Sari la conținut

Impresii/poze SMAEB 2012


marcone
 Share

Postări Recomandate

Fusei si eu... Impresia initiala, dar si cea finala, a fost de dezamagire. Motoare putine, cei care le prezentau nu-si facusera temele (aproape peste tot unde m-am oprit, stiam mai multe eu despre exponate decat ei...) si au lipsit multe dintre piesele tari ale momentului. Nu sunt carcotas, dar cand are loc un astfel de eveniment o singura data pe an, ar trebui sa fie totul aranjat cu mult mai multa grija, atentie si responsabilitate. Dar traim in tara unde "las-o, ca merge si-asa!" e suveran. Multe kitch-uri, multe exponate care n-aveau ce cauta acolo s.a.m.d. Lasand la o parte toate astea, mi-au placut Diavel-ul de la Ducati, K 1600 GT/GTL-ul de la BMW si Crosstourer-ul de la Honda, acesta din urma in mod special, senzatia neplacuta fiind cutia automata... Nu stiu de ce ar opta cineva, un detinator de motocicleta (si nu ma refer la cei care-si permit orice si-si iau motor ca "da bine', ci la cei care simt motorul ca pe un prieten cu care evadeaza din cotidian intr-o lume doar a lor, la cei pentru care motorul e o parte din trupul si din sufletul lor!), pentru o cutie automata!... Se vor gasi si persoane care ma vor contrazice (sau ma vor injura), de aceea ma grabesc sa afirm ca asta e doar opinia mea si, din ultimele date, nu sunt detinatorul adevarului universal, drept care le cer, umil, iertare! Toate cele bune si drumuri doar pe sufletul vostru!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 179
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Avand experienta anilor precedenti, orice salesman abia asteapta un eveniment/sarbatoare sa isi goleasca stocul vechi facand o mega afacere cu niste reduceri. Electrocasnice, alimente, tot ce vrei gasesti reduse cu prima ocazie ivita, in schimb, aici nu prea. Nu stiu ce inseamna preturi reduse pentru altii, dar aruncand un ochi din cand in cand pe louis.de vezi ce intelegi nemtii prin reducer - a.k.a masive. N-am cerut 50%, da daca nici la un salon moto care e primavara, cand toata lumea schimba uleiul, tu il dai la acelasi pret ca in restul anului la magazin, nu mai e ok. O pereche de manusi de vara no name - 220RON? Las-o incolo de treaba... Un combinezon de ploaie 150 RON..mda, cumparam branduri, nu produse. Inca o data, nu-mi pare bine sa arunc cu mizerie, dar bisnita asta ma dezgusta, pentru ca te prind in offside, esti deschis la oferte ca.. de, doar e vb de MOTO, si pe noi ne doare de MOTO.

Ai tu dreptate, dar omiti un lucru: costurile cu deplasarea/organizarea acolo, plus CHIRIA pe peticul de mocheta ce ti se repartizeaza, impreuna cu vanzarile nu tocmai stralucite pentru cele 2-3 zile cat tine orice salon sau expozitie.... Nu prea iti da mana sa faci mari reduceri, iti cam sta in gat cand iti faci socotelile. Nu vand nimic, doar stiu bine cum functioneaza evenimentele de gen, din ambele parti ale baricadei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dpmdv a fost un salon ok, cam ceea ce ma asteptam. Am fost sa vad hondele - vfr-ul cel nou si crosstourerul plus flota de la bmw si nu am fost dezamagit. Oameni frumosi, amabili, mi-a placut. Nu am venit pentru reduceri pentru ca nici nu ma asteptam la asa ceva... pana la urma nu e talcioc ci salon de prezentare. Cu siguranta voi merge si la anul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am uitat sa adaug "cu farul"!

Asfalt uscat cu farul si moarte conservarilor!

ba baiatule ba tu ori esti nooooooob ori ....pffff nam cuvinte pt. asa ceva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...