Sari la conținut

Situatii din trafic


Postări Recomandate

Vizitator goe 75

Am vazut clipocitul de dupa ,dar nu eram sigur ca a fost pornit din timp sau s-a declansat de la impact .

De cele mai multe ori nu prea ma deranjez sa semnalizez ,dar in mizeria aia de intersectie o fac si eu tot timpul pt ca este chiar periculoasa rau .In cursul zilei drumul prioritar este destul de aglomerat ca nu prea se poate intra din secundare decat fortand putin nota.Asta-i viata si traficul din capitala...

» Post actualizat in 08 Sep 2018 15:26

Pe langa Munchen am pozat azi panourile astea ...se poate si prin nemtia sa se afiseze doua semne care se bat cap-n cap.

post-69648-0-32013800-1536420227_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Misto asta, cu "daca nu vine singur, nu avem ce ii face". Toate filmele alea cu mascatii care sparg usi sunt fake? Bineinteles ca nu se vor duce mascatii peste el, insa un echipaj care sa ii ia declarație acasa nu se poate deplasa? Zic sa mai întrebi un alt politist, prea pare de domeniul SF.

SF e doar in capul tau. Nu te cauta politia acasa pentru contraventii, ci doar pentru infractiuni. Iar neacordarea de prioritate e o contraventie, mai ales in conditiile in care colegul nu a beneficiat de vreo zi de ingrijire medicala, recte nu se considera vatamare. Daca tot o arzi atotstiutor p-aici, macar documenteaza-te inainte sa scrii tampenii.

» Post actualizat in 08 Sep 2018 17:05

Vezi tu, stie-tot, cand a parasit respectivul locul era o simpla tamponare, abia apoi a devenit accident cu varamare si ala nu are de unde sa stie. Dar si mie mi se pare dubioasa lipsa de actiune a pwlitistilor, si-or fi luat vreo spaguta...

Nu e vorba de spaguta, asa e procedura. Eu astept de 2 ani sa mi-l gaseasca pe un gaozar care mi-a rupt oglinda de pe mobra la semafor si dus a fost. Am dus filmarea la Politie, i-au trimis citatie, nu s-a prezentat. Si nu se pot duce peste el ca nu-i lasa regulamentul. Singura sansa e sa fie oprit pentru un control sau pentru o alta contraventie si sa ii apara numarul in baza de date ca fiind cautat pentru neprezentare in urma unui accident.

Stiu ca suna retarda chestia, dar chiar au mainile legate de un regulament cacacios.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Colegul a fost trimis de la tamponari la o unitate medicala e unde cazul a fost preluat de cei de la accidente cu raniri. Pentru care te cam cauta acasa! Acum nu stiu, el o fi refuzat ingrijirile si o fi devenit iar tamponare? Maaaaare greseala daca e asa! Pe langa ca zicea de o mana umflata exista intotdeauna "mi-e greata, ametesc, vad dublu", simptome neverificabile 100% de catre medici dar care te incadreaza la vatamare chiar daca n-ai nici pe draq...

@goe, semnele alea nu or fiecare pt banda deasupra careia stau? Oricum, autostrada arata cum o stiu si turistul de mine, adica banda 1 e cea mai plina, nu 2 (ca 3 nici nu prea avem in Ro) ca la altii :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

@ john 17

 

Si acel X (adica banda inchisa ) de deasupra si panoul lateral (si ala controlat electronic ) au rolul de a te anunta daca banda de urgenta este deschisa sau nu traficului normal .Dupa cum vezi ,este si nu este.

Editat de goe 75
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci ar cam trebui sa-l ia pe individ de acasa...

Nu chiar. In momentul producerii accidentului si chiar dupa, nea' caisa nu stia ca e cu vatamare. Vatamarea s-a constatat ulterior, cand colegul a fost trimis de la sectie la spital. Dosarul e deschis, dar pana una-alta nea' caisa nu poate fi acuzat de parasirea locului unui accident cu vatamare (infractiune) ci doar de neacordare de prioritate si neprezentare la politie in 24 ore de la producerea unui eveniment rutier (amandoua contraventii). Ca atare nu poate fi luat pe sus din asternut. Va fi citatb si daca se prezinta i se va prezenta noua situatie, urmand insa a fi sanctionat doar pentru contraventii. Mi-e greu sa cred ca dosarul de vatamare se va incheia altfel decat cu NUP.

Again, stiu ca pare aiurea, dar astea-s legile.

