Sari la conținut

Situatii din trafic


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

parca lipseste o injuratura, un bocanc, ceva...

Sa zicem "provincial", ca sa nu folosim "taran". Dar de, asa se conduce la ei.

 

Azi am avut prima ora in trafic. A fost frumos, mi-a placut. Dar evident melteni sunt peste tot. Desi eram 3, cu veste reflectorizante, cu tablitele cu "SCOALA" pe motoare, tot am avut cretini care s-au bagat peste noi, printre noi, etc... si nu era loc decat de o motocicleta. Un meltean cu un Passat model nou a facut dreapta de pe banda 2 printre noi, desi si noi tot dreapta faceam, de pe prima banda !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

parca lipseste o injuratura, un bocanc, ceva...

 

Ei, sa nu exageram... Unde ajungem daca ne purtam asa? Unii poate prind boala si ne sicaneaza. Cand incepi cu injuratura, celalalt nu prea mai asculta ce ii zici si te porcaieste si el la randul lui. Crezi ca asa invata ceva?

 

Mai devreme saptamana asta m-am infipt rau in frane (noroc ca sunt bune, sa traiasca! :D ) cand un nenea cam de-o varsta cu taica-meu a schimbat banda in fata mea fara semnalizare. Din scurt tare, am incremenit, nici nu am avut timp sa claxonez. Bine, a fost si vina mea ca ma asteptam sa semnalizeze... ar trebui sa casc ochii mai bine. Evident ca nu se mergea cu 50 km/h, era pe un bulevard si toate masinile mergeau tare... Si a mai facut asta o data (mi-a luat fatza), pana la primul stop. Doar ca a doua oara ma asteptam.

 

L-am urmarit indeaproape si la stop am venit chiar langa el. Am inceput sa vorbesc si s-a prins ca trebuie sa dea geamul jos. Era cu nevasta-sa si se uitau la mine foarte speriati la mine, parca vedeau o fantoma. Puteau sa fie parintii mei dar nenoroceau alti parinti... I-am spus: "Va rog sa fiti mai atent, uitati-va in oglinzi cand schimbati benzile ca ne dati jos si ne rupeti oasele!" + alte chestii in genul asta. Se uitau in continuare speriati la mine. Sa ma apuc sa ii injur? Nu, am mers la "coarda sensibila", sa ramana impresia ca sunt un om normal care ar putea fi copilul lor, nu o golanca pe motor. Cand nu ai cu cine, ok, poate merge cu bocanci si injuraturi (pentru baieti, eu n-o sa ma iau la bataie cu nimeni). Dar in situatia asta poate doar vorba buna mai schimba ceva... desi mi-e greu sa cred ca un nene la 60 de ani mai poate fi "educat"...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Facem o liniuta, baieti?

 

Si un catel

Ma angajez la Luxte, ca fac liniute cu Ancuta :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum ma fac bine, ne apucam de fotbal. ;)

Asa s-a luat si dupa mine o potaie si cand sa o degajez mi-a fugit roata spate de era sa ma vars intr-un mare stil . :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:agree: :goodposting:

 

PS: asteptam filmarea pentru necredinciosi.

Dupa cum va povesteam acu ceva timp despre traficul din asia....

Am facut un filmulet zilele trecute sa va faceti o idee.

E filmat intr-o marti pe la un 10 am. Deci dupa ce a trecut tot traficul greu de dimineata. Cind o sa am timp si mai ales cind am sa mai pot iesi din casa ( de vreo 3-4 zile incoace tot cerul e acoperit de fum. Te scoli dimineata si in casa miroase de parca cineva ar face gratare in fata geamului tau.. vizibilitate super redusa plus ca iti arde gitul si iti lacrimeaza ochii..) am sa ma bag cu scuterul intr-o seara pe la un 6 sa va arat cum se circula aici cind e fuleala mare.

 

 

nu stiu de ce, desi e filmat cu un hero 2 , youtube-ul il baga la 480 maxim, deci calitatea scade.. Am sa ma mai uit pin setari mai incolo.

