 100 euro Bucuresti - Tel. 0724-715074 290 lei 240 lei Geaca textil IXS Specter marimea S - noua captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri, soft la spate Bucuresti - Tel. 0724-715074 360 lei 300 lei Geaca textil IXS Eloy marimea S - noua captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri, soft la spate Bucuresti - Tel. 0724-715074 360 lei 300 lei Geaca textil Held Snook marimea S - noua captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri soft la spate pret eticheta 110 euro Bucuresti - Tel. 0724-715074 380 lei Geaca cordura DiFi Spectrum AX marimea S - noua cordura 500D/intarit in anumite puncte cu 1000D captuseala detasabila care se poate purta ca si o geaca (Softshell) protectii CE la coate,umeri, soft la spate diverse ajustari air-vent pret la aparitie ca. 290 euro Bucuresti - Tel. 0724-715074 600 lei Geaca textil de vara SHOEI marimea S - sec-hand fara protectii Bucuresti - Tel. 0724-715074 130 lei 50 lei Geaca textil all-season Shoei marimea S sec-hand captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri stare f. buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 220 lei 120 lei Geaca textil allseason Hein Gericke ProSports marimea S -sec-hand folosita putin captuseala detasabila protectii CE la coate,umeri si spate Bucuresti - Tel. 0724-715074 250 lei 200 lei Geaca textil IXS marimea S - sec-hand ? (nu stiu daca a fost purtata, arata ca noua) captuseala detasabila protectii CE la coate,umeri ,spate fermoar ptr. legatura cu pantaloni Bucuresti - Tel. 0724-715074 250 lei 200 lei Geaca textil Hein Gericke marimea S captuseala detasabila protectii CE la coate, umeri si spate stare buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 200 lei 180 lei Geaca textil Hein Gericke PSX-R marimea S captuseala detasabila protectii CE la coate, umeri si spate stare foarte buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 220 lei 180 lei Geaca piele Arrow marimea S-M sec-hand purtata de cateva ori, ca noua protectii CE la umeri buzunar ptr. protectie la spate Bucuresti - Tel. 0724-715074 400 lei 200 lei Geaca textil Probiker Lausanne? marimea 46 S impermeabila captuseala detasibila protectii CE la coate si umeri, soft la spate Air-Vent Bucuresti - Tel. 0724-715074 250 lei 200 lei Geaca textil Cycle Spirit marimea S captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri, soft la spate Air-Vent stare buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 270 lei 200 lei Geaca textil Hein Gericke ProSports PJX-R marimea S intarituri din piele la umeri captuseala detasabila protectii CE la coate ,umeri si spate fermoar de legatura ptr. pantaloni stare foarte buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 320 lei 200 lei Geaca textil + piele Hein Gericke marimea S protectii CE la coate, umeri , soft la spate Air Vent, diverse buzunare stare foarte buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 290 lei 240 lei Geaca textil Dainese marimea 46 (S) made in Latvija (Letonia) captuseala detasabila protectii hard la coate ,umeri ,spate stare foarte buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 320 lei 300 lei Geaca de piele IXS Savage marimea S (46) protectii hard la coate si umeri, soft la spate stare foarte buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 380 lei Geaca textil Peschls MBC marimea S captuseala detasabila protectii CE la coate,umeri si spate air-vent stare foarte buna, calitate buna pret ca noua ca. 240 euro ( Peschls Equipment – Bremen – Germany) Bucuresti - Tel. 0724-715074 450 lei 300 lei __________________________________________________________________________ Iar asta ar fi cu livrare din Germania Geaca de piele marimea 46 S piele mata 1,1 - 1,3 mm protectii CE (Betac) la coate si umeri buzunar ptr protectie spate cocoasa ii lipseste insa captuseala thermo detasabila si are 2 defecte de fabricatie. Primul ar fi : inchizatura de la guler e invers facuta, dupa cum se vede in poza al doilea : o bucatica de vreo 2-3 mm de piele alba e un pic deteriorata. Pret redus 290 lei Seara buna, Norbert Echipamente moto Quote Link to post Share on other sites
Chivu Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 vorbisem cu tine azi pentru geaca verde, asta dacă nu am sunat la alt număr din greșeală. Quote Link to post Share on other sites
