Jump to content

SMAEB 2012 - Editia X


Recommended Posts

Preluat:

"Buna ziua,

 

Ajuns la a X-a editie, SMAEB va avea loc in weekend-ul 21-22 Aprilie. Pentru a doua oara, evenimentul va avea loc la ROMAERO in Hangarul 107Vest.

SMAEB va fi deschis publicului Sambata intre orele 11 si 20 si Duminica intre orele 10 si 18:30. Pretul biletului de intrare va fi de 10 RON.

 

In paralel cu SMAEB se va desfasura si EXPOBIKE - Salonul de Biciclete si Accesorii 2012, ajuns la a III-a editie. EXPOBIKE III a avea loc in Hangarul 2 iar intrarea va fi gratuita. Traditional-ul STUNTSHOW, cu 2 reprezentatii pe zi la exterior si TATTOOSHOW - deja la a III-a editie - vor completa evenimentul. Pe pista amenajata la exterior va avea loc SCOOTER CUP organizat anual de catre revista SCOOTERFUN.

 

Mai multe detalii in curand.

 

Cu stima,

Echipa SMAEB"

 

/index.php?%2Ftopic%2F673888-smaeb-x%2F

Link to post
Share on other sites

ca tot mi-ai adus aminte :bounce:

 

cele 30 secunde de glorie =))) eu si tz-ul =))) tz-ule cum stam cu fasolea ???? anu asta nu cred ca o a ajung ceapa ei de treaba :( tre sa fug in lume din pacate si nu o sa fiu

:friends:

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Anul asta vad ca nu prea s-a aratat prea mult interes ptr. asta pe aici deci incep eu. Cine merge sau vrea sa mearga, sambata sau duminica, si mai ales cu ce. In pricipiu din ce am vazut despre vreme, sambata s-ar putea sa mai apara cateva picaturi, duminica ar trebui sa fie mai ok. Mie imi e cam indiferent, cat mai multa lume sa fie.

Link to post
Share on other sites

Adica nu esti sigur ? :laugh: ma rog, dupa cum ziceam, pana in prezent se pare ca cel mai favorabil ar fi duminica, desi nu m-ar mira deloc sa fie si sambata vreme buna.

 

Si da, multam de edit, uitasem de topicul asta.

Edited by RedFox200
Link to post
Share on other sites

Pentru cei care doresc sa mearga sambata as propune intalnirea la ora 9:30 in Petromul de langa McDonalds si plecarea la ora 10. Vremea pare mai buna totusi duminica. Urmarim si maine prognoza. Pana una alta maine trebuie sa-mi schimb cauciucurile ca altfel vin pe jos.

Link to post
Share on other sites

Si eu merg..inca nu stiu daca miine sau duminica...as prefera sambata, ma gandesc ca mai gasesti una-alta pe la standuri, duminica mi-e sa nu fie mai "pustiu" pe acolo...nu stiu...Astept sa vad ce se mai propune pe aici..ca si intalnire sa plecam mai multi..

:makeout:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...