 

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

aseara mi-am cam adus aminte de accidentu din primavara tarziu din otopeni/baneasa(ca nu mai stiu exact unde a fost), cel cu omu care a trecut strada aiurea. Pe la 10:30 am tras o fuga pana in pipera. Pe Barbu vacarestu, cu un semafor inainte de pasajul spre pipera foarte intuneric. Lumina ioc. Plec de la semafor semi tare. Faza scurta. Ma uit in "zare" mi se pare ceva dubios. Pe la 50-60 de m in fata mea un copil sau ce era el trece strada blana aiurea intr-o directie, se opreste pe linia de tramvai vreo cateva secunde si dupa o tup inapoi. Cred ca aveam cam 80 cand l-am observat. Abia dupa ce am dat faza lunga am observat cat de cat ce se intampla. Franat preventiv si mai mai sa ma opresc sa ii rup doar putin picioarele ca sa se invete minte. Sincer ... sperietura nu a fost, dar nici bine nu mi-a venit. Cred ca daca plecam mai tare acuma eram pe la stiri. Asa ca cei care umbla noapte prin zone de astea mai slab luminte beliti ochii cat cepele ca altfel e de naspa.

 

PS: reverend, daca reusesti sa tragi o filmare dimineata pe la orele de varf ar fi excelent, sa vada plangatorii cum e si la altii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intamplare la mine azi: in fata spitalului floreasca, tocmai intrasem pe calea cu acelasi nume.. imi intoarce un polo in fata la 2m sa intre pe dubla continua. trag stanga cu el, frana..ne oprim amandoi, eu langa geamu' lui.. el cu telefonu' in mana. ii zic "ce plm faci mah?", iar el de colo "asa vb ma cu mine? poate'ti dau un telefon d'asta in cap" :crack:

 

..deja ma pregatisem sa ma raschetez de masina lui, nu stiu cum am facut de am scapat, si tot el cu gura mare. Normal ca i'am dat un picior in aripa si normal ca s'a luat dupa mine. Sa zicem ca am scapat, dar a avut vreo 2 ocazii sa treaca cu masina peste mine.

Cu toate astea, imi pare rau ca nu i'am doborat oglinda.. dar era pe faza omu' si ma prindea.

 

Sincer sa fiu ar fi trebuit sa ma iau cu el mai tare, dar m'a prins somnoros intr'un moment mai "chicken" si am plecat :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Servus,

 

Acum vreo 2 ore imi duceam motorul la service sa-i fac un schimb de coarne ( half apes in loc de cele stock) si din pacate din acest motiv, mi-am scos goproul de pe furca si l-am lasat acasa.

Nu stiu daca ati vazut in filmuletul postat de mine acu ce va timp ( promit ca revin si cu unul la ore de virf), starea autobuzelor de pe aici. Fiind foarte cald si toate autobuzele sint arhipline, aerul conditionat ( daca exista) nu face fata asa ca baietii merg cu usile dechise.

Asa ca azi cind mergeam in paralel cu un autobuz ( noroc ca mergeam incet) si eram la roata lui din spate, din usa din fata a autobuzului cade un pasager pe strada. A cazut la 5-6m i sau cit are un autobuz in lungime in fata mea....

Faina treaba. Frina TOTALA pe ce am apucat si ocolire fara sa intru in masina din dreapta mea...

Best of luck

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oprit la cedeaza trecerea ca sa intru pe centura Bucurestiului din Popesti Leordeni, in stanga mea vine un jmecherash cu un Golf 4 negru cu geamuri fumurii. Se opreste si el sa lase masinile de pe centura. La un moment dat, din dreapta nu mai veneau masini, asa ca incepe sa demareze, dar nu s-a mai asigurat si in stanga ... a iesit cam 1 metru in centura si din stanga venea un tir cu peste 80 la ora. Nu am apucat sa vad decat (peste masina lui) ca femeia pasager din cabina tirului a pus minile la ochi si a ridicat un picior, iar soferul tirului a franat cat a putut de tare si a tras stanga sa-l evite intrand pe contrasens. (a fost la noroc, pentru ca tirul urma sa intre intr-o curba la stanga fara vizibilitate in cativa zeci de metri)

Daca intra in el, il lua in plin si ma lua si pe mine, stand pe loc ... plm eram la un metru in dreapta golfului. Ma matura si pe mine de nu ma vedeam. Mi-a fost frica ... sincer, mi-am vazut moartea cu ochii ... vorbeam singur in casca ...

 

Aveti grija la intrarea in sosele pe care se merge cu viteza, poti fi spulberat chiar daca stai pe loc din cauza dobitocului de langa tine.

 

Imagine cu intersectia

Editat de nervOptik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@nervOptik - God Damn! Si ? Reactia aluia cu Golful ?

eu am incremenit ... el ramas afara cu botu masinii ... eu am vorbit singur in casca ... nu vedeam in masina lui, probabil era speriat, cert este ca el a ramas si dupa ce s-a eliberat soseaua, eu am plecat inaintea lui.

Habar nu am daca mai era cineva inmasina inafara de el ...poate ca il certa pasagerul daca exista unul. Habar nu am.

Editat de nervOptik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce naiba a fost azi in aer? Azi m-am imprastiat pe strada prima oara de cand merg cu mobra.

 

Care e logica sa pui bumbi limitatori inainte de o trecere de pietoni? Am trecut peste ei si masina din fata mea a franat brusc, a "sarit" cineva de dupa masinile parcate. Am franat brusc sa nu ma duc in masina din fatza si aiurea pentru ca inca nu eram data jos de pe bumbi si ma si ridicasem usor in scarite. Pierdut fata, dus taras sub o masina cu piciorul sub mobra. Echipamentul m-a facut sa scap fara nicio julitura si am avut noroc ca am intrat cu capul sub masina, nu ma vedeam bine sa fi intrat cu capul in portiera. Mobra cu discul fatza indoit, codita praf, in rest a scapat incredibil de ok.

 

Concluzii:

 

1. Niciodata nu te sui pe mobra cand nu esti in apele tale. Ma certasem rau cu cineva si nu eram "acolo" in totalitate. A fost stupid, am reactionat bine in situatii mult mai nasoale si aici m-am imprastiat... Asta scrie peste tot, citeam si ma gandeam: ei, dar ce, nu ma relaxez in timp ce conduc? Uite ca nu...

2. Echipament, oricat ar fi de cald. Genuncherele de 2 lei mi-au salvat genunchiul, mobra s-a dus taras peste piciorul meu si am ramas prinsa sub ea.Jacheta de piele, casca si manusile si-au facut treaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce naiba a fost azi in aer? Azi m-am imprastiat pe strada prima oara de cand merg cu mobra.

 

Care e logica sa pui bumbi limitatori inainte de o trecere de pietoni? Am trecut peste ei si masina din fata mea a franat brusc, a "sarit" cineva de dupa masinile parcate. Am franat brusc sa nu ma duc in masina din fatza si aiurea pentru ca inca nu eram data jos de pe bumbi si ma si ridicasem usor in scarite. Pierdut fata, dus taras sub o masina cu piciorul sub mobra. Echipamentul m-a facut sa scap fara nicio julitura si am avut noroc ca am intrat cu capul sub masina, nu ma vedeam bine sa fi intrat cu capul in portiera. Mobra cu discul fatza indoit, codita praf, in rest a scapat incredibil de ok.

 

Concluzii:

 

1. Niciodata nu te sui pe mobra cand nu esti in apele tale. Ma certasem rau cu cineva si nu eram "acolo" in totalitate. A fost stupid, am reactionat bine in situatii mult mai nasoale si aici m-am imprastiat... Asta scrie peste tot, citeam si ma gandeam: ei, dar ce, nu ma relaxez in timp ce conduc? Uite ca nu...

2. Echipament, oricat ar fi de cald. Genuncherele de 2 lei mi-au salvat genunchiul, mobra s-a dus taras peste piciorul meu si am ramas prinsa sub ea.Jacheta de piele, casca si manusile si-au facut treaba.

 

Bine ca esti tu ok. Ma intreb si eu, care era distanta dintre tine si masina din fata ? Viteza banui ca nu aveai asa ca nu imi explic cum de ai pierdut controlul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Geez!

Bine ca nu s-a lasat mai rau. Unde s-a petrecut?

 

Strada Paris, langa Victoriei. Am avut ceva noroc, da... casca are doar o julitura mica la spate pe lateral.

