Sari la conținut

EXPOZANTI


Metal Heart
 Share

Postări Recomandate

f neserios organizatorul

am incercat sa iau leg pt a inchiria un spatiu de expunere si din parti raspuns ..

cine stie .. o fii atat de plin incat nici macar nu se obosesc sa raspunda .. oricum gestu e de cacao

nu bag mana in foc .. dar tare imi pute a Dobrescu aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Automobile Bavaria - va veni cu o serie de motociclete insa din cate ni s-a comunicat inca nu s-a stabilit care. Cel mai probabil vom vedea si Husqvarna in standul BMW dar nu stim daca va ajuge si un Nuda. Eh... mai e timp... mai sunt 4 zile pana la deschidere - se poate schimba strategia de marketing pentru 2012 in atata amar de vreme.

 

Dual Motors - va veni cu oferte atat la motociclete Yamaha cat si la echipamente si accesorii (Gold Fren, Lazer, Dainese, Putoline). In premiera, Dual Motors se va prezenta si ca importator Arai. Dual Motors este pentru a nu stiu cata oara salvatorul imaginii Yamaha, deoarece importatorul grec nu prea face eforturi pe piata din Romania.

 

Ducati - Metrotehnica spera sa aiba un 1199 Panigale pana la deschiderea salonului. Agitatia creata la nivel mondial in jurul noului superbike italian a facut ca prezenta unuia la salonul moto bucurestean sa fie incerta. Sansele sunt destul de mari: exemplarul comandat de importatorul bucurestean ar trebui sa fie deja pe drum spre Bucuresti. In rest, alaturi de 1199 vor fi expuse motocicletele care au fost si la SIAMB.

 

Niba Servicom va veni la SMAEB ca reperezentant Kymco. Mai multe vom afla direct la fata locului. Nu stim daca va fi vreo noutate sau daca vom vedea aceleasi Agility si Super 8 ca si pe strada, dar tare as vrea sa pot pune fundul pe o sa de Venox.

 

UM - Importatorul Kawasaki va aduce in premiera roadsterul clasic W800, GTR-ul 2012, noul Versys 1000, dar si cu modele noi de echipamente ca Schuberth S2 sau Dainese D-AIR. De asemenea am aflat ca United Motors a primit un nou transport de casti AGV, modele 2012.

 

Maxi Scooter va veni cu placutele Brenta si gama de gume Heidenau insa nu va avea in expunere noul K80, anvelopa sport-touring pentru motociclete mari a producatorului german. Aceasta va fi disponibila in Romania abia spre mijlocul sezonului.

 

Scorpion EXO - un nou importator. Desi nu au nici un site propriu si nici o adresa la care pot fi gasiti, ci numai o pagina pe facebook, MTH se lauda ca sunt importatori Scorpion EXO. Poate la SMAEB isi vor face debutul in mod oficial si ne vor convinge ca sunt pusi pe treaba. Nu de alta, dar am ceva retineri in a cumpara o casca de 3-400 Euro fara sa stiu ca cel putin un an voi avea sprijinul unui importator nu al unei pagini de pe o retea de socializare.

 

Daperom, importatorul scuterelor Peugeot si liderul pietei peste 50 cmc, nu va participa lasand prezenta Peugeot in mainile dealerilor MyMoto sau Niba.

 

Avem confirmarea oficiala ca Honda va fi prezenta prin HTR, nu prin dealerul bucurestean Carpati Motors. Acesta, importator al motocicletelor MV Agusta pe langa dealershipul Honda, este dificil de gasit si ne bazam pe o declaratie mai veche a directorului sau, conform careia MV Agusta va ajunge si s-ar putea sa vedem chiar si un F3 in carne si oase. Revenind la Honda, speram ca vom vedea si noi tripleta modelelor de 700 cmc, Crosstourer-ul dar si noul Blade, nu doar modelele 2011 din showroomul Carpati Motors.

 

Pe masura ce vom avea informatii noi, vom reveni astfel incat pana vineri sa stim daca vom merge la RomAERO pentru a zecea editie a SMAEB, la Prundu pentru prima etapa din Cupa Dementor, la Sibiu pentru Cupa Romaniei la Dirt-Track sau, de ce nu, la a doua etapa din RoSBK pe circuitul Pannoniaring.

 

Update: Se pare ca anul acest nu vom avea Suzuki la SMAEB! Suzuki Romania nu va participa iar unul dintre dealeri, in cazul in care va veni, nu va aduce motociclete ci numai echipamente!!!

 

LUAT DE PE: http://www.infomoto.ro/smaeb-2012-scurta-avanpremiera

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Update II: Nici Demetor nu va veni, dar KTM se va prezenta prin intermediul Actionland. Sibienii vor avea un stand in zona moto (KTM+Acerbis) si unul in cea rezervata bicicletelor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...