Sari la conținut

Situatii din trafic


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi la semafor in pta. Sinaia, Timisoara. Prima masina pe banda 2, politia. In dreapta o skoda. Ma bag printre ele si ma opresc la usa din spate a politiei. Deschid aia geamul si-mi fac semn sa dau mai in fata. Vin in dreptul lor si-mi zic: hai ca ai loc destul 😀. No ca nu-s toti asa naspa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asemanator...veneam cu CZ-ul de la intrunirea de motocomuniste de la Buzau si undeva prin Covasna (am ales traseul cel mai lung pentru intoarcere, asa, de kiki!), printr-o localitate din zona Intorsurii Buzaului, am ajuns un Logan de militie in localitate, care mergea legal...fix 50 km/h. Mili' aflat la volan a tras nitel spre dreapta si mi-a facut semn s-o ard, cu toate ca din fata venea coloana de masini si avem linie continua! Am ezitat putin si acesta a dat semnal dreapta si a franat putin cat sa se aprinda stopurile...si-apoi am depasit tiptil! Cand eram in dreptul geamului, soferul mi-a strigat clar: "omoar-o!"...asa ca nu toti mili' sunt obtuzi! In schimb, la dus spre Buzau, am fost oprit de patru ori in max. 200 km si "anchetat" la sange, acte, fiola...plus intrebari dubioase. Aveam steguletul tricolor montat pe topcase si lumea buna mergea in acea zi la mitingul diasporei, in capitala...nenorocu' meu! :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri o tanti cu un 4*4 mare, model mai vechi, iese de pe Moinesti in Bd Timisoara. Pe rosu. Se opreste la un moment dat blocand banda 1 a bulevardului. Sta ce sta si porneste virand la stanga printre cei care aveau verde venind dinspre V. Cascadelor. Tot timpul a tinut la ureche un paletofon, bineinteles nu purta centura, nu a semnalizat. A, in spate avea 2 copii <10 ani care se zgâiau zglobii la geam, bineinteles nefixati in scaune, centuri sau alte d'astea. Banuiesc ca plozii ii confereau statut de piua in trafic...

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De dimineata era sa ma lipesc de o ambulanta. Veneam dinspre B Novac pe Dristorului spre intersectia cu Decebal si daca tot am prins liber am zis ca merge un pic de cox. Asa ca ma apropiam de intersectie cu aproape de 3x viteza legala. Si am zis ca nah, nu e tocmai ortodox, asa ca am inceput sa reduc si franam cu spatele, dar viteza era totusi destul de mare. Si hop, o ambulanta din stanga. Cu semnale si tot ce trebuia. M-am urcat un pic pe frane si am vazut cum medicul sau ce era in dreapta soferului s-a cam speriat putin cand m-a vazut venind asa aprig. Nu mi-a prins deloc bine. My bad.

 

Acum seara, pe am intrat in Bucuresti dinspre Frumusani pe Oltenitei.. bai nene, la 18:30, cum ma apropiam de centura, efectiv trebuia sa merg pe marginea benzii pentru ca oamenii depaseau fara nici o greata, se bagau la futu-i pomana fara sa clipeasca. Asa ca am preferat varianta safe...

 

Iar la Universitate unul s-a hotarat burusc sa schimbe banda. Cu mine in dreptul lui, asa ca am facut o eschiva de toata frumusetea... Si-a cerut scuze, l-am salutat din mers si mi-am vazut de drum.

 

Pfff, prea multe intr-o zi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se bagau la futu-i pomana fara sa clipeasca.

Uite asa era sa il 'ard' eu pe unul. Vorbea la telefon, nici un stress, nu stanga, nu dreapta. Dupa figura cu mine, era sa il ia pe altul 'in bot'. M-am uitat la el in tot timpul asta, si nu s-a desprins de telefon si nici macar un ochi nu a aruncat in alta parte decat unde trebuia el sa mearga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

3x viteza legala?!? Sper ca era zona cu limitare de 30 macar... Moarte conservarilor, ce plm. Ca si poti da prioritate tuturor rachetelor care zboara asa la rasul solului...

Tlefonul zici ca il au lipit de ureche, inclusiv aia care conduc masini echipate in mod cert cu sisteme hands free. Dar unii conduc in stilul ala si fara tel, probabil ca intra in reflex.

Attention a la tete!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi dimineata, pe Dorobanti (in Buc.)... Poate au acoperit-o mai bine, poate nu. Deci atentie...

 

Editat de IoM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Caldura mare, monșerilor! Azi am avut ilustrarea zicalei "cantitatea de inteligenta pe glob e constanta, populatia insa e in continua crestere"! Desi populatia Ro cica e in scadere, cantitatea de inteligenta se micsoreaza si mai si.

1. Plec de acasa pe la 9.45. Cal. Grivitei mega aglomerata, mai ca imi pare rau ca nu am luat-o spre Militari pe centura. Incet - incet ma apropii de Podul Grant. Coada, cateva masini oprite inainte bretelei de urcare pe pod, pe Grivita. Wtf, sa fie blocat podul? Nuuuu, o tănticā blonda cu o skoda labia ou de rata cobora podul. PE BRETEAUA DE URCARE PE POD!!! Ajunsese aproape de iesirea in Grivitei, dar "contra naturii" si statea cu laterala stanga in fata celor care voiau sa urce. Ma strecor cumva si ii las sa se descurce si mascareasca.

2. Ceva mai tarziu, ~15h cred. Un taximetrist cobora pe Kogalniceanu si s-a incadrat sa vireze stg pe BP Hasdeu. Cum? Pe banda de urcare a ratb!! Se oprise bot in bot cu troleibuzul venit dinspre Plevnei si s-a blocat complet toata intersectia.

Maruntisurile nu le mai enumar, dar astea 2 au fost memorabile :rusinica:

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@misionaru

io folosesc vlc sa scot fragmente, are functie de record. Sper ca am inteles bine(is un pic, doar un pic, confuz, sarbatoresc venirea Toamnei(si la propriu dar mai ales la figurat).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe Valea Doftanei, se practica poze tu tine crăcită peste parapeti. Ce nu face omul (sau fata, mai exact) pentru frumusete...

 

Dom'soara din imagine tocmai se dadea jos de pe balustrada, unde statuse intr-o postura de Van Damme. Frumoasele de langa, erau cu telefoanele :))

 

Scuzati caltitatea proasta a camerei, a fost luata pentru martor in oras, nu pentru peisaje minunate din natura...

 

@misionaru
io folosesc vlc sa scot fragmente, are functie de record. Sper ca am inteles bine(is un pic, doar un pic, confuz, sarbatoresc venirea Toamnei(si la propriu dar mai ales la figurat).

 

Multumesc de sfat, o sa vad daca bunghesc treaba :)

post-12682-0-63443000-1536163782_thumb.jpg

Editat de misionaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri si azi am cam alergat-o, am mers cam zbuciumat dimineata spre drpciv, sa ajung la timp, sa rezolv cu niste hartii etc. Azi am plecat relaxat de acolo, am mers calm... si fix atunci sa ma dea unul jos.

Un mos intr-un golf rosu, giratoriul de la Pescarus (Herastrau), eu pe banda 2, el pe banda 3... fix la iesirea din giratoriu el intra direct pe 2 si ma impinge spre 1. Noroc ca l-am vazut cu coada ochiului, a atins semnalizarea mea spate cu bara... Tot el cu gura mare, comenta in masina si claxona. L-am oprit pe banda 1, dar n-a avut tupeu sa deschida.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O patesc si eu mereu, dar azi nu a fost previzibila faza... oprisem sa cedez unei masini din giratoriu, el a venit mai tare din spate (mai tare, dar nu tare). Si a fost f la limita, cativa cm mai aproape si ma dadea pe jos. Nu mai erau alte masini pe langa noi, asta m-a ajutat sa ma duc urgent pe banda 1. El nici macar nu a schitat o frana sau sa vireze stanga... pur si simplu s-a lipit de mine.


» Post actualizat in 07 Sep 2018 07:47

Si cum ziua buna se cunoaste de dimineata, ziua de ieri am incheiat-o cu un mic accident... la Parcul Carol nu mi-a acordat unul prioritate si a tasnit cand eram la 2-3m de el. Norocul meu ca viteza era mica, ghinionul ca nu suficient de mica sa opresc in spatiul ala. Contuzie la mana stanga (lovita in ghidon), furca stramba (nu stiu daca telescoapele sau pur si simplu fugite din jug), ghidon stramb (a fost mai "moale" ca mana mea), maneta frana si ce naiba o mai fi pe acolo.

Spital, echipaj rutiera, dosar cu victima, autor necunoscut. Ala a zis ca se duce acasa sa lase copilul si dus a fost. Am poza cu nr lui, inregistrare pe camera... dar omul a tulit-o. Asta dupa ce imi tot repeta ca de ce nu l-am ocolit, ca puteam dar nu am vrut. Aham... ca e fix ce-mi doream, sa ma infig intr-o masina.

Pana dau astia de el, nu pot nici sa-mi repar mobra... ca dupa aia zic aia de la asigurari ca nu are daune.

Am fost uimit cati au oprit sa ofere ajutor... cel putin 5-6 oameni, motociclisti cu masina si biciclisti.


» Post actualizat in 07 Sep 2018 09:42

De la min 6, nu am mai avut rabdare sa instalez soft ca sa tai filmuletul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...