 

Bine ca esti tu ok. Ma intreb si eu, care era distanta dintre tine si masina din fata ? Viteza banui ca nu aveai asa ca nu imi explic cum de ai pierdut controlul

 

Distanta mai era pana la masina din fatza, au ramas 1-2 m si dupa ce m-am dus taras... Nu aveam viteza dar am franat cand inca nu ma dadusem jos de pe bumbii limitatori de viteza, am intrat in panica cand am vazut Loganul cu stopurile rosii. Nu eram nici bine asezata in sa sa stau dreapta in timp ce franez, ma ridicasem usor in scarite si m-am lasat brusc jos si am franat. A fost stupid, in alte cazuri am franat brusc cu ambele frane la viteze mari, am blocat si spatele si nu m-am imprastiat... dar acum nu eram eu pe mobra, eram tulburata. Asta e "lectia" de baza - nu ma mai sui niciodata cand sunt suparata si nu am atentia acasa...

 

Hai ca mi-am revenit din soc, nu mai tremur, eram cam praf... Am si simtul umorului inapoi - dupa ce au ridicat 2 tipi motorul de pe mine si m-am cules si eu de pe jos, ei ma intrebau daca sunt ok si eu ma uitam la motor.

 

Eu: "Doamne, e ok motocicleta? A patit ceva, e intreaga?

Ei: "Tu esti ok, ai ceva?"

Eu: "Da, da, n-am nimic, dar motocicleta porneste?" :D

 

Am si oprit-o din cheie inainte sa ma "dau sus" de pe ea - ca jos eram deja. :D

Editat de northern_freyja
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Strada Paris, langa Victoriei. Am avut ceva noroc, da... casca are doar o julitura mica la spate pe lateral.

 

 

Distanta mai era pana la masina din fatza, au ramas 1-2 m si dupa ce m-am dus taras... Nu aveam viteza dar am franat cand inca nu ma dadusem jos de pe bumbii limitatori de viteza, am intrat in panica cand am vazut Loganul cu stopurile rosii. Nu eram nici bine asezata in sa sa stau dreapta in timp ce franez, ma ridicasem usor in scarite si m-am lasat brusc jos si am franat. A fost stupid, in alte cazuri am franat brusc cu ambele frane la viteze mari, am blocat si spatele si nu m-am imprastiat... dar acum nu eram eu pe mobra, eram tulburata. Asta e "lectia" de baza - nu ma mai sui niciodata cand sunt suparata si nu am atentia acasa...

 

Hai ca mi-am revenit din soc, nu mai tremur, eram cam praf... Am si simtul umorului inapoi - dupa ce au ridicat 2 tipi motorul de pe mine si m-am cules si eu de pe jos, ei ma intrebau daca sunt ok si eu ma uitam la motor.

 

Eu: "Doamne, e ok motocicleta? A patit ceva, e intreaga?

Ei: "Tu esti ok, ai ceva?"

Eu: "Da, da, n-am nimic, dar motocicleta porneste?" :D

 

Am si oprit-o din cheie inainte sa ma "dau sus" de pe ea - ca jos eram deja. :D

:)). Asa am patit si eu cand m-am tavalit pe linia de tramvai: m-am ridicat (singur, ca n-a oprit nici dracu', desi treceau masini ca la balamuc), m-am inspectat scurt si am dat fuga la mobra sa vad ce are (se dusese taras cativa metri, cu scanteile de rigoare).

E bine ca esti intr-o bucata. Asta e cel mai important.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa vezi ce poti ignora starea motocicletei cind constati ca nu te mai poti ridica de jos, femur rupt, genunchi zdrobit, chestii care se intimpla in mod frecvent. Abia dupaia inveti sa apreciezi cu adevarat ce inseamna sa ai noroc si sa nu te rupi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa vezi ce poti ignora starea motocicletei cind constati ca nu te mai poti ridica de jos, femur rupt, genunchi zdrobit, chestii care se intimpla in mod frecvent. Abia dupaia inveti sa apreciezi cu adevarat ce inseamna sa ai noroc si sa nu te rupi.

Nici nu am zis ca nu ar fi asa. Eu unul am avut noroc cu carul: nu aveam mai mult de 60-70, nu a venit nicio masina peste mine, mobra in cei ....metri nu a pocnit nicio masina sau pieton. Am avut protectiile pe mine( merg destul si fara). Asadar da, eu am avut noroc. Sper sa nu mai am nevoie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...