lauryzan1 Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Salutare, caut o geaca piele marimea M.(1.74/71 kg) Se poate un nr de telefon pt a lua legătura cu dumneavoastră?Mulțumesc Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 17, 2019 Author Share Posted April 17, 2019 (edited) Acum 20 ore, Chivu a spus: vorbisem cu tine azi pentru geaca verde, asta dacă nu am sunat la alt număr din greșeală. Salutare, daca ai sunat la nr de Telefon din anunturile postate mai sus ( cu Locatie Bucuresti ) atunci rezulta ca ai vorbit cu nea Nelu , colaboratorul meu. Probabil nu si.a dat seama despre ce geaca e vorba ? Banuiesc ca ai intrebat de IXS Specter ? ca aia e singura care e intr-un verde mai inchis... Nu prea are el memorie vizuala prea buna ... cel mai bine sa-i dat detalii mai exacte....cum ar fi Firma, model... cum scrie in anunt. Acum 7 ore, lauryzan1 a spus: Salutare, caut o geaca piele marimea M.(1.74/71 kg) Se poate un nr de telefon pt a lua legătura cu dumneavoastră?Mulțumesc in Bucuresti ar fi doar una in M ... nr de tel e in anunt. Geaca piele Hein Gericke ProSports marimea 48 (M) protectii CE la coate,umeri si spate fermoar de legatura ptr. pantaloni urme normale de uzura,stare buna Bucuresti - Tel. 0724-715074 350 lei dar ar mai fi cate ceva si la mine ( adica cu livrare din Germania / DHL, cost 40 lei ( subventionat ) Geaca de piele Alpinestars SP-1 - noua protectii CE la coate si umeri, buzunar ptr protectie spate fermoare de legatura ptr pantaloni pret la aparitie ca 430 euro actual. redusa la 340 euro (FC..) alte detalii : https://www.fc-moto.de/Alpinestars-SP-1-Lederjacke marime 50 1150 Lei / 245 euro - buc Geaca de piele Dero Challenge - noua piele de vita 1,1-1,3 mm dublata la coate si umeri protectii la coate si umeri CE made in Italy by Betac , EN-1621 buzunar ptr protectie spate Cocoasa captuseala detasabila marimea 48 marimea 50 550 lei _______________________________________ Geaca de piele Dero Clasic captuseala detasabila protectii CE la coate si umeri buzunar ptr protectie spate marimea 50 ( Umeri ca.45 ,Bust ca.56, Talia ca. 50 (se poate strange), maneca ext. ca. 67, int.ca.46, Lungime fatza ca.57, lungime spate ca. 68 cm ) 450 lei Geaca de piele Dero Challenge - noua piele mata 1,1-1,3 mm captuseala detasabila protectii CE (Betac) la coate si umeri buzunar ptr protectie spate cocoasa marimea 48 ( Umeri 48,Bust 54,Talie 49,Maneca ext 65,-int 44, Lung. fata 56, Lung. spate 69 cm) 550 lei _______________________________________________ Geaca de piele Dero Tourist - noua piele mata 11,1-1,3 mm captuseala detasabila protectii CE (Betac) la coate si umeri buzunar ptr protectie spate marimea 48 ( Umeri 48,Bust 54,Talie 49,Maneca ext 65,-int 44, Lung. fata 56, Lung. spate 68 cm) marimea 50 ( Umeri 50,Bust 58, Talie 51,Maneca ext 65, int 44, Lung. fata 57, Lung. spate 68 cm) 550 lei _________________________________ Geaca de piele Dero Retro - noua piele mata 1,1-1,3 mm captuseala detasabila protectii CE (Betac) la coate si umeri buzunar ptr protectie spate marimea 50 ( Umeri 49,Bust 56,Talie 49 (ajustari),Maneca ext 67,-int 47, Lung. fata 56, Lung. spate 68 cm) 500 lei _____________________________________ Geaca de piele FLM Greyhound marimea 50 protectii CE la coate si umeri , soft la spate cocoasa fermoar de legatura ptr pantaloni compatibili stare buna, urme minime de uzura 500 lei Info Tel. +4917630180794 WhatsApp sau Norby Metz - FB mess Seara buna, Norbert Echipamente moto Edited April 17, 2019 by NiCo1713 Quote Link to post Share on other sites
zis_ungureanu Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Ma intereseaza si pe mine : Pantaloni textil Büse Bormio marimea 102 ( ca si L 52 dar ptr persoane mai inalte 1,86 > ) captuseala detasabila protectii CE medium la genunchi , soft la solduri Cat au in talie si cat in lungime. De unde pot fi ridicati ? Multumesc . Quote Link to post Share on other sites
Chivu Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 casca integrala Shoei XR1100 Symmetry TC-2 marimea S ( 55-56 ) mai e valabila? ma interesează asta și geaca ixs din textil, verde. Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 20, 2019 Author Share Posted April 20, 2019 La 18.04.2019 la 0:18, zis_ungureanu a spus: Ma intereseaza si pe mine : Pantaloni textil Büse Bormio marimea 102 ( ca si L 52 dar ptr persoane mai inalte 1,86 > ) captuseala detasabila protectii CE medium la genunchi , soft la solduri Cat au in talie si cat in lungime. De unde pot fi ridicati ? Multumesc . Salutare, dupa cum am vorbit pe mess.... Acum 2 ore, Chivu a spus: casca integrala Shoei XR1100 Symmetry TC-2 marimea S ( 55-56 ) mai e valabila? ma interesează asta și geaca ixs din textil, verde. Casca respectiva mai este valabila insa nu apartine de stocul din Bucuresti. Livrarea se face direct de la mine ,din Germania, cu DHL / Urgentcargus . Costul transportului este subventionat ( fiind ca. 80 lei ptr colet de maxim 5 kg, asigurat, trackingnumber , e impartit - 40 lei Client / 40 lei preiau eu si sunt deja in pretul articolului ) Daca cumperi geaca, pot prelua eu integral livrarea castii , pretul final fiind de 600 lei inclusiv livrare (adica 520 casca + 80 livrare) . Conditiile sunt insa plata in avans pe contul meu la BRD ( DHL nu ofera servicii Ramburs ptr clienti privati ) . In cazul in care esti de acord iti las datele contului. ( sau poti lasa suma la colaboratorul din Bucuresti atunci cand iei geaca ) Un week-end placut, Norbert Echipamente moto Quote Link to post Share on other sites
geo645 Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 La 17.04.2019 la 20:31, NiCo1713 a spus: Geaca de piele Alpinestars SP-1 - noua protectii CE la coate si umeri, buzunar ptr protectie spate fermoare de legatura ptr pantaloni pret la aparitie ca 430 euro actual. redusa la 340 euro (FC..) alte detalii : https://www.fc-moto.de/Alpinestars-SP-1-Lederjacke marime 50 1150 Lei / 245 euro - buc Salut, am 1.78 si ~85 kg credeti ca mi-ar veni? Eu am o geaca Alpinestars T-GP R V2 marimea M si imi vine bine. Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 21, 2019 Author Share Posted April 21, 2019 Salutare, hmm...daca ai fi avut pana >80 kg , as fi spus da. La inca 5 kg in plus, nu stiu ce sa spun... Nu imi place sa vand ceva , si-apoi sa nu se potriveasca... As putea face masuratori , desi cel mai bine ar fi daca ai avea unde sa probezi o geaca SP-1 in marimea 50... O seara buna, Norbert Echipamente moto Quote Link to post Share on other sites
Klaus Cata Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Nico cand mai apar niste casti L ? Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 22, 2019 Author Share Posted April 22, 2019 Probabil la iarna.... in urmatoarea perioada sansele sunt foarte-foarte mici Cele din Bucuresti probabil le stie deja toata lumea, astea doua ar mai fi cu livrare direct de la mine Casca integrala Shoei Qwest marimea L ( 59-60 ) captuseala detasabila viziera cu pinlock ( fara nici o zgarietura ) stare generala foarte buna, interior curat 600 lei _________________________________________________ Casca integrala Shoei XR 1100 marimea L ( 59-60 ) captuseala detasabila viziera cu pinlock (fara zgarieturi) protectie de vant la nas si gat multiple aerisiri inchidere double D stare buna, mici urme de uzura 550 lei Seara placuta, N. Echipament moto Quote Link to post Share on other sites
latenightevents Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 caut si eu o casca de dama, marime cred ca S ... un L i se invarte pe cap girofarul . ea ( sotia ) calatoreste cu mine ocazional , de cele mai multe ori spre serviciu sau inapoi ... fara drumuri lungi. Quote Link to post Share on other sites
NiCo1713 Posted April 23, 2019 Author Share Posted April 23, 2019 Salutare, ca sa stii sigur ce marime poarta, ar fi indicat sa faci o masuratoare precum in poza de mai jos La marea majoritate a producatorilor de casti marimile sunt XS = 53-54 cm S = 55-56 M = 57-58 L = 59-60...etc Cam astea ar fi in Bucuresti, pana in 300 lei... Prima e indicata doar ptr vara , fiind open-face.. Casca Jet HJC IS-33 marimea S ( 55-56 ) - noua Captuseala detasabila ochelari de soare integrati Pret Fc-Mot...ca. 110 euro redus de la 140 Bucuresti - Tel. 0724-715074 330 lei 300 lei Casca HJC CL-ST marimea S ( 55-56 ) captuseala detasabila viziera anti-fog protectie de vant la nas si gat stare buna,cu urme de uzura pret la aparitie ca. 130 euro Bucuresti - Tel. 0724-715074 230 lei 140 lei Casca flipp-up Caberg Justissimo marimea S ( 55-56 ) folosita de cateva ori, zgarieturi minuscule. captuseala coolmax detasabila si lavabila bureti obraji detasabili ochelari de soare integrati viziera anti-fog inscriptia "Justissimo" lipseste pe o parte Bucuresti - Tel. 0724-715074 300 lei 150 lei Casca Ducati (Suomy Gunwind ) marimea S (55-56) fibra de sticla viziera antifog stare buna saculet transport interior reconditionat de "moto_dan" (TM) Bucuresti - Tel. 0724-715074 400 lei 250 lei Seara buna, Norbert Quote Link to post Share on other sites
steph Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Am achizitionat si eu azi o pereche de pantaloni si o pereche de ghete ambele de dama prin intermediul lui Nelu. Totul a mers snur. Recomand! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts