zÎmbesc Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 (edited) Va salut baieti! Deschid acest topic din nevoia de a gasi parteneri de cate o tura, doua prin weekend-uri. Daca sunteti amatori si acceptati in gasca voastra un incepator ma puteti contacta pe PM sau la dannpopa@gmail.com Stima! Dan Edited March 20, 2012 by Batranu` Quote Link to post Share on other sites
R6 lover Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 cauta galati braila mai bine .. ca tecuci la cat e de mare ...) :crack: daca moare cainele vecinilor se inchide gradina zoologica:)) Quote Link to post Share on other sites
t1tty Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 lasa ma ca si eu sunt de pe langa tecuci si sunt tot incepator nui nici o problema nu conteaza ca e orasu mic conteaza ca sunt oameni cu inima mare!!! Quote Link to post Share on other sites
Crazy-devil Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 cauta galati braila mai bine .. ca tecuci la cat e de mare ...) :crack: daca moare cainele vecinilor se inchide gradina zoologica:)) asta e buna faza. aveti si la tecuci cativa motociclisti. ma cunosc cu o tipa Mihaela cu busa, fratesu, si mai sunt care i-am cunoscut anu trecut la roman. aveti si voi, dar intradevar e ca si faza de sus. vorba aia: aproape 1. Quote Link to post Share on other sites
Cezu Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 cauta galati braila mai bine .. ca tecuci la cat e de mare ...) :crack: daca moare cainele vecinilor se inchide gradina zoologica:)) De la Tecuci cunosc, oameni mari ! De tine nu am auzit in viata mea ... De la Tecuci cunosc ... de tine nu am auzit. Quote Link to post Share on other sites
zÎmbesc Posted March 21, 2012 Author Share Posted March 21, 2012 Incet baieti, incet, nu va certati. Ideea este ca eu stiu ca sunt vreo cativa motociclisti in Tecuci, pe unii ii cunosc; ii vad deseori adunandu-se la parc. Problema este ca eu stau mai prost cu timpul si ma gandeam ca ma pot anunta si pe mine cand au de gand sa plece pe undeva, in week-end (doar atunci sunt mai liber, dar nu mereu) si poate au amabilitatea sa ma primeasca . cauta galati braila mai bine .. ca tecuci la cat e de mare ...) :crack: daca moare cainele vecinilor se inchide gradina zoologica:)) Cand eram mai mic noi ziceam ceva de genul ca nu apuci sa bagi a 2-a si ai si iesit din Tecuci, dar merge si asta cu cainele. Desi, sa nu uitam, Gradina Zoologica a murit odata cu Ceausescu Quote Link to post Share on other sites
BQGDDAN Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 cauta galati braila mai bine .. ca tecuci la cat e de mare ...) :crack: daca moare cainele vecinilor se inchide gradina zoologica:)) Vorbesti in necunostinta de cauza ... Tecuci e un municipiu ... cauta in DEX sa vezi diferenta intre municipiu si resedinta de judet. 2 ... esti taran mare ... daca e mic ... ca suprafata ... hai cu misto urile ??? 3 ... R6 lover ... te credeam mai serios ... cu capul pe umeri ..dar esti parasutist vad. Cand eram mai mic noi ziceam ceva de genul ca nu apuci sa bagi a 2-a si ai si iesit din Tecuci, dar merge si asta cu cainele. Desi, sa nu uitam, Gradina Zoologica a murit odata cu Ceausescu Gradina nu a murit ... Toti romanii care au vazut lei la munte sau pe litoral ... stiu ca sunt din Tecuci ... asa ca .... Dar e off-topic. Quote Link to post Share on other sites
mborhika Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 (edited) nu asta era subiectul topicului dar in fine...... sunt destui motociclisti in Tecuci....o sa atasez o poza de l drum inchis de anul trecut. Eu sunt din Movileni shi nici aici nu ducem lipsa de motociclisti,suntem 5 detzinatori de motociclete. in Tecuci cred ca sunt 25 de moto....poate mai bine uite niste poze aici Uploaded with ImageShack.us Edited March 23, 2012 by mborhika Quote Link to post Share on other sites
chupakabra Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 cauta galati braila mai bine .. ca tecuci la cat e de mare ...) :crack: daca moare cainele vecinilor se inchide gradina zoologica:)) haha! buna asta!) rad! auzi? dar tu de ce nu ai murit cand erai mic?))) Vorbesti in necunostinta de cauza ... Tecuci e un municipiu ... cauta in DEX sa vezi diferenta intre municipiu si resedinta de judet. 2 ... esti taran mare ... daca e mic ... ca suprafata ... hai cu misto urile ??? 3 ... R6 lover ... te credeam mai serios ... cu capul pe umeri ..dar esti parasutist vad. Gradina nu a murit ... Toti romanii care au vazut lei la munte sau pe litoral ... stiu ca sunt din Tecuci ... asa ca .... Dar e off-topic parasutar! parasutistii sunt baieti misto! Quote Link to post Share on other sites
R6 lover Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 asta e buna faza. aveti si la tecuci cativa motociclisti. ma cunosc cu o tipa Mihaela cu busa, fratesu, si mai sunt care i-am cunoscut anu trecut la roman. aveti si voi, dar intradevar e ca si faza de sus. vorba aia: aproape 1. de Mihaela stiam si eu ....... dar asta se intampla anul trecut pe vremea asta ..... mai are motorul ?:S Quote Link to post Share on other sites
mihaella Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 nu ma...a murit si ea si motoru` de Mihaela stiam si eu ....... dar asta se intampla anul trecut pe vremea asta ..... mai are motorul ?:S Quote Link to post Share on other sites
DAC Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 0 ,ne vedem la Bacau Mihaela,obligatoriu si cu LudaviK!! Quote Link to post Share on other sites
mihaella Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 0 ,ne vedem la Bacau Mihaela,obligatoriu si cu LudaviK!! Quote Link to post Share on other sites
zÎmbesc Posted June 9, 2012 Author Share Posted June 9, 2012 Ieri, dupa ce-am ajuns acasa de la serviciu. Din pacate tot singur Quote Link to post Share on other sites
R6 lover Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 nu ma...a murit si ea si motoru` aha ... credeam ca a ramas inghetata de prin iarna si acuma se topeste .. Quote Link to post Share on other sites
Virus3nd3r Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 R6 Lover ai inceput sa stresezi si Tecuciul cu "teoriile" tale? app voi bikerii din tecuci pe la ce ora va intalniti in fata la catedrala,sunt prin zona 1 saptamana (fara motor) si ma cam plictisesc Quote Link to post Share on other sites
Rocca Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 (edited) R6 Lover ai inceput sa stresezi si Tecuciul cu "teoriile" tale? app voi bikerii din tecuci pe la ce ora va intalniti in fata la catedrala,sunt prin zona 1 saptamana (fara motor) si ma cam plictisesc lasa-l sa abereze.vorbeste mult si pe dinafara...se baga ca musca in ...lapte.... cam tarziu postez dar poate o sa-ti fie utila informatia de obicei ne adunam cam pe la 8-8.30(poate mai devreme sambata duminica) dar mai mult incepand cu joi seara. totusi nu se mai aduna multe motoare ca in trecut Edited June 20, 2012 by BikerMF Quote Link to post Share on other sites
Phoenix78 Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Pana la urma ... unde si cand va intalniti in Tecuci? Am trecut de cateva ori pe acolo si mai am drumuri cu moto...poate Quote Link to post Share on other sites
Virus3nd3r Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 (edited) Pana la urma ... unde si cand va intalniti in Tecuci? Am trecut de cateva ori pe acolo si mai am drumuri cu moto...poate In fata la Catedrala,aproape in fiecare seara sunt baietii acolo Edited August 24, 2012 by Virus3nd3r Quote Link to post Share on other sites
ThunderByte Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Cred ca tecuciul e predispus la accidente cu vfr-uri ... sunt 2 la vanzare pe bikeshop, ambele avariate ... Quote Link to post Share on other sites
Phoenix78 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Va fac o vizita cant de curand ... vremea a inceput sa fie super!!! In fata la Catedrala,aproape in fiecare seara sunt baietii acolo Quote Link to post Share on other sites
BQGDDAN Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Pai de ce ?? Toti Tecucenii stiu de tine ca ai interdictie ... Si cum vad un Vfr .. poc ... il doboara. Ce e drept ... au invatat asa bine lectia ca ii doboara chiar si pe tecucenii VFR isti. Asa ca ... cum tot raul e spre bine ... respecta interdictia . Va fac o vizita cant de curand ... vremea a inceput sa fie super!!! Te asteptam ... daca e vremea calda ... Quote Link to post Share on other sites
ThunderByte Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Pai de ce ?? Toti Tecucenii stiu de tine ca ai interdictie ... Si cum vad un Vfr .. poc ... il doboara. Ce e drept ... au invatat asa bine lectia ca ii doboara chiar si pe tecucenii VFR isti. Asa ca ... cum tot raul e spre bine ... respecta interdictia . Te asteptam ... daca e vremea calda ... Tssss ... ce noroc pe mine ... am trecut de 2 ori il ultima vreme prin tecuci si totusi nimic ... ce noroc pe mine ca mi-am luat masina; you'll never catch me alive !!! Quote Link to post Share on other sites
BQGDDAN Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Aha ... deci cu moto ti-e frica sa mai treci prin Tecuci. Oricum cand se schimba garda ... adica 2 minute ... ai timp sa te strecori ... Dar ti-am mai spus ... Quote Link to post Share on other sites
Rocca Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 merge cineva sapt viitoare la intrunire la Bacau? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts