Sari la conținut

Jug stramb la CBR 900 rr


Postări Recomandate

va rog daca stie careva cum as putea sa verific daca este sau nu jugul motocicletei stramb, ideea este ca daca roata este dreapta jugul are o deviere spre stanga vizibila cu ochiul liber?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

slabeste axul rotii fata si suruburile care strang jamba de jugul inferior si ar trebuii sa-si revina,asa se intampla cad o dai pe o parte ,se rasucesc jambele in jug.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ieri am schimbat semeringurile si uleiul din telescoape si la montaj au intrat usor pe jug, cu toate astea partea superioara a jugului este deplasata spre stanga cand roata sta drept

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In principiu, daca un jug este stramb, daca te uiti dintr-o parte la roata fata, vei vedea ca amortizoarele nu sunt paralele.

Inainte de asta, ca sa fii sigur ca nu e din suruburi sranse aiurea, slabesti roata fata, si te apuci sa strangi doar jugul superior, progresiv, pe fiecare surub: strangi foarte putin un pic un surub, te muti la al doilea, apoi al treilea si al patrulea. Apoi maresti un pic forta de strangere, si le iei iarasi la rand. Si tot asa, pana ce jugul superior e strans. Dupa asta, te muti la jugul inferior si repeti operatia. Abia la urma strangi si piulita din partea superioara. Daca la sfarsit vezi ca amortizoarele nu sunt paralele, e clar.

 

Apropos, un jug stramb trebuie sa se vada si cu ochiul liber, dar cu amortizoarele date jos: te uiti din lateralul lui, cu foarte mare atentie, daca e deformat.

Editat de asds
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...