Editat de Wolfman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dosarul fiind penal, cand il citeaza nu i se comunica acest "detaliu"? Daca nu vine sa dea declarații, nu il cauta acasa? Citatia nu e de la procuror, in loc de politie?


» Post actualizat in 08 Sep 2018 19:32

Intreb pt ca incerc sa invat ce sa fac in situatii de genul. Deja am cateva lectii extrase din accidentele lui Geo....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu erau false, l-am identificat si din poze pe respectiv... doar ca avea mustata cand au fost facute, acum nu mai are. I se stie numele, adresa, doar ca adresa e in GJ, el e in Buc... om vedea, sper sa se rezolve cat mai repede ca sa-mi repar troaca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

@ bigFatAss

 

Poate nu este nimeni care se crede in Matrix ,dar aveam asteptari mai mari pentru ca victima ne-a delectat cu multe relatari din trafic in care a iesit victorios in fata multor incercari? De exeplu : Xael este un iritant(atunci cand nu este amuzant de ridicol) prin ce scoate din el, dar poarta o doza extra pentru ca este doctor si asteptarile erau mai mari ...

 

Mai bine nu mai ziceai numic de liniile de tramvai...care sunt o problema doar pentru incepatorii care nu stiu sa se pozitioneze .Daca te bagi singur intr-un colt ,nu prea mai poti sa spui ca de acolo nu mai poti sa iesi...ca destinul.

 

Poate nu ai observat dar nu s-a facut chiar asa mare buhaha ca la alte accidente tocmai pentru ca vina conservarului este foarte clara si atitudinea colegului este foarte lucida si onesta.

Au fost facute doar cateva observatii in spiritul a ce spunea paulynos mai sus.Poate am exagerat eu cu un stil prea direct ...si comparatia cu o statuie ... dar cand te obisnuiesti cu rapiditatea cu care poti schimba directia cu o sportiva si felul cum reactioneaza pe franare , uiti un pic ca altele nu-ti ofera la fel de multe sanse.

Editat de goe 75
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum ca mi-am gasit fata cu BIB la numar, am inceput sa caut nod in papura soferilor de duminica de prin Bucuresti :eek:

Asa ca revin in forta cu un XXX...yeah, no, nu e inceputul unui film deocheat, oricat de mult v-ar fi placut sa fie :nono:


De deochi ar trebui sa fie soferul "iscusit" din Calarasi al unui Duster cu acest acronim pornache la numar.


La Calarasi, soferii sunt invatati sa CALAREASCA motociclisti; am descoperit asta in seara precedenta. Cum? Hai sa vedem.


Numai de bine acestui sofer de Duster pentru care schimbatul benzilor se face ca la camp, de pe o brazda pe alta, semnalizare & asigurare la schimbat banda de mers - wtf is that?!


Taierea benzilor si intrat agresiv in fata ta, weee...e putin neplacut cand ai 100 si un pic cu motoreta, da’ noroc ca m-au ajutat rugaciunea si pantalonii scurti, sandalele cu toc si rinichii expusi, sa evitam CALAREtul. :10:

Concluzia? Conducere preventiva, nervi de otel, tact si diplomatie la purtator.


Ca deh, cum ar mai fi viata traficului buCURestean fara astfel de minunati?


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E ceva absolut normal in bucuresti. Se intampla des. Probabil de vreo 8-10 ori pe an schimba in fata mea cineva banda cate 2-3 benzi dintr-o miscare si fara sa se asigure. In momentele alea tot ce fac e sa ma las in spate un pic, sa re-evaluez treaba si sa depasesc cat mai rapid si eficient. Nu imi place sa stau langa soferi de genul ala. Pana acum, mai mult de jumate din manevrele de genu au fost efectuate de femei.


Eu am niste reguli simple. Daca e femeie la volan, nu stau langa ea in trafic, ce incerc sa ma indepartez rapid. Daca e femeie si in SUV, nu stau langa ea in trafic si ma indepartez foarte rapid.

 

In plus, in general, am un stil mai.....vioi de mers, si pentru mine condusul preventiv e jumate din ecuatie. Cealalta jumate e o combinatie de a incerca aproape tot timpul sa merg mai rapid ca traficul, si sa dictez eu termenii de mers.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kinkey, omul cu statistica :))) nu sta langa femei in trafic, e bine. Daca sunt barbati esti mai incantat de situatie ca nu te-a calcat o femeie. Barbatii, cei mai buni soferi ca ei nu se exista, hahahaha

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dintre toate close-call-urile de oras pe care le-am avut de cand motociclesc in Bucuresti (cam 5 ani) aproape toate au fost cu soferite.

 

Nu stau langa femei in trafic, pentru ca experienta imi zice ca sunt sanse mai mari sa o mierlesc.
De asemenea, nu sunt genul care sa fluier la ele, sa ma uit libidinos, sa fluier la ele sau whatever. In trafic sunt atent sa ajung acasa sau la munca. Si sa ajung intreg.

 

Nu zic ca barbatii sunt soferi mai buni, dar macar ei nu sunt asa tensionati la volan (aproape toate femeile conduc mega tensionate si oglinda e ceva ce le sperie rau), unii din ei chiar recunosc cand gresesc (nu mi s-a intamplat pana acum sa imi zica o femeie, dupa ce am atentionat-o intr-un mod frumos, ca ea a gresit sau ca isi asuma responsabilitatea. Ba chiar, de fiecare data vina e a mea, evident).

 

Dar, in fine ... ce stiu eu?

Editat de Kinkey
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Draga mea, statistic vorbind... :))) si realistic vorbind, multe dintre femeile de prin trafic sunt nesimtite si agresive(hmmm, suna cunoscut termenul?), regulile de circulatie parca nu sunt facute si pentru ele.

Desigur, soferi buni pot fi si de o parte si de alta a baricadei. Asa ca hai sa mai iesim din casa si din bula asta feminista. Peace!
P.S: Daca baiatu' nu sta langa bombele de gen in trafic, poate o sti el ce stie.
O avea o mica bomba acasa ;))

 

Kinkey, omul cu statistica :))) nu sta langa femei in trafic, e bine. Daca sunt barbati esti mai incantat de situatie ca nu te-a calcat o femeie. Barbatii, cei mai buni soferi ca ei nu se exista, hah

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esti sexist. Eu sunt impartiala am intalnit si si..am intalnit si persoane de sex masculin care au fugit dupa o lovire usoara ;) si femei care nu au vrut sa opreasca dupa ce m-au lovit dar i-am oprit in trafic cateva strazi mai incolo , cu strecurat in trafic , bagat in fata lor si oprit, dat jos din masina, amiabile , trecut peste tonul rastit de ratoi sau rata , dupa caz..so..sunt impartiala.

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faptul ca au fost mult mai multe momente neplacute in trafic unde au fost implicate femei decat barbati ma face sexist? Crezi ca aleg eu ca acele 'aproape' accidente sa fie cu femei sau barbati? Daca ar fi sa aleg, as zice pas complet. Dar soarta face ca din toti mortii care ii dau in casca cand cineva face ceva cu adevarat naspa ( deoarece mizeriile mici le ignor complet deja. nu are sens sa-mi bat capul ),dupa ce vad soferul adesea sa fiu surprins ca de fapt e soferita.

Deci, sunt sexist ca asta imi e ghinionul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faptul ca au fost mult mai multe momente neplacute in trafic unde au fost implicate femei decat barbati ma face sexist? Crezi ca aleg eu ca acele 'aproape' accidente sa fie cu femei sau barbati? Daca ar fi sa aleg, as zice pas complet. Dar soarta face ca din toti mortii care ii dau in casca cand cineva face ceva cu adevarat naspa ( deoarece mizeriile mici le ignor complet deja. nu are sens sa-mi bat capul ),dupa ce vad soferul adesea sa fiu surprins ca de fapt e soferita.

Deci, sunt sexist ca asta imi e ghinionul?

Te iubesteeee femeileeeee si-s moarteeee dupE TINEEEE!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esti sexist. Eu sunt impartiala am intalnit si si..am intalnit si persoane de sex masculin care au fugit dupa o lovire usoara ;) si femei care nu au vrut sa opreasca dupa ce m-au lovit dar i-am oprit in trafic cateva strazi mai incolo , cu strecurat in trafic , bagat in fata lor si oprit, dat jos din masina, amiabile , trecut peste tonul rastit de ratoi sau rata , dupa caz..so..sunt impartiala.

Cand naiba ai avut parte de atatea evenimente ca parca de abia iti luasei permisul?!?

 

@Paca

Great minds think alike.

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vorbeam de cazurile in care am mers cu masina, da.

» Post actualizat in 10 Sep 2018 11:37

Pentru cazurile in care am mers cu motorul sigur exista un forum auto unde s-a scris patania cu o motociclista care a "jucat" chicken prin berceni. :))

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...