Professoru Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Inca o data viteza ucide.un tanar de 21-22 ani a murit intr-un accident de motocicleta aseara. politia a spus ca avea 240-250km/h Quote Link to post Share on other sites
marcone Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 “Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson Quote Link to post Share on other sites
ZaiR Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Inca o data viteza ucide.un tanar de 21-22 ani a murit intr-un accident de motocicleta aseara. politia a spus ca avea 240-250km/h La aceasta viteza nu-l gaseau nici saptamana viitoare, sa nu exageram.. Quote Link to post Share on other sites
warlock Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 (edited) un tanar de 21-22 ani a murit intr-un accident de motocicleta [....] 240-250km/h textul asta ar trebui sa fie sticky la toate topicurile si posturile cu incepatorii (si tineri) care vor moto sport/super-sport ca sa-si alerge hormonii noaptea. in cazuri d-astea, pretextul "se mai intampla" nu are loc. Edited April 5, 2012 by warlock Quote Link to post Share on other sites
Speedy.K Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Inteleg ca au deja concluziile expertizei din ancheta, de vreme ce si-a permis politia sa se exprime. Ce idioti! Quote Link to post Share on other sites
Professoru Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 si prietenii care erau cu el cand s-a intamplat spuneau ca avea peste 200km/h, insa era o portiune uda in care a pierdut spatele si nici drumul nu era prea bun. daca nu-i sarea casca poate avea mai multe sanse Quote Link to post Share on other sites
Black_wolf Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 si prietenii care erau cu el cand s-a intamplat spuneau ca avea peste 200km/h, insa era o portiune uda in care a pierdut spatele si nici drumul nu era prea bun. daca nu-i sarea casca poate avea mai multe sanse nu cred ca la viteza aia casca mai foloseste la ceva! pacat de el! Quote Link to post Share on other sites
Bogus Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Casca marime prea mare sau neasigurata, viteza F mare pe un drum prost NOAPTEA, lipsa de experienta! NO SHIEEET!!!! Quote Link to post Share on other sites
Professoru Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 si motorul de 750 Quote Link to post Share on other sites
GeorGEBlaCKRidER Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 “Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson Total Deacord Nu viteza ucide , oprirea brusca o face La aceasta viteza nu-l gaseau nici saptamana viitoare, sa nu exageram.. E motociclist . Ca toti altii suntem urati de toti restu pentru ca ei nu au , pentru ca nu au curaju si nu stiu sa mearga pe ele , deaia exagereaza . si prietenii care erau cu el cand s-a intamplat spuneau ca avea peste 200km/h, insa era o portiune uda in care a pierdut spatele si nici drumul nu era prea bun. daca nu-i sarea casca poate avea mai multe sanse Daca-si lega casca , avea sanse mai mari Quote Link to post Share on other sites
dayro_25 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 bai eu tin minte un lucru, desi toata lumea m-a considerat incostient / teribilist si nu mi-a dat nimeni multe sanse de supravietuire tinand cont ca prima mea mobra a fost un R6, am incercat sa merg cat mai prudent si sa nu imi fortez limitele, in plus imi era si frica sa o fac. Ori unii dintre noi suntem prea fricosi pentru sporul asta ori altii nu sunt constienti de puterile lor si pericolele carora se expun. LE: poate un moderator muta topicul asta la accidente si poate exista cineva care are mai multe informatii despre accident. Quote Link to post Share on other sites
freeman Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 cel mai mare criminal este mandria. dar criminalul in serie este prostia. Quote Link to post Share on other sites
Sinner- Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 pacat de drumul ud ca altfel avea sanse. ))))) sanse sa mai dea 200 si data viitoare. nu v-ati saturat de retardenia asta cu viteza ucide fratica? viteza sta in tufish cumva si sare pe tine cand tu mergi regulamentar? viteza e asa... ceva.. abstract care s eintampla in mod aleator oamenilor nevinovati? viteza asta bai nene, o himera de temut, o fata morgana a motociclistilor. fantastic. BAH PROSTIA.. voi de prostie ati auzit? Este explicatia palpabila care zace in creierul astora. ah si s anu uitam... 'Ce baiat bun era Gicu, un baiat cuminte, saritor, pacat de tineretea lui!' Quote Link to post Share on other sites
GeorGEBlaCKRidER Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 si motorul de 750 Parca vad cai primu' , sau al doilea dupa unu de 600 Nu zic si eu o sa iau de 600 primu pentru ca : 1: N-am mii de euro sa trec prin 4 motoare pana la cmc astia 2: Pentru ca nu vreau sa fortez un motor de 400 ( is mare ) Da nu ma duc tata cu 200 nici 140 Motorui sa te bucuri de aer liber in timp ce mergi , sa-ti usurezi buzunaru de cheltuieli pe bani e benzina, nu sa zbori cu ele , da degeaba , vitezanii nu pricep . Avioanele decoleaza la 230-240 , voi va plimbati cu 300 :| Aud doar cum zboara pe strada mea ( desi stau la 2 km de centru ) Quote Link to post Share on other sites
freeman Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 pacat de drumul ud ca altfel avea sanse. ))))) sanse sa mai dea 200 si data viitoare. nu v-ati saturat de retardenia asta cu viteza ucide fratica? viteza sta in tufish cumva si sare pe tine cand tu mergi regulamentar? viteza e asa... ceva.. abstract care s eintampla in mod aleator oamenilor nevinovati? viteza asta bai nene, o himera de temut, o fata morgana a motociclistilor. fantastic. BAH PROSTIA.. voi de prostie ati auzit? Este explicatia palpabila care zace in creierul astora. ah si s anu uitam... 'Ce baiat bun era Gicu, un baiat cuminte, saritor, pacat de tineretea lui!' Quote Link to post Share on other sites
Bogus Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 LOL....vad ca toleranta pentru baietii astia a ajuns in sfarsit la zero,ZERO. Nici macar un RIP, oricum nu e bai! Quote Link to post Share on other sites
B.B. Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Da, exact, baietii astia merita atat: Quote Link to post Share on other sites
Sinner- Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 RIP este o chestie pe car eo spui vis a vis de unul care ti pasa ca a murit. sa ti pese de retarzii care mor? mie nu. mai nasol e de familia care nu ar enici o vina ca ala a devenit un retard pe parcurs.. Quote Link to post Share on other sites
Professoru Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 baiatul care mi-a povestit era in stare de soc aseara. mi-a spus doar ca avea viteza mare...apoi era o portiune uda pe care a inceputa sa-i fuga de spate..a reusit sa o stabileasca, apoi i-a fugit iar si a intrat in sant sarind peste motor si motorul a venit peste el si i-a zdrobit capul pot spune ca nu am mai vazut niciodata asa ceva. Quote Link to post Share on other sites
Bogus Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Ca tot venii vorba de educatie. Eu zic ca tocmai familia este de vina ca el a ajuns retardat, dar asta este alta discutie. baiatul care mi-a povestit era in stare de soc aseara. mi-a spus doar ca avea viteza mare...apoi era o portiune uda pe care a inceputa sa-i fuga de spate..a reusit sa o stabileasca, apoi i-a fugit iar si a intrat in sant sarind peste motor si motorul a venit peste el si i-a zdrobit capul pot spune ca nu am mai vazut niciodata asa ceva. Greu de crezut faza cu alunecatul doar asa.... pe apa si pietris ! mai mult ca sigur a intrat in voblaj sau a luat o groapa! Quote Link to post Share on other sites
Professoru Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 da, a intrat in voblaj Quote Link to post Share on other sites
Pinocchio Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca! Nu mai faceti pe sfintii ca toti care aveti agregate capabile sa ajunga la astfel de viteze ati mers la un moment dat asa! Ideea de baza este una care mereu mi-o aduc aminte, chiar dintr-un articol din asta de "Motorcycle safety" de pe net. NU MAI FORTATI TOATE LIMITELE DEODATA! - Intuneric - Ud pe jos - Viteza mare -.... -.... (stare tehnica motor, stare tehnica cauciucuri, grad de aglomerare al portiunii de drum, toate sunt cumul de factori, care intr-un final duc la nenorociri!) Quote Link to post Share on other sites
Starcream Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca! Nu mai faceti pe sfintii ca toti care aveti agregate capabile sa ajunga la astfel de viteze ati mers la un moment dat asa! Ideea de baza este una care mereu mi-o aduc aminte, chiar dintr-un articol din asta de "Motorcycle safety" de pe net. NU MAI FORTATI TOATE LIMITELE DEODATA! - Intuneric - Ud pe jos - Viteza mare -.... -.... (stare tehnica motor, stare tehnica cauciucuri, grad de aglomerare al portiunii de drum, toate sunt cumul de factori, care intr-un final duc la nenorociri!) Quote Link to post Share on other sites
Wolfman Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 (edited) NU MAI FORTATI TOATE LIMITELE DEODATA! - Intuneric - Ud pe jos - Viteza mare -.... -.... (stare tehnica motor, stare tehnica cauciucuri, grad de aglomerare al portiunii de drum, toate sunt cumul de factori, care intr-un final duc la nenorociri!) Ei "e" prea buni pentru rahaturi d-astea. Numa' fraierii merg cuminte pe ud sau pe intuneric. Si vorba lu' Sinneru', ce baiat bun era el si cum ii ajuta el pe toti "fratiorili" lui, asa de bun ca l-a vrut Doamne-Doamne langa El. Uof, uof, mai, mai. Un prost mai putin. Edited April 5, 2012 by Wolfman Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts